marți, 15 septembrie 2020

PREGĂTIŢI-VĂ PENTRU ÎNTÂLNIREA CU DUMNEZEUL VOSTRU! JUDECATA LUI ESTE APROAPE - Carbonia, 25.07.2020

Așa îi place lui Dumnezeu!

Marea curvă stă să cadă, înfățișarea ei este în Satana.

Iubiții mei copii, Eu Dumnezeul Veșnicului Bine vă chem să Mă urmați cu iubire și respect, vreau să vă dau viața nouă în Mine, vreau să vă creez în Mine, vreau să vă sfințesc în Mine.

Milostivirea Mea este în desfăşurare, dar omul nu vrea să o accepte, nu Îmi ascultă apelurile, viața lui este în pericol, în curând va întâlni moartea dacă nu se va converti ACUM la Mine.

Am viața în Mine, o, oameni! EU SUNT VIAȚA! Nimeni nu v-o poate da,... doar EU!

Credeţi aceste cuvinte ale Mele, dezbrăcaţi-vă de haina veche și veniţi să îmbrăcați haina cea nouă în Mine. Eu sunt Creatorul vostru, niciun alt dumnezeu nu vă poate spune asta :... doar EU SUNT!

Iubita mea fiică, Dumnezeul tău îți spune:

Scrie încă poporului Meu aceste rânduri:

Alertați-vă, o, oameni, pentru că începe vremea marilor dureri. Dumnezeu este cel care salvează, puneţi-vă în mâinile Lui, daţi-i Lui inima voastră, renunțaţi la păcat, spuneţi nu Satanei! Întoarceți-vă la Dumnezeul vostru, o, oameni, uniți-vă între voi și sărbătoriți-Mă în inima voastră, fiți flăcări aprinse de iubire pentru Mine, nu lăsați diavolul să vă fure sufletul.

Biserica falsă s-a destrămat, Mântuitorul urmează să se întoarcă pe Pământ, va fi precedat de Sfânta Maria și primii Săi Apostoli, ei vor lupta împotriva falsei Biserici împreună cu rămăşiţa fidelă lui Dumnezeu.

Omul care s-a investit pe nedrept de puterea divină va pierde totul, dintr-o dată se va prăbuși beneficiul lui și se va întoarce pe pământul gol, târându-se pe el ca șerpii.

NATURA ÎȘI VA RECĂPĂTA SUFLUL CÂND EU ȊL VOI TRIMITE PE APOSTOLUL MEU PETRU PENTRU A-L DETRONA PE NENOROCITUL DUŞMAN DIN BISERICA MEA! Atunci copiii Mei vor înțelege că există un singur Dumnezeu, Unicul Creator,... își vor recăpăta încrederea în Mine și se vor întoarce la Mine. Niciunul dintre copiii Mei nu va rămâne la Satana!

APOSTOLUL PETRU ESTE CEL PE CARE AM PUS ADEVĂRUL MEU, LUI I-AM DAT CHEILE '' BISERICII MELE!"

Uzurpatorul va cădea, dictatura masonică luciferină va cădea! Dumnezeu intervine în continuare pentru a pune capăt unei lumi transformate de răutate.

Dumnezeu a promis întoarcerea Sa în glorie... și asta se va întâmpla acum! Pregătiți-vă, o, oameni, curățați-vă inima de păcate, pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Dumnezeul vostru! Judecata Lui este aproape, va fi pe neașteptate, nu pierdeți timpul, purificați-vă, copiii Mei, să vă prezentaţi în fața Lui în condiții de puritate pentru a fi întâmpinați de El.

Grădina Regelui Universului este gata să-și accepte toți copiii. Imensul va îmbrățișa totul la El însuși și va oferi noului său popor binecuvântare veșnică în dragoste și bucurie.

Îngenuncheaţi în fața lui Cristos Isus, arătaţi-i dorința voastră de a-i aparține, de a fi ai Lui pentru eternitate!

Căpitanul Ierarhiei Cereşti va anticipa intervenția sa, armata sa este pregătită... va perturba Omenirea!

Bătălia va fi crâncenă! Cine nu se întoarce la Dumnezeul său Creator va fi suferi, în timp ce copiii lui Dumnezeu vor lupta viguros alături de Sfântul Mihail Arhanghelul și vor fi victorioși și se vor bucura de harurile Cereşti.

UN CUTREMUR ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ REGIUNEA CAMPANIA.

NAPOLI VA SUFERI TREZIREA VEZUVIULUI!

UN TSUNAMI ESTE PE CALE SĂ RĂSTOARNE BARAJELE VENEȚIEI,

VECHIUL ORAȘ ÎȘI VA PIERDE ASPECTUL.

DRAMA LUI ESTE ÎN BLESTEMUL PE CARE ÎL POARTĂ CU SINE.

Dezastrele vor urma unul după altul și nu vor lăsa loc remediilor umane.

DUMNEZEU E OBOSIT DE NEBUNIA OMULUI ȘI NU VA OPRI PEDEAPSA TERIBILĂ CARE VA FI PE PĂMÂNT.

Rugămintea Sa către această umanitate bolnavă este aceasta: '' rugați-vă și convertiți-vă ", totul este în desfăşurare!

DUMNEZEUL CEL VIU!

(Din Psalmul 9)

Neamurile păgâne cad în groapa pe care au făcut-o

Şi li se prinde piciorul în laţul pe care l-au ascuns.

Domnul s-a făcut cunoscut, a făcut judecata;

Nelegiuitul a căzut în capcana pe care a făcut-o cu mâinile sale.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4086271808081591&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu