duminică, 27 ianuarie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 24 IANUARIE 2019


Iubiți copii ai Inimii Mele immaculate,
SUNT MAMĂ ȘI ÎNVĂȚĂTOARE, PROTECTOAREA OMENIRII ȘI PRIMA DISCIPOLĂ A FIULUI MEU. DE ACEEA VIN LA FIECARE SĂ VĂ ATING INIMA, PENTRU A MENȚINE CREDINȚA ȘI SIGURANȚA ÎN PROTECȚIA FIULUI MEU, PENTRU CĂ NU DORESC SĂ VĂ PIERDEȚI SUFLETUL.
Fiul Meu este Atotputernic, Omnipotent, Omnescent, Lui i se supun forțele răului (vezi Fil 2,10) de aceea cel care Îl primește pe Fiul Meu cu credință și rămâne în El păstrând Legea, Sacramentele, Faptele de Milostenie, primind pe Fiul Meu în Euharistie și se dăruiește aproapelui, va găsi, nu o cale ușoară, dar una cu putere pentru a se ridica după fiecare cădere.
Copiii Mei rămân în credință în așteptarea a ceea ce nu a venit, dar privind la accelerarea întâmplărilor care îi urmăresc în această perioadă, evenimentele și îndeplinirea lor sunt mari. Doriți să vedeți evenimentele pentru a vă asigura de veridicitatea Cuvintelor Cerului și când vă găsiți în fața evenimentelor, cereți ca acestea să se îndepărteze înainte de a simți cruzimea lor.
Poporul Fiului Meu se va confrunta cu încercarea grea de a experimenta anotimpurile extreme, produsul puternicei activități a Soarelui asupra Pământului. Frigul extrem nu se lasă așteptat și copiii Mei din țările cu anotimpuri cu temperaturi ridicate sau tropicale trebuie să se pregătească pentru el.
  Cei care doresc ca evenimentele să se micșoreze, vor spune că devastarea naturii are ca suport științific acțiunea omului asupra naturii și este parțial adevărat, dar nu toată schimbarea provine de la om.
VOI TREBUIE SĂ CUNOAȘTEȚI CĂ MODIFICĂRILE  SOARELUI SUNT MAI PUTERNICE ȘI INFLUENȚEAZĂ PE UNII OAMENI ÎN FAPTA ȘI ACȚIUNEA LOR, PROVOACĂ BOLI SERIOASE ÎN CORPUL UMAN ȘI TOTODATĂ, TEMPERATURA ASUPRA NATURII CREȘTE. Știința nu a reușit să oprească avansarea efectelor negative ale Soarelui asupra Pământului și a locuitorilor lui, nici dezghețul în zonele polare ce vor ajunge să provoace mari inundații în zonele de coastă.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, ESTE NECESARĂ PENTRU OMENIRE RECUPERAREA CUNOAȘTERII CĂ DUMNEZEU ESTE TOTUL PENTRU OM. Omenirea a ocolit calea, a luat ceea ce e mai ușor, neascultând și dăruindu-se celui care apoi se va transforma într-o tortură pentru același om, ajungând să fie opresorul tuturor. Impostorul s-a prezentat cu mare elocvență, reușind să treacă neobservat în ochii omenirii, pretinzând smerenie și supunere. Nu cunoașteți, copiii Mei, mărimea urii care hrănește inima anticristului, setea de distrugere și moarte nelimitată; el posedă puterea pe care i-o veți dărui la momentul potrivit și națiuni întregi vă vor persecuta fără armistițiu până când vă anihilează în dorința lui de putere.
Iubiți copiii ai Inimii Mele Imaculate,
ESTE NECESAR SĂ-L CUNOAȘTEȚI PE FIUL MEU ȘI SĂ IUBIȚI VIAȚA VEȘNICĂ. OMUL A FOLOSIT CUNOAȘTEREA PENTRU SCOPURILE PROPRII ȘI PUȚIN LĂUDABILE. NU AȚI ÎNȚELES CĂ ADEVĂRATA CUNOAȘTERE ESTE CEA CARE ÎL CAUTĂ PE FIUL MEU (vezi In 17,3) PENTRU A DESCOPERI STAREA DE FERICIRE INTERIOARĂ, CEA CARE DĂ CONVINGEREA IUBIRII DE DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT.
CEL CARE DOREȘTE SĂ-L CUNOASCĂ PE FIUL MEU AVÂND SCOPURI MESCHINE NU ESTE DEMN DE FIUL MEU și nu va ajunge la profunzimea adevăratei fericiri care e dată de cunoașterea Fiului Meu, ca sufletul să canalizeze adevărata lui fericire și să fie prelungirea iubirii Fiului Meu pe Pământ.
TREBUIE SĂ ASPIRAȚI LA GRANDOAREA ADEVĂRULUI ȘI ACEASTA O VEȚI GĂSI TRĂIND ÎN VOINȚA DIVINĂ, fiind înțelepți spiritual; adevărata Înțelepciune este Adevărul. Nu știți să găsiți frumusețea sufletului și vă pierdeți în sărăcia pasivității. Este adevărat că nu toate creaturile umane sunt la fel, unele se vor afla în sihăstrii, alții dăruiți rugăciunii și chiar și în aceste stări, frumusețea sufletului nu se obține prin pasivitate interioară, ci într-o permanentă căutare a regăsirii cu Fiului Meu și cu Mama noastră. DE ACEEA, COPIII MEI, CEL CARE RĂMÂNE ÎN ALERTĂ ESTE CEL CE ESTE CONSTANT ȘI PENTRU A FI CONSTANT ȘI PERSEVERENT TREBUIE SĂ FIE ACȚIUNEA ÎN INTERIORUL LUI, ÎN CĂUTAREA CONTINUĂ A ADEVĂRULUI, IAR ADEVĂRUL ESTE ÎN VOINȚA DIVINĂ. Nu cerșiți ceea ce posedați ca moștenitori, mergeți fără să obosiți, mergeți fără a vă înnămoli în noroiul lumescului și în păcat, nu vă permiteți să rătăciți, fiți drepți în faptă și acțiune.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, răul vă întinde curse pentru a rupe fidelitatea pe care i-ați oferit-o Fiului Meu, de aceea fiți perspicace și recunoașteți răul. (vezi Mt 10,16)
Copii, rugați-vă pentru țările care suferă opresiunea în acest moment.
Copii, rugați-vă pentru frații voștri care vor înfrunta furia naturii și nebunia aceluiași om.
Rugați-vă pentru Mexic.
Rugați-vă pentru Elveția.
Rugați-vă pentru Chile.
Copii, rugați-vă pentru Italia, tulburarea cade peste această țară. Copii, rugați-vă, Vezuviul se trezește și teroarea pune stăpânire pe copiii Mei.
Copii, rugați-vă, pacea este în pericol.
Fiul Meu revarsă Iubirea Lui Milostivă peste tot Pământul pentru ca cei care o doresc să o ia și să înceapă o nouă viață. Mă doare căci această Iubire a Fiului Meu nu este cunoscută de toți oamenii și de aceea nu-L primesc cu adevărat pe El. Spun că se schimbă și schimbarea durează cât ”o închidere și o deschidere de ochi”...păcatul învinge scopurile bune....
Voi, copiii Mei, fiți iubire așa cum Fiul Meu este iubire. Vă binecuvântez cu Inima Mea arzândă de iubire pentru fiecare dintre voi.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, este notabilă urgența în acest apel al Mamei noastre Preasfinte, de aceea dacă suntem dispuși să simțim această urgență, dorința de schimbare se va adăuga pe deasupra.
Mama noastră ne cheamă la cunoașterea Adevărului și acest Adevăr la cunoașterea lucrurilor de sus și de aceea creatura umană trebuie să fie dispusă schimbării; cum bine spune Mama noastră, asta nu se va reuși fără a cădea, dar ridicându-ne împotriva tuturor pronosticurilor noastre, amintindu-ne că pentru Dumnezeu nu există imposibil.
Măreția Lui Dumnezeu este că din Voința Lui ne alertează fără distingeri: cum Soarele dă lumină săracilor și bogaților, păcătoșilor și sfinților, așa Dumnezeu alertează și tot ce dorește este să deschidă urechile. Am venit să ne întâlnim față în față cu evenimentele puternice ai căror cunoscători suntem; de aceea este prioritar să ne împăcăm cu Dumnezeu și să n-o uităm pe Mama noastră, nici pe aproapele. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu