duminică, 6 ianuarie 2019

Cheamarea Sfintei Fecioare a Medaliei Miraculoase către toți copiii săi devotați și fideli.

Mesaj către Enoch, 27 noiembrie 2018

Eu îi protejez pe toți cei care poartă Medalia mea la gâtul lor.

 “Copilași ai Inimii mele, Pacea Domnului meu să fie cu voi toți și protecția Medaliei mele Miraculoase să vă asiste și să vă însoțească mereu.
Micii mei copilași, eu sunt Mama Medaliei Miraculoase și vreau ca în această zi și în această săptămână să vă ofer multe Haruri și Binecuvântări. De astăzi până la sfârșitul săptămânii, toți aceia care se roagă Sfântul meu Rozariu și spun la sfârșitul fiecărui Mister scurta rugăciune: “O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la Tine”, vor primi o Indulgență Plenară extraordinară, pentru o singură dată, care va servi la ștergerea păcatelor sau reducerea timpului vostru de stat în purgatoriu, când veți ajunge în eternitate.
Copilașilor, Sfânta Mea Medalie este puterea celor consacrați mie , eu sunt Mama voastră, vă protejez și vă acopăr pe toți cei care poartă cu credință Medalia mea la gâtul lor. În timpul marii strâmtorări, niciunul dintre devotații mei nu va fi atins de cel rău. Promit să asist și să-i protejez toți devotații mei în această viață și în eternitate. Medalia mea Miraculoasă este o vindecare pentru cei bolnavi cu trupul și sufletul, dacă cu credință Mă veți invoca cu scurta mea rugăciune. Cufundați-o în apă sfințită sau exorcizată, spuneți rugăciunea mea scurtă și dați celor bolnavi această apă să o bea și dacă o faceți cu credință, vă asigur că aceia își vor recupera sănătatea trupului și a sufletului.
Medalia Mea Miraculoasă este teroarea demonilor; când vă simțiți atacați de cel rău, spuneți scurta mea rugăciune: “O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la Tine”, și puterea Medaliei mele va ține demonii departe și nu va permite ca săgețile incendiare ale celui rău să vă facă rău. În timpurile marii strâmtorări, trebuie să aveți Medalia mea Miraculoasă pentru că Tatăl meu i-a acordat o putere mare de vindecare de multe boli, plăgi sau boli incurabile, în acele zile de luptă spirituală.
Puterea Medaliei mele Miraculoase este un scut protectiv care vă eliberează de forțele răului. Dacă sunteți în pericol și Mă invocați spunând această scurtă rugăciune, vă voi elibera de toți vrăjmașii voștri materiali și spirituali. Aceia care sunt devotații mei nu vor cunoaște moartea subită, nici vărsarea de sânge. Eu, Mama Medaliei Miraculoase, promit să asist pe toți cei devotați mie în ora morții lor; niciun demon nu poate tulbura pacea morții celui care a fost credinciosul meu fidel.  În eternitate, voi fi mijlocitoare și avocată pentru toți devotații mei, și micii mei copilași devotați nu vor suferi un timp îndelungat în purgatoriu.
Micii mei copilași devotați fac ca Sfânta mea Medalie să fie binecuvântată și exorcizată din nou, astfel încât să vă dea o mai mare protecție în timpul vremurilor de luptă spirituală care se apropie. Toți cei devotați și fideli mie  vor fi luptători spirituali în timpurile marii strâmtorări, pentru că puterea Medaliei mele este o Armură Puternică care va ține diavolii departe. Medalia mea Miraculoasă exorcizată pusă pe cel bolnav sufletește, îl va scăpa de atacurile demonilor.
Consacrați-vă Medaliei mele Miraculoase și spuneți scurta mea rugăciune:” “O, Marie, zămislită fără de păcat, roagă-te pentru noi care alergăm la Tine” după fiecare mister al Sfântului meu Rozariu și vă asigur că veți obține de la această Mamă: protecție, vindecare și eliberare. Nu vă fie frică, copii mei, toată săptămâna aceasta, pentru o singură dată, veți putea obține indulgența mea. Cel mai important lucru este să deveniți devotații mei, astfel încât protecția mea va rămâne în voi. Fie ca Pacea Domnului meu să vă însoțească mereu și puterea Medaliei mele Miraculoase să vă protejeze de tot răul și pericolul.
Mama voastră, Fecioara Medaliei Miraculoase.
Lăsați, copii mei devotați, să se facă cunoscut mesajul meu la toată omenirea.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu