joi, 27 aprilie 2017

A trecut un veac de când Fecioara Maria a apărut la Fatima (13 octombrie 1917). A luat în seamă omenirea avertismentele ei?



Pentru a salva sufletele, Dumnezeu doreste sa stabilească în lume devoţiunea la Inima Mea Neprihănită. Dacă faceţi ce vă spun, multe suflete vor fi salvate și va fi pace.” – a spus Sfanta Fecioară la Fatima celor trei copilasi.
A trecut un veac de când Fecioara Maria a apărut la Fatima (13 octombrie 1917). A luat în seamă omenirea avertismentele ei?
În 1643 Sfanta Fecioară a Bunei Reusite a apărut Venerabilei Maici Mariana din Ecuador si i-a spus ca evenimentele prezise se vor intampla in secolul 20.
Sfanta Fecioara i-a explicat semnificatia stingerii luminii in tabernacol, care a avut loc in timp ce Maica Mariana se ruga acolo.
Prima stingere semnifica erezia. Pe masura ce aceste erezii se vor raspandi si vor domina, lumina pretioasa a credintei se va stinge prin coruperea aproape completa a moralitatii.
Micul număr de suflete care, ascunse, vor păstra comoara Credintei si virtutile va suferi un inimaginabil si lent martiriu.
Multe dintre aceste suflete vor cadea prada mortii din cauza violentei suferintelor lor si aceia care se vor sacrifica pentru Biserica si pentru Tara lor vor trece in randurile martirilor.
Aceia pe care iubirea milostiva a Preaiubitului Meu Fiu ii va destina sa restaureze Credinta vor avea nevoie de o mare putere de vointa, perseverenta, curaj si multa incredere in Dumnezeu pentru a elibera pe oameni din robia acestor erezii. Pentru testarea credintei și increderii celor drepți, vor fi imprejurari cand totul va parea pierdut si incremenit. Acesta va fi atunci inceputul restaurarii complete.
Aceste suflete alese, care vor restaura sănătatea Bisericii, sunt descrise in detaliu ca apostolii ultimelor timpuri, de catre Sfantul Louis de Montfort in scrierea „Adevarata Devotiune pentru Sfanta Fecioara Maria”.
„Ei vor avea sabia cu două taisuri a cuvantului lui Dumnezeu in gura lor si lemnul plin de sange al Crucii pe umerii lor. Ei vor duce crucifixul in mana dreapta si rozariul in mana stanga ... și numele sfinte ale lui Isus și al Mariei in inimile lor. Simplitatea si sacrificiul lui Isus se vor reflecta in intreaga lor purtare.”
Al doilea inteles, a spus Sfanta Fecioară, este acela ca „Manastirea Mea, fiind mult redusa in dimensiuni, se va scufunda intr-un ocean fara fund de indescriptibila amaraciune si va parea ca se ineaca in aceste ape tulburi ale incercarilor.”„Multe vocații autentice se vor pierde”, a continuat Ea. „Injustitia va intra chiar in aceasta Manastire, sub masca falsei milostiviri, aducand o mare distrugere sufletelor.”Si sufletele credincioase, plângând în secret si implorand ca aceste vremuri sumbre sa fie scurtate, vor suferi un martiriu incet si continuu.
Al treilea motiv pentru stingerea lămpii este pentru spiritul impuritatii, care va satura atmosfera acelor timpuri.
Ca un ocean murdar va curge pe strazi, in piete, locuri publice, cu o uimitoare libertate.
„Nu vor mai exista aproape suflete virgine in lume”, a spus Sfanta Fecioara.”Delicata floare a virginitatii va fi amenintata cu anihilarea completa.”
Al patrulea motiv pentru stingerea lămpii este acela al sectelor masonice, care, dupa ce s-au infiltrat in toate clasele sociale, vor induce subtil invataturile lor in familii, corupandu-i pe copii, iar Diavolul se va mandri ca se hraneste cu delicatetea deosebita a inimilor copiilor.
Inocența va fi aproape de negăsit printre copii, la fel si modestia la femei si in acest suprem moment de criza al Bisericii, cei care ar trebui sa vorbeasca vor tacea.”
Sfânta Fecioară a continuat „ Indiferenta tuturor sufletelor consacrate lui Dumnezeu, fie preoti, fie alte persoane consacrate, va intarzia venirea acestui Preot si a Tatalui.
Aceasta va fi cauza pentru care diavolul blestemat va lua in stapanire acest pamant, unde isi va obtine victoriile cu ajutorul unui popor strain si necredincios, atat de numeros, incat ca un nor negru, va intuneca cerurile pure ale Republicii de odinioara consacrate Inimii Preasfinte a Divinului Meu Fiu."
Al cincilea motiv pentru care lampa s-a stins se datorează indiferentei si neglijentei celor care poseda mari averi si care vor sta deoparte si vor privi la oprimarea Bisericii, la persecutarea virtutii si triumful Diavolului, fara sa isi foloseasca in mod pios bogatiile pentru distrugerea raului si restaurarea Credintei.
"Vai, fiica mea aleasă! Daca ti-ar fi dat sa traiesti in acele vremuri intunecate ai muri de tristete vazand tot ce ti-am revelat aici ca se intampla in realitate. Dar Preasfântul Meu Fiu si cu mine iubim atat de mult acest pamant, Mostenirea noastra, incat dorim chiar acum sacrificiile si rugaciunile tale pentru a scurta durata unei catastrofe atat de teribile!”Copleșită de magnitudinea relelor pe care le-a vazut si a nenumaratele suflete condamnate in acele vremuri, Maica Mariana a cazut fara cunostinta la pamant.
„O, dacă oamenii și persoanele consacrate ar ști ce este Cerul si ce inseamna sa Il ai pe Dumnezeu, cat de diferit ar trai ei, neocolind niciun efort pentru a intra cat mai deplin in posesia acestui Dar.
Dacă muritorii ar intelege si ar aprecia cum sa isi foloseasca timpul care li s-a dat si ar profita de fiecare moment al vietii lor, cat de diferita ar fi lumea!”
Maica Mariana a văzut că cel mai mare chin interior al Inimii Preasfinte a lui Isus este nerecunostinta si indiferenta acelor suflete care, alese dintre milioane pentru a fi sotii si preotii Sai, L-au lasat intr-o singuratate absoluta.
Domnul nostru i-a spus: „Pentru ca in toate timpurile am nevoie de suflete curajoase pentru a salva Biserica Mea si lumea necredincioasa.”
În 1846 Sfanta Fecioara a apărut la La Sallette, manifestandu-si durerea pentru raul moral cauzat de oameni. Ea plangea cu capul in maini pentru ca oamenii ignora Crucea Fiului ei, Isus Cristos.
Ea ne-a avertizat că, dacă oamenii nu se infraneaza de a lucra duminică si de a mai rosti blasfemii, ea va fi fortata sa lase sa cada bratul Fiului sau pentru ca a devenit atat de greu. Ea a spus ca pagubele recoltelor si foametea vor urma daca dorintele ei nu vor fi luate in seama. Apoi a spus fiecarui copil cate un mesaj.
„Societatea se afla in ajunul celor mai teribile pedepse si al celor mai mari evenimente; oamenii sa se astepte sa fie guvernati cu o mana de fier si sa guste din potirul maniei lui Dumnezeu.
Mulți vor abandona credința și numărul preotilor si persoanelor consacrate care se vor separa de adevarata religie va fi foarte mare; chiar si episcopi se vor numara printre acestia.
Demonii vor orbi sufletele in asa fel incat, daca acestea nu vor fi binecuvantate cu un har special, ele vor prelua acest spirit al ingerilor iadului
.
”După aparițiile de la Fatima din 1917, Fecioara Maria a venit sa ne avertizeze si in 1973. Multi catolici nu stiu ca mesajul Sfintei Fecioare de la Akita (Japonia), ca si cel de la Fatima, este un avertisment cu privire la o pedeapsa globala.
Primul mesaj primit de sora Agnes a fost o chemare la rugaciune si sacrificiu, pentru gloria Tatalui si salvarea sufletelor. Al doilea mesaj a fost pentru rugaciune, penitenta si sacrificii curajoase pentru a imblanzi mania lui Dumnezeu.
Al treilea mesaj, din 13 octombrie 1973, este urmatorul:
„După cum ti-am spus, dacă oamenii nu se vor cai si nu isi vor indrepta vietile, Tatal va aduce o teribila pedeapsa asupra intregii umanitati. Va fi o pedeapsa mai mare decat potopul, asa cum nu s-a mai vazut inainte.
Foc va cădea din cer si va sterge o mare parte a omenirii, pe cei buni, ca si pe cei rai, pe preoti, ca si pe cei credinciosi. Supravietuitorii se vor trezi atat de nefericiti incat ii vor invidia pe cei morti.

Singurele arme care vor ramane vor fi Rozariul meu si Semnul lasat de Fiul meu.
In fiecare zi recitati rugăciunile Rozariului. Cu Rozariul rugati-va pentru Papa, episcopi si preoti.
Lucrarea diavolului se va infiltra chiar si in Biserica astfel incat veti vedea pe cardinali ridicandu-se impotriva altor cardinali, si episcopi contra altor episcopi.
Preotii care mă vor venera vor fi dispretuiti si confratii lor li se vor opune. Bisericile si altarele vor fi vandalizate.

Biserica va fi plină de aceia care acceptă compromisuri si diavolul ii va presa pe multi preoti si suflete consacrate sa paraseasca serviciul in slujba lui Dumnezeu.
Diavolul se va infuria in special impotriva sufletelor consacrate lui Dumnezeu. Gandul de a pierde atat de multe suflete este cauza tristetii mele. Daca pacatele vor creste in numar si gravitate nu va mai exista iertare pentru ele.”
Sfanta Fecioară ne spune la Fatima ca, daca rugamintile ei vor fi luate in seama, Rusia se va converti si va fi pace pe pamant.
Daca nu, Rusia va răspândi erorile sale în întreaga lume, provocand razboaie si persecutii ale Bisericii. Cei buni vor fi martirizati; Sfantul Parinte va avea mult de suferit; multe natiuni vor fi anihilate.
„Ei trebuie să îsi schimbe viețile și să isi ceară iertare pentru păcatele lor” si ca „ei sa nu Il mai ofenseze pe Dumnezeu, pentru ca deja este foarte mult ofensat” si aceasta este valabil pentru noi toti, preoti si laici deopotriva.
Acesta este mesajul pe care Congregația noastra încearca sa il promoveze, pentru ca, prin recitarea zilnica a Rozariului si prin oferirea rugaciunilor lor si a sacrificiilor cerute de datoria lor zilnica, sa reinstaureze credinta in Cristos.
În 1846 Sfanta Fecioară de la La Sallette a adresat o chemare urgenta tuturor oamenilor:
„Chem pe adevărații discipoli ai Dumnezeului Viu care domneste in Cer; ii chem pe adevaratii Urmasi ai lui Cristos devenit Om, al Unicului adevarat Mantuitor al omenirii;
Ii chem pe copiii Mei, pe aceia care sunt cu adevărat devotati Mie, pe aceia care se ofera pe ei insisi Mie, pentru ca sa ii conduc la Fiul Meu, pe aceia pe care ii port in brate, pe aceia care au fost insufletiti de Spiritul Meu ...
În cele din urmă îi chem pe Apostolii acestor Ultime Zile, pe acei Discipoli fideli lui Isus Cristos, care au trăit disprețuind lumea și pe ei însisi, in saracie si umilinta, in dispretuire si tacere, in rugaciune si mortificare, in castitate si in uniune cu Dumnezeu, in suferinta si nestiuti de lume.
Este timpul ca ei sa iasa la lumina si sa lumineze lumea. Iesiti si manifestati-va voi, copiii Mei iubiti.
Eu sunt cu voi și în voi astfel incat Credinta voastra sa fie lumina care va ilumineaza in aceste vremuri nefericite si fie ca zelul vostru sa va faca sa tanjiti dupa Gloria si Onoarea Celui Preainalt.
Luptati, voi, copii ai luminii, mica armata care stie sa vada ca acesta este timpul timpurilor si sfarsitul sfarsiturilor.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu