luni, 29 iulie 2024

ULTIMELE ZILE AU SOSIT, TOTUL VA FI STINS. SE VA ANUNȚA O PANDEMIE PROVOCATĂ DE OMUL NEDREPT – Carbonia, 17.07.2024

Iisus spune:

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Inima Mea este străpunsă de multe sulițe, văd trădare din toate părțile! Văd că copiii Mei nu ascultă Cuvântul lui Dumnezeu și fiecare merge pe drumul său.

Caritatea lui Dumnezeu este în fiecare dintre copiii Săi, dar ei nu ascultă și nu vor să fie caritabili cu frații lor.

Astăzi este o zi specială, copiii Mei. Cerul ține un secret pe care în curând Omenirea îl va cunoaște.

Iubiții Mei copii, v-am cerut de multe ori să fiți uniți, să fiți o singură inimă și un singur suflet, să fiți alături, să împărțiți totul. Misiunea este a lui Dumnezeu, misiunea este una. Oferiți iubire, oferiți caritate, oferiți ajutor!

Timpul este scurt, în curând cerul se va întuneca și un nor gros se va abate asupra umanității.

Am cerut refugii pentru a vă uni pe toți într-un singur loc. V-am cerut să cooperați, v-am cerut să rămâneți, să fiți prezenți. V-am cerut prezența și dăruirea voastră totală în Totus tuus, dar voi încă vă gândiți la lucrurile lumii, sunteți încă în lume, sunteți încă în vanitate, folosiți cuvântul lui Dumnezeu pentru scopurile voastre, nimic nu vă mai preocupă! Sunteți lăsați în pace pentru că așa ați vrut voi!

V-ați îndepărtat de Dumnezeu! V-ați făcut propria voastră viață, propriile voastre idei, propriul vostru plan. Copiii Mei, cât timp mai trebuie ca să vă recuperez? Cât timp mai trebuie să vă rog să vă întoarceți la Mine?

Stați alături de Mine, urmați-Mă, faceți voia Mea și nu a voastră.

Luminile lumii orbesc, este adevărat, sunteți în lume și sunteți oameni, sunteți în mizeria voastră umană, dar Eu am ales această umanitate și v-am chemat să Mă urmați, să urmați lucrarea Mea, să urmați planurile Mele. Acum, în dificultăți, Eu sunt alături de acești oameni care suferă și dau totul pentru ca planul Meu să fie împlinit și toți să se întoarcă pe calea cea bună. Aveți dragoste pentru acești oameni, voi care măcar puteți face acest lucru, voi care aveți dorința, pentru că Eu, Domnul, văd totul, nimic nu poate fi ascuns de ochii Mei.

Cooperați pentru Lucrarea Mea, donați pentru Lucrarea Mea, aranjați refugiile Mele ca să nu lipsească de nimic, pentru că în curând voi suna și dacă atunci când se va întâmpla acest lucru, cineva nu își aude numele rostit, va muri de frică.

Ultimele zile au venit, timpul a venit, totul se stinge, totul se închide.

În scurt timp, acest popor îndepărtat, pentru că este departe de Mine, va fi închis în casele sale pentru o lungă perioadă de timp din cauza unei pandemii care vă va fi anunțată, provocată de omul însuși, de omul nedrept. Dacă nu rămâneți uniți, nu împărțiți când veți avea nevoie, vă voi abandona, vă voi lăsa în lumea voastră, vă voi lăsa singuri așa cum faceți voi cu Mine.

 Aștept, aștept răspunsuri!

Aștept, mai ales de la copiii chemați, da-ul lor total față de Mine.

Vă binecuvântez din nou în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/19/sono-arrivati-gli-ultimi-giorni-tutto-si-spegne-una-pandemia-sara-annunciata-provocata-dalluomo-iniquo/

Un comentariu: