duminică, 1 martie 2020

Rugăciunea e necesară pe măsură ce virusul se răspândește, de Valentina Papagna

În această dimineață, îngerul a apărut și a spus: „Știți grupul de suflete pe care vi l-am arătat că au murit din cauza Coronavirusului, pentru care v-ați rugat și ați oferit Sfânta Liturghie, veniți și vă voi arăta cât de multe mai așteaptă  alinare."
Am ajuns într-un loc întunecat din Purgator. I-am spus îngerului: „Am crezut că sufletele sunt scutite de această parte a Purgatorului.”
Îngerul a spus: "Știi că ai luat doar un grup mic de acolo la Sfânta Liturghie. Știi câți sunt aici?"
I-am răspuns: „Nu”
El a spus: „O mie cinci sute așteaptă și plâng pentru a fi scăpate. Numărul pe care l-ați luat este doar o picătură în ocean în comparație cu ceea ce vedeți acum.”
Am întrebat: „Cum voi putea scoate eu toate aceste o mie cinci sute de suflete? Acestea sunt  o mulțime de suflete.”
Îngerul a răspuns: „Acesta este motivul pentru care trebuie să expuneți acest mesaj și să cereți oamenilor să se roage pentru ei, iar acest lucru va produce roade frumoase. Virusul se răspândește și multe alte persoane vor muri. Rugați-vă pentru protecție.”
Mai târziu în acea zi, am participat la Sfânta Liturghie la Catedrala Sfântul Patrick, Parramatta. În timpul liturghiei,
Domnul nostru a venit la mine și mi-a spus: „Rugați-vă pentru lume. Lumea intră într-o agitație groaznică. Există o mulțime de confuzie, în special din cauza virusului. Economia mondială se prăbușește treptat și va continua sa meargă în jos. Datorită acestui virus, țările nu pot face comerț între ele. Aceste evenimente sunt profeția care se împlinește. ”
Isus a spus: „Cu tot ce se întâmplă în lume, cu economia în colaps și cu virusul răspândindu-se, Eu încă sunt respins de lume. Ei nu se întorc spre Mine!”
Our Lady of Revelation„Permit lumii să fie dezgolită de averea pe care o venerează atât de mult. Aștept cu răbdare ca ei să-și poată deschide ochii și să Mă recunoască."
Maica Binecuvântată  a apărut apoi și a spus: „Ascultați ce vă spune Fiul meu pentru că treceți prin perioada împlinirii profeției. Trebuie să aveți încredere în Fiul meu. ”

http://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valentina-papagna/2020/february/29/prayer-needed-as-virus-spreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu