duminică, 28 octombrie 2018

MESAJUL SFINTULUI ARHANGHEL MIHAIL DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 30 SEPTEMBRIE 2018


Iubiți ai Preasfintei Treimi și ai Reginei și Mamei noastre:
CA PRINCIPE AL ARMATEI CEREȘTI, VIN ÎNAINTEA FIECĂRUIA DINTRE VOI CU IUBIRE ÎN SCUTUL MEU ȘI CU ADEVĂR ÎN SABIA MEA.
CINE ESTE CA DUMNEZEU? CINE ESTE CA DUMNEZEU?
De la nord la sud, de la est la vest, Adevărul Cuvântului Divin va fi ascultat fără opreliști; de aceea Eu sunt trimis înainte de a vă chema pe voi în cunoștință deplină că sunteți toți copiii lui Dumnezeu.
Ați primit talanți și mai mulți pentru a vă agăța de Adevărul Suprem. Toate numele voastre se găsesc scrise în marea Carte a Vieții, dar nu toți intră în Regatul Cerului.
Vin cu al Cerului Cuvânt, din Voința Divină, pentru ca să nu uitați că există instrumente ale lui Dumnezeu, fiecare cu o sarcină diferită, dar unite în aceeași chemare. Nu primiți doar unul în numele tuturora, Voința Divină Trinitară are instrumentele Sale pe tot Pământul, nu sunt egale, cum nu sunt egale degetele de la mână, dar una este această chemare la convertire, la căință, de a recunoaște timpul care vine și apropierea purificării a toată Omenirea.
Anunț că elementele acționează cu mai mare tenacitate și de sus ajunge calamitate pentru locuitorii Pământului.
Vin cu sabia în mâna mea pentru ca fiecare dintre voi, copii ai Regelui, să comunicați fraților voștri că timpul marii calamități a venit cu puterea lui, că diavolul infernal răcnește  peste pământ, aruncând furia lui peste copiii Reginei și Mamei Noastre pentru a-i speria.
 CA MESAJER AL TRONULUI TRINITAR, VĂ ROG, CER RUGĂCIUNEA  SFÂNTULUI ROZARIU ÎN MAI MARE UNITATE ȘI CONȘTIINȚĂ ÎN ACEASTĂ LUNĂ A LUI OCTOMBRIE DEDICATĂ SFÂNTULUI ROZARIU,  de care satana se teme și în fața căruia se simte otrăvit. De aceea solicit ca în fiecare familie să vă rugați Sfântul Rozariu la aceeași oră toată luna, pentru ca Sfântul Rozariu să fie spus continuu cu mare devoțiune și iubire, acoperind cele 24 de ore.
De aceea vă anunț o mai mare intensitate în purificarea Omenirii, diavolul are un curaj arzător împotriva Poporului lui Dumnezeu.
Adoratul nostru Rege s-a dăruit pe Cruce pentru toate timpurile și mai ales pentru acest timp de încercare și confuzie în care credeți că purtând o Cruce ca și sacramental sunteți deja scutiți de păcat sau de ispită.
Nu sacramentalul va duce la salvarea sufletului, la Viața Veșnică, ci conștiința cu care acționați și înfăptuiți, în acord cu Voința Divină Trinitară, cu care recunoașteți că Iubirea Divină trebuie să fie totul în toți.
PE CRUCE, REGELE NOSTRU A ÎNVINS PĂCATUL PENTRU A RĂSCUMPĂRA TOȚI OAMENII, DAR FIECARE DINTRE VOI TREBUIE SĂ MERITE ACEA RĂSCUMPĂRARE, FIECARE DINTRE VOI TREBUIE SĂ SE UNEASCĂ CU REGELE NOSTRU PE CRUCEA CARE ESTE PARTICIPANTĂ PENTRU FIECARE CREATURĂ UMANĂ.
Privesc la voi; Dumnezeu Tatăl așteaptă de la copiii Săi semne sau semnale de căință; în locul Său, diavolul infernal, prin tentaculele sale acționează persuasiv și de aceea vă confuzează cu mare ușurință și vă face să cădeți în păcat, în apostazii mari și delicate, erezii cu care mare parte din omenire îl urmează. Cel ce așteaptă în mod deliberat  ultimul moment pentru a se căi și a se îndrepta poate nu va obține acel moment pentru pocăință.  
Iubitori de Dumnezeu, cine vă sugerează să așteptați semnele sau semnalele care deja sunt pe bolta cerului, pe Pământ, în ape pentru a vă căi, acela vă va duce în fața abisului infernului în care puteți cădea.
LEGIUNILE MELE CEREȘTI MERG ȘI PROCLAMĂ PE TOT PĂMÂNTUL CONVERTIREA, CONVERTIREA, CONVERTIREA. NU AȘTEPTAȚI PENTRU A VĂ CONVERTI, CONVERTIȚI-VĂ ACUM PENTRU A VĂ FI LUMINATĂ CONȘTIINȚA DE SPIRITUL DIVIN. NU CONTINUAȚI PĂCĂTUIND MAI MULT, CI TRĂIȚI FIIND CONȘTIENȚI DE URÂCIUNEA PĂCATULUI.
Iubiților, statornicia, efortul, perseverența, rugăciunea și îndeplinirea Legii Divine vă dau puterea pentru a nu ceda în momentele dificile. Protecția căminelor voastre trebuie să se înfăptuiască prin unitatea cu Regele nostru și cu Regina Cerului și Mama noastră. Primind Trupul și Sângele lui Cristos, Regele Universului, veți primi credința și puterea spirituală ca voi să fiți lumină acolo unde vă găsiți. Protecția fiecăruia este asigurată de relația spirituală pe care o mențineți cu Preasfânta Treime și cu Regina și Mama noastră; sacramentele vă protejează în măsura în care fiecare dintre voi se află în stare de Har, în lupta permanentă împotriva răului.
Oh, iubiți copii ai Reginei și Mamei Mele, nu așteptați minuni dacă nu le meritați, nu așteptați protecție pentru trup, ci protecție pentru a nu pierde sufletul. Pământul se cutremură cu o putere mai mare, apele se agită cu mai mare putere, vânturile răcnesc și iau viteze enorme, focul mistuie popoarele, dar sufletul creaturii umane care rămâne în credință, acel suflet e de neclintit.
Lupta se intensifică împotriva vicleniilor dragonului infernal, templele sunt demolate, furate și profanate, semnele religioase sunt eliminate din locurile publice și private, Crucea este desconsiderată de prigonitorii răului.
Iubiților, continuați să iubiți cu toate puterile și simțurile pe Regele Regilor și Domnul Domnilor care vă cheamă să o onorați pe Mama Lui.
Iubiților, unele creaturi umane spun că nu văd, nu simt pe Dumnezeu, au uitat că credința se exersează în ceea ce nu văd, dar știu că este adevărat și că Voința Sa Divină se manifestă peste Poporul Său pentru a vă conduce la Veșnica Salvare.
Sunteți copiii Regelui, nu veți fi abandonați niciodată, ”ajutorul Nostru vine de la Domnul care a făcut cerul și pământul”. (Psal 121,2)
NU VĂ TEMEȚI DACĂ TRĂIȚI  ÎN UNIUNE CU PREASFÂNTA TREIME, DACĂ O IUBIȚI PE REGINA NOASTRĂ, NU VĂ TEMEȚI.
TEMEȚI-VĂ SĂ-L OFENSAȚI PE DUMNEZEU.
TEMEȚI-VĂ SĂ VĂ DĂRUIȚI DIAVOLULUI.
TEMEȚI-VĂ DE MÂNDRIE, DE TIRANIE.
TEMEȚI-VĂ DE NEASCULTARE, DE COMODITATE, DE PLĂCERI.
TEMEȚI-VĂ DE IPOCRIZIE.
TEMEȚI-VĂ SĂ NU FIȚI AI LUI DUMNEZEU ȘI PENTRU DUMNEZEU.
TEMEȚI-VĂ SĂ VĂ PREDAȚI PLĂCERILOR LUMII.
TEMEȚI-VĂ SĂ-L LUAȚI PE DIAVOL CA PE DUMNEZEU ȘI SĂ FIȚI ARUNCAȚI ÎN FLĂCĂRILE IADULUI.
Iubiți-vă cu Iubirea lui Dumnezeu, bucurați-vă cu cel care se bucură și suferiți cu cel ce suferă. Dezastrele cresc în țări, tirania națiunilor este mai puternică, furia face din om un sclav al răului.
Iubiților, vă invit să vă rugați când se termină Celebrarea Euharistică și apoi Sfântul Rozariu, rugăciunea dedicată  acestui slujitor al Preasfintei Treimi. (*)
Ridic sabia mea ca semn al fidelității mele față de Dumnezeu Unul și Întreit, față de Regina și Mama mea și față de toate sufletele de bunavoință, îndeplinători ai Voinței Trinitare.
Nu vă temeți, cu legiunile mele cerești, rămânem peste Poporul lui Dumnezeu;  copiii Reginei noastre sunt ocrotiți de puterea pe care am primit-o de la Dumnezeu.
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

(*) face referire la rugăciunea Sfântului Mihail pe care a scris-o Papa Leon al XIII după ce a avut o viziune, în 13 octombrie 1884, și i-a cerut secretarului de la Congregația Ritos pe care o va trimite la toți episcopii din lume pentru ca sub mandat, să fie recitată după fiecare slujbă. Aici rugăciunea ca și comentariu
Sfinte Mihail Arhanghel, apără-ne în luptă.
 Ocrotește-ne împotriva vicleniei si curselor diavolului.
Cu smerenie ne rugăm, ca Dumnezeu să-i poruncească lui, iar tu Principe al oștirii cerești, cufundă în Iad pe Satana și pe celelalte duhuri răutăcioase  care umblă rătăcind prin lume spre pierzarea sufletelor. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu