marți, 30 octombrie 2018

Mesajul din 12 septembrie 2018 primit de Maria Julianna

IXDomnul Isus ...
"Dragi copilași ! Voi, care trăiți acuma în timpurile de pe urmă, pregătiți-vă pentru tot ce poate fi mai rău: vărsarea sângelui vostru.  Trăiți  fiecare clipă precum ar fi ultima. Trăiți permanent gata pregătiți! Cedați-mi Mie viața voastră! Trăiți fiecare clipă precum în clipa morții voastre ați fi vrut să vă trăiți viața. Așa să vă pregătiți: aduceți-Mi Mie mulțumiri și pentru bune, și pentru rele de asemenea. Să-Mi fiți  credincioși până la moarte. Acceptați crucea așa cum și Eu am acceptat-o de la Tatăl Meu. Cereți-Mi  harul credinței puternice ca stânca și sfințenia de viață! Trăiți ca și creștini radicali deoarece oportuniștii, ipocriții și cei cu două fețe nu pot moșteni Împărăția lui Dumnezeu. Nu puteți sluji la doi stăpâni: sau îl iubiți pe unul și îl urâți pe celălalt, sau invers.
Iubiți-Mă pe Mine în așa fel încât să Îmi țineți poruncile. Urâți răul și îndepărtați-vă de orice păcat. Ispitele să le respingeți imediat!  Doar acela poate intra în Împărăția Mea, care Mă urmează pe cărarea îngustă care duce la mântuire: pe calea crucii, a negării de sine și a purtării Crucii.
Dragi copilași! Luați foarte în serios avertismentele pe care vi le dau cu iubire exuberantă și fără sfârșit. Toate zilele vieții voastre așa să le trăiți, de parcă ar fi ultima, pentru că satana vă pândește mai bine decât un leu care rage ca să vă distrugă .
Sunteți înconjurați de arme pregătite pentru exterminarea voastră. O luptă spirituală, care nu s-a mai văzut niciodată, se dă pentru sufletele voastre ca să le arunce în iad. Cerul este întunecat de demoni. Ei schimbă valorile. Binele este numit rău și răul este bun. Biserica este atacată într-un  mod deosebit de puternic. Și aici se dă o luptă spirituală imensă pentru că învățătura adevărată este schimbată cu erezia și învățăturile false.
Dragi copilași! Doar așa vă puteți ghida pe drumurile înșelătoare a  învățăturilor false și ereziilor: dacă citiți zilnic Evanghelia și Noul Testament și chemați în fiecare zi Duhul Sfânt pentru a vă lumina și a vă conduce la viața veșnică.
Nu vă fie frică. Voi rămâne cu voi în fiecare zi până la sfârșitul lumii, și mai ales acum când aveți nevoie cel mai mult și vă dau tot harul pentru a vă mântui. Voi trebuie doar să doriți și să cereți. Dacă văd că Mă alegeți pe Mine, Eu nu vă las să pieriți! Încredeți-vă în Mine! Sunt Atotputernic. Așa vă iubesc precum nimeni în afara Mea. Iubirea Mea Infinită Divină pentru voi așa V-am dovedit-o: murind în chinuri groaznice pentru voi. Cu sângele Meu v-am răscumpărat. Aceasta vă dă dreptul să primiți tot ajutorul de la Mine. Toți aceia care vin la Mine vor găsi un adăpost veșnic în Inima Mea Divină, plină de îndurare și înflăcărată de  iubire.
Astăzi, de Sărbătoarea Mamei Mele Sfinte , de ziua numelui Ei, cereți de la Ea să mijlocească pentru că multe haruri primește de la Mine, dar numai acelora le poate împărți care cer de la Ea. Eu vă binecuvântez, dragii Mei copii, cu iubirea deplină și infinită a inimii Mele, în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt ".
Confirmarea Biblică : 1 Tim. 1, 13: "persecuție" Mt 24, 21-24: " 21 Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi. 22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleși, zilele acelea vor fi scurtate.
23 Atunci, dacă vă va spune cineva: «Iată, aici este Cristos!» sau «Acolo!», să nu credeți, 24 căci se vor ridica „cristoşi” falși și profeți falși și vor face semne mari și lucruri minunate pentru a-i înșela, dacă se poate, și pe cei aleși! ".
Notă:  După o lungă pauză, reluăm mesajele Mariei Julianna. Am rămas fără traducătorul de dinainte și Domnul a dat porunca altcuiva sa fie traduse căci sunt foarte importante. Mulțumim împreună noilor traducători. Domnul să le binecuvânteze cu toate harurile Sale de care au nevoie și să le dea timpul necesar traducerii.
Mulțumim, Doamne, că ai trimis noi lucrători în secerișul Tău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu