luni, 28 mai 2018

Mesajul dat de Sfânta Fecioară în data de 21 mai 2018 fiicei sale, Luz de Maria


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
PROTECȚIA MEA VA FI TOTDEAUNA CU VOI. MÂNA MEA OCROTITOARE VĂ VA GHIDA PE DRUMUL CEL BUN. DE ACEEA, TOT TIMPUL  OCROTIREA MEA ESTE CU FIECARE DINTRE VOI.
Sunt Mama și Mijlocitoarea omenirii. În acest moment zoresc convertirea copiilor Mei.
Iubiți copii, vă chem din nou să vă analizați interior (sufletește). Acest exercițiu este important a-l face  zilnic fiindcă în aceste timpuri primejdioase, inamicul infernal nu se satură de dorința de a pierde cât mai multe suflete ale copiilor Mei.
Privesc la ei şi-i văd distraşi de prostiile omeneşti şi de necredinţa în care trăiesc. Lipsa de credință creşte cu fiecare moment în Poporul Fiului Meu, tulburat de inconsitenţa faptelor, precum şi de faptelor unora dintre copiii preaiubiţi ai Fiului Meu  care nu dau mărturie despre Iubirea Dumnezeiască. Aceasta a crescut din cauza lipsei de rugăciune din casele de formare.
Copiii Mei preaiubiţi ar trebui să se diferențieze de restul Poporului Fiului Meu, nu doar interior, ci trebuie să se diferențieze și exterior pentru a nu fi confundați cu laicii. Copiii Mei consacrați în serviciul Fiului Meu prin Ordin Preoţesc sau religios, ar trebui să se distingă de restul copiilor Mei pentru ca respectul să fie mereu motivul pentru un tratament diferit față de Poporul Fiului Meu și un tratament diferit al Poporul Fiului Meu față de copiii Mei preaiubiți.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, trebuie să vă schimbați calea și vă invit să vă mustraţi pe voi înșivă. Mustraţi-i cu iubire pe frații voștri, deoarece comportamentele, faptele greșite ale acestei generații permit orice, însă nu totul este permis.  Tatăl Veșnic a lăsat Legea Lui pentru toate timpurile.
Copiii Mei preaiubiţi trăiesc fără să realizeze cât de aproape sunt de marile evenimente ce le stau în faţă. Pacea care este semnată nu este adevărată , spre marele meu regret.  Omul puterii vrea să domine lumea, de aceea vulturul care urmărește de sus şi dorește să domine absolut tot, va cădea pentru că cine crede că va domina totul, nu domină nimic. De asemenea, ursul poate prinde vulturul când este dat jos de pe piedestalul său. Nu uitați că  aceia care au semnat alianţe le vor încălca şi prietenii vor deveni duşmani.  
Omenirea este schimbătoare, de aceea credința se clatină și omul lasă să se vadă acea lipsă de fermitate spirituală ce duce la o lipsă de fermitate constantă în viața sa.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
Egoul uman folosit greșit a fost cauza discordiei în istoria omenirii și așa este și acum. De aceea, copiii Mei, trebuie să vă  examinați zilnic și să încredințați egoul uman Inimii Mele Imaculate pentru a vă corecta în deplină libertate. Nu toţi cei care cred că fac ceea ce este potrivit, este conform cu Legea Dumnezeiească.  De aceea, e necesar să vă spovediți păcatele şi datoria fiecarui copil al Meu este să transforme ”eu omul” în ”Tu Divin” pentru a fi adevărați.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, trăiți în lume, în nebunie și război spiritual unde Evanghelia nu este respectată. Altceva este citit  și de aceea nu se pune în practică ca fiind Cuvântul Dumnezeiesc.
Natura a fost biciuită de mâna omului și astfel, Natura va ajunge să nu mai dea roade pentru ca omul să supraviețuiască pe Pământ, prin urmare prețul va crește foarte mult.
COPII, RĂSPÂNDIȚI CUVÂNTUL MEU, NU ÎL ȚINEȚI PENTRU VOI,  CHIAR DACĂ FRAȚII VOȘTRI NU CRED ÎN CEEA CE VOI PREDICAȚI, CEEA CE VOI PREȚUIȚI ȘI ÎNȚELEGEȚI. NU OBOSIȚI PENTRU CĂ FIUL MEU ESTE ÎNSETAT DE SUFLETE (Cf. Jn 19,28)
Iubiți copii, tehnologia va fi afectată, chiar dacă nu credeți, în scurt timp va fi afectat și Cuvântul Fiului Meu care se răspândește prin intermediul tehnologiei bine implementată. Va înceta transmiterea prin intermediul tehnologiei pentru că aceasta nu va mai putea fi folosită de om.
Iubiți copii, așa cum omenirea se găsește în haos, pământul (solul) se va schimba și se va întoarce împotriva omului și a tot ce omul a construit pentru a comunica. Toate acestea nu le veți mai putea folosi  cu acest scop și nici cu vreun alt scop.
În acest moment, trăiți fiecare în țara lui, în casa lui, în mediul lui și nu reușiți să priviți mai departe de ce este în jurul vostru, pentru că nu vă folosiţi de darurile pe care le aveţi, [precum] inteligența umană şi nu vă gândiţi la cei care în acest moment trăiesc foametea, opresiunea, rebeliunea celor asupriţi, iar acolo unde voi trăiți, trăiți optimiști deși nu vă simțiți așa, dar toată omenirea a fost dominată de grupul puterii  lumii care ia decizii ce vor schimba istoria omenirii.
Clima este radicală și se înrăutațește. Fiecare anotimp va fi diferit pe continente, în țări, de aceea veți trăi aspecte climatice extreme cu care nu sunteti obișnuiți.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, omul face greșeli grave, acționează sărind peste adevăratele reguli și instrucţiuni.
Rugați-vă, copii Mei, rugați-vă pentru China.
Rugați-vă, copiii Mei, ţări mici suferă din cauza cruzimii, rigurozităţii și ostilităţii comunismului. Acesta se ridică în ascuns.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, pământul se cutremură cu putere, în locuri în care nu s-a mai zguduit înainte.
IUBIȚI COPII AI INIMII MELE IMACULATE, RUGAȚI-VĂ, DAR RUGAȚI-VĂ DIN INIMĂ și după ce vă rugați din inimă mergeți la cei care suferă, la cei în nevoi materiale și spirituale, pentru că  rugăciunea fără practică este o rugăciune goală.
VENIȚI, COPIII MEI, VENIȚI LA FIUL MEU, ADORAȚI-L ÎN PREASFÂNTA EUHARISTIE, ADORAȚI-L ÎN SFÂNTUL SACRAMENT DE PE ALTAR ȘI AMINTIȚI-VĂ DE CEI CARE NU CRED CĂ E NECESAR SĂ ÎȘI ÎNALȚE OCHII CĂTRE CER. AMINTIȚI-LE CĂ DUMNEZEU ESTE DUMNEZEU (Cf. Is 45,5) CĂ FIUL MEU S-A ÎNTRUPAT PENTRU EI ȘI A ÎNVIAT ȘI CĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU EL ÎN FAȚA PREASFÂNTULUI SACRAMENT DE PE ALTAR ȘI CĂ EL EXISTĂ ( trăieşte- n.tr.) ÎN VOI, ÎN SPIRITUL LUI SFÂNT.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, dicipoli ai ultimelor timpuri, nu vă vorbesc despre sfârșitul lumii, vă vorbesc despre această generație ce trebuie să fie purificată înainte de o rebeliune fără margini care este îndreptată împotriva Fiului Meu și a tot ce este Dumnezeu. Această generație s-a predat dominării  satanei, dar voi, copiii Mei, nu vă temeți, EU SUNT MAMA VOASTRĂ ȘI FIUL MEU V-A ÎNCREDINȚAT MIE PENTRU A VĂ PURTA DE GRIJĂ, PENTRU CA VOI SĂ VĂ APROPIAȚI DE MINE ȘI ÎMPREUNĂ SĂ ÎI RETUNĂM CREATORULUI PĂMÂNTUL, AȘA CUM CREATORUL I L-A DĂRUIT OMULUI, ÎN ACEEAȘI STARE.
Copiii Mei, nu uitați că v-am anunțat că Poporul Fiului Meu va fi zguduit de o veste care  vă va tulbura mai mult spiritual.
Voi copiii Mei, urmați adevărul din Sfânta Scriptură.
Voi copiii Mei, mergeți pe drumul adevărului.
Voi copiii Mei,  rămâneți strâns legați de Adevărul din Evanghelie.
Voi copiii Mei, sunteți turma Fiului Meu și Păstorul Divin, în fiecare cuvânt din Evanghelie vă vorbește pentru ca voi să nu vă pierdeți.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, cu Inima Mea în mână, acea mână o întind fiecăruia dintre voi, chemându-vă să nu vă fie frică, fiindcă nu sunteți singuri, o aveți pe această Mamă care vă chemă și care vă iubește. Nu-i judecați pe cei care nu mă iubesc, toți sunteți copiii Mei și vă iubesc pe toți.
Primiți binecuvântarea Mea în numele Tatălui, al Fiului și al Spiritului Sfânt.
Vă iubesc copiii Mei, vă iubesc.
Mama voastră, Maria.
Preasfântă Fecioară Maria, concepută fără de păcat!
Preasfântă Fecioară Maria, concepută fără de păcat!
Preasfântă Fecioară Maria, concepută fără de păcat!

Comentariul instrumentului:
Fraților:
„Dar să ştii acestea: în zilele de pe urmă vor fi vremuri grele,  pentru că oamenii vor fi egoişti, lacomi de bani, lăudăroşi, aroganţi, defăimători, neascultători faţă de părinţi, nerecunoscători, sacrilegi,  lipsiţi de iubire, neînduplecabili, perfizi, indisciplinaţi, cruzi, duşmani ai binelui,  trădători, obraznici, orbiţi de mândrie, iubitori mai mult de plăceri decât de Dumnezeu, 5 având înfăţişarea evlaviei, dar renegând puterea ei. Şi de aceştia fereşte-te!  (2 Tim 3, 1-5)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu