joi, 3 septembrie 2020

ȊN ACEASTĂ TOAMNĂ VA FI UN NOU VIRUS NENOROCIT CREAT DE OAMENI! - Carbonia, 22 iulie 2020


Așa spune Domnul: Această generație rea va fi pedepsită cu focul.
Puterea mea va fi mare și toți oamenii vor fi judecați de Mine. Toţi vor trece prin creuzetul de purificare pentru a fi admişi într-o altă dimensiune.
Omul rău va pieri, doar cei care s-au răscumpărat vor avea șansa să intre în viața nouă.
Tremurați, o, voi toți cei care nu Mă iubiți, voi care vă bateți joc de Mine, pentru că iată, vine pentru voi vremea marii purificări.
Omul care nu va crede, va pieri.
NU VREAU MOARTEA COPIILOR MEI, DE ACEEA INTERVIN CU AVERTISMENTUL PENTRU A-I DA OMULUI ULTIMA POSIBILITATE ÎNAINTE DE MAREA STRÂMTORARE.
Chem la Mine poporul Meu. Răspunde-mi, poporul Meu, răspunde-mi acum pentru că planul lui Dumnezeu este în desfăşurare.
Acum totul va tremura, fulgerele vor coborî din cer... este pedeapsa lui Dumnezeu pentru trădători!
ȊN ACEASTĂ TOAMNĂ VA FI MORTALITATE RIDICATĂ DIN ACUZA UNUI NOU VIRUS NENOROCIT CREAT DE OAMENII DIAVOLULUI PENTRU A DISTRUGE OMENIREA.
Toiagul pe care îl țin în mână va fi greu pentru oricine a pus în aplicare această nenorocire, brațul Meu va biciui cu toată puterea, pentru ca omul să înțeleagă că există un singur Dumnezeu, Unicul și Adevăratul Dumnezeu, Cel care a creat totul din nimic și care va fi distruge tot din ceea ce nu Ȋi aparține.
Întunericul avansează necruţător, fără poticnire, omul a fost otrăvit după voia satanei, lui i se închină și îi face loc. Dumnezeu este pregătit să spună "GATA", viața pe această planetă a devenit de nelocuit, îl voi pedepsi pe om pentru nelegiuirea lui.
PREGĂTEȘTE-TE, O, OMULE, TIMPUL A VENIT PENTRU ÎNTÂLNIREA NOASTRĂ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu