miercuri, 31 iulie 2024

23 iulie 2024 - Un mesaj de la Domnul dat iubitei Shelley Anna

 Isus spune:

Rămâneți ascunși în Prezența Mea. Demoni mari și mici au fost dezlănțuiți. Ei dau târcoale căutând ruinarea sufletelor. Se agață de suflete și aprind mânia și ura, apoi pun stăpânire pe ele. Nu vă lăsați înșelați. Refugiați-vă în Inima Mea Sfântă căci unul se ridică din est pentru a aduce ordine din haos. Inteligența artificială se va manifesta după chipul său, iar minciunile sale vor fi minunate; și el îi va înșela pe mulți. Iată, Eu sunt păstorul cel bun, Îmi voi adăposti și Îmi voi proteja turma de lupii răpitori în întuneric.

Nu vă temeți uitându-vă la aceste lucruri care trebuie să se întâmple. Nu v-am avertizat Eu cu privire la aceste lucruri? Eu sunt cu voi întotdeauna, vă privesc în Inima Mea. Priviți în sus, pentru Apariția Mea, credincioșii Mei. Căci răscumpărarea voastră se apropie. Așa zice Domnul.

 Şi i-a fost dat să dea un duh chipului Fiarei, aşa încât şi chipul Fiarei să vorbească şi să facă în aşa fel încât cei care nu se vor prosterna înaintea chipului Fiarei să fie ucişi. Apocalipsa 13:15

 De acum, îmi este rezervată coroana dreptăţii pe care mi-o va da în ziua aceea Domnul, Judecătorul cel drept; şi nu numai mie, ci şi tuturor acelora care au iubit arătarea lui. 2 Timotei 4:8

 Feriţi-vă de profeţii falşi care vin la voi în haine de oi, dar înăuntru sunt lupi răpitori! 1 Matei 7:15

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-july-23-2024

luni, 29 iulie 2024

COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI LUAȚI SUS ȘI AȘEZAȚI ÎNTR-UN LOC DE HAR – Carbonia, 20.07.2024

Maria Preasfântă este cu voi.

Iată, vine iarna cu puterea ei! Gerul va cuprinde sufletele, ...lumea va experimenta tăcerea lui Dumnezeu!

Iubită fiică, vântul de la Răsărit tună mizerie și distrugere, acest război va fi dureros pentru cei care nu s-au întors la Dumnezeul lor Creator, pentru cei care nu vor căuta adăpostul cuvenit în El.

Războiul va izbucni pe tot Pământul și, pentru această umanitate săracă în iubire față de Dumnezeul său Creator, va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Viața pe Pământ va fi în curând de netrăit, dar copiii lui Dumnezeu vor fi luați sus și plasați într-un loc de grație.

Copiii mei, aleșii lui Dumnezeu, nu vă judecați, Cerul vă poruncește, fiți supuși voinței Lui.

Acum timpul va decurge conform profețiilor anunțate: cerul se va întuneca, un nor negru îl va acoperi. Convertiți-vă acum, copiii Mei, furtuna se pregătește, vântul suflă angoasă, sufletele oamenilor vor intra în întunericul înghețat al morții.

În curând soarele se va dezlănțui în marea sa explozie, ...Pământul va fi pârjolit de căldura sa.

Isus: Fiică iubită, Eu sunt cu tine mereu, trăiește senină, Inima Mea Sfântă te îmbrățișează, în curând Îl vei întâlni pe Domnul Dumnezeul tău, lasă-te legănată în brațele Lui și nu fi tristă pentru că soarele este sus pentru tine.

Glasul lui Dumnezeu tună peste oameni, dar ei nu vor să asculte, ...trăiesc fără să țină cont de ceea ce vor trebui să îndure în curând.

Pământul este în pericol, omul nelegiuit își marchează nebunia cu energia nucleară.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă ca această Umanitate să poată fi convertită la timp.

Iubitele Mele creaturi, sunt aici, în iubirea Mea infinită vă îmbrățișez, vă dau din Mine, vă protejez de rău.

Îndepărtați-vă repede de tot ceea ce este rău, nu mergeți mai departe, timpul este închis, nu vă irosiți clipele cu lucrurile care vor dispărea în curând, pentru că o altă viață va răsări pe Pământ.

Oamenii vor locui cu Dumnezeu pe un Pământ nou, unde nu va exista nici răutate, nici durere, ci bucurie imensă și iubire infinită, mereu.

Iată, timpul a trecut, porțile cerului se deschid, lumea intră în întuneric.

Căutați refugiu în Mine, Dumnezeul vostru Iubire, fiți cu Mine, copiii Mei, totul va fi nou pentru cei care se vor întoarce la Mine.

Dumnezeu iubește! Dumnezeu salvează!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/28/sollevero-i-miei-amati-figli-dallamara-situazione-e-li-mettero-in-me-al-sicuro-poi-faro-tuonare-il-cielo/

ULTIMELE ZILE AU SOSIT, TOTUL VA FI STINS. SE VA ANUNȚA O PANDEMIE PROVOCATĂ DE OMUL NEDREPT – Carbonia, 17.07.2024

Iisus spune:

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Inima Mea este străpunsă de multe sulițe, văd trădare din toate părțile! Văd că copiii Mei nu ascultă Cuvântul lui Dumnezeu și fiecare merge pe drumul său.

Caritatea lui Dumnezeu este în fiecare dintre copiii Săi, dar ei nu ascultă și nu vor să fie caritabili cu frații lor.

Astăzi este o zi specială, copiii Mei. Cerul ține un secret pe care în curând Omenirea îl va cunoaște.

Iubiții Mei copii, v-am cerut de multe ori să fiți uniți, să fiți o singură inimă și un singur suflet, să fiți alături, să împărțiți totul. Misiunea este a lui Dumnezeu, misiunea este una. Oferiți iubire, oferiți caritate, oferiți ajutor!

Timpul este scurt, în curând cerul se va întuneca și un nor gros se va abate asupra umanității.

Am cerut refugii pentru a vă uni pe toți într-un singur loc. V-am cerut să cooperați, v-am cerut să rămâneți, să fiți prezenți. V-am cerut prezența și dăruirea voastră totală în Totus tuus, dar voi încă vă gândiți la lucrurile lumii, sunteți încă în lume, sunteți încă în vanitate, folosiți cuvântul lui Dumnezeu pentru scopurile voastre, nimic nu vă mai preocupă! Sunteți lăsați în pace pentru că așa ați vrut voi!

V-ați îndepărtat de Dumnezeu! V-ați făcut propria voastră viață, propriile voastre idei, propriul vostru plan. Copiii Mei, cât timp mai trebuie ca să vă recuperez? Cât timp mai trebuie să vă rog să vă întoarceți la Mine?

Stați alături de Mine, urmați-Mă, faceți voia Mea și nu a voastră.

Luminile lumii orbesc, este adevărat, sunteți în lume și sunteți oameni, sunteți în mizeria voastră umană, dar Eu am ales această umanitate și v-am chemat să Mă urmați, să urmați lucrarea Mea, să urmați planurile Mele. Acum, în dificultăți, Eu sunt alături de acești oameni care suferă și dau totul pentru ca planul Meu să fie împlinit și toți să se întoarcă pe calea cea bună. Aveți dragoste pentru acești oameni, voi care măcar puteți face acest lucru, voi care aveți dorința, pentru că Eu, Domnul, văd totul, nimic nu poate fi ascuns de ochii Mei.

Cooperați pentru Lucrarea Mea, donați pentru Lucrarea Mea, aranjați refugiile Mele ca să nu lipsească de nimic, pentru că în curând voi suna și dacă atunci când se va întâmpla acest lucru, cineva nu își aude numele rostit, va muri de frică.

Ultimele zile au venit, timpul a venit, totul se stinge, totul se închide.

În scurt timp, acest popor îndepărtat, pentru că este departe de Mine, va fi închis în casele sale pentru o lungă perioadă de timp din cauza unei pandemii care vă va fi anunțată, provocată de omul însuși, de omul nedrept. Dacă nu rămâneți uniți, nu împărțiți când veți avea nevoie, vă voi abandona, vă voi lăsa în lumea voastră, vă voi lăsa singuri așa cum faceți voi cu Mine.

 Aștept, aștept răspunsuri!

Aștept, mai ales de la copiii chemați, da-ul lor total față de Mine.

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/19/sono-arrivati-gli-ultimi-giorni-tutto-si-spegne-una-pandemia-sara-annunciata-provocata-dalluomo-iniquo/

duminică, 14 iulie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU LISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 10, 11 și 12 iulie 2024

MIERCURI, 10 IULIE 2024 - Nicio cale de ieșire

"Rugați-vă pentru cei pierduți, copiii Mei, pentru că multe suflete neștiutoare care s-au distrat în lume prea mult timp și au amânat mântuirea vor fi luate atunci când va începe războiul care vine. Ei vor intra într-o eternitate de chin în care nu au crezut niciodată și nu va exista nicio cale de ieșire.

Rugați-vă pentru cei pierduți, pentru că pentru ei Fiul Meu și-a dat viața pe cruce. A fost pentru voi toți. Eu am arătat milă față de voi, acum doresc ca voi să arătați milă față de ei."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=781909884105373&set=a.403808015248897

JOI, 11 IULIE 2024 - Acorduri care au luat-o razna

"Războiul care va urma va veni pe neașteptate și neanunțat. Negocierile și acordurile care au loc în spatele ușilor închise au mers prost. Acesta va fi catalizatorul războiului care va veni la voi.

Cei care sunt la putere au devenit din ce în ce mai mândri și sunt acum hotărâți să dețină controlul. Nu puteți face nimic pentru a opri acest război, doar să vă rugați pentru protecția și salvarea celor pe care îi iubiți. Pe măsură ce vă apropiați tot mai mult de Mine, Eu vă voi proteja."

https://www.facebook.com/photo?fbid=783099873986374&set=a.403808015248897

VINERI, 12 IULIE 2024 - O realitate dură

"Lumea din jurul vostru se schimbă, copii, și se va transforma în curând în ceva ce nu veți recunoaște. Bucurați-vă de frumusețea din jurul vostru în fiecare zi, în timp ce vă vedeți de viețile voastre, pentru că ea va dispărea în curând. Lumea pe care Eu am creat-o s-a îndepărtat de Mine, Dumnezeul cel viu, și Eu Îmi retrag binecuvântările de la toți oamenii care Mă resping. Lumea pe care o vedeți acum începe încet să se transforme în ceea ce va deveni o realitate dură pentru cei care în curând vor fi lăsați în urmă în ea. Rugați-vă pentru cei dragi ai voștri, copii, să nu fie găsiți printre cei care Mă resping, pentru că dacă vor fi, viețile lor vor deveni îngrozitoare."

https://www.facebook.com/photo?fbid=783265463969815&set=a.403808015248897

vineri, 12 iulie 2024

2 mesaje de la Domnul date iubitei Shelley Anna repostate

19 aprilie 2022

 Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru Elohim, spune:

Întoarceți-vă la Inima Mea Sfântă unde se revarsă Binecuvântările Mele.

Vremuri primejdioase sunt peste voi. Ursul nu va fi înduplecat. Cu arma sa de distrugere, el va veni împotriva multor națiuni. Un război mondial va aduce o pace falsă pe care anticristul o va proclama când va fi așezat în locul sfânt. Urâciunea pustiirii va lua locul lui Petru. El îi va înșela pe mulți cu minuni false și minciuni înșelătoare.

Iubiții Mei, lăsați ca Inima mea Sfântă să fie sanctuarul vostru în timp ce Eu vă înconjor cu protecția Mea.

Se apropie ceasul în care vor avea loc momentele Mele de îndurare. Pocăiți-vă și pregătiți-vă inimile. Milostivirea Mea este pentru toți. Așa zice Domnul.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-july-1-2024

O viziune și un mesaj de la Domnul din 3 iulie 2021

În viziunea mea, văd Vaticanul schimbat, clădirile din interior sunt acum negre și consumate de întuneric. Îl văd pe Papă dându-se la o parte în timp ce cineva iese în față din umbrele întunericului.

Iisus spune:

Aceasta este ascensiunea lui Anticrist. Corupția lui se răspândește pe măsură ce stabilește o religie mondială unică și un guvern mondial unic. El va pretinde că este ca Mine, imitându-mă cu minciunile și șiretlicurile sale. Despărțiți-vă de această biserică falsă, care mi-a răstălmăcit tradițiile și mi-a alterat Cuvântul. Nu luați parte la practicile lor ca să nu cădeți în corupția întunericului. Chipul său va fi ridicat în curând. O urâciune care va fi venerată. Întoarceți-vă la Mine ca să vă pot acoperi. Rămâneți în prezența Mea în comuniune de rugăciune, învăluiți în lumina Mea care va orbi răul care caută ruina sufletelor voastre. Eu sunt cu voi întotdeauna. Nu vă voi abandona și nu vă voi părăsi.

Așa zice Domnul.

2 Tesaloniceni 2:3-12

3 Suntem datori să-i mulţumim lui Dumnezeu întotdeauna pentru voi, fraţilor, aşa cum se cuvine, căci credinţa voastră creşte mult şi sporeşte iubirea unuia faţă de altul şi a noastră, a tuturor, unii către alţii, 4 astfel încât noi înşine ne lăudăm cu voi în Bisericile lui Dumnezeu pentru statornicia voastră şi credinţa în toate persecuţiile voastre şi în strâmtorările pe care le suportaţi. 5 Ele sunt dovada judecăţii drepte a lui Dumnezeu, ca să deveniţi vrednici de împărăţia lui Dumnezeu pentru care şi pătimiţi. 6 Într-adevăr, este drept înaintea lui Dumnezeu să-i răsplătească cu necazuri pe cei care vă strâmtorează, 7 iar vouă, celor încercaţi, [să vă dea] alinare împreună cu noi când Domnul Isus se va arăta din ceruri cu îngerii puterii sale, 8 într-o flacără de foc, pedepsindu-i pe cei care nu-l recunosc pe Dumnezeu şi pe cei care nu ascultă de evanghelia Domnului nostru Isus. 9 Ei vor fi pedepsiţi cu pieire veşnică, departe de faţa Domnului şi de gloria puterii sale, 10 atunci, în ziua aceea, când el va veni ca să fie glorificat în sfinţii săi şi să fie admirat în toţi cei care cred, [între care veţi fi şi voi] pentru că aţi crezut în mărturia noastră. 11 Pentru aceasta ne şi rugăm neîncetat pentru voi, ca Dumnezeul nostru să vă facă vrednici de chemarea lui şi să împlinească cu putere orice dorinţă de bunătate şi orice lucrare a credinţei, 12 aşa încât să fie glorificat în voi numele Domnului nostru Isus, şi voi în el, după harul Dumnezeului nostru şi al Domnului Isus Cristos.

https://beloved-shelley-anna.webador.com/messages-from-heaven-july-3-2024 

joi, 11 iulie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU LISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 8 și 9 iulie 2024

Pașii copiilor Mei

"Copiii Mei, atmosfera de pe Pământ începe să se încălzească politic. Veți auzi multe lucruri care vă vor face să vă temeți, dar Eu vă spun: nu vă temeți, pentru că sunteți copiii Mei și vă țin în siguranță în palma mâinii Mele puternice.

Poporul Meu stă în calea dorințelor unui lider rău pentru națiunea sa și acest lucru a devenit un obstacol pentru el.

Fiți liniștiți, să știți că Eu sunt Dumnezeul vostru și nimic nu se întâmplă fără permisiunea Mea. Așadar, dacă Eu permit, știți că are un scop regesc. Tot ceea ce vedeți că este permis nu este bun, dar nu este nici rău.

Îmi doresc să vă străduiți să mergeți în pace în această perioadă. Ignorați furtuna politică, pentru că furtuni mai importante o urmează pe aceasta și trebuie să vă păstrați puterile.

Am planificat cu atenție pașii tuturor copiilor Mei pentru timpul rămas pe pământ, pentru ca voi să puteți fi de folos Împărăției Mele. Veniți, urmați-Mă. Haideți să terminăm munca ca să vă pot chema acasă unde vă așteaptă multe recompense pe care să le primiți și să vă bucurați de ele."

https://www.facebook.com/photo?fbid=780762744220087&set=a.403808015248897

MARȚI, 9 IULIE 2024 - Războiul vine în țara voastră

<Ședeam înaintea Domnului în primele ore ale dimineții de duminică, cerând un cuvânt pentru astăzi, când am auzit multe picioare mărșăluind în spiritul meu.>

Doamne, ce este ceea ce aud?

"Războiul vine în țara ta, copilă. Pregătește-te. Pregătiți-vă inimile, voi toți cei care îl veți vedea. Întăriți legăturile pe care le aveți cu cei mai apropiați de voi, pentru că veți avea nevoie unii de alții atunci când va urma haosul.

Cel mai important dintre toate, apropiați-vă de Mine.

În vremuri de război, singura voastră protecție adevărată este prin Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=781333927496302&set=a.403808015248897

miercuri, 10 iulie 2024

ÎNTUNERICUL VA CUPRINDE ÎNTREGUL PĂMÂNT! – Carbonia, 27.06.2024

Mireasa Mea iubită, mâna Mea te ține, te apără de atacurile dușmanului.

Fiică iubită, nu te îndoi de ceea ce îți spun, încrede-te în Mine, Dumnezeul tău iubitor. Îmbracă haina albă și aleargă unde îți poruncesc Eu. Casa Tatălui îi așteaptă pe aleșii Săi. Copiii Mei, în curând veți primi darul Duhului Sfânt și veți înțelege.

Copiii Mei, în curând veți auzi sunetul trâmbiței care cheamă la adunare aleșii lui Dumnezeu: ...veți fi plini de Mine și Îmi veți cânta cântece de slavă.

Acest timp s-a încheiat, acum furtunile și uraganele vor urma una după alta.

Pământul se va zdruncina în rotația sa și totul va intra în haos: ...chiar și ochii celor răi se vor deschide, vor înțelege că Dumnezeu intervine cu dreptatea Sa.

Fiica Mea, lucrurile se schimbă, mulți oameni își vor pierde credința, dar adevărații creștini se vor uni în implorare și rugăciune către Dumnezeu, ... vor cere intervenția Lui.

Iubiți-vă frații, copiii Mei, ajutați-vă unii pe alții, străduiți-vă pentru lucruri bune, îndepărtați-vă de această lume coruptă.

Adevăr îți spun, femeie: scrie ceea ce transmit inimii tale, dă-le copiilor Mei: ...Isus se întoarce, a venit timpul, toți vor fi în iubirea Tatălui.

Întunericul va cuprinde întregul pământ!

Ascultă, Israel, pleacă-ți urechea la cuvintele Mele, nu te lăsa distras de la sunetul vocii Mele, vreau să te mângâi, să te fac să înțelegi că adevărata ta viață este în Mine, ...abandonează-te Mie, EU SUNT!

Nu alerga după lucrurile acestei lumi, ...nimic nu va fi realizat! Nu vă pierdeți timpul cu lucruri deșarte, ci veniți la Mine, veniți la Viață pentru a avea viață!

Apele Mării Moarte se retrag!

Turnul Babel este pe cale să se prăbușească! Pe Pământ veți vedea sfârșitul tuturor lucrurilor.

Acestea sunt ultimele timpuri,...Eu purific Pământul!

Dumnezeu Tatăl!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/09/loscurita-abbraccera-tutta-la-terra/

luni, 8 iulie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU LISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 1 și 2 iulie 2024

 LUNI, 1 IULIE 2024 - Schimbare spirituală pe drum

"Copiii Mei, este pe drum o schimbare spirituală care vă va schimba viteza de la lentă la rapidă. Îi voi muta brusc pe mulți dintre aleșii Mei în poziții de siguranță și aceste mutări se vor întâmpla rapid. Trebuie să țineți viteza cu Mine pentru ca Eu să vă pot proteja. Este posibil ca acțiunile Mele să nu fie în corelație cu dorințele sau prioritățile voastre, dar Eu trebuie să fiu pe primul loc dacă vreți să fiți în siguranță.

Supuneți-vă complet Mie. Compromisul în această perioadă vă poate costa viața.

Pe unii dintre voi i-am avut în alte misiuni, dar acele misiuni se vor încheia rapid când se va întâmpla acest lucru.

Învățați cum să citiți semnele pe care vi le dau acum. A mai rămas mult mai puțin timp pentru voi pe pământ decât credeți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=776641787965516&set=a.403808015248897

MARȚI, 2 IULIE 2024 - Voi nu știți cine sunteți

"Da, vă spun acum, poporul Meu, voi cu adevărat nu știți cine sunteți, dar în acest timp, vă voi arăta vouă și tuturor celor din jurul vostru cine sunteți!

Le voi arăta că voi care sunteți cu adevărat ai Mei, sunteți ai Mei și că sunteți binecuvântați de Mine. Vă voi copleși cu favoruri și binecuvântări până când chiar și cel mai aprig sceptic nu va putea nega că Eu sunt cel care face asta.

Într-o perioadă de criză, când cei care nu cred au puțin sau nimic, voi veți deveni cei bogați.

(L-am văzut întorcând foaia asupra celor răi care sunt foarte bogați)

Bogăția celor răi va ajunge în mâinile poporului Meu care o va folosi pentru scopurile Împărăției Mele și nu pentru propriile pofte.

Într-un timp în care totul în jurul vostru se dezintegrează, vă voi ridica pentru a le arăta celor mulți necredincioși care sunt încă în lume că voi sunteți ai Mei și că Eu Însumi v-am ales pentru acest timp. Puterea Mea măreață se va manifesta prin aceia dintre voi care trăiesc în puritate. Toți cei din jurul vostru vor fi martori și vor ști că nu prin forța voastră, nu prin putere, ci prin Duhul Meu se întâmplă aceste miracole.

Nu vă temeți de fețele lor când se vor întoarce împotriva voastră, copiii Mei, pentru că Eu, Tatăl vostru din Ceruri, sunt atent la voi care v-ați dedicat slujirii Mele, voi care ați lăsat totul pentru a Mă sluji, voi care ați oferit, ați oferit și ați oferit. Am văzut umilința voastră, faptele voastre și sacrificiile voastre pentru a face voia Mea și, în acest timp, vi se va întoarce de multe ori mai mult decât atât, pentru ca toți să vadă!

Veți avea parte de toate acestea și de mult, mult mai mult, în timp ce necredincioșii vor cere să audă de la voi despre sacrificiul Fiului Meu pe cruce, în timp ce vă vor implora să fie salvați. Voi, cei care ați mai rămas pe pământ înainte de sfârșit, veți conduce multe suflete la Mine în acest timp. Ultimele suflete care vor intra înainte ca ușa să fie închisă pentru totdeauna."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=777224377907257&set=a.403808015248897

luni, 1 iulie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 24, 25, 26, 27 și 28 iunie 2024

LUNI, 24 IUNIE 2024 - Evenimente care vor avea loc în curând

"Copiii Mei, în curând vor începe să se întâmple evenimente pe care nu le înțelegeți. Unele sunt evenimente foarte rele pe care ați sperat să nu le vedeți întâmplându-se. Când aceste evenimente se vor întâmpla, dușmanul sufletelor voastre plănuiește să vă întoarcă împotriva Mea, să vă facă să credeți că nu sunt pentru voi. Nu-i permiteți să reușească acest lucru, Eu sunt singura voastră speranță.

Multe lucruri trebuie să se întâmple înainte ca sfârșitul să poată veni. V-am spus că vor veni multe lucruri înainte de sfârșit, pe care le știți dinainte. Când le veți vedea împlinindu-se, amintiți-vă că v-am spus și credeți în Mine."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=772438651719163&set=a.403808015248897

MARȚI, 25 IUNIE 2024 - Am știut dinainte

"În evenimentele care vor urma, mulți dintre copiii Mei vor pierde unele dintre lucrurile de care au nevoie. Copii, amintiți-vă că pe măsură ce aceste evenimente se întâmplă, Eu am știut dinainte și, pentru cei care cred, am rânduit deja dinainte asigurarea voastră. Nu deznădăjduiți. Eu sunt încă cu voi. Sunt încă pentru voi.

Nu vă voi părăsi și nu vă voi abandona niciodată. Doar credeți."

https://www.facebook.com/photo?fbid=773033144993047&set=a.403808015248897

MIERCURI, 26 IUNIE 2024 - Speranța din voi

"În evenimentele care se apropie, este de o importanță capitală ca poporul Meu să nu intre în panică, așa cum fac necredincioșii. Îmi doresc ca voi să vă găsiți puterea în Mine. Îmi doresc ca voi să umblați în pacea Mea.

Dacă intrați în panică, la cine se vor uita necredincioșii? Ei se vor uita la voi pentru răspunsuri.

Fiți gata să dați un răspuns despre speranța - și pacea - care este în voi."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=773644974931864&set=a.403808015248897

JOI, 27 IUNIE 2024 - Nu așa cum vă așteptați

"În timpul care vine, evenimentele viitoare nu se vor întâmpla exact așa cum era de așteptat. Nu toate evenimentele au fost făcute cunoscute, deoarece unele dintre ele trebuie să vă rămână necunoscute pentru ca inamicul să nu intervină.

Nu lăsați ca ceea ce se întâmplă în jurul vostru să vă facă să puneți la îndoială ceea ce credeți. Credeți în Mine. Eu vă voi ajuta să treceți peste toate."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=774240211539007&set=a.403808015248897

VINERI, 28 IUNIE 2024 - Voi nu Mă credeți

"Copiii Mei, voi tânjiți după multe lucruri, dar cereți puține. De ce este credința voastră atât de mică? Pentru că nu Mă credeți.

 Nu vedeți cine sunt Eu? Eu sunt un Dumnezeu puternic și foarte lăudat! Eu sunt Cel Atotputernic, care am creat cerurile și tot pământul din jurul vostru. Eu sunt Cel care l-a creat pe om chiar din țărâna de sub picioarele voastre.

Nimic nu este prea greu pentru Mine. Nimic nu este imposibil pentru Mine. Doar credeți.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=775079468121748&set=a.403808015248897