duminică, 23 aprilie 2017

N-o să puteți spune că nu ați fost avertizați!

Fotografia postată de Eugen Roca.


Mesajul nr.487 de la ISUS: Luați aminte! Noua religie mondială va fi în aparență o organizație bună și sfântă, plină de iubire și de compasiune (Duminică, 08 iulie 2012 la ora 17:17)
www.profetieavertisment.ro
Draga Mea fiică mult iubită, marea apostazie despre care am vorbit se va accelera acum în lume.
Acum se întinde ca un văl asupra Bisericii Mele de pe pământ și, precum ceața, întunecă vederea ei. Acesta este timpul marii scindări a Bisericii Mele, care va fi împărțită în două tabere. Pe de-o parte vor fi slujitorii Mei sfințiți credincioși, care urmează Învățăturile Mele și care nu se abat niciodată de la ele.
De cealaltă parte vor fi preoții și alți conducători în Bisericile Mele Creștine, care sunt sub influența lumii moderne și vor profana Legile Mele.
Ei se înclină sub presiunea oamenilor care le cer să dovedească toleranță în numele Lui Dumnezeu, modificând Legile lui Dumnezeu după pretențiile omenești.
Sunt plini de mândrie, aroganță și ambiții lumești. Pentru ei nu va însemna nimic dacă vor modifica Sfintele Sacramente doar ca să fie conforme agendei lor păcătoase.
Nu, ei vor înlesni ca în Biserica Tatălui Meu să fie comise fapte abominabile, și toate acestea în numele drepturilor civile și al toleranței.
Vor fi toleranți față de păcat și prin afișarea unor astfel de păcate în fața Locașului Meu Sfânt Mă vor îndurera, așteptând de la Mine să înghit aceste fapte josnice.
În curând ei vor șterge Sacramentele pentru ca asta să fie pe placul tuturor.
În locul lor vor fi organizate petreceri de celebrare și alte feluri de divertisment.
Aceasta va fi o nouă biserică mondială care se va mândri cu o clădire impunătoare la Roma, dar care nu Îl va slăvi pe Dumnezeu.
Această clădire, în văzul tuturor, va fi construită cu simboluri satanice secrete și va adula fiara.
Toate păcatele, care sunt scârboase în fața Tatălui Meu, vor fi cinstite public și milioane de oameni vor accepta aceste legi alterate ca și cum ele ar fi demne în Ochii lui Dumnezeu.
Slujitorii Mei sfințiți care vor rămâne credincioși și pe mai departe, vor trebui să celebreze în secret Sfânta Liturghie sau vor risca să fie închiși.
Ei se vor aduna în forță și, plini de Duhul Sfânt, vor continua să îi hrănească pe copiii lui Dumnezeu cu Hrana Vieții.
Ei trebuie să asigure ca Pecetea Dumnezeului celui Viu să fie oferită tuturor acelora pe care îi conduc.
Acum timpul pentru construirea Noii Biserici în cinstea bestiei, este deja foarte aproape.
Ea va fi construită în timpul dictaturii anticristului care va apărea în curând pe scena lumii, ca omul păcii.
Adunați-i pe toți discipolii Mei cât mai repede posibil. Preoților Mei, voi care recunoașteți Glasul Meu, trebuie să începeți pregătirea ca să puteți asigura Bisericii Mele de pe pământ puterea de a rezista în timpul prigonirii.
În timp vor fi gata pentru folosul vostru locurile de refugiu, deoarece Eu, deja de câtva timp i-am instruit pe discipolii Mei, ca să se asigure că ele vor servi scopurilor voastre.
Această prigonire va fi scurtă și voi veți supraviețui, deși va fi dureros pentru voi.
Luați aminte! Noua religie mondială va fi în aparență o organizație sfântă, plină de iubire și compasiune.
Ea va proiecta o imagine minunată despre toleranță și va preamări toate păcatele cunoscute Lui Dumnezeu. Va răstălmăci toate păcatele ca ele să pară că sunt acceptabile în Ochii lui Dumnezeu.
Dar voi trebuie să știți că astfel de fapte abominabile Îmi stârnesc dezgustul și vai de aceia care vor urma această cărare periculoasă ce duce la pieirea veșnică.
Păcatul va fi mereu păcat în Ochii Mei.
Timpul nu poate schimba asta. Regulile noi, doar pentru a servi împlinirii dorințelor păcătoase ale omului, nu vor fi acceptate niciodată de Mine.
Pregătiți-vă pentru aceasta mare înșelăciune pentru că este iminentă.
Isus al vostru

Mesajul nr.488 de la ISUS: Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet
(Luni, 09 iulie 2012 la ora 23:00)
Prea iubita Mea fiică, Vreau să-i pregătesc acum pentru Avertisment pe toți discipolii Mei într-un mod în care nu-i va ajuta doar pe ei, ci și pe cei dragi lor.
Nu este de ajuns să vă căiți datorită fricii. Este necesară și ispășirea.
Discipolii Mei, ascultați acum instrucțiunile Mele pentru a vă pregăti sufletele pentru Marele Avertisment.
Trebuie să începeți meditând la toate lucrurile rele de care sunteți vinovați, împotriva propriei persoane și a aproapelui.
Aceia dintre voi care sunteți catolici trebuie să primiți Sacramentul Spovedaniei la fiecare două săptămâni, dacă vreți să rămâneți în starea de Har.
Astfel, durerea voastră va fi blândă în timpul Marelui Avertisment și veți avea puterea să-i ajutați pe frații și surorile voastre care vor suferi o teribilă durere și vinovăție atunci când ei se vor confrunta cu iluminarea conștiinței lor.
Pentru aceia dintre voi care sunt creștini sau de alte religii și cred în aceste mesaje, trebuie să recitați rugăciunea (24) ce v-am dat-o în Cruciada de Rugăciune: Indulgență Plenară pentru iertarea completă a păcatelor.
Trebuie să spuneți această rugăciune timp de șapte zile consecutive și Eu, Isus al vostru, vă voi ierta.
„O, Isuse, Tu ești lumina lumii, Tu ești lumina strălucitoare, care atinge fiecare suflet. Milostivirea și Iubirea Ta sunt nemărginite. Noi nu suntem vrednici de jertfa morții Tale pe Cruce, deși știm că Dragostea Ta pentru noi este mai mare decât dragostea pe care noi Ți-o purtăm. Dă-ne, Doamne, darul umilinței pentru a fi demni de Noua Ta Împărăție! Umple-ne cu Duhul Sfânt pentru a putea mărșălui în armata condusă de Tine, pentru mărturisirea Adevărului Cuvântului Tău Sfânt, ca să-i pregătim pe frații și surorile noastre pentru a Doua Ta Venire Glorioasă pe Pământ. Te lăudăm! Te slăvim! Ne jertfim pe noi înșine, durerile noastre și suferințele noastre, oferindu-Ți-le în dar pentru salvarea sufletelor. Te iubim, Isuse. Ai milă de toți copiii Tăi, oriunde s-ar afla. Amin.”
Dau acum și o rugăciune specială pe care să o spuneți pentru acele biete suflete care poate vor muri din cauza șocului, în timpul Avertismentului, și care ar putea fi în păcate de moarte.
Rugăciunea (65) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru cei în păcat de moarte
"O, Preaiubite Isuse, Mântuitorul omenirii, prin Milostivirea Ta Dumnezeiască cer indulgență pentru toate sărmanele suflete, aflate în păcat, care ar putea fi răpite de pe pământ în timpul Avertismentului. Iartă-le păcatele și, în amintirea Pătimirii Tale, Te implor să-mi dai acest har special pentru ispășirea păcatelor lor. Îți ofer Ție mintea, trupul și sufletul meu ca ispășire pentru iertarea păcătoșilor și dobândirea Vieții Veșnice. Amin."
Discipolii Mei, Avertismentul va fi un mare eveniment de Salvare, unde Eu voi demonstra lumii Milostivirea Mea Divină.
Toți oamenii în viață pe pământ își vor vedea sufletele și unii abia atunci își vor da seama că au un suflet.
Timpul este scurt și trebuie să vă pregătiți acum.
Nu uitați instrucțiunile Mele de a vă procura hrană pentru zece zile, lumânări sfințite și obiecte sfinte în casele voastre.
Încredeți-vă în Mine și bucurați-vă pentru că multe suflete vor fi salvate.
Eu nu vă voi dezvălui data, dar voi trebuie să știți ce aveți de făcut.
Când păcatele voastre vă vor fi revelate, trebuie să-Mi cereți să vă iert și plecați-vă cu smerită recunoștință pentru acest Dar Divin care este pașaportul vostru către viața veșnică în Noul Paradis de pe pământ
Amintiți-vă că nu este nici un păcat, oricât de grav, care să nu poată fi iertat dacă arătați o adevărată căință.
Preaiubitul vostru Salvator,
Isus Cristos
Mesajul nr. 501de la ISUS: În curând, îi va fi prezentată lumii cea mai perfidă minciună, care va fi imposibil de înțeles de către omenire în stadiul în care ea se află
(Vineri, 20 iulie 2012 la ora 17:46)
Draga Mea fiică iubită, cei trei ani și jumătate rămași din Perioada Strâmtorării, vor începe în decembrie 2012.
Aceasta este perioada în care Anticrist va apărea, ca un erou militar.
Sufletul lui aparține deja Satanei, care deține fiecare parte din el.
Puterile de care el dispune vor face ca, în timp, să fie văzut de oameni nu doar ca om al păcii, ci și chiar ca fiind Eu, Isus Cristos, Salvatorul Omenirii.
Cu timpul, ei vor crede de asemenea că el, anticristul, a fost trimis să vestească A Doua Venire.
Prin urmare, numeroase suflete sărmane vor accepta de bună voie semnul său, al Fiarei. El este fiara în toate sensurile, datorită felului în care Satana se va manifesta în trupul său.
El va face minuni pe cer.
El va vindeca oameni.
El va fi conducătorul Noii Religii a Lumii și, împreună cu falsul profet care va conduce carapacea Bisericii Catolice pe pământ, vor lucra împreună pentru a-i înșela pe toți copiii lui Dumnezeu.
În curând, lumii îi va fi prezentată cea mai perfidă minciună, care va fi imposibil de înțeles de către omenire în stadiul în care ea se află.
Aceia dintre voi cărora li s-a dat Cartea Adevărului, aceste Sfinte mesaje ale Mele, în legătură cu avertizarea omenirii, să știe aceasta.
Atât de sofisticat va fi planul lor, încât mulți vor fi păcăliți de învelișul umanist și iubitor pe care-l vor prezenta lumii, ca ambalaj al planului lor malefic.
Anticristul și falsul profet, împreună, au terminat deja planurile domniei lor nelegiuite și prima lor realizare va fi amplificarea războiului în Orientul Mijlociu.
Anticristul va fi principalul om care va trage sforile în culise. Apoi va veni în față și va fi văzut drept un negociator al păcii.
Atunci va fi momentul în care lumea va cădea sub vraja lui.
Între timp, falsul profet va acapara puterea în interiorul Bisericii Catolice.
Foarte repede, ea va fi absorbită în Noua Religie a Lumii, ce va fi o manifestare a cultului satanic. Cultul persoanei va fi obiectivul fundamental al acestei grozăvii, precum și introducerea unor legi care se referă la două lucruri: eliminarea sacramentelor și desființarea păcatelor.
Sacramentele vor fi disponibile, cu adevărat, doar acelor preoți și respectiv clerici creștini care rămân loiali față de Mine. Ei vor oferi aceste sacramente în locuri speciale, în biserici-refugii.
Eliminarea păcatului se va realiza prin introducerea legilor care vor face apel la toleranță.
Acestea vor include avortul, eutanasia și căsătoria între persoane de același sex. Bisericile vor fi obligate să permită căsătoriile între persoane de același sex, iar preoții vor fi forțați să-i binecuvânteze în Ochii Mei.
În tot acest timp ei vor spune varianta lor de Sfântă Liturghie. Va fi ținută jertfirea Sfintei Euharistii în Bisericile Catolice, deși vor pângări Ostia.
Prezența Mea nu numai că va lipsi din asemenea Liturghii, dar ea va lipsi și din toate bisericile în care ei Mă vor dezonora.
Toate aceste aspecte vor fi înfricoșătoare pentru urmașii Mei. Nu veți mai putea beneficia de Sacramente, decât dacă le primiți de la preoții Rămășiței Bisericii Mele pe Pământ.
Acesta este motivul pentru care vă ofer acum daruri, precum Indulgența Plenară, pentru iertarea păcatelor voastre. Aceasta, totuși, nu are rolul de a înlocui Actul Mărturisirii (Spovedania) la catolici.
Acesta va fi un mod prin care veți putea rămâne în starea de har.
Deși miliarde de oameni se vor converti în timpul Avertismentului, aceste profeții se vor desfășura în continuare. Dar multe dintre ele vor putea fi diminuate prin rugăciune, pentru reducerea suferinței și a persecuției.
Voi, cei ce mă urmați, să nu uitați că sunteți protejați tot timpul de Pecetea Dumnezeului Cel Viu.
Voi trebuie să distribuiți Pecetea și să-o dați cât mai multor oameni e posibil.
Vă rog să înțelegeți că vă spun toate acestea pentru a vă pregăti, astfel încât să puteți preveni cât mai multe suflete, ca ele să nu accepte semnul Fiarei.
Satana va folosi puterea de a poseda sufletele celor care iau semnul și va fi foarte dificil ca ele să mai fie salvate.
Urmașii Mei, veți fi instruiți la fiecare pas pe care-l faceți pe acest drum, prin această misiune. Nu trebuie să permiteți fricii să vă pătrundă în suflet deoarece vă voi umple cu curaj, putere, rezistență și încredere, ca să țineți capul sus în timp ce mărșăluiți în armata Mea.
Amintiți-vă că Satana nu poate câștiga această luptă, fiindcă asta nu e cu putință.
Doar cei ce poartă Pecetea Dumnezeului Cel Viu, care rămân loiali și statornici față de Dumnezeu, pot câștiga.
Al vostru, Isus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu