sâmbătă, 2 noiembrie 2019

Mesajele cerești (143) de la Kadarkut, Isus: răpirea, 4 octombrie 2012


Dragii Mei copii ispășitori, nu vă temeți, Eu sunt, Isus Critos, Isus înviat. Într-o Mână țin steagul victoriei, celalată Mână o folosesc acum ca să merg roată printre voi, îmbrăcat cu haina Mea albă ca zăpada, superbă și vaporoasă, și pe fruntea fiecăruia desenez o cruce care este semnul Meu, ca să vă însemnez că sunteți ai Mei, Îmi aparțineți, Lui Cristos victorios pentru că vă sunt atât de recunoscător vouă, ispășitorilor, pentru că simțiți uniți cu Mine suferințele Mele. Nu uit lacrimile pe care le-ați vărsat pentru Mine în aceste săptămâni. Nu uit căința voastră cu care Mi-ați stropit Sfintele Răni. Acum Eu stau înaintea voastră, Cel înviat, și o să vă vorbesc despre răpire, despre acel eveniment istoric, care va fi după Marele Avertisment. Nu înainte, pentru că atunci așa de puțini copii ai Mei aș putea răpi... Aștept până când, prin puterea purificatoare a Duhului Sfânt, foarte mulți copii ai Mei se vor naște pe care să îi pot răpi, pe care îi pot apăra de prigoana creștinilor, de catastrofe, de epidemii, de războaie și de cele trei zile de întuneric. În timpul răpirii Eu voi veni pe pământ în plinătatea Gloriei Mele Dumnezeiești, dar nu chiar până pe pământ ci doar până la nori; nu voi păși pe pământ pentru că aceasta încă nu va fi a Doua Mea Venire. Nu vin singur, aduc cu Mine îngerii și sfinții Mei. Pe îngeri îi trimit pe întreg pământul să-i adune pe aleșii Mei, să-i atingă și să-i facă nevăzuți și să Mi-i aducă aici pe nori. Atunci când vor fi aici lângă Mine, toți aleșii Mei, atunci ne îndepărtăm de acolo de pe nori, vom merge foarte departe în spațiu în câteva secunde și de acolo vom privi înapoi. Vă permit ca de acolo să vedeți aceste monstruozități, încercările pe care vi le-am enumerat mai sus. O, copiii Mei dragi, prigoana creștinilor așa am să v-o arăt, așa încât să nu vă provoace durere. Pământul îl vedeți ca pe o bilă mică care este împresurat de un șarpe gros, verde-maroniu. Veți vedea între timp Biserica Mea, rămășița care se ascunde sub pământ, poartă Sacramentele cu ea, rezistă și așteaptă lumea cea nouă. Acum aduc mai aproape de voi pământul, să-l vedeți mai mare. Flăcările îl înconjoară peste tot, toată suprafața pământului  este o vâlvătaie de flăcări, acum se purifică pământul. Toată Sfânta Treime, Tatăl Ceresc, Duhul Sfânt și cu Mine mergem în apropierea pământului, ne așezăm palmele deasupra pământului și cu atotputernicia Noastră dumnezeiască vom transforma pământul. Un Cer nou, pământ nou voi crea -zice Sfânta Scriptură. Asta așa se va întâmpla, Sfânta Treime va lua parte la aceasta. Și când va fi noul pământ pur, pe aleșii Mei, îngerii Mei și sfinții Mei îi voi duce pe pământul nou. O să iasă din ascunzătoare rămășița Mea, dragii Mei copii eroi, Biserica Mea, și acolo vor fi foarte fericiți. Se vor întâlni cu aceia pe care i-am lăsat aici și acum purificați vă așteaptă pe voi, cunoștințele și membrii familiilor lor. Vă veți întâlni printre sfinți cu aceia care de asemenea vă aparțin. 

Pe cine voi răpi?
Aleșii Mei, nu cumva să cădeți în eroare, nu doar aceia sunt aleșii Mei, care au primit un dar deosebit de la Duhul Sfânt, de exemplu harul viziunii, auzirii, învățăturii, vorbirii în limbi, profeției. Ei aproape toți vor fi răpiți, dar printre cei aleși aparțineți și voi, toți cei care sunteți curați și aceia care se vor curăți atunci când va veni Duhul Sfânt și care au grijă de această curăție ca nimic, dar nimic să nu păteze sufletul lor pentru că doar pe cei curați și care au credință puternică îi pot răpi.

Cum va fi trupul celor răpiți?
Corpul lor va fi diferit de corpul terestru, va fi așa, ca a celor înviați la învierea universală, ca a Lui Isus. Se pot rupe de pământ, vor putea zbura, vor fi vaporoși, ușori și invizibili pentru oamenii tereștri. Vor fi perfecți, nu vor fi printre ei bătrâni, riduroși, nu vor fi cu handicap, bolnavi sufletește și trupește. Vor fi frumoși și tineri. Voi răpi cei mai curați prunci ale căror suflete sunt curate, care nu știu face nici o răutate.
 Aceia care sunt drepți îi las totuși aici. Nu ca o pedeapsă, o să-i protejez mult pentru că îi iubesc fără margini. Pe de o parte îi las aici ca să le fie învățători celor proaspăt convertiți ajutându-i în dezvoltarea lor sufletească pentru că altfel nu ar ajunge până acolo încât să câștige Împărăția Cerurilor. Apoi vor fi martirii pentru că ei cu unica lor viețișoară vor salva mii de la osândire.

Cum va avea loc răpirea?
Așa cum este scris în Sfânta Scriptură: într-o moară doi macină, unul va fi luat, celălalt va fi lăsat; doi vor dormi într-un pat, unul va fi luat, celălalt va fi lăsat. Exact așa se va întâmpla în lumea de astăzi:  doua femei vor vorbi înaintea abc-ului, pe una o voi răpi, pe cealaltă o voi lăsa. O mamă va alăpta un prunc, mama va rămâne, copilul va dispărea. Dar nu vă faceți griji pentru că și aici marea Mea Iubire se va manifesta. Pentru că mama care la Marele Avertisment se va converti și se va purifica tot sufletul ei, pe aceia o voi răpi cu prunc cu tot. Iar aceia care au nevoie ca să rămână aici în timpul încercărilor și să sufere pentru că sufletul lor numai așa poate ajunge la desăvârșire, aceia vor trebui să rămână aici.

Ce ecou va avea aceasta în societate?
Va fi cumplit, oamenii vor fi foarte, foarte speriați, vor fugi de colo-colo, își vor căuta aparținătorii; nu-și poate imagina soțul ce s-a întâmplat, cum a putut să dispară soția de lângă el. Fuge la vecini căci poate e acolo. Altcineva merge la poliție să facă ordine pentru că nu este posibil ca oamenii, numai așa, să dispară. Dar poliția va fi neputincioasă pentru că și din rândurile lor unii vor fi răpiți.
Dragii Mei copiii! Acesta va fi un eveniment  istoric uriaș, va fi semnul Îndurării Mele. Gândiți-vă voi cei mulți, la ce monstruozități ați fi supuși sub timpul pedepsei; vă protejez pentru că vă duc acolo sus și acolo veți aștepta.
Aștept cu nerăbdare momentul răpirii ca să vă pot strânge la Inima Mea. Ce minunată va fi întâlnirea cu Mine pentru că pe timpul răpirii voi permite să Mă vedeți, să vedeți sfinții care sunt acolo sus pe norii cerului cu Mine, să vă întâlniți. Asta va fi un cadou uriaș pentru voi. Eu vă rog să aveți mare grijă de suflet. Păziți-l neîncetat, zi de zi, pentru că nu se poate ști când va veni Marele Avertisment și după aceea răpirea. Fiți pregătiți! Vă binecuvântez în Numele Tatălui, al Fiului și Duhului Sfânt!

Ackermann Eva

2 comentarii: