luni, 3 iunie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 19 MAI 2019


Popor al Lui Dumnezeu, BINECUVÂNTAREA DUMNEZEIASCĂ COBOARĂ PESTE FIECARE DINTRE VOI.
Iubiți copiii ai Lui Dumnezeu, Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, spune cu durere profundă:
”VĂD CUM SE STINGE FLACĂRA IUBIRII MELE ÎN CREATURILE UMANE. DACĂ CREATURILE UMANE AR FI DISPUSE SĂ IUBEASCĂ ASEMENEA MIE, SENTIMETELE, FAPTELE ȘI ACTELE LOR CĂTRE FRAȚI AR FI ATÂT DE ÎNĂLȚĂTOARE ÎNCÂT CU O PRIVIRE, CU UN GÂND, AR PUTEA TRIMITE CEEA CE FRATELE ARE NEVOIE, FIE LA NIVEL FIZIC, FIE SPIRITUAL ȘI NEVOIA FRATELUI AR FI ÎNDESTULATĂ.
Copii ai Lui Dumnezeu, cum uitați voi mărețiile spre care Iubirea Dumnezeiască conduce creatura umană când o are, deși într-o cantitate minimă! Permițând stările fluctuante ale conștiinței, disprețiuți măreția și esența a ceea ce este Iubirea Dumnezeiască și a aproapelui. La voi ajung numai și numai firimituri care împiedică binecuvântarea între suflete și atrag particule de sentimente contrare Iubirii provocând atrofiere serioasă în spiritul celui ce nu trăiește Iubirea Dumnezeiască în esența ei.
OMUL LUI DUMNEZEU NU ADUNĂ SEMINȚELE IGNORANȚEI.
OMUL LUI DUMNEZEU ESTE CEL CARE ÎȘI IUBEȘTE APROAPELE CA PE EL ÎNSUȘI, NU ESTE CEL CE ARE ÎN CUVÂNTUL LUI O LIPSĂ DE IUBIRE.
Răul se extinde în mod accelerat pe Pământ și și-a construit adăposturi în creaturile slabe în credință, slabe la minte ce nu reușesc să domine mintea. Oamenii nu o supun și aceasta zboară pe unde nu trebuie să zboare și se întoarce pe căi lugubre și abrupte făcând-o să pătrundă în locuri de înșelătorie spirituală pentru a o pierde.
Copii ai Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, fiecare dintre voi a fost chemat pe numele lui pentru a forma Poporul Lui Dumnezeu în aceste momente dificile de vânturi furtunoase ce aduc cu sine aceiași demoni pentru a se răspândi mai repede, fără să dea timp omului de a se adăposti pentru a nu fi târât.
Poruncile Legii Lui Dumnezeu sunt călcate, denigrate, falsificate și aceasta nu mișcă omul, ci îi dă curaj să persiste în păcat. Omenirea nu se întoarce la Sfânta Scriptură și de aceea nu consideră un adevăr faptul că în prezent se constată semnalele îndeplinirii iminente a Revelațiilor Mamei și Reginei nostre și a voastre, a Cerului și a Pământului, pe care le-a dat pe tot Pământul copiilor Ei. De aceea mare parte din creaturile umane păstreză liniștea în fața răutății pentru că nu cred în îndeplinirea profețiilor și le disprețuiesc acreditând puterea diavolului peste omenire.
POPORUL LUI DUMNEZEU TREBUIE SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ PE PĂMÂNT, FIECARE TREBUIE SĂ AIBE FORȚA SPIRITUALĂ A O MIE DE OAMENI ȘI SĂ FIE INSTRUMENTE DE EVANGHELIZARE ȘI DE SALVARE PENTRU FRAȚII LOR.
Fiți mari și adevărați fii devotați ai Reginei și Mamei noastre și fiți precum Ea. Fiind Cea Binecuvântată, a fost prima Discipolă a Fiului Ei, a fost Cea Prudentă, Cea Umilă, Cea care mereu a fost preocupată de toată nevoia, dar a rămas pe ultimul loc. De aceea protejează pe toți copiii Ei îndepărtând pe diavol pentru a vă ține în Unitate care este semn al Lui Dumnezeu.
INDIFERENT CE VA FI, PĂSTRAȚI CREDINȚA, FIDELITATEA FAȚĂ DE DUMNEZEU ȘI FAȚĂ DE MAMA ȘI REGINA NOASTRĂ, CA SUFLETE ADEVĂRATE ÎNDRĂGOSTITE DE VEȘNICIE. NU RISCAȚI MÂNTUIREA PE CĂILE RĂULUI DE IMORALITATE, DE RĂUTATE SPIRITUALĂ ȘI DE VIOLENȚĂ.
Noi ca Mesageri ai Lui Dumnezeu și Însoțitorii de drum ai oamenilor, vă îndemnăm să nu vă revoltați împotriva Domnului și Regelui nostru, Isus Cristos. Momentul este moment și noi luptăm din cauza mândriei îngerilor care au căzut. În acest prezent suferim pentru omenirea nemiloasă, neîndurătoare și oportunistă.
Popor al Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Columbia, se cutremură solul ei.
Rugați-vă pentru Chile, suferă și voi ca Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să vă rugați pentru această națiune.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Argentina, mintea omului se tulbură.
POPOR AL LUI DUMNEZEU, FIȚI UMILI PENTRU A AVEA ÎNȚELEPCIUNEA NECESARĂ PENTRU ACESTE TIMPURI DE CONFUZIE ȘI DE PERSECUȚIE.
FIȚI UMILI PENTRU A FUZIONA CU PREASFINTELE INIMI, A REGELUI NOSTRU ȘI A REGINEI NOASTRE, ÎMPIEDICÂND ASTFEL CA INIMA OMULUI, MOTIVATĂ DE LUMESC, SĂ FIE DE PIATRĂ.
Rugați-vă puternic și cu constanta necesară a acestui moment pentru a nu disprețui Bunurile Veșnice. Voi ce vă alimentați din lapte și miere, nu vă transformați în cerșetori spirituali ce merg dintr-un loc în altul în mijlocul raționamentelor fără fundament, în cei ce se rătăcesc pe drum.
Sunteți cunoscătorii nevoilor umane știți cât trebuie să reparați. Îndreptați-vă, fiți parte dintre cei ce trăiesc în constantă adorație față de Dumnezeu fără a rosti vreun cuvânt, fiți dintre cei ce primesc coroana Gloriei.
Nu fiți dintre cei care din iubire pentru ei înșiși pierd Mântuirea Veșnică în acest timp decisiv.
 Suntem Însoțitorii voștri de Drum și Îngerii voștri Păzitori.
Tuturor oamenilor de bună voință...
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
 Fraților, într-adevăr vedem cu propria noastră privire că omul în interior nu este același, cum omenirea a deviat de la valori și decadența spirituală este mai mare în fiecare zi.
Ne găsim chiar în punctul în care este anunțată omenirii soluția problemelor economice cu implementarea monedei unice, CHIAR LA ÎNCEPUTUL PLANURILOR ELITEI: PLATFORMA PENTRU PLANURILE ANTICRISTULUI.
Aceasta, fraților, unită cu frivolitatea religioasă și morală în care se trăiește, este cultivarea ideală pentru a prolifera scopurile diavolului.
Și cum printre rânduri ne împărtășește Sfântul Mihail, Poporul Lui Dumnezeu păstrează liniștea în fața manifestărilor răului și a avansării lui. Ne amintim că Cristos a promis Viața Veșnică celor ce-I sunt fideli Lui, în starea în care fiecare se găsește.
De aici transcendența de a merge în căutarea Binelui Suprem, Vrerii Dumnezeiești, a Voinței Divine, intrând în acel torent de Iubire provenită de la Preasfânta Treime și de la Preasfânta noastră Mamă. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu