joi, 11 iulie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU LISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 8 și 9 iulie 2024

Pașii copiilor Mei

"Copiii Mei, atmosfera de pe Pământ începe să se încălzească politic. Veți auzi multe lucruri care vă vor face să vă temeți, dar Eu vă spun: nu vă temeți, pentru că sunteți copiii Mei și vă țin în siguranță în palma mâinii Mele puternice.

Poporul Meu stă în calea dorințelor unui lider rău pentru națiunea sa și acest lucru a devenit un obstacol pentru el.

Fiți liniștiți, să știți că Eu sunt Dumnezeul vostru și nimic nu se întâmplă fără permisiunea Mea. Așadar, dacă Eu permit, știți că are un scop regesc. Tot ceea ce vedeți că este permis nu este bun, dar nu este nici rău.

Îmi doresc să vă străduiți să mergeți în pace în această perioadă. Ignorați furtuna politică, pentru că furtuni mai importante o urmează pe aceasta și trebuie să vă păstrați puterile.

Am planificat cu atenție pașii tuturor copiilor Mei pentru timpul rămas pe pământ, pentru ca voi să puteți fi de folos Împărăției Mele. Veniți, urmați-Mă. Haideți să terminăm munca ca să vă pot chema acasă unde vă așteaptă multe recompense pe care să le primiți și să vă bucurați de ele."

https://www.facebook.com/photo?fbid=780762744220087&set=a.403808015248897

MARȚI, 9 IULIE 2024 - Războiul vine în țara voastră

<Ședeam înaintea Domnului în primele ore ale dimineții de duminică, cerând un cuvânt pentru astăzi, când am auzit multe picioare mărșăluind în spiritul meu.>

Doamne, ce este ceea ce aud?

"Războiul vine în țara ta, copilă. Pregătește-te. Pregătiți-vă inimile, voi toți cei care îl veți vedea. Întăriți legăturile pe care le aveți cu cei mai apropiați de voi, pentru că veți avea nevoie unii de alții atunci când va urma haosul.

Cel mai important dintre toate, apropiați-vă de Mine.

În vremuri de război, singura voastră protecție adevărată este prin Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=781333927496302&set=a.403808015248897

Un comentariu: