luni, 22 octombrie 2018

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 28 SEPTEMBRIE 2018



Iubitul Meu Popor:
ÎN INIMA MEA GĂSIȚI ÎNDURARE PENTRU TOȚI.
Creatura umană trebuie să corespundă Iubirii Noastre Divine. Fiecare este responsabil de salvarea lui personală, dar  trebuie să aibă ca scop și salvarea fraților lui. Nu puteți da ceea ce nu aveți dacă scopul personal nu este să fuzionați cu Voința Noastră și de aceea nu puteți fi martorii Iubirii Noastre pentru frații voștri.
Nu ați înțeles că atunci când din  viața omului lipsește Iubirea Divină, acesta cade în răutatea pe  care o induce cel rău în lume pentru ca păcatul să fie admis ca fiind corect. Actele de răzvrătire față de Treimea Noastră și față de Mama Mea denotă progresul răului în Omenirea care a fost luată de hoardele satanei, care a promis să introducă răutatea lui în copiii Mamei Mele.
Păcatul se înmulțește la fel cum crește drojdia, în acest timp în care  tot ceea ce se află în jurul vostru este pătat de actele și faptele cele rele; sunteți câteodată puțin sau deloc în relație cu nevoile Casei Noastre.
IUBITUL MEU POPOR, VĂ AFLAȚI ÎN TIMPUL REVELAT DE MAMA MEA ȘI DE MINE, UNDE FIECARE ZI TREBUIE SĂ FIE PENTRU VOI  O RENAȘTERE, ÎN ACEL TIMP ÎN CARE TREBUIE SĂ MENȚINEȚI PUTEREA SPIRITULUI MEU CA SĂ NU CĂDEȚI PRADĂ ATACURILOR CELUI RĂU LA CARE OMENIREA ESTE SUPUSĂ PERMANENT.
Confuzia domnește acum și actele nepotrivite: păcatele, imoralitatea, ereziile, răutățile și sacrilegiile sunt privite și făcute de cei mai mulți dintre aceia ce spun că sunt copiii Mei cu mare indiferență. Falsul, nepotrivitul și păcatul s-au încrustat în om și lui i-a plăcut viața în cele nepotrivite. Potopul, distrugerea Turnului Babel, Ninive, distrugerea Sodomei și a Gomorei, nu au întrecut comportamentului atroce al acestei generații în care marile națiuni s-au convertit în elite ale marelui Babilon.
”NU L-AU ASCULTAT PÂNĂ CÂND A VENIT POTOPUL ȘI I-A MĂTURAT PE TOȚI.” (Mt. 24,39)
Iubitul Meu Popor, nu mergeți cu păcatul în spate; voi cunoașteți Poruncile și nu le puteți schimba, ci dimpotrivă: cine profanează Cuvântul Tatălui Meu cade în mâinile dragonului infernal și cooperează cu scopul celui rău de a-l înălța pe cel care se va ridica pentru a Mă doborî pe Mine, formând unicul guvern, unica religie, unica monedă cu care va controla toată Omenirea în toate aspectele. E teribil ca copiii Mei să-i faciliteze ridicarea, cedând la înșelăciunile celor care M-au trădat și care îi crucifică pe copiii Mei. Vă chem să îndreptați drumul, copiii Mei, vă chem la convertire.
OMENIREA SE VA GĂSI NEPREVENITĂ ÎN FAȚĂ ACESTOR EVENIMENTE PE CARE LE NEAGĂ CU INSISTENȚĂ, uitând că cel rău niciodată nu va recunoaște fapta lui rea ca atare. Copiii Mei ignoră evenimentele pe care Mama Mea și Eu vi le-am revelat; confuzia Poporului Meu în acest moment în interiorul Bisericii Mele agită apele răului care lucrează pe ascuns. 
Milostivirea Mea este nesecată; de aceea vă chem la convertire și la îndreptare înainte ca răul să vă prindă și să nu vă mai permită să vă retrageți din ghearele sale.
POPORUL MEU, ACESTA ESTE MOMENTUL  PE CARE MAMA MEA VI L-A PREZENTAT  ÎN  REVELAȚIILE SALE. CONFUZIA VA AJUNGE LA COPIII MEI ȘI NU VOR FACE DIFERENȚA UNDE SE GĂSEȘTE  RĂUL ȘI UNDE  BINELE. ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE SE PUNE ÎN BALANȚĂ GRÂUL ȘI NEGHINA  ȘI VOI PRIVIȚI LA EL FĂRĂ SĂ ÎL RECUNOAȘTEȚI....
Nu recunoașteți greșelile răului comis, ci avansați din rău în mai rău, într-o lipsă de conștiință care a fost zdrobită de mândria umană, de capriciile de a trăi în libertinaj, acceptându-l pe diavol ca dumnezeul vostru.
Pământul este amenințat de corpuri cerești care trec în apropiere și voi nu sunteți conștienți de ele. Nu este departe timpul când axa terestră se va schimba, înaintea neobișnuitelor și ridicatelor  temperaturi din centrul pământului.
Mari schimbări se vor petrece pe tot Pământul. Natura va biciui marile și micile națiuni, încă o dată și încă o dată. Omul atașat de bani va cădea cu acel dumnezeu pe care l-a creat și cu care se mândrește.
VOI SUNTETI CEI CARE VOR MĂRTURISI MARILE SCHIMBĂRI DE PE PĂMÂNT, MARILE CATACLISME ȘI LA FINAL VEȚI SPUNE: TOTUL S-A ÎMPLINIT AȘA CUM AM FOST AVERTIZAȚI.
Poporul Meu, fiți conștienți de ofensele pe care le cauzați Treimii Noastre și Mamei Mele; fiți conștienți de ele și nu participați la ororile care ofensează Puterea Treimii Noastre, balsamul care se ridică la Tronul Nostru.
Micile suflete care lucrează în ascultare, acelea care se opresc în fața Cererilor Noastre de îndreptare și rămân atente la Chemările Casei Noastre și ale Mamei Mele. ACELE MICI SUFLETE, TREBUIE SĂ SE UNEASCĂ ÎN ACEST TIMP PREȚIOS PE CARE A NOASTRĂ CASĂ VI-L  ARATĂ, ÎN FIECARE LOC UNDE REZIDAȚI. SUNTEȚI PARTE DIN ODIHNA SFÂNTĂ, DIN RĂMĂȘIȚA FIDELĂ.
Poporul Meu , te chem în acest moment în care freamătul Omenirii crește și nu se oprește, în acest moment în care cei fideli Mie sunt raportați și instrumentele Mele repinse. Poporul Meu, nu vă pierdeți credința căci Eu nu abandonez pe copiii Mei, pe cei care luptă pentru a-și salva sufletul; ei se vor așeza la Masa Banchetului Divin. (Cfr Lc. 14,15)
Vă protejez, vă binecuvântez. Nu vă îndepărtez de la Fața Mea, vă țin în Inima Mea.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților: Domnul nostru din nou ne aduce în memorie Revelațiile anterioare.
Cerul anunță să ne pregătim. Trăim o scenă globală foarte convulsivă și asta ne face să analizăm dacă această convulsie a lumii este cea pe care fiecare creatură umană, sub o formă sau alta, o trăiește în sine față de tot ceea ce i se prezintă continuu.
Ni se cere să avem conștiința că suntem copiii lui Dumnezeu; cu alte cuvinte, trăim cerând Duhului  Sfânt discernământul pentru a face pașii care să ne apropie mai mult de Dumnezeu.
Câți se gândesc la salvare? Doar să salveze corpul fizic, viața fizică.  Domnul ne cheamă la convertire pentru a ne salva sufletul, sunt două limbaje diferite, între moral și imoral.
Bătălia la care  este supusă Omenirea nu este străină de Pământul în care trăim, de aceea și Pământul suferă, și omul suferă.
Fraților, am reclădit turnul Babel cu orgoliu, ingratitudine, mândrie, lipsa Fericirilor, a Operelor de Milostenie și mai ales, am luat nebuna decizie de a renunța la Dumnezeu.
Ne amintim că Dumnezeu a promis că nu va mai pedepsi omul cu un Potop Universal, dar asta nu ne lasă liberi de marile tsunamiuri care intervin în istoria Omenirii, ca mijloc de purificare.
Avem două drumuri: fie mergem ca fii ai lui Dumnezeu ținând Poruncile Sale sau renunțăm și suntem invadați de rău acționând în afara Voinței Divine. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu