joi, 1 noiembrie 2018

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 5 OCTOMBRIE 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
V-AM PRIMIT LA PICIORUL CRUCII, COPIII MEI, PE TOȚI, FĂRĂ EXCEPȚIE, ȘI PE TOȚI VĂ IUBESC FĂRĂ EXCEPȚIE.
DEȘI NU TOȚI COPIII MEI MĂ VĂD CA PE MAMA LOR, EU V-AM PRIMIT PE VOI TOȚI DIN VOINȚA DIVINĂ.

Iubiți copii, cu durere pentru Fiul Meu, trebuie să vă spun că diavolul nu are nevoie să vă ispitească atât de mult întrucât omul este pregătit să păcătuiască pentru a fi bine primit în societate.
ATITUDINEA CELOR CARE ASALTEAZĂ BISERICILE ESTE ACEEAȘI ATITUDINE A ACELORA CARE AU CIOPLIT ȘI AU ADORAT DUMNEZEI PĂGÂNI CÂND AU CREZUT CĂ DUMNEZEU TATĂL NU SE UITĂ LA EI (Cfr. Ex 32,1-9), CEDÂND PASIUNILOR DEZORDONATE CARE V-AU FĂCUT SĂ ACȚIONAȚI MAI RĂU CA ANIMALELE.
Din Voința Divină continuați să primiți această Revelație, în ciuda faptului că sunt puțini cei care dau atenție și iau cu seriozitate și recunoștință ce le-a fost revelat.
Această generație, în anumite cazuri, se confruntă cu rezultatul nefast al intervenției omului, care alterează cursul normal al Naturii, așa încât omul însuși a a avut grijă ca Natura, cu toată puterea ei, să fie un constant flagel pentru Omenire.
Natura nu recunoaște omul care a distrus-o și a invadat-o, iar această acțiune afectează Omenirea, dar anumite fenomene inexplicabile științific au fost cauza alterării pe care omul o duce în efortul disperat pentru a domina elementele, iar împreună cu acestea afectând fără milă națiunile.
Inima Trinitară este grav ofensată de acțiunile celor care îl urmează pe diavol, care este dușmanul Preasfintei Treimi.
OMUL NU-L PRIVEȘTE PE DIAVOL CU LIPSĂ DE ÎNCREDERE, CI CU PLĂCERE ÎL URMEAZĂ ȘI ÎL ASCULTĂ, ACȚIONÂND ÎMPOTRIVA VOINȚEI DIVINE. ÎN TIMPUL AVERTISMENTULUI (1), OMUL VA TRĂI PENTRU CÂTEVA SECUNDE ÎN SINGURĂTATE, FĂRĂ DUMNEZEU, ȘI ”VA FI PLÂNSET ȘI SCRÂȘNIREA DINȚILOR”...
Această generație nu-și recunoaște greșelile ei grave și păcatele; este cea care îl urmează pe diavol și îl înfruntă pe Dumnezeu cu lipsă de respect și aroganță, provocând o nouă pedeapsă pentru ea însăși. Ei au încălcat Poruncile, ajungând să le deformeze, comportându-se ca degenerați și dușmani ai lui Dumnezeu.
Ei trăiesc iubind pofta trupească și, de aceea, va veni ciuma și-și vor simți trupul arzând. Cei care trăiesc în Dumnezeu recunosc ce vine de la Dumnezeu și cei care îl disprețuiesc Divinul, vor blasfemia încă și mai mult.
NU TREBUIE SĂ UITAȚI CĂ ajutorul “vine de la Domnul, care a făcut cerul şi pământul” (Psal 121,2 ). Nu uitați de medicamentele pe care, ca Mamă, vi le-am dat pentru ca să le aveți la îndemână și cu ele să reușiți să treceți peste aceste boli și altele, pe care diavolii le vor lăsa să cadă asupra Omenirii.
Poporul Fiului Meu devine tot mai rebel, atât de mult încât ies la lumină scandalurile care sunt cauzate, în unele cazuri, de aceia care au ales preoția ca și o profesie, și nu ca o vocație. Pentru a consola Inima Mea, încă am preoți fideli care cu devoțiune împlinesc lucrarea lor pastorală și ministerială. Masoneria s-a ocupat de mult timp să se infiltreze în casele de formare, totul pentru a-și pregăti dominația și degradarea asupra Poporului Fiului Meu în acest moment.
Văd cum urmați dumnezei falși ... locurile de adunare publică în orașe sunt saturate când unul dintre acești dumnezei ajung să arunce obscenități  împotriva Fiului Meu și împotriva Mea cu cântece blasfematoare, nerușinate, veninoase pentru sufletul  celor care participă la asemenea acte, iar aceste locuri sunt pline de copii Mei pierduți și rătăciți. Dimpotrivă, când un instrument al Voinței Divine își face apariția, cei care se ridică împotriva lor sunt chiar unii dintre copiii Mei aleși, episcopi, vicari și preoți, astfel încât Poporul nu dă atenție, fără ca mai înainte să își ia timp să analizeze instrumentul. Aceasta, copii Mei, este o parte a strategiei satanei: cu cât sunt mai puține chemări la convertire, cu atât mai multe sunt posibilitățile ca sufletele să se piardă.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
ELEMENTELE  PRIND PUTERE ȘI ASALTEAZĂ OMENIREA. ATACURILE  NATURII SUNT IMPREVIZIBILE  ȘI  PUTEREA LOR ESTE DE NERECUNOSCUT. Nu numai zonele de coastă sunt în pericol, dar apa va ieși din pământ și în mijlocul orașelor, ca și cum ar fi un torent.
CUTREMURELE DE MARE INTESITATE SUNT DE TEMUT ȘI LE VEȚI ÎNFRUNTA ÎN MIJLOCUL DURERII COPIILOR MEI. ACTIVITATEA VULCANICĂ SE INTENSIFICĂ CONTINUU.
 MINTEA OMULUI DEVINE TULBURATĂ ȘI LUPTELE SE APROPIE O DATĂ CU SĂRBĂTORILE.
Nu disprețuiți rugăciunea Sfântului Rozariu pentru lumea întreagă și în special pentru copiii Mei din Mexic, America Centrală, Indonezia și Statele Unite.
Pământul se crapă și vulcanii răcnesc cu mare putere.
Copiii Mei își mențin credința în salvarea sufletelor lor, în Fiul Meu, care îi iubește și în această Mamă care nu obosește în a-i anunța că trebuie să se convertească.
CHIAR DACĂ NU ASCULTAȚI, EU NU VOI TĂCEA, PENTRU CĂ VĂ IUBESC.
Vă binecuvântez, rămân în mijlocul vostru, sunteți copiii Mei.

Mama Maria 
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI 
Fraților și surorilor:
Datoria mea este să transmit Cuvântul pe care îl primesc, trebuie să îl prezint exact așa cum îl primesc. Mama noastră îi avertizează pe copiii Ei și Omenirea că vor suferi, dar totodată Ea transmite această șansă de convertire, pentru ca fiecare ființă umană să-și salveze sufletul. Să nu uitați: nu este sfârșitul lumii, ci Purificarea și tot ceea ce Ea presupune.
Nu trebuie să uităm că Cerul anunță ceea ce se va întâmpla Poporului Său...
Însă, când va veni el, Duhul adevărului, vă va călăuzi în tot adevărul, căci nu va vorbi de la sine, ci va spune ceea ce va auzi şi vă va vesti lucrurile care vor veni.   (In 16,13)
Marii vulcani care nu cauzau prea mare pericol se trezesc. Dar copiii lui Dumnezeu știu că trebuie să continue fără oprire, să continue să învingă și să reziste acestei omeniri care ne împiedică să rămânem pe calea pe care Cristos și Mama noastră ne-o indică. Să cerem Duhului Sfânt  să ne asiste acum, când marea încercare stă să vină.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu