vineri, 19 octombrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 20 SEPTEMBRIE 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate: PRIMIȚI IUBIREA MEA ȘI AJUTORUL MEU CONSTANT PENTRU FIECARE DINTRE VOI.
Inima Mea dorește să vă eliberați de lanțurile cu care sunteți legați pentru ca astfel să începeți schimbarea vieții de care fiecare dintre voi are nevoie și, într-un final, schimbarea spirituală.
Nu este corect a aștepta semnale din cer pentru a vă căi. Voi nu știți dacă acele semnale vă vor duce la pierderea sănătății, fără să fi trăit ceva asemănător anterior.
Continuați viața cu cotidianul ei acționând în cadrul societății, muncind și îndeplinind sarcinile în care fiecare dintre voi s-a angrenat sau s-a compromis: unii continuă în dorința lor de a fi mai buni în fiecare moment pentru a rămâne în Voința Divină, îndepărtând tot ce îi poate duce la păcat, alții continuă să-L aștepte pe Dumnezeu, iar alții renunță la Dumnezeu.
ACESTA NU ESTE TIMPUL ÎN CARE SĂ UITAȚI DE CHEMĂRILE FIULUI MEU ȘI ALE MAMEI SALE; DACĂ ANTERIOR V-AM CHEMAT SĂ NU UITAȚI DE REVELAȚII, ÎN ACEST MOMENT INSIST SĂ RĂMÂNEȚI PREZENȚI MAI MULT DECÂT ÎNAINTE.
Atât v-am implorat pentru o schimbare a vieții! Credeți că totul este o utopie și că nimic nu se va întâmpla, dar nu este așa, copii. Marea Îndurare a Fiului Meu care cunoaște influența răului asupra generației acesteia insistă pentru a salva cât mai multe suflete.
Cerul acționează, da, chemându-vă pentru a nu vă abate, pentru a rămâne treji (Cfr. Mt 24,41), din moment ce trec neobservate marile semnale care marchează cursul evenimentelor.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
FIUL PERVERSIUNII SE MIȘCĂ PE PĂMÂNT ȘI SE RĂSFAȚĂ PRIVINDU-I PE COPIII MEI CUM SE NĂPUSTESC UNII ASUPRA ALTORA. ANTICRISTUL ESTE PE PĂMÂNT EXERCITÂNDU-ȘI PUTEREA MALIGNĂ DIN SFERELE ÎNALTE, ÎN TOATE ASPECTELE CARE ÎL PRIVESC PE OM, DE UNDE ÎȘI EXERCITĂ PUTEREA LUI, CĂRUIA DEJA I S-AU SUBORDONAT MAREA MAJORITATE A ORGANIZAȚIILOR INTERNAȚIONALE, ÎN SPECIAL CELE DIN ECONOMIE CU CARE ÎNGENUNCHEAZĂ ȚĂRILE.
Pământul suferă mari transformări în interiorul lui; din această cauză sunt tot timpul cutremure. Eu doresc să fiți conștinenți că, în afara acestei forțe proprii a Pământului, anumite țări sunt cutremurate  de forțele provenite de la știința rău implementată de om  și, ca urmare a utilizării abuzive în acest sens, veți ajunge în momentul în care omul nu va reuși să controleze forța pe care acesta o exercită asupra Pământului și va cauza o hecatombă fără precedent în anumite țări.
Natura îi va spune încă o dată omului, că nu poate concura cu forța ei; Mexic va suferi și pentru această țară vă cer rugăciune, la fel și pentru Los Angeles, California, și pentru restul Americii.
Ca Mamă, vă  chem să vă rugați cu inima și să vă transformați voluntar în adevărați copii ai Fiului Meu, acum, când un mare număr dintre frații voștri sunt apostați în credință. ÎN LUPTA SPIRITUALĂ  DINTRE  BINE ȘI RĂU, UNII DINTRE COPIII  MEI  NU SUNT CONSTANȚI  ÎN  ACȚIUNEA  ȘI  FAPTELE  BINELUI, ȘI  DEVIN CĂLDUȚI  DIN LIPSA DE ABANDONARE, ALȚII SE ARUNCĂ ÎN MÂINILE DIAVOLULUI CARE VĂ INJECTEAZĂ DEPRAVAREA, LIPSA DE CREDINȚĂ ȘI LIBERTINAJUL.  
Iubiți copii, cine acceptă răul și îl ia pe diavol ca și pe dumnezeul lui, aderă la tentaculele dragonului infernal, dându-i forță pentru a acționa împotriva propriilor rude; cine se aliază cu răul poate să fie călăul propriei familii, cel rău nu are compasiune, nu cunoaște compasiunea.
Vă chem să vă rugați cu inima pentru ca acel balsam de iubire, fructul rugăciunii, să ajungă acolo unde este necesar. Anumite insule din Oceania se cutremură și suferă, rugați-vă pentru această pierdere.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate: Poporul Fiului Meu trebuie să fie fraten față de semenii lui, s-o iubească pe Preasfânta Treime, să îndeplinească Legea Divină și să aibă o credință fermă în Puterea Divină, în Atotputernicia Divină, în Omniprezența Divină, în aceste momente în care Poporul Fiului Meu, a cărui Mamă sunt, este cernut de tenebrele care rămân ascunse în Biserica Fiului Meu.
Omul și-a schimbat acțiunile sale, actele sale, reacțiile sale și violența pune stăpânire pe Omenire; soarele emană cu o mai mare putere vibrația sa și alterează psihicul omului care este contagios în acele creaturi umane care sunt slabe în spirit.
Imprevizibilul comportament uman a declanșat confruntări în mai multe țări din lume, de aceea vă chem să vă rugați pentru Spania care este în pericol; vă invit să vă rugați pentru Costa Rica, pacea ei nu va mai fi aceeași.
Voi, copii, trebuie să mențineți rugăciunea pentru lumea întreagă, pentru toți oamenii din lume, nu trebuie să eșuați, nici să vă temeți că o să vă pierdeți viața, ci pentru pierderea sufletelor trebuie să vă temeți.
Unii dintre copiii Mei își pun speranțele în Protecția Mea și lasă să-și piardă posesiunile materiale sau viața și greșesc; sprijinul Cerului este spiritual, este pentru salvarea sufletului dacă așa doresc ei.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, nu continuați dându-vă timp pentru a crede, pentru a vă dărui drumului pe care Fiul Meu v-a chemat, dăruiți-vă acum!
COPIII MEI ȘTIU CĂ RUGĂCIUNEA ȘI ACȚIUNEA RUGĂCIUNII MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ.
FIȚI MESAJERI AI IUBIRII DIVINE!
Vă binecuvântez cu Iubirea Mea, vă binecuvântez cu Inima Mea.
Pe toți vă iubesc cu egală preferință.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților: Domnul nostru Isus Cristos ne-a menționat că rugăciunile sunt necesare pentru toată Omenirea și așa trebuie să facem. Ca și Popor al lui Dumnezeu, ne găsim într-o puternică  încercare, revelată anterior și, ca și cetățeni ai lumii, știm că succesiunea întâmplărilor se găsește destul de aproape și asta nu înseamnă să fii apocaliptic, ci realist.
Știm, pentru că Cerul așa ne-a revelat, că încercările Poporului lui Dumnezeu vor fi mai mari și că fiecare trebuie să se întărească pentru a înfrunta ceea ce va veni, despre care nu se vorbește și care a fost revelat de Domnul nostru Isus Cristos și de Mama noastră Preasfântă pentru toată lumea.
Cerul acum ne cere răspunsul, nu altă dată, ci acum, și fiecare are în mâinile sale răspunsul. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu