vineri, 7 iunie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 24 MAI 2019


Poporul Meu, iubitul Meu Popor, Eu nu vă abandonez când sunteți asediați de diavol. Dimpotrivă, vă protejez și trimit Oștirile Mele Cerești chiar și pentru SALVAREA UNUI SINGUR SUFLET, DAR ACEL SUFLET TREBUIE SĂ DOREASCĂ SĂ SE SALVEZE ȘI DISPUS SĂ FIE RĂSCUMPĂRAT.
Aceasta nu implică că Poporul Meu nu suferă pentru propria purificare, nu implică să vă bucurați de Cer de dinainte. Împreună cu toată omenirea, copiii Mei trec prin ciurul încercărilor și ies triumfători.
Omenirea a fost încercată și a suferit încercări incontestabile din cauza slăbirii în credință și a deschiderii promte pe care o oferă diavolului. Strategia diavolului i-a întrecut pe copii Mei și aceștia au căzut în ghearele invidiei, rea sfătuitoare, ce vă face să doriți a atinge Voința Mea fără a trece prin acest ”Sculptor Dumnezeiesc”.
Din bătălia între ”Bine și Rău”, omul nu reușește să rețină experiențele, ci continuă să sufere pentru propria lui neascultare.
Poporul Meu nu dă importanța cuvenită evenimentelor din istorie, iar cei ce trăiesc în acest timp când persecuția diavolului se extinde pe tot Pământul în acea aviditate ca sufletele să se piardă, privesc neglijent și fără conștiință la Cuvântul Meu și cel al Mamei Mele.
Priviți vârful icebergului fără a procesa profunzimea a ceea ce trăiți în acest prezent și ceea ce veți trăi în continuare. Vi se vorbește despre acorduri de pace și nu vizualizați anticiparea Cuvântului Meu pentru a vă trezi înaintea furtunii. Neascultarea îi face pe copiii Mei orbi și surzi. Iscusința diavolului vă murdărește mintea pentru ca, precum râurile de noroi, ai Mei să se contamineze și să sufere boli grave spirituale.   
Această ciumă ce îi invadează pe ai Mei în această etapă a istoriei omenirii este total direcționată pentru a perverti mintea omului, pentru a dărâma conștiința și haosul să pună stăpânire pe copiii Mei, devenind ca bărcile în derivă.
Pământul și-a schimbat axa lui, magnetismul are alt sens și provoacă mari și neașteptate efecte asupra Pământului, a omului, a întregii naturi. Asta li se întâmplă copiilor Mei, magnetismul ce generează răul face ca omenirea să-și schimbe gândurile ei, gusturile ei, dorințele ei, scopurile ei și dintr-un moment în altul să fie o creatură total diferită. Poporul Meu nu privește străfundurile confruntării binelui împotriva răului, nici nu privește cu preocupare proliferarea normelor contrare Mie în tot ce M-ar putea reprezenta, nu privește la agendele pestilențiale ale păcatului pe care îl aprobă în țări, nu privește cum Sunt îndepărtat puțin câte puțin, cu mare diplomație, din Casa Mea, din Temple; dar mai grav este cum, prin voința umană, omul Mă scoate din viața lui.   
De aceea, luați armura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul.” (vezi Ef 6:13)
Poporul Meu trăiește marea Bătălie universală profețită între ”bine și rău” și nu doriți să o credeți. Mare parte din copiii Mei au îmbrățișat diavolul, perversiunile lui, căile lui de imoralitate extremă, de moarte, care vă fac să vă pierdeți sufletul dacă nu vă căiți. Uitând Legea Dumnezeiască, îndrăzniți să profanați ceea ce este din Casa Mea, comiteți acte de sacrilegiu pentru a-l satisface pe diavol. Acel cumul de rău conține în interiorul lui puterea proprie a acelui act și faptă a diavolului. Dacă nu sunteți fermi în Credință, nu veți reuși să fiți de neclintit.
Hrăniți-vă cu Trupul Meu și Sângele Meu, rugați-vă și fiți Iubirea Mea, Milostivirea Mea și Speranța Mea pentru frații voștri.
”Împărăția Mea nu este din lumea aceasta” (vezi In 18, 36), Împărăția Mea va supraviețui în vecii vecilor.
Poporul Meu trebuie să cunoască Profețiile pe care Mama Mea și Eu vi le-am dat pentru ca să nu vă găsiți adormiți.
Iubitul Meu Popor, tot ce se întâmplă pe Pământ nu trebuie lăsat să treacă neobservat, semnele și semnalele sunt anunțate pentru ca cei adormiți să se trezească.
Mama Mea pregătește a Doua Mea Venire și Ea, cu Mâna Ei, va trimite pe Îngerul Meu de Pace copiilor Mei pentru ca să vă dea Iubirea Mea, Călăuza Mea și să vă susțină. Atunci necredincioșii vor privi la Îngerul Meu de Pace, îl vor asculta și vor reprimi speranța. Mama Mea, Poarta Cerului, Steaua Dimineții, Soarele ce nu se întunecă niciodată, prin însărcinarea Preasfintei Noastre Treimi, este Arca de Salvare în ultimele Timpuri. Mama Mea M-a purtat în Pântecele Ei și acel Pântece Binecuvântat va fi cel ce va conduce Poporul Meu către Mine.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Occident, s-a contaminat și nu Mă ascultă.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru ca să rezistați până la final.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Canada, neașteptatul ajunge la această națiune.
Iubitul Meu Popor, treziți-vă! Chemarea Mea este urgentă, nu dormiți!
EU VOI ÎNVINGE! (vezi Mt 16,18).
Vă binecuvântez.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, să ne trezim conștiința la această chemare a Domnul nostru Isus Cristos.
Să pătrundem pe Calea Domnului nostru și să răspundem cum ni se cere, fiind totodată acele creaturi umane care se încred în grija Preasfintei noastre Mame. Să-I cerem să ne poarte în Inima Ei și să așteptăm Ajutorul Dumnezeiesc pe care ni-l trimite cu Îngerul de Pace.
DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS ESTE GENEROS ȘI NE DĂ AJUTOARELE PE CARE EL LE DOREȘTE, DAR AȘTEAPTĂ RĂSPUNSUL NOSTRU ÎN FAVOAREA IUBIRII SALE ȘI CĂTRE FRAȚII NOȘTRI. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu