duminică, 30 aprilie 2017

Devoţiunea Inimii Preasfinte a Tatălui

       
Devoţiunea Inimii Preasfinte a Tatălui

“Dragii mei, în această zi doresc să vă anunţ devoţiunea către Inima Mea Preasfântă şi Paternă. Doresc să fie constituită din 5 primele zile de luni a câte 5 luni calendaristice consecutive.
 Va trebui să recitaţi misterele de durere, să vă spovediţi şi să vă împărtaşiţi cu Isus din Preasfanta Euharistie, obţinând astfel vindecarea pentru rănile voastre şi pentru rănile Mele care mi le cauzaţi zilnic.”
“Prin aceste prime 5 luni ale lunii, veţi primi vindecare şi har, consolând Inima Mea Rănită, Preasfântă şi Paternă. Doresc ca această devoţiune să înceapă în luna aprilie şi să se sfârşească în august… Devoţiunea celor 5 prime luni în cinstea Inimii Mele Preasfinte şi Paterne.”
“Vă întrebaţi ce haruri vă voi dărui prin această devoţiune? Vă voi dărui iertarea şi pacea prin Fiul Meu Isus, vă voi proteja de orice formă a justiţiei care o voi trimite pe pământ. Inima voastră va primi pacea şi se va apropia de Mine, protejându-vă de păcat. Voi însă, va trebui, necondiţionat, să vă abandonaţi Mie şi să trăiţi în Voinţa Mea Divină şi Sfântă. Harurile pe care vi le voi dărui sunt vindecarea inimilor voastre şi a Mea. Când vorbesc de vindecare, vorbesc de asemenea şi de vindecarea emoţională şi psihică, de orice fel.”
“Abandonaţi-vă căile şi ajutaţi vindecarea Inimii Mele. Faceţi reparaţie Inimii Mele iar Eu voi vindeca rănile voastre. Rănile Mele vor fi vindecate şi vom locui împreună în Paradisul Voinţei Mele ca şi Unul. Promisiunile şi harurile ce le dăruiesc prin această devoţiune sunt nelimitate, pentru simplul fapt că doresc să vă întoarceţi la Mine. Vă iubesc, dragii şi iubiţii Mei copii. Vă chem să vă abandonaţi Inimii Mele.
Rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă şi faceţi Devoţiunea celor 5 prime luni ale lunii.”

Următorul mesaj este de la Isus în legatură cu transformarea Devoţiunii primelor 5 zile de luni în Cele 8 prime luni ale lunii”
Isus: “Doresc să vă spun că de acum nu vor mai fi cele 5 prime luni dedicate Inimii Preasfinte şi Paterne a Tatălui Meu. Dumnezeu a dorit să vă testeze dacă puteţi să păstraţi această devoţiune pentru 5 luni, din aprilie până în august. Acum, că s-au sfârşit, Dumnezeu a crescut numarul la 8 luni. Astfel, că nu se vor mai termina în august ci se vor termina în noiembrie. Noiembrie va fi sfârşitul celor 8 prime luni în Cinstea Inimii Preasfinte a lui Dumnezeu Tatăl.
Prin urmare, veţi începe din aprilie până în noiembrie de acum încolo. Dumnezeu Tatăl doreşte să faceţi această Devoţiune în cinstea Lui,
dar mai întâi El doreşte să faceţi devoţiuni şi reparare către toate celelalte inimi: Inima Tatălui Meu, a Sf. Iosif, a Inimii Imaculate a Preasfintei Mele Mame,  la Inima Mea Preasfântă, şi apoi la Inima Preasfântă a Tatălui Meu. Când vindeci o inimă, le vindeci pe toate celelalte care vin după ea. Aşa că, vă rog, faceţi aceste devoţiuni. Vă rog, este atât de mult har şi îndurare în aceste devoţiuni, dacă doriţi să le acceptaţi.”
Mesaje primite prin robul lui Dumnezeu Chris Courtis, vizionar din Maryland, USA
Mai multe informaţii despre devoţiunea în Cinstea Inimii Preasfinte a Tatălui pe site-ul
www.movingheartfoundation.com http://www.movingheartfoundation.com/SacredHeartOfGodTheFat…
                                            
Imaginea Preasfintei Inimi a lui Dumnezeu Tatăl
În 12 februarie 2006, Christ Courtis a avut un vis în care se regăsea într-o minunată biserică de piatră în timpul Adoraţiei Preasfântului Sacrament. În timp ce era îngenuncheat în biserică, el a văzut nişte raze de lumină, cum vede de obicei în timpul unei apariţii şi  “Dintr-o dată a apărut Sfântul Iosif. Arăta la fel cum eram obişnuit să îl văd, doar că era singur, cu părul drept, lung, gri deschis în partea de sus, dar nu prea mult; doar în partea de sus. Ochii lui erau transparenţi, aceeaţi barbă. Nu pot descrie totul. O robă maron şi aur ca veşmânt. Stătea pe un nor, dar nu am putut să îi văd picioarele. Doar mi-a zâmbit şi mi-a spus: “Copilul meu, Dumnezeu Tatăl doreşte să îţi ceară, prin mine, ca o imagine a Preasfintei Sale Inimi să fie pictată şi realizată”. În acel moment am simţit în interior că ar trebui să fie ceva asemeni Scapularului Albastru al lui Dumnezeu Tatăl, în care El ţine Inima Sa oferind-o umanităţii. Apoi Sf. Iosif a continuat să spună: “Dumnezeu doreşte ca să fie completată în aprilie 13”, şi apoi am avut sentimentul că aceasta a fost, apoi el m-a binecuvantat, şi totul a luat sfârşit. Îmi amintesc că am văzut negru şi m-am trezit.”
Chris a spus Grupului Central al « Moving Heart Foundation »  despre acest vis, iar Elizabeth McKenna, care a făcut picturile pentru Scapularul Albastru al Preasfintei Inimii a Tatălui Ceresc, a simţit cu putere că ea va trebui să facă această pictură. Ea s-a rugat mult şi s-a uns în faţa Sfântului Sacrament într-o întalnire de rugăciune, iar Grupul Central s-a rugat a 2-a Novenă a Maicii Milostivirii cerând ca Pictura sa fie făcută în acord cu Voinţa Divină. Artista a început imediat să picteze imaginea, lucrând aproape exclusiv la aceasta timp de 3 săptămâni. Munca a mers mult mai uşor decât de obicei şi ea a simtţit că a picta imaginea este o experienţă spirituală. În timp ce a lucrat, ea a purtat Rozariul ei, al lui « Dumnezeu Tatăl întregii omeniri”, a căror bobiţe se transformaseră mai inainte în aur. S-a rugat tot timpul în care a pictat şi a simţit că Isus a pictat împreună cu ea. A plâns de mai multe ori în timpul procesului picturii, simţind că ea nu este demnă să facă această pictură. Pictura a fost terminată în 13 aprilie 2006 şi afişată într-o întâlnire de rugăciune. Dumnezeu Tatăl şi-a făcut cea de a 6-a apariţie aniversară către Chris şi i-a dăruit următorul mesaj :
Mesajul lui Dumnezeu Tatăl către omenire din 13 Aprilie 2006, prin Chris Courtis
Îngerii sunt peste tot. Îl văd pe Dumnezeu. El stă pe un mare tron sculptat şi este într-un lung veşmânt alb. Îi pot vedea corpul, îi pot vedea mâinile şi picioarele, dar nu îi pot vedea faţa, e doar lumină. Îngerii cântă “Mărire lui Dumnezeu”.
Dumnezeu Tatăl spune : Dragii şi iubiţii Mei copii de pe Pământul Meu, astăzi am venit printre voi pentru a vă dărui un mesaj foarte special pentru întreaga umanitate. Astăzi Îmi revelez Inima Mea umanităţii. (El Îşi arată Inima Sa. E atât de multă lumină! Inima Sa este afară şi este deasupra noastră. Este de aur, iar flăcările sunt doar foc, un foc de lumină.) El spune:
Îmi revelez Inima Mea pentru a dărui-o umanităţii, tuturor copiilor Mei, într-o ultimă şi disperată încercare de a salva sufletele şi a redărui viaţa copiilor Mei. Eu doresc ca oamenii să venereze Imaginea Inimii Mele Preasfinte Paterne. Eu doresc ca oamenii să pună aceasta imagine lângă imaginile şi picturile Inimii Preasfinte a lui Isus şi Inimii Neprihănite a Mariei. Eu doresc să fie venerată în casă. Fiecare familie trebuie să cinstească Inima Tatălui, pentru că din Inima Tatălui vi L-am trimis pe Fiul Meu Unul-Născut pentru a salva şi a răscumpăra umanitatea.
Astăzi, vă dăruiesc Inima Mea ca un simbol al Dragostei Mele şi pentru a vă atrage înapoi la Spiritul Meu pe care vi-l dăruiesc gratuit prin Isus şi Duhul Sfânt. Veniţi înapoi la Inima Mea, trăiţi în Împărăţia Mea, primiţi Pacea Mea adevărată. Pentru ca aceasta să se întâmple, oamenii trebuie să venereze şi să recunoască Inima Mea Paternă. Oh, cât de des este scris în Sfânta Scriptură şi nimeni nu acordă nicio atenţie asupra acestui fapt. Inima Mea este reală! Ea bate cu adevărat, tânjeşte ca toţi copiii Mei să fie în Împărăţia Mea, liberi de păcat şi de Satan. Inima Mea ardea de dorinţa de a-L trimite pe Salvatorul, Fiul Meu în lume, şi prin Acesta, am trimis-o de asemenea, prin Inima Mea, pe singura voastră Mamă, Preasfânta Voastră Mamă; şi ea vă iubeşte atât de mult şi doreşte ca voi să vă reîntoarceţi în Împărăţia Cerurilor de asemenea. Eu doresc ca prin această pictură, mari convertiri să fie dăruite, iar familiile care Mă venerează pe Mine şi pe Preasfânta Mea Inimă Paternă, vor primi haruri din abundenţă.

Promisiunile pentru venerarea acestei imagini :
În primul rând, familia va avea  pace, în al doilea rând, părinţilor li se vor dărui harurile de care au nevoie pentru a-şi educa copiii cu iubire şi a-i aduce mai aproape în dragostea către Inima Mea şi a lui Isus. În al treilea rând,  le voi dărui celor care aduc o cerere inimii Mele, pace, adevărata pace. Vă voi răspunde la cereri, însă doar în acord cu Voinţa Mea. De asemenea, vă voi dărui harul de a cunoaşte Voinţa Mea. Oricare ar fi Voinţa Mea pentru voi, o veţi şti atunci când veneraţi Preasfânta Mea Inimă. Doar prin venerarea Inimii Mele Preasfinte şi Paterne, veţi cunoaşte care este Voinţa Mea pentru voi.
Lăsaţi-Mă să vă explic, dragii Mei copii iubiţi. Voinţa Mea întotdeauna a existat, dar nimeni nu are cunoştinţa a ceea ce doresc Eu pentru ei. Ei nu ştiu unde să meargă sau unde să se ducă cu vieţile lor. Eu sunt acolo ! Eu sunt acolo ! Întrebaţi-Mă: “Care este Voia Ta, o Tată Ceresc?”, şi Eu vă voi revela care este Voinţa Mea pentru voi. Eu voi deschide uşi pentru cei săraci. Eu voi deschide uşi pentru cei singuri, pentru toţi cei care venerează Preasfânta Mea Inimă Paternă. Şi, pentru a promulga această devoţiune, Eu doresc ca oamenii, atunci când primesc o imagine a acestei picturi, să meargă înaintea ei, să se roage, prima oară din inima voastră; orice vine din inima voastră. Apoi rugaţi-vă un Tatăl nostru şi traiţi-l! Nu puteţi greşi dacă vă rugaţi “Tatăl nostru”, pentru  că “Tatăl nostru”  este cea mai perfectă Voinţă pentru Mine, perfectă în rugăciune şi perfectă în unitate cu Voinţa Mea. (Apoi o lumină mare Îl acoperă pe Tatăl. E o mare, mare lumină. Ea a coborât pe pictură! Pictura ia viaţă! El trăieşte! Este exact unde este pictura!)
Inima Mea, o dăruiesc umanităţii. Luaţi Inima Mea trăind Evanghelia Fiului Meu şi trăind fiecare cuvânt al Sfintei Scripturi. Primiţi Inima Mea, iubiţii Mei, iubindu-Mă şi acceptându-Mă pe Mine ca Tatăl vostru. Toată harurile vin la voi prin Mine în primul rând. Eu sunt Tatăl. Eu sunt Dumnezeu. Fiecare har pe care îl dau, vi-l dăruiesc vouă. De asemenea, vă dăruiesc prin Isus, Fiul Meu, care este a 2-a persoană a Preasfintei Treimi şi prin Doamna noastră, Mama voastră Preasfântă vă daruiesc Inima Mea. Nu blasfemiaţi Inima Mea. Nu vă bateţi joc de Mine. Nu Mă ispitiţi pentru că Ochii Mei văd tot. Pe cei care Mă iubesc Îi voi binecuvânta. Pe cei care Mă urasc Îi voi blestema. Eu doresc să vă dăruiesc Inima Mea, dar trebuie să o primiţi în stare de har. Voi trebuie să fiţi dispuşi să iubiţi necondiţionat.
Vă binecuvântez, dragii Mei micuţi, cu binecuvântarea Inimii Mele. (El ia o flacără din Inima Sa! Da, este o flacără în Mâna Sa). Doar o mică părticică din această flacără vă poate purifica şi vă poate dărui toate harurile de care aveţi nevoie. Veniţi la Mine în fiecare zi, astfel încât zilnic să vă pot dărui noi flăcări de har şi purificare. Aceasta este Binecuvântarea Mea pentru voi. (El a aruncat flacăra)! A spus: Flacăra pe care ai primit-o merge în tine. (Face semnul Crucii, în numele Tatălui, al Fiului şi al Duhului Sfânt.)
Acum trebuie să plec, dar înainte să o fac, doresc să vă spun că Eu plâng separarea bisericilor, în special a bisericilor Ortodoxe şi Catolice. Fiecare ar trebui să realizeze că sunt o Singură Biserică unită prin Fiul Meu şi să locuiască înăuntrul Inimii Mele. Separarea bisericilor este lucrul vostru. Eu doresc să salvez umanitatea, dar este alegerea umanităţii dacă doreşte să primească Inima Mea sau să o respingă. Dacă o vor respinge, cea mai mare pedeapsă pe care o voi trimite umanităţii va fi să vă părăsesc. Vă voi lăsa în propriile voastre lucruri. Aceasta este cea mai rea dintre pedepse pentru că Eu întotdeauna am locuit cu Poporul Meu de-a lungul timpurilor. Dar atunci când Poporul Meu nu a ascultat, chiar şi în Vechiul Testament, Eu m-am îndepărtat de ei. Deci nu fiţi interesaţi de bunurile materiale, ci fiţi interesaţi de dragostea pe care o aveţi pentru Mine, pentru Fiul Meu, pentru Duhul Sfânt şi pentru Mama voastră cerească.
 Acum vă voi binecuvânta din nou şi Mă voi depărta (în numele Tatălui, al Fiului, şi al Duhului Sfânt).

                                                     Simbolismul în Imagine
În descrierea imaginii, artista spune: Pictura este Dumnezeu Tatăl care este un spirit, manifestându-se El Însuşi ca un bărbat, pentru a dărui Inima Sa de iubire umanităţii pe care El a creat-o, răscumpărat-o şi sfinţit-o pentru a o aduce acasă. (Un exemplu în care Dumnezeu Tatăl apare ca un barbat poate fi găsit în Daniel 7: 8-9)
Pictura este bazată pe descrierile date de Chris Courtis despre Dumnezeu Tatăl în timpul apariţiilor lui Chris.
Veşnicia Tatălui este reprezentată pe faţă, unde apare tânăr şi vital în timp ce părul este bătrân şi ancient. Universalitatea Tatălui este de asemenea evidenţiată pe faţă, unde poate fi un barbat de orice naţionalitate.
În Ochii Tatălui sunt Crucea Fiului Său, cu Binecuvântata Fecioară care stă la piciorul ei, amintindu-ne că noi putem ajunge la Dumnezeu Tatăl doar prin Crucea lui Isus, şi prin Maria, Mama noastră care este mereu la piciorul Crucii. De asemenea ne aminteşte că Dumnezeu Tatăl
vede umanitatea ca răscumpărată prin Crucea lui Isus.
Părul curgător reprezintă mişcarea Duhului Sfânt deoarece Dumnezeu Tatăl este creator şi mişcătorul tuturor lucrurilor. Albul intens al părului şi roba reprezintă perfecţiunea. Cel mai pur ulei alb care a fost disponibil a fost folosit. Partea părului care pare că se continuă prin culorile roşu şi galben reprezintă despărţirea timpului şi spaţiului precum îl ştim noi.
Cele 3 culori primare clare din imagine, roşu, galben şi albastru sunt acele culori din care sunt făcute toate celelalte culori din Creaţia lui Dumnezeu Tatăl. De asemenea, roşul reprezintă patima şi moartea Fiului Său Isus care ne-a răscumpărat. Galbenul reprezintă lumina şi sfinţirea Duhului Sfânt. Albastrul reprezintă mişcarea Creaţiei. Aceste culori primare reprezintă Ordinea Sfântă şi Divină a Creaţiei, Răscumpărării şi Sfinţirii. Culorile primare sunt de asemenea culorile de bază ale curcubeului, un semn de legământ dintre Dumnezeu Tatăl şi omenire.
Triunghiul de aur din pictură reprezintă Dumnezeul Trinitar- Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. Treimea este de asemenea reprezentată în ochii Tatălui cu iubirea (Duhul Sfânt) care acţionează de la Tatăl la Fiul, acea iubire pe care L-a trimis pe Isus să moară pentru păcatele noastre, astfel încât noi să ne putem întoarce acasă la Tatăl nostru Dumnezeiesc. Persoana de la piciorul Crucii este Maria, Mama lui Dumnezeu Isus care este mereu cu Fiul ei.
Inima lui Dumnezeu Tatăl este din aur solid încercat şi adevărat. (a fost folosită o vopsea reală de aur). Flăcările de dragoste izbucnesc din aurul solid. Sunt 8 flăcări care reprezintă cei 8 paşi care urcă spre altarul lui Dumnezeu în Noul Templu precum a văzut Ezekiel. De asemenea, reprezintă cei 8 paşi de Consacrare către Dumnezeu Tatăl nostru dăruit către Barbara Centelli, (1998) – laudă, mulţumire, jertfire, pocăinţă, moştenire, a spune “Da” Tatălui, fidelitate şi consacrare.

                                                Devoţiunea Scapularului Albastru
În 13 aprilie 2004, Dumnezeu Tatăl i-a apărul lui Chris Courtis la o întâlnire de rugăciune, în Gaithersburg, Maryland, şi a cerut lumii să aibă o devoţiune faţă de Preasfânta Sa Inimă Paternă, prin Scapularul Albastru. Arătându-i lui Chris o viziune a celor patru imagini de pe Scapularul Albastru, Dumnezeu Tatăl a spus: “Paterna Mea Inimă Preasfântă arde de dorinţa de a salva umanitatea. Pentru acest motiv, Eu întind Paterna Mea Inimă Preasfântă pentru ca copilaşii Mei să o poată apuca şi să o ţină strâns.”
“În această imagine, iată, tu vezi aceasta, o vezi pe Maria prezentată ca Regina  Muntelui Carmel. Să ştii că aceia care poartă acest Scapular vor avea protecţia Reginei (Fecioarei) Muntelui Carmel şi vor fi feriţi de focul veşnic. Totodată, aceia care sunt consacraţi, vor primi harul şi binecuvântarea de a fi consacraţi Inimii Ei Neprihănite. 
“Iar aceia care sunt consacraţi acestui Scapular şi-l poartă cu devotament, vor fi totodată, subjugaţi de virtuţile Copilului Cristos, şi vor fi, de asemenea, consacraţi Inimii Sale Preasfinte. Iată de ce Maria îşi întinde Inima Ei Neprihănită, iar Isus îşi întinde Inima Sa Preasfântă. Vă sunt dăruite vouă şi oferite întregii omeniri ca salvare. 
“Iată promisiunea Mea. Aceia care se consacră pe ei înşişi Preasfintei Mele Inimi Paterne, vor fi, totodată, consacraţi Inimii Neprihănite a Mamei voastre şi Inimii Preasfinte a Iubitului Meu Fiu, Mântuitorul vostru, Isus. Promit haruri speciale:
1. Promit pace şi
2. Totodată promit că vă voi proteja de toate pericolele şi atacurile spirituale ale Satanei, fie că e vorba de trup, suflet sau minte, veţi fi protejaţi de orice formă de atac, chiar şi împotriva vremii şi plăgilor.
3. Fac, de asemenea, această promisiune împotriva dreptei Mele Judecăţi care va avea loc şi care are loc acum. Aceia care îl poartă cu devotement vor primi protecţie faţă de Judecata Mea şi faţă de cupele Judecăţii (Ap. 16) care sunt dezlănţuite acum asupra acestei naţiuni şi asupra lumii.
“Dragii Mei copii din lume, să ştiţi că nu am venit ca să vă pedepsesc, ci, pur şi simplu, ca să vă rog să vă întoarceţi la Mine. Acesta este întregul scop al Scapularului şi al Inimilor care vă sunt dăruite, pentru a vă ajuta de-a lungul călătoriei voastre înapoi spre acasă, nu pentru a vă pedepsi, ci pentru a vă chema înapoi. Vi se vor acorda mari haruri şi protecţie, şi vă promit aceste lucruri pentru că vă iubesc.“
4.Totodată, promit ceva ce nu s-a mai făcut vreodată. Aceia care poartă acest Scapular şi fac o novenă de nouă zile către Mine, vor primi răspunsul pe care îl cer în rugăciunile lor, răspuns la o singură rugăciune pentru fiecare novenă de nouă zile spusă cu Scapularul. Nu fac nici o greşală în legătură cu aceasta. Acesta este Darul Meu pentru voi şi aşa va fi. Veţi primi totul cerându-Mi Mie şi onorându-Mă ca Domnul Dumnezeul şi Tatăl vostru.”
Rugăciunea Novenei se spune timp de nouă zile consecutive în timp ce se poartă Scapularul. Scapularul se poartă zilnic, indiferent dacă peste sau sub hainele normale.
Rugăciunile trebuie să fie rostite din inimă, deoarece scopul Scapularului este de a cultiva o relaţie intimă, de încredere, de iubire cu Tatăl nostru, căci El ne îndrumă în călătoria noastră spre El, acasă.
“Amintiţi-vă că uneori răspunsul lui Dumnezeu la rugăciune este “da”, alteori “nu”, iar uneori “nu acum, e nevoie de timp”. (citiţi Mesajul Rugăciunii, al Mariei, din 13 mai 2001, care poate fi găsit (în limba engleză) la http://movingheartfoundation.com/pr1-m-may13.htm*

sursa: Maria Mijlocitoarea tuturor harurilor 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu