duminică, 13 septembrie 2020

ANUNȚUL ÎNTOARCERII LUI DUMNEZEU PRIN CRUCEA GLORIOASĂ - Carbonia, 22 bis-07-2020

Așa vorbește Domnul: ′′ În curând voi fi între voi, să fiți găsiți vrednici de Mine, altfel veți fi renegați, așa cum ați făcut voi cu Mine.

Astăzi un nou soare strălucește asupra copiilor Mei, Eu, adevăratul Dumnezeu, singurul Dumnezeu Creator, voi trimite o mare purificare pe pământ.

Voi goli, o voi dezbrăca pe această umanitate de tot răul ei, o voi pune în poziția de închinăciune! ... L-am creat pe om pentru Mine, dar el a plecat de lângă Mine. Astăzi îl rog să se întoarcă la Mine repede.

Nu mai este timp, copiii Mei, totul începe acum, acesta este momentul în care veți vedea că lucrurile se schimbă, veți vedea mâna lui Dumnezeu acționând cu putere pe acest pământ, peste această umanitate.

VEȚI VEDEA O MARE BĂTĂLIE, COPIII MEI, ȘI VEI VEȚI VEDEA O CIOCNIRE PUTERNICĂ ÎNTRE DOUĂ STELE ÎN CER, VEȚI VEI VEDEA MANIFESTAREA GLORIOASĂ A LUI DUMNEZEU ȘI... PLÂNSUL FRAȚILOR!

Această umanitate căzută în mâinile Satanei va suferi mult dacă în acea zi nu Îmi va cere iertare... dacă nu îngenunchează în fața lui Dumnezeu cerându-i milă.

SUNT ULTIMELE CUVINTE PE CARE VI LE SPUN ÎN ACESTE CONDIȚII DE VIAȚĂ.

COPII, în curând veți intra într-o lume nouă. Copiii Mei vor intra într-o nouă dimensiune și vor fi conducătorii unei generații mari, vor fi oameni noi și sfinți pentru că vor intra în Sfântul, Dumnezeul veșnic al iubirii.

Pocăiește-te repede, tu care astăzi îți bați joc de Mine și de profeții Mei.

Ridică-te repede, tu care M-ai jignit, care M-ai trădat... întoarce-te la Mine cerând iertare, întoarce-Mi ce-Mi aparține, dă-mi viața ta, prezintă-Mi inima ta sinceră ca să te pot recunoaște printre oile Mele, ca Eu să te salvez și să te aduc în sfânta Mea turmă.

Lumina lumii este deja în lume, vocea Lui conduce pe acest pământ, dar omul ignoră, se preface că nu aude, continuă în prostia lui urmărind lucrurile zadarnice ale acestui pământ. Offf, bărbați, acum veți pierde tot că iau totul de la voi, Eu sunt Dumnezeul Creator! Am creat totul din nimic și voi distruge tot ce nu Îmi aparține. Jignirea ta adusă Dumnezeului tău, Dragoste, a fost mare și dureroasă, astăzi sunt mereu pe cruce din cauza ta și sufăr chiar mai mult decât atunci. Ei bine, răstignirea Mea se repetă și e chiar mai dureroasă ca ieri.

Sfintele Scripturi v-au luminat... O istorie milenară... o învățătură a vieții.

O istorie în care să iei parte din plin la dragostea lui Dumnezeu și să nu încalci legile Lui și să iubești legile nedrepte ale adversarului.

Nesăbuiților! Copiii Mei, vi s-a furat sufletul de cel rău, ați căzut în capcana lui... v-a orbit cu sclipirea bijuteriilor lui, v-a spus că pot fi ale voastre, v-a amăgit în toate felurile... v-a înșelat!! Însetați de putere pe acest pământ, ați pierdut darurile celeste, dragostea Dumnezeului vostru, v-ați pierdut în iad.

Cât de mare este durerea Mea și cât de mare este durerea Maicii voastre cerești, Ea care cu atâta dragoste a venit printre voi să-Mi anunțe întoarcerea și să vă dea mesaje cerești pentru a vă pregăti pentru ceea ce se va întâmpla acum,... nesăbuiți, sunteți doar nesăbuiți.

Cerul va tuna tare și nu numai că va tuna, dar va cădea foc... Pământul va tremura peste tot, vulcanii se vor deschide și va fi foc în cer și foc pe pământ și vei merge ca disperat după un loc sigur, dar locul sigur e cel care l-ai abandonat pentru a urma Iadul.

Ați fost înșelați,... este adevărat! Dar ați vrut această înșelăciune pentru că Dumnezeu în două mii de ani v-a vorbit și v-a avertizat. În fiecare zi în mesajele Lui vă chema să fiți vigilenți, să observați ce se întâmplă în jurul vostru, vă chema să vă deschideți urechile la Cuvântul Lui și să trăiți după poruncile Lui.

Ați fost avertizați că tot ce aparține acestui pământ se va sfârși, nimic nu va rămâne în picioare, nimic, copiii Mei, nimic, pentru că îl voi purifica, îi voi da splendoarea iubirii.

Copiilor Mei, aleșilor Mei, celor care M-au ascultat și M-au slujit cu inima sinceră, le voi da înapoi însutit tot ce au lăsat ca să Mă urmeze în minunile lui Dumnezeu, vor fi sfinți și binecuvântați pentru totdeauna pentru că Domnul îi va îmbrățișa.

Fiii Ierusalimului, nu pierdeți lumina, urmați lumina, pregătiți-vă!

ACEST SEMN CARE STRĂBATE CERUL... ACEASTĂ COMETĂ ESTE ANUNȚUL ÎNTOARCERII MELE IMINENTE!

ESTE ANUNȚUL URMĂTORULUI AVERTISMENT!

ESTE ANUNȚUL PE CARE DUMNEZEU ÎL DĂ LUMII PENTRU A SE PREGĂTI, PENTRU CĂ ÎN CURÂND SE VA MANIFESTA ÎN LUME... ÎNTOARCEREA LUI PRIN CRUCEA GLORIOASĂ!

Lume, voi, copiii Mei, întoarceți-vă la Mine, veniți cerșind mila Mea, nu Mă mai jigniți, iubiți-vă unii pe alții, respectați-vă și împărtășiți totul, v-am chemat să fiți ai Mei, nu să fiți ai lumii, ci să fiți ai Mei....

ADEVĂRUL ESTE ÎN MINE, NU EXISTĂ ALT ADEVĂR ÎN LUME ÎN AFARĂ DE MINE. TOTUL ESTE ÎNȘELĂTOR!

ATENȚIE, COPIII MEI, ACUM SUNT ULTIMELE MANEVRE POLITICE ȘI APOI VA FI HAOS, UN HAOS MALEFIC CREAT DE OM CU ACEST VIRUS FĂCUT ÎN LABOR DOAR PENTRU A DECIMA UMANITATEA.

Veți vedea atâta disperare, vor fi atâția frați ai voștri care vor muri, atâția oameni care se vor pierde pentru că nu toți vor fi în harul lui Dumnezeu. Nu au vrut să asculte Cuvântul lui Dumnezeu, nu au avut respect pentru mesajele dictate de cer prin profeți ce avertizau despre această situație prin care trebuie să treceți acum, pentru că acum va trebui să treceți prin ea!!... Face parte din planul lui Satana, diavolul blestemat.

O, Doamne! O, Doamne! Bărbați incapabili să iubească, incapabili să vadă, incompetenți în toate, acum veți cădea în genunchi în fața Mea pentru că doar Eu sunt calea,... doar Eu sunt mântuirea voastră.

Iubiți copii, în aceste ultime zile faceți bine, fiți sfinți și rugați-vă neîncetat la Sfântul Rozariu, rugați-vă pentru cei care nu se roagă, iubiți-Mă pentru cei care nu Mă iubesc, adorați-Mă pentru cei care nu Mă adoră. Urmați-Mă, dați un exemplu al credinței voastre față de Dumnezeului Unic și Adevărat, Creatorul!

Iată, sunt printre voi, vă marchez fruntea cu degetul, vă însemnez în numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh și vă cer harul de a rămâne fermi în Mine pentru că dintr-o dată, în jurul vostru, totul se va cutremura cum nu s-a cutremurat niciodată.

Aleșii Mei vor fi mântuiți pentru că i-am marcat în Mine:... au crezut în Mine, M-au urmat, au acceptat în inimile lor semnul Meu. Rămâneți vigilenți, nu vă lăsați distrași de lucrurile lumii... nu lăsați înșelătorul să vă prindă! Copiii Mei, orice vă vor arăta, orice oferte vă vor face ca să vă ia de lângă Mine, renunțați, refuzați. Eu, Dumnezeu, voi distruge tot ce este rău, tot ce este bun va triumfa în Mine.

ÎN CURÂND VEȚI FI ÎN NOUL PĂMÂNT, ÎN ACEL PĂMÂNT PE CARE L-AM PREGĂTIT PENTRU TOȚI COPIII MEI, PENTRU TOȚI CEI CARE MI-AU FOST CREDINCIOȘI MIE ȘI ȘI-AU OFERIT VIAȚA LOR PENTRU CER, UN DAR PENTRU DUMNEZEUL LOR.

Vă iubesc, copiii Mei, și vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Fie ca cei dragi, familiile și casele voastre să fie binecuvântați.

Dumnezeu este cu voi, nu vă lăsați seduși de ispititor, îmbrățișați crucea chiar dacă este grea, îmbrățișați-o strâns pentru a fi un semn în Mine.

Fiți veseli, mergeți cu pace în suflet, Dumnezeu nu vă va abandona niciodată! Niciodată! Niciodată!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4072276102814495&set=pb.100000964356095.-2207520000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu