luni, 4 iunie 2018

Mesajul dat de Sfânta Fecioară în data de 26 mai 2018 fiicei sale, Luz de Maria


Poporul Meu iubit:
VĂ IUBESC, SUNTEȚI COPIII INIMII MELE. INIMA MEA ABUNDĂ DE IUBIRE PENTRU FIECARE DINTRE VOI. AM SPERANȚA  CĂ-MI VEŢI RĂSPUNDE LA FEL.
Mă uit la fiecare creatură umană și văd că o mare majoritate este nemulțumită de sine însăşi din cauza lăcomiei care o inundă pe interior. Doriți ceea ce nu posedaţi și când posedați ceea ce doriţi, nu este de ajuns. Mă doare acest lucru. Această obsesie pentru a poseda  ceva mai bun și mai mare, este rodul îndepărtării accelerate care s-a amestecat în omenire și în tot ce este al Meu.
Poporul Meu iubit, doresc să raționaţi și să luați la cunoștință  urgența cu care trebuie să acționați și să vă confruntați în acest moment de confuzie în care se găseşte omenirea.
UNII DINTRE COPII MEI IAU DE BUN CEEA CE ZICE ȘTIINȚA PENTRU A NEGA ÎNTÂMPLĂRILE ȘI SEMNALELE CARE FAC PARTE DINTRE SEMNELE ACESTOR TIMPURI, CARE, ÎN MAREA LOR MAJORITATE, SUNT APELURI DIN CER PENTRU CA OMENIREA SĂ SE TREZEASCĂ DIN LETARGIA SPIRITUALĂ  ÎN CARE TRĂIEȘTE.
În unele cazuri, ştiința a găsit explicaţii, însă fără a reuși să explice omului cauza fenomenelor din acest moment cu care se confruntă omenirea. Răspunsul științei este  ”inexplicabil”, datorită forței și continuității cu care apar anumite evenimente naturale.
SUNT EU, AL VOSTRU ISUS,  CEL CARE O ROAGĂ PE MAMA MEA SĂ NU SE OPREASCĂ, SĂ CONTINUE SĂ VĂ ALERTEZE PENTRU A NU VĂ PIERDE, PENTRU CA ORGOLIUL  ÎN CARE TRĂIȚI SĂ IASĂ DIN VOI ȘI SĂ INTRE ASCULTAREA (obedienţa) PE CARE CASA MEA O CERE.  Îi cer Mamei Mele să vă alerteze pentru a vă deschide ochii și astfel să puteți vedea, dar poporul Meu se revoltă în aceste timpuri, asemeni cum s-a revoltat în trecut.
Copiii Mei, refuzaţi să aderaţi la Comunitatea Sfinților, la liberul arbitru şi sunteţi împinși să acționați după un criteriu personal,iar acesta este un mare pericol pentru suflet.
Am nevoie ca Poporul Meu să fie un adevărat purtător al cuvântului Meu pentru ca fiecare dintre voi să facă din viața lui o practică constantă a Voinței Mele. Trebuie să fiți dispuși să îndepliniți Legea Divină, Sacramentele, dar și normele de viață asemeni Mie (Cf.Heb 5,7-14) pentru a fi virtuoși și să faceți lucrurile ordonat, dispuși să faceți binele și să vă îndepărtați de tot ce nu este al Meu.
Iubitul Meu Popor, este urgent să mergeți pe drumul convertirii....EU VĂ CHEM LA CONVERTIREA DE DREPT PENTRU CĂ VEȚI ÎNFRUNTA MARI TULBURĂRI CARE VĂ VOR FACE SĂ VĂ PURTAȚI ȘI SĂ ACȚIONAȚI CONTRAR VOINȚEI MELE, FĂCÂND REFERIRE LA DREPTUL OMULUI DE A FI LIBER.
Poporului Meu i se permite să meargă ca și oile la faleza înaltă  ( probabil se referă la marginea prăpastiei –n tr.), acționând într-un libertinaj care a întrecut ofensele anterioare prin care omenirea a ofensat grav Casa Tatălui Meu.
Copii, răul se găsește în  omenire, punându-vă în incapacitatea de a vă comporta normal și de a vă face, pe cât posibil, să vă pierdeți. Răul este șiret și vă întinde capcane pentru a vă induce în eroare și astfel să vedeți totul bun. Cel rău îl cunoaşte pe om  și știe că acestuia îi place ce este interzis (Cf.Gen 3, 1-7) știe că omului îi place să se simtă liber și îl înșeală, îl duce spre libertinajul desfrânării, la uciderea celor inocenți. POPOARELE CARE ACCEPTĂ UCIDEREA INOCENȚILOR NU ȘTIU CE FAC. SE TRANSFORMĂ ÎN LOCUINȚA DUHURILOR NECURATE. DAR VOI, COPIII MEI FIDELI, TREBUIE SĂ RESPECTAȚI LEGĂMÂNTUL LEGII DIVINE ȘI SĂ FIȚI CREATURI ALE BINELUI, SIGURI,  DISCREȚI, CU UN COMPORTAMENT ADECVAT, CREATURI CU O CREDINȚĂ DE NECLINTIT, ÎN CARE ADORAŢIA PE CARE MI-O ADUCEŢI S-O ÎMPĂRTĂȘIȚI UNUL ALTUIA ȘI ASTFEL ACȚIUNEA CELUI RĂU SĂ NU MAI AJUNGĂ LA ALTE SUFLETE.
Privesc atât de mult către cei care se numesc copiii Mei și care comit sacrilegii iar şi iar, fără nici cea mai minimă responsabilitate sau teamă.
TREBUIE SĂ SE DECIDĂ ŞI SĂ SUPRIME SLĂBICIUNILE:
Cel care dă lumină prin cuvinte și o folosește pentru a distruge reputația fratelui, lăsați-l să domine...
Cel care dă libertatea gândului să zboară unde dorește,  domină gândul…
Cel care se folosește de gând pentru a merge către impropriu și păcătoșenie, trebuie să se schimbe acum!
Cine dorește să găsească răspunsuri ușoare la orice pentru a crede, să Mă caute primul, căci nu va găsi toate răspunsurile pe care le cere fără să Mă caute și să se apropie de Mine…
OMUL ESTE O CREATURĂ ÎNCĂPĂȚÂNATĂ CARE REFUZĂ SĂ ACCEPTE CĂ  DOREȘTE SĂ FIE ÎMBUNĂTĂŢITĂ. EL TREBUIE SĂ-ŞI PORUNCEACĂ SIEŞI  ȘI SĂ MĂ CAUTE
NU UITAȚI CĂ SALVAREA DEPINDE DE FIECARE ÎN PARTE ȘI PENTRU ASTA TREBUIE SĂ MERGEȚI SPRE MINE.
Copiii Mei, Eu doresc ca toți să se salveze. Trebuie să fiți drepți în fapte și gândire căci cine face lucrurile duplicitar, cade în păcat iar şi iar, până când se dezvoltă un obicei vicios care vă  va face să cedați răului.
Copiii Mei trebuie să fie drepți în gândire și fapte. În fiecare moment prezent trebuie să fie precedați de dorința de a-Mi fi plăcuţi, altminteri sunt ipocriți.
Poporul Meu trebuie să fie pregătit pentru a oferi tot ceea ce este mai bun în acest moment. Eu vă cunosc începând de la intenția cu care gândiți și acționați până la cel mai mic gând.
 POPORUL MEU ÎMI VA RĂSTIGNI CONTINUU MÂINILE ȘI PICIOARELE CU NEASCULTAREA FAȚĂ DE LEGEA DIVINĂ ȘI FAŢĂ DE SACRAMENTE. OH, CÂT SUFĂR PENTRU EI!
SUNT UN REGE CU UN POPOR CARE S-A RĂZVRĂTIT .
Rugați-vă, scânteile războiului continuă să se apropie.
Rugați-vă copii, Statele Unite vor rămâne singure, aliații săi o vor abandona.
Rugați-vă copii, Natura se va manifesta în Indonezia și Italia.
Rugați-vă copii, America Centrală se cutremură.
Poporul Meu, nu te deprinde cu modernismele, fii mai spiritual și mai puțin cu ale lumii. Voi sunteți pământul fertil de care Mă servesc. (Cf.Mt. 13,8) pentru ca Mama Mea să vă conducă și răul să fie combătut.
Poporul Meu nu este conștient de cât Mă ofensează când acționează în afara voinței Mele.
Poporul Meu:
VENIȚI LA MINE! PERMITEȚI DUHULUI MEU SFÂNT SĂ VĂ CONDUCĂ!
Poporul Meu, rămâneți atenți pentru a nu cădea în confuzie.
Vă port în Inima Mea. Vă iubesc.
Al vostru, Isus.
Ave Maria imaculată, concepută fără de păcat.
Ave Maria imaculată, concepută fără de păcat.
Ave Maria imaculată, concepută fără de păcat.

Comentariul instrumentului
Fraților:
Trăim timpurile deja anunțate de Domnul nostru Isus Cristos și Mama Sa Sfântă. De aceea trebuie să rămânem atenți pentru a nu fi induşi în eroare și să acționăm și să gândim inspirați de Duhul Sfânt.
Credința noastră trebuie să rămână de neclintit în aceste timpuri pentru a nu ne clătina și pentru asta trebuie să acționăm și să gândim după cum ne-o cere Cristos.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu