luni, 29 iulie 2024

COPIII LUI DUMNEZEU VOR FI LUAȚI SUS ȘI AȘEZAȚI ÎNTR-UN LOC DE HAR – Carbonia, 20.07.2024

Maria Preasfântă este cu voi.

Iată, vine iarna cu puterea ei! Gerul va cuprinde sufletele, ...lumea va experimenta tăcerea lui Dumnezeu!

Iubită fiică, vântul de la Răsărit tună mizerie și distrugere, acest război va fi dureros pentru cei care nu s-au întors la Dumnezeul lor Creator, pentru cei care nu vor căuta adăpostul cuvenit în El.

Războiul va izbucni pe tot Pământul și, pentru această umanitate săracă în iubire față de Dumnezeul său Creator, va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Viața pe Pământ va fi în curând de netrăit, dar copiii lui Dumnezeu vor fi luați sus și plasați într-un loc de grație.

Copiii mei, aleșii lui Dumnezeu, nu vă judecați, Cerul vă poruncește, fiți supuși voinței Lui.

Acum timpul va decurge conform profețiilor anunțate: cerul se va întuneca, un nor negru îl va acoperi. Convertiți-vă acum, copiii Mei, furtuna se pregătește, vântul suflă angoasă, sufletele oamenilor vor intra în întunericul înghețat al morții.

În curând soarele se va dezlănțui în marea sa explozie, ...Pământul va fi pârjolit de căldura sa.

Isus: Fiică iubită, Eu sunt cu tine mereu, trăiește senină, Inima Mea Sfântă te îmbrățișează, în curând Îl vei întâlni pe Domnul Dumnezeul tău, lasă-te legănată în brațele Lui și nu fi tristă pentru că soarele este sus pentru tine.

Glasul lui Dumnezeu tună peste oameni, dar ei nu vor să asculte, ...trăiesc fără să țină cont de ceea ce vor trebui să îndure în curând.

Pământul este în pericol, omul nelegiuit își marchează nebunia cu energia nucleară.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă ca această Umanitate să poată fi convertită la timp.

Iubitele Mele creaturi, sunt aici, în iubirea Mea infinită vă îmbrățișez, vă dau din Mine, vă protejez de rău.

Îndepărtați-vă repede de tot ceea ce este rău, nu mergeți mai departe, timpul este închis, nu vă irosiți clipele cu lucrurile care vor dispărea în curând, pentru că o altă viață va răsări pe Pământ.

Oamenii vor locui cu Dumnezeu pe un Pământ nou, unde nu va exista nici răutate, nici durere, ci bucurie imensă și iubire infinită, mereu.

Iată, timpul a trecut, porțile cerului se deschid, lumea intră în întuneric.

Căutați refugiu în Mine, Dumnezeul vostru Iubire, fiți cu Mine, copiii Mei, totul va fi nou pentru cei care se vor întoarce la Mine.

Dumnezeu iubește! Dumnezeu salvează!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/28/sollevero-i-miei-amati-figli-dallamara-situazione-e-li-mettero-in-me-al-sicuro-poi-faro-tuonare-il-cielo/

Un comentariu: