miercuri, 10 iulie 2024

ÎNTUNERICUL VA CUPRINDE ÎNTREGUL PĂMÂNT! – Carbonia, 27.06.2024

Mireasa Mea iubită, mâna Mea te ține, te apără de atacurile dușmanului.

Fiică iubită, nu te îndoi de ceea ce îți spun, încrede-te în Mine, Dumnezeul tău iubitor. Îmbracă haina albă și aleargă unde îți poruncesc Eu. Casa Tatălui îi așteaptă pe aleșii Săi. Copiii Mei, în curând veți primi darul Duhului Sfânt și veți înțelege.

Copiii Mei, în curând veți auzi sunetul trâmbiței care cheamă la adunare aleșii lui Dumnezeu: ...veți fi plini de Mine și Îmi veți cânta cântece de slavă.

Acest timp s-a încheiat, acum furtunile și uraganele vor urma una după alta.

Pământul se va zdruncina în rotația sa și totul va intra în haos: ...chiar și ochii celor răi se vor deschide, vor înțelege că Dumnezeu intervine cu dreptatea Sa.

Fiica Mea, lucrurile se schimbă, mulți oameni își vor pierde credința, dar adevărații creștini se vor uni în implorare și rugăciune către Dumnezeu, ... vor cere intervenția Lui.

Iubiți-vă frații, copiii Mei, ajutați-vă unii pe alții, străduiți-vă pentru lucruri bune, îndepărtați-vă de această lume coruptă.

Adevăr îți spun, femeie: scrie ceea ce transmit inimii tale, dă-le copiilor Mei: ...Isus se întoarce, a venit timpul, toți vor fi în iubirea Tatălui.

Întunericul va cuprinde întregul pământ!

Ascultă, Israel, pleacă-ți urechea la cuvintele Mele, nu te lăsa distras de la sunetul vocii Mele, vreau să te mângâi, să te fac să înțelegi că adevărata ta viață este în Mine, ...abandonează-te Mie, EU SUNT!

Nu alerga după lucrurile acestei lumi, ...nimic nu va fi realizat! Nu vă pierdeți timpul cu lucruri deșarte, ci veniți la Mine, veniți la Viață pentru a avea viață!

Apele Mării Moarte se retrag!

Turnul Babel este pe cale să se prăbușească! Pe Pământ veți vedea sfârșitul tuturor lucrurilor.

Acestea sunt ultimele timpuri,...Eu purific Pământul!

Dumnezeu Tatăl!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/07/09/loscurita-abbraccera-tutta-la-terra/

Un comentariu: