sâmbătă, 8 iunie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 31 MAI 2019


Iubiților de Dumnezeu,
IUBIREA DUMNEZEIASCĂ COBOARĂ PESTE FIECARE DINTRE VOI.
Sunt trimis de Preasfânta Treime ca Principe al Oștirilor Cerești în fața urgenței acestui timp.
Omenirea în letargia ei ajută ca cel rău să crească și să avansaze cu pași gigantici pe tot Pământul, grăbind venirea noii ordini mondiale.
Omenirea se manifestă împotriva guvernelor din motive economice, din motive politice și ar trebui să se manifeste și în favoarea moralității binelui, a conservării vieții nevinovaților, a legii naturale a creaturii umane, dar face totul contrar.
LIBERTINAJUL A FOST ÎN TOATE TIMPURILE ARMA RĂULUI PENTRU A DISTRUGE VOINȚA DUMNEZEIASCĂ ȘI ÎNDEPLINIREA EI PE PĂMÂNT. PE TOT PĂMÂNTUL EXISTĂ CREATURI UMANE CARE SE UNESC ÎN RUGĂCIUNE ȘI PE TOȚI ÎI BINECUVÂNTĂM PENTRU GLORIA DOMNULUI ȘI REGELUI NOSTRU ISUS CRISTOS.
Este urgent ca fiii Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, să se recunoască și să răspândească cererea Dumnezeiască: SALVAREA SUFLETELOR.
Unitatea și umilința se întăresc reciproc născându-se din Iubire și copiii Mamei și Reginei Cerului și Pământului rămân în unitate, umilință și iubire.
Fiți atenți: omul folosește un calendar pentru a reuși să mențină o ordine într-un sistem de ani, luni, săptămâni și zile, dar acesta nu este timpul Lui Dumnezeu care este infinit. De aceea, voind omul să-L egaleze pe Dumnezeu, a ajuns să nu creadă în Cuvântul Dumnezeiesc, nu-L înțelege pe Dumnezeu, neagă Cuvântul Dumnezeiesc.
În calitate de Căpetenie a Oștirilor Cerești și trăind în timpul Lui Dumnezeu, fiindu-mi permis în Voința Dumnezeiască, în ocazii, să privesc la evenimentele care se apropie de omenire în timpul omului, vă urgentez să luați la cunoștință că trebuie să grăbiți pasul, să vă salvați sufletul. ”Decideți-vă să salvați sufletul”, nu pierdeți timpul, se epuizează.
DEȘI ASCULTAȚI ASTA DE CEVA TIMP ÎN URMĂ, NU TRĂIȚI ÎN TIMPUL TRECUT, CI ÎN ACEST TIMP. SĂ AVEȚI CONȘTIINȚA DE A FI ÎN UNITATE, DE A MENȚINE UN SINGUR SENTIMENT ÎN MUNCA PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU, PENTRU IUBIREA FAȚĂ DE ISUS CRISTOS, REGE ȘI DOMN, PENTRU PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, REGINA CERULUI ȘI A PĂMÂNTULUI, PENTRU CA ÎN UNITATEA POPORULUI LUI DUMNEZEU SĂ DĂRUIȚI PĂMÂNTUL CREATORULUI SĂU.
VOI TREBUIE SĂ VĂ ALERTAȚI PE VOI ÎNȘIVĂ, SĂ-I ALERTAȚI PE FRAȚII VOȘTRI, SĂ ALERTAȚI PE CEL CE NU SE GĂSEȘTE PREGĂTIT, SĂ ALERTAȚI PE CEL CE ARE NEVOIE DE CONVERTIRE.
Priviți în înalt, extindeți gândul, nu priviți doar la finit, aspirați să urcați înălțimile, fiți mai spirituali pentru a reuși să treceți de la a-l accepta la a-l iubi pe aproapele, și astfel să fiți adevărați.
Iubiților de Dumnezeu, nu rămâneți nepreveniți, fiți conștienți că veți fi examinați la Avertisment și Pământul va fi din nou mișcat de un meteorit; în ambele întâmplări creatura umană va suferi.
Voi, copii ai Lui Dumnezeu, rămâneți într-o continuă acțiune de mulțumire Preasfintei Treimi și a Reginei și Mamei voastre, fiind împlinitorii Voinței Dumnezeiești, fără a uita că Milostivirea Divină este infinită. De aceea, ca creaturi umane, nu ajungeți să înțelegeți, nici să asimilați.  Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, s-a dăruit voluntar să sufere Patima Lui Dureroasă pentru a vă mântui pe fiecare dintre voi; pentru Regele nostru o creatură umană valorează Patima Lui Durerosă.
Sunt puțini cei ce își dau viața pentru frații lor. Dimpotrivă, își iau viața unii altora prin diverse practici, făcând rău și uz de simțuri. Intrați în impietate prin intermediul capcanelor diavolului care vă conduce la greșeală pentru ca să pierdeți dintr-o suflare ceea ce a oferit Regele și Răscumpărătorul nostru. Din cauza acestora, nu avansați în spirit cum ar trebui.
Rugați-vă, întreaga planetă va intra în întuneric provocat de explozia unui mare vulcan, provocând un efect de iarnă vulcanică pe Pământ.
Rugați-vă, faceți propunere fermă de a fi Iubire și cu Regina și Mama noastră și a voastră, fiți primii discipoli al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, astfel veți ajunge la adevărata umilință.
Rugați-vă, Pământul se cutremură de la nord la sud, de la est la vest.
TÂNJIȚI, DORIȚI, IMPLORAȚI DARURILE DUHULUI SFÂNT PENTRU CA ȘI FII AI LUI DUMNEZEU, SĂ NU VĂ LIPSEASCĂ ÎNȚELEPCIUNEA, INTELIGENȚA, SFATUL, PUTEREA, ȘTIINȚA, MILOSTENIA ȘI TEAMA DE DUMNEZEU. TOT POPORUL LUI DUMNEZEU TREBUIE SĂ SE RECUNOASCĂ, SĂ MENȚINĂ PACEA, UNITATEA, IUBIREA.
OȘTIRILE CEREȘTI EXECUTĂ VOINȚA DIVINĂ PENTRU BINELE COPIILOR LUI DUMNEZEU CARE O AU CA REGINĂ PE MAMA CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI.
Nu decădeți, mențineți credința, apropiați-vă de Iubirea Dumnezeiască, de Milostivirea Dumnezeiască dreaptă și sinceră.
PĂTRUNDEȚI ÎN PREASFÂNTA INIMĂ A LUI ISUS ȘI ÎN EA FACEȚI PROPUNERE FERMĂ DE A NU CĂDEA. TRĂIȚI ÎN LUME, DAR NU SUNTEȚI DIN LUME. LUMESCUL NU VĂ DĂ VIAȚĂ VEȘNICĂ. RUGAȚI-VĂ TOT TIMPUL FĂRĂ A UITA CĂ RUGĂCIUNEA ESTE ACȚIUNEA, ESTE CUVÂNTUL, ESTE FAPTA POPORULUI LUI DUMNEZEU.
Am fost trimiși pentru a vă ajuta, fiți meritoșii acestei onori.
Însoțitorii voștri de Drum și Îngerii Păzitori.
Tuturor oamenilor de bună voință...
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, această generație este încercată și totodată binecuvântată cu ajutor providențial din înalt într-o manieră specială.
Suntem chemați urgent să luăm la cunoștință că timpul uman s-a accelerat și trebuie să fim mai ai Lui Dumnezeu și mai puțin ai lumii cunoscând că și cel mai păcătos are ocazia convertirii.
Să nu așteptăm recunoștință, nici recompense pe Pământ. Știm că dacă perseverăm până la final ne așteaptă Viața Veșnică și Protecția Mamei noastre nu ne este refuzată. În această lună oferită Preasfintei Inimi ai Lui Isus, să pătrundem în Inima Lui și acolo cu încrederea unui copil înTatăl Său, angajându-ne să fim mai mult ai Lui. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu