vineri, 6 martie 2020

Mesajul 803, 1 martie 2020, William Costellia

 "Te salut, fiul Meu iubit, «Piatra Albă a Apocalipsei»! Am venit astăzi, fiul Meu și copilul Meu, pentru că omenirea se consumă încet pe sine, în primejdia de a capitula în fața unui pericol mare, unde boala îi va lua pe mulți dintre copiii Noștri pe neașteptate; virusul, care a prins acum mulți copii nepregătiți într-o lume pe care ei au ignorat-o și au uitat-o pur și simplu, dar totuși foarte reală când se trezesc trecând peste văl."
 Acest coronavirus este unul care a surprins pe mulți, pentru moment se închid evenimentele mondiale. Aceasta este o osândă pentru om, pe măsură ce continuă să se îndepărteze de Noi. Există un leac. Citiți mesajele din cer si veți ști ce să faceți. Acesta este doar începutul, pentru că există unul care va veni în curând și va afecta inima. Acesta va aduce o infecție în pereții inimii care va cauza multe decese - dar există un leac, dacă îl vreți - și este Paducelul făcut ceai cu apă sfințită. Are un remediu simplu, dar omenirea va crede că este prea ușor, prin urmare, ei nu-l vor găsi până mai târziu, după ce mulți vor muri."
Vedeți voi, dragii Mei copii, nu învățați pentru că v-ați închis inimile și voința, să vă rugați și să-L rugați pe Dumnezeu să vă ajute."

"Astăzi am venit ca Maica Domnului din Apocalipsă. Este bine dacă copiii Mei citesc Revelațiile pe care le-am dat unui om din Italia – pentru a le arăta copiilor Mei ce pot și ce trebuie să facă pentru a-și salva sufletele și pentru a mulțumi Inima lui Dumnezeu, pentru că El a ridicat un om foarte păcătos și l-a scos din întuneric în Lumina lui Dumnezeu."

Preaiubiții mei copii, astăzi dețin Sceptrul Vieții, așa îl reprezintă pe viitorul Meu Vicar, Petru Abraham, care va urca pe Tron foarte curând – deși nu va domni ca alți vicari, ci va domni, oferindu-le copiilor lumii Adevărul și Lumina lui Isus Hristos –  Mesia Adevărat – și va călăuzi turma în lumină veșnică. Le cer copiilor mei să se roage pentru el, pentru că el este pregătit în Lumina Fiului meu Divin, pentru a-i ajuta pe copiii mei în cea mai întunecată oră. El a fost legat pentru o lungă perioadă de timp, la fel ca Profeții din Vechime, dar el este fiul meu sfânt, ales pentru Sfârșitul Timpurilor, pentru că, foarte curând, Papa Benedict va fi îndepărtat, copiii Mei și Biserica vor merge în întuneric adânc. Dar să aveți întotdeauna credință pentru că prin Petru Abraham al II-lea Biserica va străluci – dar zilele întunecate vor umbri Adevărul, iar Credința va fi întărită chiar și atunci când va fi îngropată."

 „Copiii mei iubiți ai Australiei, Cerul a dat un răgaz prin ploaie, așa cum este binecuvântarea lui Dumnezeu, dar ploaia va cădea mult mai mult, aducând multe inundații în țara voastră, dar cu ea va aduce un virus și boala care va afecta trupul. Așa va pedepsi Dumnezeu pe oamenii nerecunoscători din Australia.  Litoralul va fi smuls de mări în multe locuri din Australia și orașul Nowra va fi puternic biciuit, pentru că ei au respins venirea Mea Personală în acel oraș, și va fi numai când Eparhia de Wollongong și oamenii din Nowra cer Îndurarea și Iertarea Lui Dumnezeu pentru această crimă. Răzbunarea și Dreptatea Domnului vor continua în orașul Nowra și Wollongong. Odată ce ei s-au căit și au deschis ușa Pământurilor Sacre din Cambewarra, să ajute oamenii ca să vină la Pământurile Mele pentru vindecare și convertire, pedepsele vor cădea. Dar să știți aceasta, Pământurile Sfinte și proprietatea Sf Charbel, vor rămâne sănătoase/solide și protejate. Foarte curând, copilul Meu, te vei întoarce acolo și Minunile vor curge.


 Copiii mei, vă rog să citiți și să aprofundați mesajele Mariei Divinei Îndurări pentru că este foarte important; în aceste Mesaje sunt instrucțiunile pe care trebuie să le urmeze toți copiii mei deoarece acestea sunt ultimele Mesaje publice către lume. Dar amintiți-vă întotdeauna, există în prezent 17 locuri de Apariții Majore pentru primirea mesajelor care sunt, de asemenea, adevărate. Amintiți-vă, copii, să va rugați pentru văzătorii și misticii voștri pentru că prin ei veți primi în continuare Mesajele din Cer, dar încet se vor opri. Deci, amintiți-vă întotdeauna să vă rugați și să rămâneți uniți."

"Copiii mei, rugați-vă cu putere pentru că Anticristul își face mișcarea sa de a conduce lumea foarte curând căci timpul său este foarte aproape. Nu cred că el aduce viruși, pentru că este Tatăl Veșnic - dar Anticristul lucrează din greu pentru a aduce la înaintare Biserica unică și guvernul unic - dar mai presus de toate el va aduce al treilea război mondial. Înainte de a manevra oamenii și țările, Dumnezeu va trimite marea trezire – Cometa sau Asteroidul – care va lovi lumea și va aduce multă calamitate și ruină.
 Să știți acest lucru, copiii mei, al treilea război mondial este intrarea prin care Satana - Anticristul - își va începe domnia. Prin urmare, oferiți multe rugăciuni, copii dragi căci țările din Europa vor fi foarte asaltate într-un timp scurt."

"În ceea ce privește planetele, copii dragi - pe care le-am permis fiului meu iubit să le vadă - ele sunt în linie dreaptă, ceea ce înseamnă că atunci când se aliniază, să știți că Avertismentul este aproape."

"Vă iubesc, copiii mei. Spune-ți o decadă cu Mine a Sfântului Rozariu, cerând mila Divină de la Fiul Meu Divin, Isus. Vă iubesc, copii dragi și cu Sceptrul pe care îl port, care îi aparține lui Petru Abraham al II-lea, vă binecuvântez: În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."

"Păstrați-vă credincioși și puternici. Vă iubesc, copii dragi și nu uitați să spuneți cel puțin un rozariu pe zi. Vă iubesc pe fiecare dintre voi: În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu