joi, 24 septembrie 2020

BISERICA MEA S-A DESTRĂMAT, A CĂZUT ÎN MÂINILE SATANEI - Carbonia, 25 bis-07-2020

'' GLORIFICĂ-L PE DOMNUL, IERUSALIM, LAUDĂ-L, SION, PE DOMNUL TĂU.

EL ÎȘI TRIMITE CUVÂNTUL PE PĂMÂNT, MESAJUL LUI SE RĂSPÂNDEŞTE REPEDE '' (SL 147)

- Omenirea e învăluită de duhul răului.

Eu Sunt, nimeni nu este în afară de Mine.

Eu Sunt Unicul și Adevăratul Dumnezeu, Eu Sunt Cel care v-a creat, Eu Sunt Cel care vă va lua înapoi la Sine.

Dați-mi șansa de a vă salva pe voi, copiii Mei, dați-mi șansa să vă aduc înapoi Acasă, singura cale sunt Eu, nu există altă cale de mântuire în afară de Mine.

Șubrezirea umană este mare, AŢI BĂUT OTRAVA SATANEI, AŢI RENUNŢAT LA DARURILE CEREŞTI, aţi renunțat să vă bucuraţi de viața adevărată, de viața veșnică în fericirea Iubirii; ați renunțat, copiii Mei, pentru a urma lucrurile acestei lumi, lucruri deşarte, lucruri care acum se vor pierde și nu se vor mai întoarce niciodată pentru că Dumnezeu își va pune pecetea pe acest pământ.

Această Omenire s-a îndepărtat prea mult de Mine, s-a oferit ușor mizeriei păcatului, s-a încredințat voinței satanei, a devenit umanitate luciferiană! Dumnezeu este departe de inima lor, Dumnezeu nu mai există, Dumnezeu nu poate,... Satana poate! Pentru că Satana îi mulțumește cu patimi și situații mizerabile pe care le pune în mâinile lor, situații de plăcere, sacrificii, avorturi!

Săracii copii! Săracii copilaşi puși în mâinile pedofililor! Oameni sufocați de puterea omului care primează umilința fratelui său ca apoi să se bucure de bogăție.

Această Umanitate luciferiană l-a dezbrăcat pe om de dragostea lui Dumnezeu, de binecuvântările lui Dumnezeu!

- Respectați poruncile lui Dumnezeu!

Inima aceasta a Mea nu mai suportă, Eu sunt obligat să intervin acum, sunt obligat, copiii Mei, pentru că nu vreţi să Îmi ascultaţi vocea, nu Îmi urmăriţi mesajele, continuaţi în egoul vostru, sunteţi nişte oameni superficiali, sunteți oamenii lui Satana mai mult decât ai lui Dumnezeu.

Vă spun și încă vă rog :... Întoarceţi-vă la Mine, întoarceţi-vă la Dumnezeul vostru, contemplaţi Iubirea Cerească! Convertiți-vă la Evanghelie, copiii Mei, URMAŢI EVANGHELIA, RESPECTAŢI PORUNCILE, căci fără acestea nu puteţi intra în noua Eră, în Împărăția lui Dumnezeu.

Azi încă o spun, Eu repet de două mii de ani, Poruncile trebuie respectate! Nu puteți spune că sunteți oamenii lui Dumnezeu dacă nu respectați Poruncile lui Dumnezeu. Sunteţi în pustiu, treceţi prin acest deșert, încă nu v-aţi dat seama de nimic, continuaţi să putreziţi în păcat, continuaţi să vedeţi cu ochii păcatului, vă bucuraţi de lucrurile care de-acum se vor pierde.

Intervenția Mea este iminentă copiii Mei, vi se va lua totul, tot și spun totul. Nimic nu va rămâne pe acest pământ din ceea ce nu Ȋmi aparține, din ceea ce nu am creat, totul se va transforma în țărână, totul va arde în foc, totul va fi acoperit de dărâmături care vor deveni praf.

Am obosit să repet mereu aceleași lucruri, am obosit să vă chem înapoi la Mine... pentru că voi Mă ascultați o clipă și apoi vă continuați drumul.

- Destrămarea Bisericii.

BISERICA MEA S-A DESTRĂMAT, A CĂZUT ÎN MÂINILE SATANEI, PREOȚII MEI SUNT ÎN MÂINILE SATANEI, EVANGHELIA MEA NU ESTE RESPECTATĂ, SFINTELE SCRIPTURI SUNT INVERSATE!

Aveți grijă, copiii Mei, ce ascultați, unde puneți picioarele voastre și unde puneți sufletul vostru.

V-am dat Poruncile Mele și există o sfântă Evanghelie de respectat... Omul în Hristos se vede doar prin lucrările sale, așa cum este scris în Evanghelie... Eu vă voi recunoaște așa. Mergeți pe urmele lui Isus Cristos; urmați, copiii Mei, Sfânta Evanghelie a lui Isus care v-a fost transmisă prin profeții Săi, apostolii Săi.

Sunteţi pe cale să cădeţi definitiv în mâinile lui Lucifer și încă vă faceţi planuri pe acest Pământ.

Încă vă vedeţi mai departe, pe acest Pământ vreți să vă formaţi rădăcinile pentru totdeauna, iar Eu vă voi lăsa aici, vă voi face pe plac, îmi iau copiii cu Mine și vă voi lăsa aici să putreziţi în iad, Satana va fi stăpânul vostru și suferința voastră va fi veșnică.

Renunțaţi la chemarea Mea, renunțaţi la mesajele Mele, nu ascultaţi cu inima curată, ascultați pentru interes personal. Lucrările lui Dumnezeu trebuie respectate, lucrările lui Dumnezeu trebuie urmate după voia Domnului și nu după propriul interes! Ați eșuat deja, oameni, sunteți deja în iad, aveți inima neagră ca smoala, mâinile murdare de sânge, v-ați ucis Dumnezeul jignindu-L și trădându-L din nou.

Mai aveţi câteva momente de trăit pe acest Pământ, acestea sunt ultimele apeluri pe care vi le trimite Cerul :... ori vă schimbaţi viața după Sfânta Evanghelie, ori rămâneţi aici.

- Dreptatea lui Dumnezeu este iminentă.

Pământul urmează să fie copleșit de o mare nenorocire, va cutremura cum nu s-a mai cutremurat vreodată, va fi scuturat ca o față de masă.

Ce veți obține, copiii Mei, dacă Eu vă iau totul?

Vă veți pierde și viața pentru că M-aţi negat,... cu ce veţi mai rămâne?

Ce v-a bucurat mai mult aici pe Pământ faţă de frații voștri după ce le-ați luat totul?

Efemer este lucrul! Trecător! Zboară! A trecut deja pentru că vine Dumnezeu.

Dumnezeu cu armata Sa cerească deja tună în mânia Sa, dreptatea Lui! Nu spuneţi :... '' Dumnezeu nu vorbește așa!" Pentru că Dumnezeu vorbește așa! Studiați Sfintele Scripturi,... este o lecție de viață, este o experiență pe care voi nu ar fi trebuit să o repetați în mizeria Satanei, dar trebuia să vă schimbați comportamentul în caritate și iubire, nu doar față de aproapele căruia nu i-ați dat niciodată un ajutor , dar şi faţă de Dumnezeu!

Dumnezeu vă cheamă înapoi la Sine, Dumnezeu vă așteaptă pentru că sunteţi creaturile Lui. Nu-L respingeţi de Dumnezeul vostru pentru că vă tăgăduiți pe voi înşivă; sunteți pe cale să muriți, copiii Mei, în mâinile Satanei.

Astăzi vă las cu aceste cuvinte ale Mele :... cine are urechi de înțeles să înţeleagă!

Nu voi mai avea alte intervenții după aceasta, sunt obosit, sunt dezamăgit, sunt dezgustat.

Tuturor celor care au crezut în Mine, care M-au urmat renunțând la viața lor, renunțând la lucrurile lumii, le voi da mult mai mult și Ȋi voi binecuvânta pentru totdeauna.

Îi voi blestema pe cei care au luat de la copiii Mei pentru ca să se bucure ei înşişi, le voi blestema existența, le voi blestema viețile, voi blestema tot ceea ce le aparține.

Cuvântul lui Dumnezeu!

- '' Cine vrea să Mă urmeze, Mă urmează! ".

Această chemare, ca orice chemare din lume, în adevărata Doctrină a lui Dumnezeu, trebuie urmată respectând cu adevărat chemarea: Dumnezeu este! Nimeni altcineva nu este ca Dumnezeu! Mai rău pentru cei care nu ascultă și nu le pasă.

Am așteptat și încă aștept convertirea voastră, nu vorbesc doar cu voi aici prezenţi, ci vorbesc întregii lumi, oamenilor pe care i-am creat și care M-au negat.

Fiţi sinceri cu Dumnezeul vostru pentru a fi îmbrățișaţi de El.

E timpul să vă treziţi, voi folosi bâta ca să vă trezesc. Dormiţi. Sunteți siguri pe voi înşivă, sunteți siguri că sunteți salvaţi, că ați ajuns,... nu! E doar începutul durerilor, acum veţi traversa cu adevărat crucea.

Recitiți istoria lui Avraam, recitiți istoria lui Noe, recitiți istoria lui Moise, recitiți istoria până în prezent!

CINE VREA SĂ MĂ URMEZE, SĂ MĂ URMEZE CU ADEVĂRAT, ASCULTÂND CUVINTELE MELE.

Vorbesc prin profeții Mei, nu sunt alte persoane care vorbesc în numele Meu.

Am trimis-o pe Mama Mea printre voi și pe profeții Mei.

Destul! Destul! Destul! Destul! Totul se va întâmpla acum. Mila Mea este mare, dar dreptatea Mea este și mai mare pentru că cine M-a jignit pe Mine și pe Mama Mea va gusta durerea pe care ne-a provocat-o Nouă. Ne-am oferit viața pentru voi, pentru mântuirea voastră, dar n-aţi înțeles nimic!

VĂ BINECUVÂNTEZ ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ȘI AL DUHUL SFÂNT. AMIN

https://www.facebook.com/photo?fbid=4093134040728701&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu