joi, 29 decembrie 2016

DUMNEZEU TATĂL: COPII, MAI ESTE PUŢIN TIMP PÂNĂ LA MĂREAŢA ZI 
În sfârșit, acceptaţi Pecetea Mea ca pe unul dintre cele mai mari Daruri pe care le-am oferit umanităţii de când i-am dăruit Viața. Eu dau Viaţă din nou cu Harurile Mele Speciale când ţineţi aproape de voi Pecetea Dumnezeului celui Viu. Toţi cei care au Pecetea primesc un loc în Noul Paradis...''

DUMNEZEU TATĂL: COPII, MAI ESTE PUŢIN TIMP PÂNĂ LA MĂREAŢA ZI
Vineri, 23 august 2013, 15:00


Mult iubita Mea fiică, în timp ce oamenii se străduiesc să găsească un sens în disperarea la care sunt martori, să ştiţi că toate aceste frământări trebuie să aibă loc înainte ca Eu să îi aduc pe toţi cei care Mă iubesc la Locul Meu de Refugiu.
În curând veţi şti Cine Sunt Eu, copii. Aceia dintre voi care nu sunt siguri în privinţa Mea vor vedea Adevărul în sfârşit şi aceasta le va aduce o mare pace. Răul din lume sporeşte acum şi treptat se aşterne înşelăciunea. Trebuie să fiţi puternici, vă implor, căci Eu aştept acum ziua când reînnoirea va începe şi toţi copiii Mei vor găsi pacea în Ziua în care iubitul Meu Fiu Se va dezvălui pe Sine.
Ceea ce trăiţi acum este o bătălie între Ierarhia Mea Cerească şi satana şi toţi demonii săi. Este înfricoşător şi foarte trist pentru mulţi dintre voi, însă să ştiţi că Eu voi interveni pentru a vă uşura durerea. Să ştiţi că voi sunteţi ai Mei şi Eu voi aduce pace lumii, după ce o voi scăpa de infestare.
Copii, mai este puţin timp până la Măreaţa Zi şi, deşi mai trebuie să se întâmple încă multe lucruri dacă Numele Sfânt al Fiului Meu va fi sfâşiat în bucăţi, acestea se vor desfăşura cu repeziciune. Trebuie să priviţi cu încredere în viitor, pentru că el este o bijuterie strălucitoare de o asemenea măreţie încât, în Ziua când veţi intra în Noua Eră de Pace, veţi fi uitat de persecuţia pe care lumea a suferit-o din partea celui rău. Voi trebuie să faceţi aşa cum Fiul Meu vă instruieşte. Trebuie să rămâneţi calmi pe măsură ce Peceţile vi se dezvăluie, căci este spre binele vostru şi al acelora pentru ale căror suflete vă rog să cereţi Milostivirea Mea.
Dacă rămâneţi credincioşi Poruncilor Mele şi vă trăiţi vieţile în uniune cu Fiul Meu, veţi fi străbătut deja jumătate din drum. Dacă rămâneţi ferm credincioşi Sacramentelor şi refuzaţi să participaţi la ritualuri păgâne care onorează fiara, atunci vă veţi bucura de multe privilegii din partea Mea.
Mergeţi acum şi ţineţi minte că Eu Sunt Cel Atotputernic şi că Puterea este a Mea. În curând voi distruge răul şi vă voi dezvălui Noul Meu Paradis. Fiţi răbdători. Aveţi încredere în Mine. Urmaţi-l pe Fiul Meu şi acceptaţi Darurile pe care El şi iubita Sa Mamă, Preacurata Fecioară Maria, vi le aduc sub forma Rugăciunilor Cruciadei şi a Medaliei Mântuirii.
În sfârșit, acceptaţi Pecetea Mea ca pe unul dintre cele mai mari Daruri pe care le-am oferit umanităţii de când i-am dăruit Viața. Eu dau Viaţă din nou cu Harurile Mele Speciale când ţineţi aproape de voi Pecetea Dumnezeului celui Viu. Toţi cei care au Pecetea primesc un loc în Noul Paradis.
Vă iubesc, copii, dar Eu Sunt Tatăl vostru şi trebuie să permit aceste încercări pentru că acestea Mă ajută să îi stârpesc pe cei care nu vor părăsi niciodată tabăra fiarei. In timpul pe care Mi-l petrec încercând să câștig inimile lor, se duce o bătălie îngrozitoare şi plină de ură de către milioane de demoni şi îngeri căzuţi, chiar şi pentru un singur suflet.
Mângâiaţi-vă cu faptul că Eu vă binecuvântez pe voi toţi cei care sunteţi puri şi smeriți cu inima. Vă iubesc pe toţi, deci nu trebuie să renunţaţi niciodată atunci când totul pare fără de speranţă, pentru că Puterea Mea înseamnă că distrugerea răului se află sub Controlul Meu. Trebuie să vă puneţi toată încrederea în Mine, în special în aceste timpuri, în care simţiţi că Dreptatea Mea este aspră.
Tatăl vostru iubit, Dumnezeu cel Preaînalt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu