joi, 14 noiembrie 2019

PLANTE MEDICINALE - Recomandări date Luz de Mariei

Sunt atașate indicațiile pe care Cerul ni le-a dat pentru timpurile ce vor veni. În fața bolilor necunoscute, contăm pe ajutorul plantelor medicinale specificate pentru a înfrunta ceea ce nici știința nu va reuși să împiedice.

NOTĂ LĂMURITOARE:
Aceste plante recomandate de Cer, deși mare parte dintre ele nu au contraindicații, pot în unele cazuri particulare să prezinte unele reacții nefavorabile (în combinație cu alte substanțe, medicamente, supradoze între altele) de aceea recomandăm mereu consultarea în prealabil a unui medic și analizați la fiecare caz în parte în special cât dozaj se poate folosi. De asemenea, nu se intenționează înlocuirea medicamentelor sau tratamentelor prescrise de medic. Altă recomandare este să se citească etichetele produsului și să se analizeze dozele cu un medic înainte de a începe consumul lor, deoarece în funcție de marca utilizată, ingredientele și dozele recomandate pot varia.

Domnul nostru Isus Cristos, 3 august 2017
”Unii dintre copiii Mei nu au trăit timpuri dramatice, nu cunosc chipul foamei, nu cunosc chipul represiunii, nu cunosc chipul disperării, de a nu avea necesarul pentru a controla o durere. Mama Mea v-a dat și vă va da medicamente pe care le puteți găsi în Natură și cu ele veți diminua și vor dispărea bolile. Nu păstrați informațiile așteptând să vină timpul să le folosiți. Căutați unde se găsesc, căutați unde le puteți localiza aproape de voi, nu așteptați ultimul moment. Ciuma înaintează în liniște, fără a fi dezvăluită în fața omenirii. Aveți talanți și aveți mult mai mult pentru a le combate. Eu nu abandonez pe Poporul Meu. ”

Domnul nostru Isus Cristos, 17 mai 2017
”Mari boli se propagă cu repeziciune și când vor fi făcute cunoscute prin mediile sănătății, nereușind să  mai fie ascunse, va fi așa cum Mama Mea v-a dezvăluit: remediile vor opri unele boli, dar în mijlocul a toate, este necesară Credința omului.”

Preasfânta Fecioară Maria, 20 mai 2017
”Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, nu uitați că boala iese din laboratoare, voi să folosiți tot ce v-am dat pentru sănătate.”

Preasfânta Fecioară Maria, 8 octombrie 2015
”Știința rău implementată a ajuns să pătrundă în industriile farmacologice pentru ca acestea să să creeze vaccinuri contaminate cu viruși pentru a duce ființele umane la moarte sau la boli.”

Comentariul instrumentului de la Mesajul Domnul nostru Isus Cristos, 14 octombrie 2015
Fraților, Cristos ne alertează de un virus care va fi folosit ca o armă biologică, dar contând pe Binecuvântarea Divină, Mama noastră ne va spune cum să combatem boala menționată despre care Cristos mi-a permis o viziune:
Am putut  vedea o creatură umană cu răni pe pielea ei și suferind dureri mari, m-am uitat la Mâna Mamei noastre peste cei contagiați, punând ceva similar unei frunze de plantă și s-au vindecat.

Preasfânta Fecioară Maria, 13 octombrie 2014
”Bolile necunoscute vor continua să atace Omenirea una după alta; dar așa cum ele ajung la om, și Eu vă voi oferi mijloace naturale pentru ca voi să le combateți.”

Domnul nostru Isus Cristos, 30 mai 2013
”Se cântărește pasul silențios al ciumei care va devasta oamenii. Doar Ajutorul Mamei Mele va reuși să-l oprească; folosiți Medalia Miraculoasă pentru acest scop, ducând credința înainte ca și Steag al Triumfului.”
Domnul nostru Isus Cristos, 12 februarie 2012
”Ciuma avansează provocând haos, sigilați-vă în Numele Sângelui Meu. Binecuvântați alimentele voastre cu semnul Crucii Mele și păstrați vie credința.”

Domnul nostru Isus Cristos, 17 martie 2010
Preaiubitul Meu Popor, vă iubesc, vă iubesc infinit, vă iubesc infinit; și astăzi vă chem să puneți, într-un loc vizibil din căminele voastre, Crucea Mea. Nu vă temeți, nu vă rușinați de a fi recunoascuți pentru că Eu vă iubesc și vă recunosc continuu. Astăzi vă chem din nou să ungeți ușile din căminele voastre căci ciuma se apropie de Omenire.

Domnul nostru Isus Cristos, 14 aprilie 2010
Ciuma se apropie de Omenire. Este produsă de mâini umane care doresc un pic de putere economică pe care au pierdut-o în ultimele timpuri, vor provoca boli  alor Mei. Asta Îmi provoacă mare durere Inimii Mele. De aceea vă alertez și din nou vă amintesc folosirea sacramentelor pentru a vă proteja. Vă amintesc să ungeți căminele voastre pentru protecție.

Preasfânta Fecioară Maria, 9 mai 2010
Copilașii Mei, vă pedepsiți pe voi înșivă, ați atras peste voi ciuma anunțată. Inima umană va simți mare pustietate. Oamenii de știință vor fi confuzi când nu se vor simți în stare să găsească un leac. Își vor da seama că doar credința în puterea Lui Dumnezeu va vindeca această suferință prin intermediul Sacramentelor și a indicațiilor pe care Cerul vi le-a dat pentru aceste cazuri.

Preasfânta Fecioară Maria, 15 octombrie 2009
Copilași, Omenirea se apropie vertiginos de finalul ei și VENIREA INTERMEDIARĂ A FIULUI MEU ESTE APROAPE. V-am chemat să vă sigilați căminele pentru ca cel rău și ciuma să treacă și unii s-au grăbit ascultători să urmeze instrucțiunile Mele. Mai mult încă nu înțelegeți căci dacă ușile și ferestrele căminelor sunt sigilate și creatură umană continuă să fie călduță, răul și ciuma vor intra și vă vor face să vă supuneți păcatului.

Domnul nostru Isus Cristos, Mai 2009
Vă invit să nu uitați de folosirea sacramentalelor. În caz de boli contagioase (ciumă, peste, altele) ungeți ușile și ferestrele cu ulei binecuvântat.

Domnul nostru Isus Cristos, Mai 2009
”Dacă sunteți bolnavi, stropiți alimentele cu apă binecuvântată și aveți în vedere folosirea plantelor medicinale pe care Mama Mea vi le-a indicat să le folosiți pentru aceste cazuri imprevizibile.”

Sfântul Arhanghel Mihail, 4 aprilie 2019
O BOALĂ CIUDATĂ AJUNGE LA OMENIRE, FEBRĂ MARE ȘI PIELEA RĂNITĂ VOR FI FLAGEL DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, PENTRU CARE TREBUIE SĂ FOLOSIȚI PLANTA NUMITĂ GĂLBENEA.
Imagini pentru galbenele
Utilizări:
Florile și frunzele sunt comestibile, se folosesc în comprese și băi pe piele. Pentru arsurile de piele, reduce inflamația, calmează durerea și stimulează regenerarea pielii favorizând producerea de colagen.
Ajută la problemele de dermatită și la cicatrizarea și vindecarea rănilor, îmbunătățește crăpăturile pielii, uscăciune sau răni. Se folosește pentru acnee și negi virali. Aplicată pe piele, proporționează protecția antioxidantă ce reduce apariția ridurilor, petelor pielii și cicatricilor.
Ameliorează pișcăturile de insectă. Stimulează secreția de bilă. Este indicată pentru reumatism. Calmează indigestiile și gastrita. Se folosește pentru ulcerele de stomac.
Reglează menstruația și reduce durerile. Făcând o spălătură la ochi cu infuzie de gălbenele, se ameliorează conjuctivita. Elimină ciupercile. Previne grețurile și vărsăturile.
Este tonic al ficatului favorizând funcționarea lui. Ajută în recuperarea de gingivită, laringită, amigdalite și răni în gură.
Doze/cantități
Ca și ceai: se pune o linguriță de floare de gălbenele sau de petale într-un recipient; se adaugă o cană de apă fiartă. Se acoperă și se lasă la odihnit pentru 5 minute. A se îndulci cu miere sau zahăr brun.
În tinctură sau macerată în alcool: între 5 – 10 picături luate în 3 doze zilnice. A se amesteca cu suc natural sau apă minerală.
Comprese reci sau calde: amestecul de flori deja zdrobite, se pune pe un tifon sau o batistă fină pentru a ameliora inflamația sau durerea.
În arsuri: se folosesc frunzele și florile de gălbenele zdrobite în ulei (preparat de ulei de gălbenele) este foarte eficace în cazurile de arsuri sau alte tulburări ușoare ale pielii.
Decocția și infuzia se aplică în băi și spălături, în comprese reci sau călduțe.
În gargară: pentru a dezinflama gâtul în amigdalite și infecție bucală, se fierbe o linguriță de flori pentru 5 minute în 2 vase de apă. Se lasă la odihnit și apoi se face gargară de gălbenea.
Contraindicații
Se consideră o plantă sigură pentru majoritatea persoanelor când este administrată pe cale orală sau aplicată pe piele. Trebuie precauție și evitate dacă aveți alergie la vreo plantă din familia Asteraceae (precum margaretele sau crizantemele) sau la acidul salicilic.
A nu se bea infuzii de gălbenele dacă luați medicație ce deja stimulează efectul somnifer ai sedativilor comuni. Nu se ingenerezează infuzii pe perioada sarcinii sau al lactației căci poate avea efecte negative asupra ciclului menstrual. În plus, există posibilitatea de a interfera în fertilitate dacă este folosită atât de bărbat precum și de femeie.
Unele persoane au arătat reacții alergice folosind uleiul de gălbenele, particular în doze și concentrații mari.
Observații: De asemenea se poate achiziționa în pastile, săpun, ulei și creme. Conține flavonoide pentru a repara vasele sanguine și recuperează buna circulație în organism.
Uleiul de gălbenele are proprietăți antiinflamatorii, fungicide, antiseptice, hidratante.

Domnul nostru Isus Cristos, 3 ianuarie 2019
Rămâneți în alertă, grave epidemii apar în fața omenirii și atacă sistemul respirator pentru care v-am chemat să folosiți frunze de pin, cu extremă prudență, nu mai mult de 2 doze pe zi, în infuzie.

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Cristos mi-a menționat că pinul este copacul cunoscut ca și pinul sălbatic, pinul roșu, pinul alb, pinul negru, în aproape toată lumea există pinul. Aparține familiei pinaceelor, pinul silvestris . Se fierb 3 lingurițe de frunze uscate de pin într-un litru de apă, se bea o cană de 2 ori pe zi. Nu folosiți la copii foarte mici, nici la femei însărcinate.
Utilizări : Gălbenușurile (mugurii noi din frunze) și frunzele se folosesc pentru a trata afecțiuni respiratorii precum: tuse, răceli, catargii cronice și acute, bronșită, pneumonii, sinuzită, faringită.
Uleiurile sale speciale au proprietăți balsamice, expectorante și antiseptice, antiinflamatorii și diuretice.
Doze/cantități
Frunzele de pin trebuiesc folosite cu prudență extremă, în doze, nu mai mult de 2 ori pe zi în infuzii. Se fierb 3 lingurițe de frunze uscate și curate de pin într-un litru de apă. Se bea o cană de 2 ori pe zi.
Contraindicații
Nu folosiți la femei însărcinate, nici la copii mai mici de 6 ani întrucât există posibilitatea de apariție a bronșitei sau a pneumoniei. De asemenea, nu folosiți la persoanele cu astm. Pentru conținutul înalt de taninuri, nu este recomandabil în cazurile de gastrită, ulcer digestiv, constipație sau anemie din lipsă de fier (taninele împiedică absorția fierului din alimente).
Efecte secundare:
Din cauza abundenței de tanină, infuzia de frunze și decocția cojii ar putea cauza tulburări digestive. Nu e recomandat să se stea la soare în cazurile de tratament cu această plantă căci poate avea substanțe fotosensibile și la expunerea solară poate produce eczeme.
Unele persoane pot prezenta alergii la pin. Fiți precauți la efectele lui diuretice!
Observații
Pinul conține circa 40 principii antibacteriene și o cantitate foarte elevată de tanine, într-o manieră în care preparatele ajută la eliminarea microorganismelor și diminuează mucozitățile din căile respiratorii.

Imagini pentru pinul salbaticPinul sălbatic: se poate găsi și ca ulei esențial. Sunt studii în centrul medical al universității din Maryland care au demostrat că folosirea lui pentru infecțiile tractului respirator este solidă și eficientă, și că poate combate sinuzita și gripele când se inhalează vaporii lui.
Uleiul esențial de pin ar trebui să fie folosit cu grijă pentru că este foarte puternic, de acea nu se recomandă consumul intern (să nu se ingereze). Dacă se folosește pe piele, trebuie să se dilueze pentru a nu irita pielea sau membrele mucoase. Se recomandă să se adauge 4-6 picături de ulei esențial de pin, într-o cadă de baie cu apă călduță sau să se dilueze 50/50 cu ulei de cocos sau ulei de măsline organic și aplicat pe piept când aveți discomfort respirator. Folosiți de asemenea, într-un difuzor de aromaterapie.
(Ref. Dr. Edward F. Group III, Global Healing Center)

Preasfânta Fecioară Maria, 24 mai 2017
”Boli grave se apropie atacând aparatul digestiv, folosiți planta pe care o cunoașteți ca și ANGELICĂ și utilizați în mod corespunzător întreaga plantă, fiind precaute femeile gravide. Vine o boală care va ataca ochii, pentru ea folosiți planta cunoscută ca și SILUR


Imagini pentru silurUtilizări
Are proprietăți oftalmologice, digestive, stomacale, tonice, cicatrizante, astrigente, analgezice și stimulente pentru sucurile biliare.
Reunește 3 condiții terapeutice: proprietăți digestive, antiinflamatorii și antiseptice.
Folosiri tradiționale: diaree, uz topic în conjunctivită, rinită, stomatită, faringită, coriză, răceala și gripă.
Doze/cantități
Infuzie de 2-3 gr per cană, infuzată 10 min. 3 căni pe zi, după masă.
Comprese, picături pentru ochi sau băi oculare, apă de gură, gargară, spălare sau pe căile nazale. Se pun 5 linguri în 250ml de apă fiartă, lăsați-o  să infuzeze 10 min, se aplică pasta cât de fierbinte posibil, înfășurată în tifon, apoi pe urcior.
Contraindicații
Se recomandă precauție la pacienții diabetici sau cu hiperglicemie și la aceia care iau medicamente, plante sau suplimente ce afectează zahărul din sânge.
Contraindicații ale silurului nu se cunosc. Fără îndoială, trebuie să ne amintim că toată aplicarea de preparate oftalmologice presupune un risc potențial de contaminare. Nu se recomandă utilizarea lui în timpul sarcinii și al alăptării, nici la pacienții pedriatici.
Observații
Nu s-au raportat date asupra nesiguranței în timpul alăptării, deși nu este recomandată utilizarea lui internă întrucât prezența alcaloizilor nu este bine definită.
Utilizarea în afecțiunile oculare cere ca soluțiile care se aplică pe ochi să fie sterile, pentru a evita infecțiile.

Preasfânta Fecioară Maria, 24 mai 2017
”Boli grave se apropie atacând aparatul digestiv, folosiți planta pe care o cunoașteți ca și ANGELICĂ și utilizați în mod corespunzător întreaga plantă, fiind precaute femeile gravide. Vine o boală care va ataca ochii, pentru ea folosiți planta cunoscută ca și SILUR”



Utilizări
Favorezează digestia, crește secreția sucurilor gastrice, elimină gazele intestinale, îmbunătățește circulația, diuretic delicat, combate febra, îmbunătățește psoriazisul, combate insomnia, echilibrează sistemul nervos.
Combate migrena, ameliorează bolile reumatice, stimulează sistemul respirator.
Doze / cantități
În infuzie sau decoct (Soluție apoasă obținută prin fierberea unor plante alimentare sau medicinale, în vederea extragerii principiilor active din acestea) care se face cu rădăcină pisată, care este partea cea mai activă din plantă, raportat 20-30 gr per litru apă. De asemenea se pot adăuga frunze moi și semințe. Se bea o cană de infuzie înainte de fiecare masă, până la ora 15.
Pentru uz extern, se folosește în baie cu un decoct cu 100 gr plantă în 1 litru de apă, care se adaugă în apă din cadă.
Precauțiuni: este important să nu preparăm licori cu această plantă, efectele nocive sunt mari din cauza cantității ridicate de alcool ce depășesc potențialul proprietătilor medicinale. 
Contraindicații
Uleiul ei esențial, al rădăcinii Duhului Sfânt, este toxic și nu trebuie ingerat. Ar trebui să fie utilizat doar local.
Rădăcina Duhului Sfânt este contraindicată pentru persoanele cu tendință de diabet, deoarece poate crește nivelul zahărului din urină.
Nu se recomandă tratamentul cu rădăcina la femeile însărcinate sau care alăptează.
Observații
Rădăcina Duhul Sfânt se folosește pentru a trata digestiile grele și pierderea poftei de mâncare. Rădăcina este o plantă indicată pentru a trata tulburările de anorexie.
În medicină,uleiul esențial al rădăcinii și extrasul din semințele ei se cultiva ca și aromă pentru alimente.

Preasfânta Fecioară Maria, 12 martie 2017
”Eu ca și Mamă vă rog să țineți ca și parte a regimului de viață, necesitatea zilnică de a ingera VITAMINA C, de a înghiți zilnic usturoi crud sau ghimbir”.
VITAMINA  C  este o vitamină hidrosolubilă. Este necesară pentru creșterea și dezvoltarea normală. Vitaminele hidrosolibile se dizolvă în apă. Cantitățile în exces ale vitaminei ies din corp prin urină. Aceasta înseamnă că persoana are nevoie o aprovizionare constantă de asemenea vitamine în dietă. De vitamina C este nevoie pentru creșterea și repararea țesuturilor în tot corpul.
Utilizări
Întărește sistemul imunitar. Are proprietăți antihistaminice (medicament care se folosește împotriva alergiei). Stimulează formarea de colagen. Favorizează cicatrizarea rănilor. Întărește gingiile, întărește vasele sanguine și capilare, sporește absorția de fier și producerea de hemoglobină.
Este demonstrat că că funcționează mai bine ca și vindecător, adică să fie luat înainte de a te îmbolnăvi. Ideal este să fie consumate alimente cu vitamina C în fiecare zi. 
Doze / cantități
Dacă se va consuma acid asorbic nu trebuie să se exagereze cu mai mult de 3 gr pe zi și mai bine să fie cu eliberare susținută.
În mod normal pastilele sunt de 500 mg, iar organismul nu asimilează mai mult de 500 mg dintr-o singură doză. Dacă este cu eliberare susținută se absoarbe de exemplu 100 mg pe oră, așa se asigură o absorție completă și în plus nu se oxidează.
Contraindicații
Nu trebuie să se ia dacă suferiți de pietre la rinichi
Observații : Vitamina C are 3 forme chimice:
-          Acid asorbic: formă acidă, este mai mult biodisponibilă.
-          Absorbant de calciu: folosit pentru tratamentul de cancer, este mai puțin biodisponibil
-          Absorbant de magneziu.

Preasfânta Fecioară Maria, 12 martie 2017
” Eu ca și Mamă vă rog să țineți, ca și parte a regimului de viață, necesitatea zilnică de a ingera vitamina C, de a înghiți zilnic USTUROI CRUD  sau ghimbir”
Imagini pentru usturoi crudUtilizări:
Usturoiul are un conținut ridicat de alicină, substanță hidrosolibilă care are efect antibacterian, conținut mare de vitamina C care stimulează creșterea și proporționează calciul în oase și dinți, un puternic antiscorbutic și conține iod care permite activarea metabolismului de bază și contribue la corecta funcționare a glandei tiroide.
Este unul dintre cele mai bune metode de a preveni bolile.
Se folosește pentru a trata: artrita, arterioscreloza și ateroma, colesterolul, hipertensiunea, căile digestive și gura, pentru a preveni cancerul, constipația, tratament pentru paraziți, astm, tuse convulsivă și tuberculoză.
Doze/ cantități
Pentru tratamentul arteroscrelozei, artritei și al colesterolului: se ia în perioada în care postiți, jumătate de cățel de usturoi în toate diminețile. 15 zile mai târziu un  cățel de usturoi întreg și așa crește doza la fiecare 15 zile până se ajunge la 2 căței de usturoi.
Pentru tratamentul de hipertensiune: se mestecă un cățel de usturoi în post, dimineața, și 2 la amiază.
Pentru durerea de urechi, otalgie și otită: puneți pe o bucată de tifon steril, un cățel de usturoi mărunțit fin. Se introduce în ureche în așa fel încât să poată fi scos cu ușurință, și se lasă acolo timp de 2-3 ore.
Împotriva surzeniei de origine artritică:  umeziți un tampon de vată în acel suc care rezultă din zdrobirea unor căței de usturoi și introduceti tamponul de vată în ureche și lăsați-l o oră.
Contraindicații
Nu este nici o contraindicație dacă se consumă unul sau doi căței de usturoi pe zi.
Contraindicațiile sunt doar atunci când se consumă în exces, prin utilizarea suplimentelor cu usturoi.
Pentru marea lui cantitate de iod, consumul de suplimente este contraindicat în următoarele cazuri: probleme  de sângerare, probleme de coagulare sanguină,  la luarea anumitor medicamente: anticoagulante, pentru inimă, hipertiroidism; femeile însărcinate sau care alăptează; diabetici cu medicație pentru reducerea glucozei.
Observații
Pentru a profita de proprietățile lui curative trebuie consumat crud.
Pentru a evita urâta respirație de la consumul de usturoi, se poate mânca, după, un măr sau câteva frunze de pătrunjel.
La persoanele cu un stomac sensibil poate cauza aciditate stomacală, flatulențe, gaze, vărsături sau diaree.

Preasfânta Fecioară Maria, 12 martie 2017
” Eu ca și Mamă vă rog să țineți, ca și parte a regimului de viață, necesitatea zilnică de a ingera vitamina C, de a înghiți zilnic usturoi crud  sau GHIMBIR
 Utilizări
Întărește sistemul imunitar și menține apărarea organismului puternică.
Reduce riscul unui atac cerebral și combate infecțiile bacteriene intestinale. Îmbunătățește circulația sanguină, inhibă acumularea colesterolului rău în ficat și reduce febra și problemele de transpirație excesivă.
Îmbunătățește absorția de nutrienți și provoacă stimularea secreției stomacului și a enzimelor pancreatice. Este expectorant și antibiotic.
Îmbunătățește digestia și ajută la alinarea durerilor abdominale, previne și combate constipația, reduce gazele intenstinale.
Ar putea fi anticangerigen: diverse investigații au descoperit că această rădăcină ar putea avea substanțe anticangerigene foarte puternice, capabile de a inhiba creșterea celulelor canceroase în colon și prostată.
Ameliorează durerile articulare întrucât are proprietăți antiinflamatorii.
Doze / cantități
Folosiți ghimbir proaspăt de la 3 la 10 gr. Folosiți ghimbir uscat până la 2 gr pe zi.
Posibilitatea de a suferi efecte adverse se multiplică când folosiți doze foarte mari din această plantă, sau se iau preparate cu ghimbir cu prea multă frecvență pe durata zilei, în special de persoanele sensibile.
Contraindicații
Singura contraindicație pe care o generează consumul ghimbirului este ridicarea temperaturii corpului, de aceea nu este recomandat pacienților cu febră.
Observații
Este un antioxidant natural datorită procentajului de vitamina B6 și vitamina C și de asemenea pentru conținutul ridicat de minerale, calciu, fosfor, magneziu, potasiu și zinc. 

Preasfânta Fecioară Maria (într-o viziune), 3 iunie 2016
”Deodată, Mama noastră și-a ridicat cealaltă Mână și au apărut creaturi umane efemere cu răni mari, privesc la o persoana sănătoasă care se apropie de una bolnavă și este contagiată imediat.... 
O întreb pe Mama noastră: Cum îi putem ajuta pe acești frați? Și Ea îmi zice: FOLOSIȚI ACUM ULEIUL BUNULUI SAMARITEAN, EU VĂ DAU INGREDINETELE NECESARE ȘI REGULILE.
Mi-a zis Mama noastră că vor veni adevăratele peste și că trebuie să consumăm un cățel de usturoi crud dimineața sau ulei de oregano. Acestea două sunt antibiotice excelente, dar dacă nu găsiți ulei de oregano îl puteți fierbe și faceți un ceai. Dar este mai bun uleiul de oregano ca și antibiotic.”

Nume: Uleiul bunului  samaritean
Recomandări: să se lucreze într-un loc aerisit, fără a expune uleiurile la lumină directă.
Folosiți mănuși și un recipient de sticlă.
Încercați amestecul pe antebraț, așteptați 25 minute, dacă pielea se înroșește, puneți din abundență apă sau ulei de lavandă și puțin câte puțin va dispărea roșeața. Înaintea acestor efecte adăugați același ulei bază cu care ați preparat amestecul.
Nu expuneți uleiurile mult timp la aer, mai bine conservați-le în vase ce se închid, de culoarea chihlimbarului, pentru a evita evaporarea.
Trebuie să fie ținut departe de accesul copiilor.
Preparare: se amestecă 5 uleiuri esențiale pure cu un ulei bază: scorțișoară (pentru că este un ulei iritant, folosiți o porție medie), ulei de cuișoare, lămâie, rozmarin și eucalipt.
Uleiul bază poate să fie de măsline, migdale sau ulei mineral și în proporție de o măsură de ulei pur pentru 5 de ulei bază, amestecate cu o lingură de lemn pănâ când acestea se omogenizează.
Utilizări
Să clarificăm că acest ulei nu vindecă bolile, nu este o formulă magică.
Această rețetă previne contagierea, de aceea trebuie folosit în caz de pandemie pentru gripa aviară, gripa de tip A, schimbare climatică, aglomerare de persoane, vizite în spital, contactul cu oameni bolnavi contagioși de bacterii, viruși, când se călătorește cu elicopterul, amigdalită sau gripă.
Excelent preventiv în caz de durere de gât sau strănuturi.
Doze și moduri de aplicare
Înainte de fiecare utilizare, mișcați recipientul cu delicatețe pentru a se integra uleiurile.
Aplicați și frecați câteva picături direct pe tâmple, gât, în spatele urechilor, axile, abdomen, articulații, pe tot piciorul sau numai pe talpă.
Pentru a curăța aerul și a elimina virușii din mediu (casă sau birou): folosiți un difuzor automatizat sau o oală de apă fiartă și puneți câteva picături.
Altă metodă de utilizare: pe o bucată de pânză, batistă, fular sau bumbac, puneți 3-4 picături de ulei și îl puneți pe gură sau pe pernă.
Contraindicații
Nu folosiți nici o esență direct peste piele fără a o dilua în unele uleiuri bază.
Uleiurile în sine sunt iritante și trebuiesc manevrate cu grijă.
Pentru pielea sensibilă se aplică doar pe talpa piciorului.
Nu este recomandat folosirea pe copii mai mici de 3 ani. În cazul femeilor însărcinate, consultați o părere avizată despre efectele novice ale uleiurilor esențiale.
Observații
Rețeta pe care Mama ne-a dat-o are uleiuri esențiale pure, dacă nu găsiți aceste uleiuri, puteți găsi ierburile echivalente ale fiecărui ulei. Cu aceeași măsură de iarbă, puneți frunzele și bucățile de scorțișoară una câte una într-o oală de gătire lentă, de ceramică electrică sau bain-marie, și adăugați un ulei bază în cantitatea suficientă pentru a acoperi 2 cm peste, apoi lăsați 8 ore în oală.  O dată ce s-a răcit, împachetați.

Notă: Deși concentrația nu este la fel cu cea făcută din uleiuri esențiale pentru că nu este un proces de distilare, poate fi de ajutor pentru cazurile descrise anterior, dar nu atât de eficace precum sunt uleiurile. Uleiurile esențiale se pot achiziționa de la o firmă specializată sau în macrobiotic. În toate țările se pot găsi aceste esențe pentru a face amestecul.

Nume: origanum vulgare sau lippia graveolens pentru America Centrală
Ulei de oregano sălbatic 
Preparare: se iau niște frunze de oregano și unele dintre aceste uleiuri: măsline, semințe de struguri sau de migdale. Zdrobiți frunzele de oregano într-un mortar și puneți-le într-un borcan de sticlă de culoarea chihlimbarului. Acoperiți-le  cu ulei  până la 2 cm peste ele. Păstrați borcanul într-un loc aerisit și uscat timp de 3 săptămâni. După acest timp strecurați și îl puteți folosi. Se folosește un borcan de sticlă care să fie curat.
Utilizări
Conține vitaminele A, grupul B, C și E și mineralele: magneziu, zinc, fier, potasiu și calciu. Antibiotic foarte puternic, cu acțiune antiinflamatorie, ameliorează tusea, elimină viruși ca și gripa, stimulează sistemul imunitar.
Elimină microbii, ciupercile (stafilococii, candida albicas, E.coli, salmonella, herpes, infecții vaginale etc) și până și cele mai rezistente bacterii. Evită dezvoltarea paraziților intestinali. Îmbunătățește infecțiile pielii.
Combate radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea datorită efectului antioxidant.
Pentru că este un analgezic, este foarte util când avem entorse, dureri lombare, artrită, dureri de dinți, arsuri, tăieturi și zgârieturi.
Doze / cantități
Pentru sistemul imunitar: se iau intre 1 și 3 picături diluate, zilnic.
Infecții și ciuperci: spălați și uscați unghiile, ungeți-le cu ulei de 2 ori pe zi. Puneți 3 picături diluate într-un vas, de 3 ori pe zi.
Dacă se cere tratament mai agresiv: ingerați zilnic o linguriță de miere sau cu suc 5-6 picături de ulei sau completați cu o capsulă și luați-o o dată pe zi în timpul mesei.
Durere de dinți și măsele, gingii: puneți 2 picături pe un tifon și frecați pe zona afectată.
Dureri musculare, reumatice sau entorse: masați zona cu ulei.
Combate disconfortul pulmonar și tusea: inhalați-l folosind un vaporizator.
Julituri, tăieturi și arsuri: aplicați pentru a reduce durerea și dezinfectați.
Purifică aerul și îl curăță: adăugați 10 picături în apă și pulverizați, omoară bacteriile, virușii.
Contraindicații
Nu se recomandă pentru: bolnavi de anemie căci inhibă absorția de fier, femeilor însărcinate sau în perioada alăptării, persoanelor cu pielea sensibilă sau alergice la plante, persoanele ce iau medicamente farmaceutice, nici celor ce beau mult alcool.
Copii mai mici de 7 ani: folosiți local doar și diluați, o picătură de ulei într-o lingură de ulei de măsline. Îl puteți inhala direct din pipetă sau punând o picătură într-o bucată de pânză. Copii mai mari pot ingera: 1 picătură diluată în ulei de măsline, suc sau o linguriță de miere.
Observații
Oregano are compuși care ar putea genera efecte avortive.
Țineți-l departe de ochi și membranele mucoase, dar și de zonele de piele sensibilă. Pentru a ingera luați doar ulei de oregano sălbatic care a fost diluat sau încapsulat. Uleiul esențial pur este prea puternic.
Fiindcă este un antibiotic și fungicid puternic, când elimină patogenii, aceștia eliberează toxine în fluxul sanguin care fac să simțim oboseală sau înfrigurare, mai rar iritații ale pielii. Aceasta este cunoscută ca și criza curativă sau reacția Herxheimer.
Poți evita această incomoditate bând de la 8 la 12 pahare de apă, pentru a ajuta la epurarea toxinelor din sânge.

Preasfânta Fecioară Maria, 28 ianuarie 2016
”Folosiți lumânărica și rozmarinul în cantități discrete.


Utilizări
Centrul Național de Informație de Medicamente din Costa Rica indică că se folosesc florile și ocazional și frunzele, tulpina și rădăcina. Nu sunt indicații specifice, ci indicații tradiționale: ameliorează sistematic iritația gâtului asociată cu tuse și înfrigurare. Are proprietăți expectorante, suprimă tusea, util pentru a trata durerile de gât. S-a descris activitate contra virusurilor: herpes simplu tip I și răceală A și B.
Alte surse dau indicații pentru: astm, alergii, bronșite sau traheită, tratament de amigdalită, ulcer, eczeme, erupții rabioase, degerături, cicatrizant de răni, eliminarea lichidelor, hemoroizi, inflamații ale intestinului și crampe ale stomacului, constipație.
Doze / cantități
Se folosesc la infuzii, decocții sau macerare la rece, macerarea se folosește pentru unguiente emoliente. Se recomandă între 3 și 4 grame pe zi.
Ceai: se adaugă 2 lingurițe de frunze și flori uscate într-o cană cu apă caldă, lăsați să se odihnească timp de 10 sau 15 minute, se strecoară și se bea. Consumați 3 căni de ceai pe zi.  Ceaiul de asemenea se poate consuma pentru relaxare.
Administrați lumânărica după mese. 
Contraindicații
Reacții alergice la lumânărică. Nu s-au raportat efecte secundare la consumarea ei. Dar nu s-au evaluat copii mai mici de 12 ani, nici în timpul sarcinii și al lactației, de aceea este mai bine să se evite folosirea ei. Se acceptă numai în cazurile în care nu sunt alternative mai sigure și beneficiile depășesc riscurile.
Observații
Nu se recomandă tratamente mai mult de o săptămână.
Dacă în această perioadă simptomele continuă sau se înrăutățesc, dacă apare febră sau dificultate la respirație, trebuie consultat medicul.
Consultați medicul în vederea folosirii suplimentelor naturale înainte de a le include ca și tratament.
Nu se recomandă consumul plantelor în locuri de unde se poate să fie stropite cu ierbicide.

Rozmarinul 
Utilizări
Produce efecte favorabile în digestie, elimină spasmele, reduce gazele, colicii, favorizează secrețiile și stimulează sucurile gastrice și intestinale.
Folosire locală, pe piele, pentru a controla durerea de: artrită, reumatism și ciruclație;
Uleiul pentru a combate bacteriile precum: Bacillus sibtilis, Stafilococul auriu, Escherichia coli, Microcuccus luteus, Vibrio cholera, S. albus, Corynebacteriun spp, Salmonella și Listeria monocytogenes.
Uleiul aplicat local: stimulează circulația, spasmele stomacale, eficace contra bacteriilor, ciupercilor și a altor microorganisme.
În mod tradițional, de asemenea se folosește sub formă orală: afecțiuni ale vezicii biliare, dispensie biliară, dischinezie biliară, litiază biliară sau colelitiază, dureri menstruale, dureri de cap, afecțiuni ale gurii și ale faringelui precum și pentru stomatită sau faringită.
Sub formă locală: evită căderea părului, dermatita sau leziunile cutanate, cicatrici ale rănilor, antiseptic moale și scăzută, uleioasă sau alcoolică ca și repelent pentru insecte.
Doze / cantități
Adulți: 2g/150 ml, 2-3 ori pe zi
Infuzie de frunze: se pune o linguriță de frunze uscate și se mărunțește într-o cană cu apă fiebinte timp de 10 minute. Se filtrează și se bea de 2-3 ori pe zi, după masă ca și digestiv și pentru tratarea răcelilor, durerilor de cap, inclusiv depresia.
Decocție: se fierbe o porție de frunze într-un litru de apă 10 minute. Se aplică sub formă de comprese pe durerile reumatice.
Inhalații: inhalați câteva picături de ulei esențial pe o batistă pentru a energiza creierul și pentru concentrare.
Comprese: folosiți o cană de infuzie de rozmarin pentru ameliorarea entorselor/luxațiilor. Alterați infuzia caldă cu cuburi de gheață la fiecare 2-3 minute pentru a avea rezultate mai bune.
Tinctură: se bea până la 50 de picături (linguriță medie) de 3 ori pe zi pentru oboseală și nervozitate. Se combină cu o cantitate asemănătoare de ovaz sălbatic sau tinctură de verbină pentru depesie.
Ulei de rozmarin: se diluează doar câteva picături într-o bază de ulei dacă este necesar, uleiurile esențiale miros foarte intens.
Contraindicații
Alergie la rozmarin sau la orice component al acestei plante care prezintă obstrucție biliară, pacienți epileptici; copiii și sugarii ar trebui să se abțină de la ingerarea lui.
Dozele mari de rozmarin pot cauza convulsii și moarte.
Evitați băile călduțe la pacienții cu răni deschise, leziuni mari pe piele, febră, inflamații acute, tulburări circulatorii severe sau tensiune mare.
Observații
Se recomandă administrarea după masă.
Nu se recomandă persoanelor cu calculi biliari.
Rozmarinul poate da ocazii și efecte avortive, poate afecta ciclul menstrual.
Este util pentru a îndepărta dăunătorii, deci se pot pune câteva rămurele de rozmarin în dulapuri și cămară.
S-a observat că se poate face o infuzie pentru păr din rozmarin și urzică pentru a clăti părul apoi să-l spălați și așa se va accelera creșterea și se va preveni și combate mătreața.

Preasfânta Fecioară Maria, 31 ianuarie 2015
”Altă boală se răspândește afectând căile respiratorii; este extrem de contagioasă. Să păstrați apă sfințită, folosiți păducel alb și planta Echinaceea pentru a o combate.”



Imagini pentru echinaceeaUtilizări
Reduce simptomele răcelii (mucozitate, tuse, febră) accelerează recuperarea;
Reduce bolile sistemului respirator: sinuzita, faringita, bronșita, etc; blochează acțiunea virusurilor și bacteriilor;
Întărește sistemul imunitar.
Doze/ cantități
Infuzii: se folosesc frunzele și extractul uscat al rădăcinii. În prima zi 5 căni, se va reduce numărul de căni după scăderea simptomelor.
Picături: 20 picături zilnic timp de 2 luni, apoi se i-a pauză 2 luni.
Contraindicații
Poate cauza reacții alergice la copiii mai mici de 12 ani.
Nu se recomandă dacă suferiți de boli autoimune sau hepatice.
Consultați medicul dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Poate interacționa cu substanțe și medicamente: reduce capacitatea organismului de a descompune cofeina și îngreunează sinteza medicamentelor care se elimină prin intermediul ficatului.
Observații
Se recomandă să se înceapă să se ia acum, dar trebuie să se respecte lunile de pauză care se recomandă în acord cu indicațiile.

Păducelul alb
Imagini pentru paducelul alb
Utilizări
Crește nivelul de hemoglobină după o mușcătură de șarpe.
Fructele verzi s-au folosit împotriva diareei și leucoree mucoase.
Insuficiență cardiacă: modificări ale ritmului cardiac, tahicardie, aritmii. Previne amigdalita pectorală, recuperare post infartică. Sedativ. Pentru a trata simptomele de nervozitate sau anxietate.
Doze/ cantități
Administrare după mese. Insuficiență cardiacă: 160-900 mg zilnic, împărțite in 2-3 doze. Infuzia se recomandă pentru o boală necunoscută ce produce temperatură mare, buze vinete, înnegrite, mișcări spasmodice și lovituri puternice.
Înmuiați o batistă de frunze de păducel în apă caldă timp de 8 minute, administrați oral pe durata zilei și a nopții până când simptomele bolii slăbesc.
Contraindicații
Nu se cunoaște nici o contraindicație. Fără îndoială, nu se recomandă folosirea împreună cu medicamente pentru probleme de inimă sau circulatorii și cu benzodiazepine (medicament ce acționează în sistemul nervos central și pentru insomnii) dacă nu este sub controlul unui specialist.

Reflecție a Luz de Mariei, 10 noiembrie 2014
”Preasfânta Mamă m-a anunțat de o boală care va ataca sistemul nervos și sistemul imunologic provocând grave probleme pe piele, pentru care mi-a zis să se folosească frunze de la urzică și ginko.”

Imagini pentru ginkgo bilobaUtilizări
Îmbunătățește circulația sanguină: circulația în tălpile picioarelor, în picioare, artere coronariene, cap, vedere, genitale, capilare ale capului. Reglează hipertensiunea, astmul, depresia, vertijul,arteroscreloza.
Are un efect protector cerebral împotriva demenței senile, curgeri și boli neurodegenerative. Are fect asupra conduitei, al învățării și al memoriei.
Doze/ cantități
Circulație proastă: 120 mg pe zi de extract de ginko împărțite în 3 porții.
Boli ale creierului: între 60 și 240 mg zilnice de ginko, distribuite în 3 porții pe toată durata zilei.
Astm și alergii: 120 mg pe zi de extract împărțit în 3 porții.
Contraindicații
Dacă se ia în cantități mari față de cele recomandate, poate produce probleme de somn, nervozitate, vărsături și diaree.
Poate produce durere de cap în primele 2 zile de tratament.
Nu trebuie să fie folosit de minori sub 2 ani.
Consultați medicul în caz de sarcină sau alăptare.
Administrarea ginkoului împreună cu alte medicamente ce fluidizează sângele, precum aspirina, warfarină, sau heparina, poate produce probleme de hemoragie. Nu luați cu o zi înainte de o operație sau câteva luni după.
Observații
Trebuie folosit doar sub forma de preparat controlat sanitar.
Preparările de frunze pot fi toxice și pot produce alergii.

Urzica
Utilizări
Se cunosc activitățile sale precum: antioxidant, diuretic, antiinflamator, antiviral, analgezic, antimicrobian, hepatoprotector.
De asemenea în cazurile de: reumatism, eczeme, anemii, hemoragii nazale și menstruale, nefrită (boală care constă în inflamarea rinichilor), hematurie (prezență a sângelui sau a hematiilor în urină, întâlnită în unele afecțiuni urinare.); diaree, astm, alzheimer, diabet, pietre la rinichi.
Favorizează digestia și circulația sangvinică.
Doze / cantități
Digestie, constipație: infuzie de 2 lingurițe de frunze uscate la litrul de apă. Se bea de 3 ori pe zi înainte de masă.
Diaree, tuberculoză, astm și ca diuretic: decocție de rădăcină seacă timp de 10 minute. Se beau 3 căni pe zi.
Pentru ciruclație și hemoragii: se zdrobește planta, alegeți pulpa, pentru a obține sucul. Se bea o jumătate de cană pe zi, o pătrime de cană pe zi dimineața și o pătrime seara.
Icter: decocție din 5 lingurițe de plantă uscată pentru un litru de apă. Se bea 2 căni pe zi.
Diabet: se fierbe un pumn de urzică în apă și se bea 3 căni pe zi.
Antianemie: infuzie de o linguriță din plantă uscată per cană, de 3 ori pe zi.
Ar trebui să se bea măcar 3 vase de suc de urzică pe săptămână, mult mai bine dacă se bea un pahar în fiecare zi. Totodată se poate folosi sub formă de comprese cu lichidul rezultat în urma fierberii plantei sau cataplasme aplicate direct peste ulcere, erupții ale pielii, umflături.
Contraindicații
Leziuni ale pielii: când se produce contactul direct cu planta.
Diabeticii pot avea vărsături afectând nivelurile de zahăr dacă se bea în cantități mari; să fie atenți pentru a nu suferi o hipoglicemie. Poate afecta tensiunea arterială și să interfereze cu medicamentele ce controlează hipertensiunea.
Este contraindicată în insuficiența renală și în timpul sarcinii.
Observații
Conținut ridicat în calciu, fier, fosfor și magneziu. Urzicile sunt plante sălbatice comestibile, mereu se găsesc în locuri curate, fără animale care pasc și de pesticide din culturi.
Pentru a nu irita pielea, trebuie să fie culese cu mănuși și trebuie să fie lăsate deoparte timp de jumătate de zi, apoi se gătesc.
Pentru tricomicoză (boală parazitară a părului provocată de ciuperci microscopice) foarte iritantă, trebuie folosit preparatul.
Se pot păstra frunzele ei uscate.

Domnul nostru Isus Cristos, 4 ianuarie 2018
Poporul Meu, Eu privesc mai departe și boala care se apropie de omenire va găsi leac cu PLANTA PELINULUI peste piele.

Preasfânta Fecioară Maria, 11 octombrie 2014
”Ciuma este reînnoită de cei care slujesc anticristului și văd cum economia se scufundă. Înainte de asta, vă invit, copii, să păstrați sănătatea corpului prin intermediul a ceea ce natura vă oferă pentru binele corpului și înainte de boala actuală: folosirea pelinului

Pelinul dulce 
Imagini pentru pelin dulceUtilizări
Pentru a ucide parazitul malariei, a îmbunătățit cazurile de psoriazis și leucemie. Are activitate antimicrobiană.
Întărește sistemul imunitar, împotriva Ebola, febrei, hepatitei B și C, HIV, tensiune arterială mare, antiinflamator, antioxidant și imunosupresie.
Doze/ cantități
Infuzie:  4 infuzii pe zi timp de o săptămână sau zilnic până la nivel preventiv.
Se pun între 5 și 10 grame de plantă uscată în 500 ml apă fiartă și se lasă 10 min.
Malaria: ceaiul trebuie băut timp de 7 zile inclusiv câteodată timp de 12 zile, și trebuie luate toate precauțiunile pentru a evita o nouă infecție.
Contraindicații
Nu trebuie să fie luat de femeile însărcinate, nici la lactație, nici de persoane care iau anticoagulante, precum warfarina.
Poate cauza vărsături, diaree, durere abdominală, urticarie, greață, bradicardie sau hipoglicemie.
Contactul cu planta poate cauza reacții alergice.
Nu folosiți pentru un timp îndelungat, deoarece se acumulează în nervi.
Observații : Durata de viață medie a pelinului este foarte scurtă, doar 1 oră și jumătate.
Interacțiuni: cu sucul de grefă și cu medicamente care se metabolizează prin citocromii (unele proteine hepatice).

Preasfânta Fecioară Maria, 13 octombrie 2014
”Iubiților, ca Mamă care privește mai departe decât priviți voi, vă chem să consumați MURE. Este un purificator natural al sângelui și astfel organismul se va face mai rezistent față de relele care vor afecta omenirea.  Voi ignorați că mare parte din virușii și bacteriile care vă lovesc au fost creeați de același om ca și produs al puterii peste toată omenirea. ”
Preasfânta Fecioară Maria, 13 octombrie 2014
”Omenirea are o alimentație comodă, dar total nocivă pentru organismul uman pe care îl distruge continuu și îl îmbolnăvește. În acest moment organismul omului se găsește saturat de proasta alimentație, favorizând astfel o slăbire a organismului și noile boli iau omul provocându-i mari rele.
Luz de Maria o întreabă pe Mama ce trebuie făcut pentru a reuși organismul să fie mai rezistent față de pestele care vor veni.
Preasfânta Fecioară Maria răspunde: Iubiții Mei, folosiți apa în prealabil fiartă și începeți ACUM dezintoxicația organismului bând toată apa posibilă, astfel organismul va fi purificat.”

Domnul nostru Isus Cristos, 27 octombrie 2014
”Eu nu vă părăsesc. Nu uitați să păstrați în căminele voastre struguri binecuvântați în Numele Meu pentru momentele de scumpire.” = adică pe când toate vor fi scumpe, mai ales în zonele unde va apărea seceta, și banii nu vor mai fi așa cum îi știm noi astăzi

Despre CEREREA LUI CRISTOS ÎN LEGĂTURĂ CU STRUGURII BINECUVÂNTAȚI, Luz de Maria comentează:
Cristos ne arată că trebuie căutat un preot și să i se ceară binecuvântarea pentru un ciorchine de struguri sau pentru o singură boabă, căci cu o singură boabă binecuvântată se pot hrăni 2 persoane și astfel se poate rezista fără alimente, dacă este Credință și se găsește pregătită cum trebuie creatura; acestea vor servi pentru timpurile de scumpire a alimentelor.

Pentru a binecuvânta ceilalți struguri:
Cu boaba deja binecuvântată de preot, se procedează pentru a binecuvânta restul strugurilor astfel:
Fiecare strugure trebuie să aibă o bucată de tulpină de care a fost prinsă în ciorchine, deci este recomandabil să le tăiați cu foarfeca.
Trebuie să se binecuvânteze cu boaba binecuvântată celelalte, una câte una spunând: ”În Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, amin.” În timp ce se freacă boaba binecuvântată de cele pe care doriți să le binecuvântați.
Apoi în vase sterilizate se vor păstra strugurii binecuvântați (se umple 3 sferturi din borcan cu struguri) și apoi în fiecare borcan se adaugă brandy, nici o altă băutură.
Se închide borcanul și acolo se păstrează cât timp este necesar, până când se vor consuma. Din acești struguri deja binecuvântați, se pot împărți cu frații, deja au binecuvântarea și așa și alții vor putea prepara proprii lor struguri binecuvântați.

Acum 15 ani în urmă Cristos îmi ceruse să binecuvânteze strugurii și încă sunt în stare bună.
Dacă în vreo țară nu se găsesc struguri, se poate folosi alt fruct care este din abundență și care să fie mic precum strugurii.

Mi-a menționat din nou Cristos de această cerere a strugurilor binecuvântați, mi-am amintit de asemenea de Strugurii Sfântului Damiano, cum împărtășesc în continuare:
În timpul unei apariții ale Sfintei Fecioare Maria, Mamma Rosa Quatrinni, vizionară din San Damiano (1964-1970), Italia (acum decedată), Doamna noastră i-a binecuvântat un ciorchine de struguri, arătăndu-i că acești struguri vor susține pe toți aceia care au credința în valoarea nutritivă a acestor struguri și se hrănesc cu ei în timpul zilelor lui anticrist (”marca fiarei ", războaie, foamete, secete, ciumă, catastrofe, calamități și boli).
 În continuare Sfânta Fecioară Maria arată cum să transferăm binecuvântarea de la o Boabă Binecuvântată la un ciorchine nou de struguri, pentru a beneficia mai multe persoane de ei.
Când strugurii sunt încă lipiți de ciorchine, aceștia se spală complet cu o soluție de apă și una sau două picături de săpun lichid; după clătiți. Apoi se vor tăia boabele de pe ciorchine cu o foarfecă; încercați să lăsați o bucățică de codiță la fiecare boabă. Se ia Boaba Binecuvântată și se freacă de una proaspătă făcând Semnul Crucii, în timp ce se spune  ”În Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, amin”. Să aveți pregătit un recipient curat de sticlă care să aibe un capac care să sigileze bine.
Au ieșit la lumină anumite profeții în care se spune că soldații care vor lupta sub steagul Lui Isus și a Mariei împotriva puterii anticristului vor fi călăuziți de Sfântul Arhanghel Mihail.
Acești oameni vor fi plini de putere, și totuși ei nu vor dori mâncare. Acest fapt îi va surpinde pe ceilalți care se vor uni cu acești soldați, făcând să crească micile puteri Mariane până se va ajunge la o armată gigantică. Aceștia vor lupta pentru a răsturna puterea anticristului. Preasfânta Fecioară a spus multor sfinți și vizionari că aceste trupe vor fi hrănite din Cer. Poate Strugurii Binecuvântați sunt una dintre minunile timpurilor finale la care se referă sfinții în viziunile ei.

Luz de Maria, 22 aprilie 2010
”Mi-a spus Cristos și Preasfânta Măicuță că au binecuvântat alimentele care au fost contaminate- desigur că totdeauna păstrând multă credință- nu ne va face rău.”
Cerul nu abandonează pe Copiii Lui fideli, de aceea s-au dat recomandări pentru a înfrunta contaminarea alimentelor, în special pentru cei care trăiesc în locuri unde marea majoritate a alimentelor sunt contaminate.

Mesaj privat al Domnului nostru Isus Cristos către Luz de Maria, noiembrie 2012
”Copilă Iubită, o linguriță de miere și niște nuci vor fi mâncare suficientă pentru supraviețuirea corpului, ele furnizează necesarul pentru ca toate organismele să funcționeze potrivit. Asta spune-le-o copiilor Mei pentru ca să fie binecuvântare pentru ei în momentele de foamete.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu