joi, 27 aprilie 2017

O invatatura foarte frumosa despre Euharistie si adoratia perpetuua, data tinerei vizionare Maria Magdolna din Ungaria


Vineri, 29.05.2015
Am umblat printre ostirile ingeresti impreuna cu ingerul meu pazitor, care m-a condus direct in fata Sfantului Arhanghel Mihail. Atunci cand m-am intalnit cu el, tocmai se ruga in fata Mielului si intre timp s-a prosternat cu fata la pamant. Sfantul Duh mi-a insuflat urmatoarele: " Sfantul Mihail a primit un loc deosebit in Imparatia Tatalui Meu, Cel care l-a gasit vrednic sa fie un exemplu de adorare desavarsita a lui Dumnezeu pentru toti ingerii din Paradis si din Lumea subterana. Poti fi fericita ca poti sa il contempli, deoarece inima ta se umple de nazuinta si de o mai mare iubire pentru Dumnezeu. Tatal Meu l-a numit conducatorul Ostirilor Ceresti si dupa ce a primit aceasta distinctie a putut inainta pe scara iubirii desavarsite, pentru a slavi cu credinciosie Sfantul Nume a lui Dumnezeu. El poate contempla Mielul in permanenta si, la fel ca si ingerii serafimi, a primit de la Tatal Meu permisiunea, de a fi langa Isus Cristos, care pe altarul Sfintei Liturghii s-a jertfit pentru intreaga omenire, ca Miel a lui Dumnezeu.
M-am apropiat de Sfantul Mihail si am vazut lacrimile sale stralucitoare care curgeau pe fata lui. Aceste lacrimi nu cadeau pe pamant ci se absorbeau in sufletul sau si datorita acestora lumina ce il inconjura devenea si mai mare. Sub Miel am vazut sfanta Arca a Legii in jurul careia statea heruvimii. Ei sunt cel mai aproape de aceasta. Sfantul Mihail m-a dus mai aproape de Miel pentru a-mi putea exprima in fata Sa profunda mea adoratie si iubire. Am stiut ca in persoana Mielui, insusi Isus Cristos se uita la mine. Intre timp Sfantul Mihail mi-a spus: "Copilul meu, iata Mielul, care a desavarsit Legamantul lui Dumnezeu. Si-a dat viata pentru voi, pentru ca jertfa Lui sa fie vesnic valabila si pentru a va obtine viata vesnica. In rai, toti ingerii contempla Sfanta Arca, in care sunt pastrate cu grija Sfintele Legi ale Tatalui nostru Atotoputernic. Doar Sfanta Treime are voie sa atinga cele doua Table ale Legii, intrucat reprezinta Sfintenia Ei desavarsita. Si sfintii mantuiti – care prin Cristos au pasit in Rai – pot contempla Arca Legii, care ascunde in ea mistere dumnezeiesti: marele mister al legamantului dintre Dumnezeu si oameni, pentru ca aceasta este sfantul legamant ce-l leaga pe om de Dumnezeu. In fiecare Sfanta Liturghie, Isus isi aduce aminte de acest legamant, iar voi ii multumiti pentru aceasta. Oh, ce mare comoara detine omul ce traieste pe pamant, atunci cand participa la o Sfanta Liturghie. Inca din vesnicie, Dumnezeu i-a randuit pe ingeri langa El pentru a-L adora si slavi neincetat. Am vazut cum Dumnezeu l-a creeat pe om si stiam de ce privilegiu veti avea parte. Despre viitorul vostru ni s-a facut cunoscut doar atat cat Cuvantul a permis sa ni se reveleze noua aici in Rai. Am putut vedea cum Tatal a pregatit calea Fiului pe Pamant, pentru a implini rascumpararea Sa. Oh, in timp ce voi pe pamant ganditi in timp si in secole istorice, noi am vazut si am auzit totul intr-o clipa. Da, spun clipa, deoarece, doar acest cuvant sunteti capabili sa il intelegeti, din vesnicie. Valoarea Euharistiei depaseste orice comoara pamanteasca sau cereasca. Adorarea lui Dumnezeu este absolut necesara pentru fericirea voastra! Cu cat o practicati mai mult pe Pamant, cu atat deveniti mai fericiti. Adorarea exprima cel mai desavarsit omagiu al ingerilor si al oamenilor fata de Dumnezeu. Iti spun cu bucurie tie si fratilor tai ca adorarea este treapta cea mai inalta a rugaciunii. Dumnezeu pretuieste asta mai mult decat daca ati spune toata ziua zece rozarii. Stau aproape de inima mea ingereasca toate acele biserici unde se face adoratie perpetuua. Prin adoratie perpetua, omul isi depaseste propriile granite, pentru a fi, cu intreaga sa fiinta impreuna cu Dumnezeu."
Am vazut ca un preot paseste in fata Mielului si l-a jertfit Tatalui. Sfantul Sange al Mielului a curs pe Arca Legii, iar ingerii neincetat cantau in Ceruri slava lui Dumnezeu.
Sfantul Mihail a spus: " Iubirea lui Isus pentru voi este atat de mare, incat isi asuma in fiecare Sfanta Liturghie, reinnoirea acestei jertfe. Atunci cand mergeti la impartasanie, Sfantul Sange al Rascumparatorului se revarsa asupra inimilor voastre, astfel Sfantul Duh Dumnezeu intipareste in inimile voastre legea Sa se reinnoieste in voi legamantul Sau. Dar daca va impartasiti nevrednic, atunci atrage blestem asupra voastra. Acest blestem poate fi frant doar printr-o desavarsita impacare cu Dumnezeu. Aveti grija de curatia sufletelor voastre, la fel ca si de viata voastra! Ca inger, pot vedea impartasaniile voastre si, inima mea este cu adevarat trista, atunci cand nu mergeti in fata Domnului cu o adevarata smerenie, cinste si cainta. De multe ori uitati ca insusi Isus sta in fata voastra si prin persoana preotului va impartaseste. Ingerii nu se pot impartasi pentru ca ei nu au trup material. Fericirii lor ajunge vederea fata in fata a lui Dumnezeu. Da, El asa a vrut. Dar, noua ne-a permis sa ne minunam in vecii vecilor in Sfanta Fecioara Maria, care ca si om s-a contopit desavarsit cu Inima Sfantului ei Fiu. Ea este templul desavarsit al Duhului Sfant si purtatoarea cea mai vrednica de iubire a Euharistiei. Mama voastra cereasca este cu voi pentru a va arata o pilda de unire desavarsita a lui Dumnezeu cu omul.
Vad ca prin gandurile tale a trecut si intrebarea la motivul pentru care, desi Isus si Sfanta Lui Mama au fost ridicati cu trupul si sufletul la Cer, totusi nu-i vedeti in Sfanta Liturghie. Asta este asa pentru ca inca n-a sosit slava pamanteasca a lui Dumnezeu. Daca L-ati vedea pe Cristos inviat, trupul vostru nu ar supravietui. Deoarece iubirea Lui se revarsa catre voi, astfel incat calea acesteia nu poate fi impiedicata nici chiar de trupul vostru. Doar in ceasul mortii va va aparea cu trupul in slava, pentru ca sufletul este pregatit pentru trecere. Aceasta intalnire nu decide doar soarta sufletului vostru ci si invierea voastra. Sa va intalniti in fiecare zi cu Isus in biserica , asa cum doriti sa Il intalniti si in ceasul mortii voastre. Sfintii au crescut continuu in iubire, pentru ca L-au vrut pe Dumnezeu si fiecare gand si fapta a lor au indreptat-o catre El.
Omenirea nu a mai suferit niciodata atat de mult din cauza ispitelor, ca si in era voastra. Nu mai este o regiune pe Pamant, unde sa nu domneasca pacatul. Simturile voastre sunt deturnate de la prezenta lui Dumnezeu, pentru ca inima voastra sa doreasca cele din lume. Cu greu puteti vedea prezenta lui Dumnezeu in semenii vostri, intrucat voi insiva traiti in neliniste (haos, dezordine). Satana vrea sa va desparta de Isus, dar daca ramaneti puternici in harul lui Dumnezeu si va straduiti catre sfintenia vietii, atunci veti putea pasi cu pasi si mai mari in practicarea iubirii. Dumnezeu este singurul izvor de iubire. Prin El deveniti sfinti pe Pamant. La judecata particulara trebuie sa dati seama de iubirea voastra si nu de bunurile voastre materiale. Multimea (multitudinea) muribunzilor nu Il recunosc pe Fiul lui Dumnezeu, in Isus, pentru ca inima lor este lipita de comorile pamantesti. Cu ratiunea lor nu pot pricepe ca valorile din lume devin nimic in raport cu Dumnezeu. Singura comoara pe care o puteti stapani in inima voastra este Sfantul Sacrament din altar. Trupul si Sangele lui Cristos este din materie, totusi va hraneste sufletul. Isus doreste sa se uneasca cu voi nu doar in umanitatea Sa ci si in Dumnezeirea Sa. Daca ati cunoaste cu adevarat misterul Euharistiei, atunci v-ati apropia altfel de Domnul si v-ati desavarsi si in gesturile voastre. Oh, de ce mare mister ceresc aveti parte! Atunci cand Isus se uneste cu voi, atunci El va initieaza (va calauzeste) in misterul Sfintei Treimi. Uneori puteti experimenta ca va trec prin minte ganduri deosebite, acestea va sunt date de catre Sfantul Duh. Nu le indepartati, ci meditati la ele, pentru ca le-ati primit ca un dar gratuit. Multi vor sa auda glasul lui Dumnezeu, dar ei nici nu observa ca El i-a apelat deja. Dumnezeu se face simtit fiecarei persoane, dar daca atentia voastra este imprastiata, atunci nu puteti sa va adanciti in prezenta Lui. Tatal vostru ceresc nazuieste dupa voi, pentru ca va doreste! Sunteti ai Lui si nu renunta la voi niciodata! El nu priveste la pacatele voastre, ci la sufletul voastru. Dumnezeu vede ce face cu voi pacatul. Daca v-ati vedea pe voi insiva cu ochii lui Dumnezeu, v-ati ingrozi, v-ati ingretosa de voi insiva. Dar Dumnezeu va iubeste intr-o asemenea masura, ca v-a dat demnitate in persoana voastra umana. Aceasta demnitate nu este altceva decat vointa voastra proprie. Aceasta este singura posesie de care omul poate dispune cum vrea. Cel care Il cauta pe Dumnezeu, acela Il gaseste.
In ziua intalnirii ispasitorilor puneti totul in fata Sfintei Treimi (duminica va fi sarbatoarea Sfintei Treimi). Consacrati-va lui Dumnezeu, si eu insumi va voi ajuta in asta. Va conduc pe toti la Tatal Vesnic ca il El sa va sfintiti. Dumnezeu asteapta de la voi sa muriti pentru vointa voastra. Sfanta Fecioara a consimtit si a spus Da vointei lui Dumnezeusi, intrucat a ramas fidela promisiunii sale, s-a implinit mantuirea voastra. Eu am privit la vointa lui Dumnezeu si prin ea l-am invins pe Lucifer. Omul cu adevarat smerit renunta la vointa proprie pentru a-L sluji pe Dumnezeu. Mama voastra Cereasca va contempla fiecare consacrare. Veti fi fericiti pentru ca ea va conduce la Sfanta Treime. Sarbatoriti impreuna cu mine pentru ca intregul Paradis va canta: Sfant, sfant, sfant e Domnul Ostirilor Ceresti, slava Lui umple intregul pamant!" Intalnirea ispasitorilor va fi un eveniment deosebit! Dumnezeu va avea grija in mod deosebit de tara voastra, mai mult ca oricand. Oferirea voastra este atat de valoroasa in fata lui Dumnezeu, incat daca jumatate din locuitorii ei ar face acest pas atunci s-ar salva si de la al III-lea Razboi mondial. Va steapta mari haruri si binecuvantarea Cerului va fi cu voi!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu