luni, 1 mai 2017

Semnele ultimelor timpuri: DUMNEZEU a trimis profeți la toate religiile;

Semnele ultimelor timpuri : DUMNEZEU a trimis profeți la toate religiile;
Prin sora noastră Maria din Irlanda, Dumezeu ne-a transmis câteva mesaje importante, ce pot fi citite la adresa www.profetieavertisment.ro
Isus a spus:
Lumea este apăsată de greutatea întunericului și a complotului demonic urzit de cel rău care continuă să îi ademenească și să îi ispitească pe copiii Mei. Au fost păcăliți într-o asemenea măsură încât mulți dintre ei se zvârcolesc ca niște animale chiar în văzul întregii lumi. Cât de multe suflete sărmane, hrănite cu senzualitate, lăcomie și vanitate, le par credincioșilor într-o stare atât de tristă și demnă de milă! În trufia lor, ei cred că au o putere reală. Această putere le-a promis-o satana. Mulți dintre acești copii au ales să își vândă sufletul și se mai și mândresc cu asta.
Din ce în ce mai mulți copii ai Mei sunt atrași de strălucirea și bogăția promisă de el (satana) în văzul întregii lumi. Nu,… lor nu le este rușine să se laude că îi aparțin. Promisiunile făcute de el nu sunt doar minciuni, ci în plus au fost date doar din ură împotriva omului. Satana urăște omenirea.
El îi minte pe copiii Mei și le promite că le poate da orice, dar asta, din păcate, este doar minciună. Toți cei care-l urmează pe el și promisiunile lui iluzorii nu pot fi și nu vor fi salvați.
Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru copiii Mei. Fiica Mea, știu că ești obosită, dar ascultă cuvintele Mele. Și credincioșii care au credința lâncedă dar încă nu s-au atașat de tot de satana, trebuie să fie precauți. Ei, inclusiv discipoli ai Mei și câțiva dintre slujitorii Mei sfințiți, episcopi, arhiepiscopi - ironizează credința copiilor Mei. Spiritualitatea lor s-a pierdut în spatele lăcomiei, căci aurul și bogăția au ascuns darurile dumnezeiești pe care le-au primit ca discipoli ai lui Dumnezeu.
Biserica a rătăcit calea și se afundă în întuneric. Copila Mea, acest fapt a fost profețit și nu este altceva decât un semn al timpurilor de pe urmă. Sunt timpurile în care se va ivi ultimul papă și lumea se va pierde sub conducerea Profetului Fals.
Revelațiile despre lucrurile care vor preceda a Doua Mea Venire, ți se vor da dinainte, copila Mea, pentru ca să poată fi ascultate cuvintele tale și sufletele să fie pregătite înainte de Marele Avertisment. Nu te neliniști. Viața va continua. Slava se va reîntoarce pe Pământ. Copiii Mei vor fi salvați din ghearele celui rău, care va fi distrus. Foarte important este să nu-i ducă cu sine, prin uneltirile lui, pe copiii Mei în adâncul iadului.
Cuvântul Meu trebuie să fie puternic. Copiii Mei trebuie să îl asculte. Le dau acest avertisment din pură iubire. Acum Mă întorc la voi ca Judecător și nu ca Mântuitor. În trecut, timpul judecății s-a amânat datorită rugăminților Mamei Mele iubite și mulțumită rugăciunilor discipolilor Mei din lumea întreagă. Acum nu va mai fi așa.
Nimeni nu va ști data reîntoarcerii Mele 
Nici ție, nici altor copii ai Mei nu le va fi revelată data Venirii Mele. Nu se poate revela. De aceea este important ca fiecare copil al Meu să fie pregătit. Cei care nu se pregătesc, nu vor putea spune că lor nu li s-a dat adevărul. Când va veni Marele Avertisment vor recunoaște adevărul. Da, dacă își spovedesc păcatele și le recunosc, vor primi binecuvântarea Mea. Dacă nu, atunci vor fi aruncați în focul iadului, Milostivirea Mea se va termina pentru ei.
Acum du-te, copila Mea. Pregătește Cuvântul, ca lumea să-l poată auzi. Spune copiilor Mei, credincioșilor Mei, să nu le fie teamă. Spune-le să se roage pentru necredincioși. După aceea spune-le necredincioșilor să se întoarcă la Mine. Fă tot ce este posibil să-i atenționezi ca să-și deschidă inimile.
Mântuitorul vostru Iisus Hristos, care vine să-i judece pe cei vii și pe cei morți 
________________________________________
Ridicarea grupurilor sataniste și controlul lumii:
Fiica Mea, spune-le copiilor Mei că șarpele stă gata să sară. Ei nu-și pot permite să cadă în capcana lui haină, de unde nu mai există cale de întoarcere.
Șarpele are multe fețe. Discipolii lui - pe care i-a supus spălării creierului, promițându-li-se putere și lux - acum țes un complot împreună și pregătesc pentru lumea întreagă o serie de evenimente, care vor provoca peste tot o nemăsurată tristețe, durere și nenorocire.
Copiii Mei nu vor fi cu nimic mai deștepți. Acei cărora li s-a arătat adevărul și pe care Eu îi voi conduce, sunt suflete curajoase. Ei încearcă cu disperare să atenționeze lumea asupra acestor grupări îngrozitoare, care s-au răspândit în toate direcțiile, având în fața ochilor același țel. În toate țările unde sunt răspândiți, sunt prezenți la toate nivelele puterii și complotează în secret.
Există și membri nevinovați în societățile acestea malefice, care nu își dau seama de realitatea adevărului. Ei fac fapte bune fără să înțeleagă faptele celui rău pe care seniorii lor le fac în secret. Să nu cădeți în eroare, acești seniori, conducători, îl urmează cu fidelitate pe satana și la ritualuri de adorație se obligă să-i fie fideli. Alții, dacă ar fi martori la toate acestea, ar vomita de scârbă, văzând faptele obscene ale adorației satanice și fidelitatea arătată pentru promisiunile celui rău, care stau în centrul organizațiilor lor.
Toți cei care, chiar și dintre voi, găsiți cuvintele rostite de sufletele Mele curajoase ca fiind amuzante, fiți acum atenți la Mine: refuzul de a înțelege adevărul și neascultarea acestor voci curajoase, vă vor distruge viața, credința și traiul. Acești oameni au complotat de foarte mult timp să vă controleze. Activitatea lor este evidentă în multe-multe țări, dar este planificată să se desfășoare astfel încât oamenii care își văd de treabă zi de zi, să nu observe ce se întâmplă.
Șarpele stă gata să sară ACUM 
Când spun că șarpele e gata să sară, prin asta înțeleg că ACUM. El și armata sa vicleană de bestii mândre și înfometate, pătrund rapid și hotărât în toate domeniile vieții. Ei vă dirijează viețile astfel încât să nici nu vă dați seama de asta. Fiind conduși de amăgitor, ei sunt șireți, eleganți, plini de farmec, buni oratori, nemiloși și au în față doar un singur țel. Prin bănci, sisteme moderne de comunicare, armată, instituții religioase și guverne, vor să vă domine pe voi toți. Fiți vigilenți și ascultați-Mă acum.
Nu sunt teorii ale conspirației. 
Avertismentul Meu și al copiilor Mei va fi refuzat ca fiind o teorie a conspirației. Din păcate, nu este așa. Fiica Mea, această situație nu s-a format dintr-o dată. Acest grup - și acum mă refer doar la unul singur - complotează și uneltește de sute de ani, recrutând membrii dintre oamenii cei mai de vază ai societății. Ei i-au ucis pe aceia care în trecut i-au demascat. De-a lungul secolelor au ucis șefi de guverne și de state și printre ei au fost personalități renumite și talentate. Ei sunt frați de sânge și devorează trupul societății.
Moaște sataniste 
Ei cinstesc moaște obscene și semne perverse, pentru că aceasta este dorințele șarpelui. Să nu cădeți în eroare, acesta este un uriaș grup înfiorător. Sunt atât de puternici, încât va fi greu de scăpat din ghearele lor, atunci când li se vor încredința traiul, alimentele și banii voștri.
Copii Mei, mulți oameni la putere din guverne, bănci, din industria alimentară și din organizațiile de ajutorare nu știu ce se întâmplă și nici nu vor ști până la sfârșitul Marii Strâmtorări, care e gata să se desfășoare. Atunci vor vedea că se ivește “bestia” care va aduce schimbări rapide și va trebui ca toți să luptați așa cum nu ați mai făcut-o niciodată până acum, ca să vă ascundeți de guvernarea sa infamă.
Când “bestia” și acoliții ei vor exercita controlul asupra banilor voștri, atunci ei vor controla totul, cu o singura excepție. Nu pot și nici nu trebuie să încerce să vă fure sufletul. Totuși, exact asta vor încerca să facă.
Toți cei care pun la îndoială acest mesaj - pe care vi-l trimit din marea Mea dorință de a vă ajuta și călăuzi, descoperindu-vă Adevărul - ascultați-Mă. Dacă nu dați crezare acestui mesaj, atunci Eu prin rugăciunile pe care le cer prin discipolii Mei, Mă voi ruga ca voi să vedeți lumina. Vă rog, fiți atenți și vigilenți la semnele acestor fiare avide de putere, care deja salivează după planul și falsa glorie pe care o vor obține.
Să nu vă înselați, căci controlând posibilitatea voastră de a face bani nu se vor mulțumi doar să controleze accesul vostru la acești bani. Nu, ei vor să controleze ce mâncați, ce beți și unde trăiți. Acum trebuie să faceți următorii pași necesari pentru a vă proteja.
Căutați adăposturi 
Vă rog, căutați-vă adăposturi ca grupuri de credincioși. Vă voi trimite lumina ca să vă ajute să supraviețuiți. Începeți să vă produceți singuri alimentele. Adunați alimente, cât de multe puteți și puneți-le deoparte. Începeți să planificați ca și când ați aștepta o furtună. Să știți că întunericul se va lăsa în așa mare măsură, încât trebuie să vă pregătiți pentru a putea supraviețui.
Ascultați-i pe profeți. Nu faceți greșeala pe care a făcut-o poporul Meu când nu a vrut să asculte de profetul Meu, Noe. Oamenii i-au întors spatele, n-au vrut să-l asculte. Ei și-au trăit viața de zi cu zi, mâncând și râzând și ignorând total soarta îngrozitoare care-i aștepta.
Ridicați-vă acum. Adresați-vă Tatălui Veșnic, lui Dumnezeu cel Atotputernic, pentru îndrumare. Pregătiți-i pe cei din familie pentru întunericul ce se coboară și a cărui adâncime nu o puteți măsura acum. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru curajul de a nu accepta semnul “fiarei”. El, prin armata lui infamă, va încerca să va pună pecetea, care pentru început va părea o marcă de identificare. Ea vă va fi dată și vor pretinde că este foarte important să o aveți pentru ca să puteți scoate bani, ca să cumpărați alimente, ca să puteți călători, să puteți locui în casele voastre, să puteți încheia afaceri. Acesta va fi controlul suprem. Voi și conducătorii voștri politici veți fi neputincioși.
Fac apel la cei din mass-media, cei încă necontaminați de către acest grup viclean, să fie atenți și să vadă ce se petrece. Demascați-i pe toți cei care îl susțin pe șarpe și armata lui, dar s-o faceți cu prudență.
Copiii Mei, temeți-vă de acest grup și recunoașteți că el cu adevărat există și că afirmațiile oamenilor curajoși și puternici care încearcă să-l demaște, sunt adevărate.
Tuturor celor care poate se întreabă cum dintr-un mesaj dumnezeiesc, poate reieși o asemenea “inepție” senzațională, le spun: Mai gândiți-vă ! Duceți-vă și citiți Scriptura. Ea vă spune încă din timpuri de demult trecute, ce evenimente vor veni. Ea vă da mărturie despre Adevăr, pentru a vă aduce mai aproape de Dumnezeu. Cuvintele profeților Mei de atunci și de acum arată întreg adevărul despre timpurile ce vor veni.
Avertismentul care se găsește în Cartea lui Ioan - deși mulți oameni o consideră greu de descifrat - se bazează pe evenimentele care acum se vor desfășura.
Cartea Apocalipsei profețește cu exactitate șirul evenimentelor care vor fi declanșate de satana pe măsură ce sfârșitul timpului se apropie. El cunoaște adevărul, știe că zilele lui sunt numărate. Însă le spune acelor sărmani copii ai Mei care-l adoră, despre un paradis diferit de cel promis de Dumnezeu și mai atractiv, care ii așteaptă. De aceea în ultima luptă cu Tatăl Meu Veșnic va face totul ca să fure cât mai multe suflete înainte ca mânia Tatălui Meu să lovească.
Satana se grăbește foarte tare. Alergați în direcția opusă. Îndepărtați-l pe el din apropierea familiei voastre și rugați-vă așa cum nu ați făcut-o de mult timp. Rugăciunea vă apără pe toți. Reînnoiți credința voastră, iar atunci când vor coborî cele trei zile de întuneric pe Pământ, ei, discipolii Mei, vor putea ușor să-și lumineze casele. Acel întuneric îngrozitor, pe care nici un om nu și-l poate închipui, va fi mai negru decât noaptea.
Necredincioșilor și acelora care cântă osanale bestiei: în acel moment ei vor recunoaște adevărul, pentru că nu vor scăpa de întuneric, când acesta se va coborî.
Sculați-vă copiii Mei și luptați. Creați planuri pentru supraviețuirea trupului și a sufletului, acum când în fața ochilor voștri se desfășoară faptele rele ale acestor oameni.
Mântuitorul vostru iubitor, Iisus Hristos 
________________________________________
Marele Avertisment – este un dar al milostivirii:
Acest Mare Avertisment, din Milostivirea și Dragostea Mea, dat ca ultimul dar pentru Copiii Mei, va avea loc în curând. Fiecărui copil al Meu îi va fi arătată viața, păcatele, faptele incorecte și fiecare insultă de care se face responsabil față de frații si surorile lui, și toate acestea se vor întâmpla în timpul unui eveniment mistic. Nu va fi exclus nici un bărbat, nici o femeie, sau nici un copil pe acest pământ.
Unii vor fi șocați și întristați de păcatele săvârșite de-a lungul vieții și imediat se vor întoarce la Mine, Judecătorul Drept și astfel se vor mântui. Ei, din iubire și părerea de rău, vor implora milostivire.
Alții vor fi atât de șocați și de îngrețoșați de păcatele care li se vor arăta, încât vor cădea morți, înainte de a avea șansa să ceară iertare.
Pe urmă, vor fi cei care-l urmează pe înșelător. Ei, îngroziți, când își vor vedea faptele rele făcute de-a lungul vieții, vor dori să fugă. Vor încerca să se ascundă, dar nu va fi unde. Ori vor accepta ceea ce au văzut și cu capul plecat vor cere iertare pe loc, ori vor întoarce spatele și deși se vor zvârcoli de rușine și groază, nu vor implora îndurare.
Apoi mai sunt ultimii păcătoși. Când li se vor arăta păcatele, ei se vor justifica și vor nega că au făcut aceste păcate grave împotriva Poruncilor lui Dumnezeu. Pur și simplu vor nega adevărul și se vor întoarce spre întunericul veșnic al iadului.
Îndurarea Mea nu va refuza pe nimeni 
De ce nu vor să înțeleagă aceasta copiii Mei? Dacă ei se pocăiesc sincer și dorința lor este de a trăi cu Mine pe noul Pământ, unde Cerul și Pământul se vor uni, atunci de ce nu cer iertare? Nimeni nu va fi întors de la milostivirea Mea, dacă arată remușcare (căință). Dar ei sunt atât de prinși în urmărirea propriilor țeluri egoiste, încât nu vor reuși să înțeleagă consecințele.
Treziți-vă acum cu toții. Acceptați schimbările la care veți fi martori, cauzate de faptele rele ale omenirii, ca și semnele profețite, care preced reîntoarcerea Mea pe Pământ.
Permiteți-Mi să vă conduc în Paradis 
Prin acest profet și prin Cartea Adevărului, prin iubirea pe care o simt pentru voi, vă mai rog o dată, întoarceți-vă la Mine, înainte ca timpul să se termine. Permiteți-Mi să vă țin în brațele Mele. Permiteți să pătrundă în trupul, sufletul și în mintea voastră, iubirea Mea. Deschideți-vă inimile și permiteți-Mi să vă conduc în Paradis, unde veți savura Viața Veșnică. De ce ați vrea să alegeți poteca spre neant, tocmai acum când adevărul a fost revelat?
Inima Mea tremură de îngrijorare și de tristețe când Mă gândesc la copiii care refuză adevărul promisiunii Mele. Încă o dată vă spun, întoarceți-vă la Mine și vorbiți cu Mine. Rugați-Mă să vin din nou în inimile voastre. Îmi voi face loc in sufletul vostru. Aceasta o promit chiar și celor mai împietrite suflete. Doar un singur cuvânt trebuie să spuneți. Cereți-Mi să vă arăt și vouă prezența Mea cu următoarele cuvinte:
"Isuse mă simt pierdut. Deschide-mi inima, ca să pot primi iubirea Ta și arată-mi adevărul în așa fel, încât și eu să mă salvez. Amin" 
Cuvintele Mele despre Marele Avertisment nu sunt amenințări. Acest eveniment este cunoscut încă de la moartea Mea pe Cruce. De ce sa credeți că nu se poate întâmpla? Adevărul e scris în Sfânta Scriptură, ca să-l înțeleagă toată lumea. Voi acționa ca Mântuitor al vostru până în ultima clipă, chiar înainte să vin ca Drept Judecător, pentru a-i conduce pe copiii Mei la familia Mea de mare iubire, bucurie și fericire, unde cu toții vom trăi veșnic în armonie.
Satana și acoliții lui vor fi aruncați pentru totdeauna în întuneric. Familia Mea va participa la aceasta bucurie a Raiului Divin, la vederea căruia nici un om care l-ar întrezări, nu ar putea întoarce spatele promisiunii acestei curate fericiri în Împărăția Tatălui Meu.
Rugați-vă, rugați-vă pentru iertare și pășiți cu slavă în Împărăția Tatălui Meu, unde voi și cei dragi ai voștri veți fi salutați în lumina iubirii curate.
Mă voi lupta să vă recâștig pe toți 
Am murit pentru voi toți și mă voi lupta până în ultima clipă să vă recâștig, în ciuda întunericului existent în lume .
Vă rog permiteți-Mi să vă arăt încă o dată cât de mult vă iubesc. Luați-Mă de mână, lăsați capul vostru pe umărul Meu și sufletul vostru fragil se va aprinde de o iubire pe care ați uitat-o de mult.
Mântuitorul vostru iubit, Iisus Hristos
________________________________________
Avertisment credincioșilor, să nu refuze profeții adevărați:
Fiica Mea iubită, tu acum primești ultimele mesaje pentru omenire, pentru ca acestea să fie înțelese încă înainte de sfârșitul vremurilor, pentru a își salva sufletele.
Conform prevestirilor, mulți îngeri sunt acum dispersați în întreaga lume pentru a pregăti pământul pentru Revenirea Mea. Mulți dintre ei sunt prezenți sub formă umană și au ales aceeași povară ca și tine, fiica Mea iubită. Nașterea lor a fost planificată, având în vedere Marele Avertisment și timpurile de pe Urmă.
La fel și demonii au fost sloboziți din iad și au fost dezlegați. Ei se prezintă pe pământ prin ispite și minciuni. Îi atrag pe copiii Mei care se deschid influențelor lor. Contaminează toate sufletele care sunt deja în întuneric. Prin minciuni ajung în sufletele lor și îi conving că a lor credință în Mine și în Tatăl Veșnic este o prostie.
Nimic din înfățișarea lor exterioară nu trădează vreun semn care să-i lege de ceea ce după părerea voastră ar putea însemna ceva rău. Dimpotrivă, se prezintă ca niște oameni inteligenți, culți și influenți. Ei vor fi foarte convingători când vor predica și astfel copiii Mei buni vor crede că acesta este adevărul. Din păcate în inima lor nu este iubire, iar voi trebuie să fiți precauți față de învățăturile lor.
Acum vreau sa îi chem pe credincioșii Mei. Voi copiii Mei, prin credința și rugăciunile voastre, ați primit darurile pe care le-am promis tuturor celor ce Mă urmează. Vi s-au dat diferite daruri și toate servesc pentru a răspândi Cuvântul Meu Mele în mod diferit.
Evaluarea vizionarilor:
Tuturor celor cărora le dau darul discernământului, ca să vă ajute să-i identificați pe aceia care vin în numele Meu sau pe aceia care vin în numele satanei - le spun, să fie foarte precauți. Este corect să fiți prudenți cu profeții falși. Dar niciodată să nu-i condamnați pe aceia care spun că vin în numele Meu, fără să examinați temeinic mesajele lor. Niciodată nu e voie să judecați mesajele trimise de Mine pe baza “aparențelor”. Dacă un om spune că a venit în numele Meu, să nu presupuneți că judecata voastră față de el este desăvârșită. Fiți prevăzători față de astfel de profeți, care sunt ironizați și provoacă revoltă când spun că primesc mesaje divine de la Mine sau de la Binecuvântata Mea Mamă.
Nu cădeți imediat în greșeala judecării, înainte să fi ascultat cu atenție acele mesaje. Ele nu numai că trebuie să facă referire la învățătura Mea, ci trebuie să fie în legătura și al Meu Cuvânt și să fie pline de iubire. Vă vor învăța cum ar trebui să vă trăiți viețile în numele Meu pentru a vă putea salva.
Niciodată să nu vă speriați atunci când profeții Mei spun că primesc mesaje referitoare la viitor, pe care nu le pot dezvălui. Nu cădeți în păcatul prejudecății, analizând aceste mesaje în funcție de clasa socială căreia îi aparțin acești profeți. Unii au puțină cultură. Alții dimpotrivă, se exprimă clar. Mulți nu corespund a ceea ce credem că trebuie să însemne imaginea unei persoane “ sfinte”.
Dar sunt metode prin care puteți fi siguri de autenticitatea lor. Toți cei care comunică cu Mama Mea iubită, în cele mai multe cazuri, prevestesc evenimente cărora Ea le dezvăluie dată și oră fixă. Mulți dintre cei care au luat parte la asemenea apariții, vor fi martori la astfel de evenimente. În cazul în care se comunică mesajele Mele pentru omenire, ele vor fi date lumii astfel încât să nu servească spre slava profetului.
A-i judeca pe oameni 
În sfârșit, credincioșii Mei, în ciuda faptului că Mi se supun, tot îi vor desconsidera pe aceia care profețesc evenimente viitoare și-i vor calomnia pe aceia care sunt binecuvântați cu puterea de vindecare a Duhului Sfânt. Reculegeți-vă și treziți-vă din somnolența voastră tihnită. Acești profeți vor tulbura rutina voastră deoarece nu rezonează (nu sunt pe aceeași lungime de undă) cu grupul vostru sfânt. Ei nu se vor potrivi în tiparele la care voi v-ați aștepta. Luați aminte: dacă voi veți judeca din auzite sau din bârfele altor persoane, veți comite păcat. Păcatul săvârșit împotriva profeților Mei Mă supără profund. Dacă veți refuza profeții Mei adevărați, Mie Îmi întoarceți spatele.
Dar azi, în lume se întâmplă tocmai acest lucru, atunci când tot mai mulți vizionari ies la lumină. (în public). Nu este ușor pentru credincioșii Mei. Gândiți-vă că înainte să judecați trebuie să citiți mesajele profeților Mei și aici Mă refer și la cele care poate provin de la un profet fals.
Rugați-vă pentru călăuzire când citiți aceste mesaje. Mesajele adevărate vor fi pline de iubire. Totuși vor fi ferme prin autoritatea lor. Mesajele care se împotrivesc a tot ce ați învățat despre învățăturile Mele și ale Apostolilor, indiferent cât de subtile ar fi, vor fi ușor de evaluat.
Nu treceți sub tăcere credința voastră 
Mergeți acum copiii Mei și deschideți-vă inimile în fața profeților Mei. Ei există pentru a vă convinge că a sosit vremea ca Eu să vă pregătesc să vorbiți în numele Meu. Nu uitați că profeții primesc de la Mine slavă, în pofida faptului că sunt supuși umilinței și batjocurii oamenilor. Vor fi pedepsiți aceia care spun că Mă urmează, dar, pe de-o parte tac despre credința lor, iar pe de altă parte, se grăbesc să vorbească împotriva profeților Mei adevărați. În inimile voastre știți că toți cei pe care-i condamnați spun adevăruri despre evenimentele ce vor urma, doar că vă e greu să le acceptați. Ați putea întreba: de ce lucrează Mântuitorul Meu, Iisus Hristos, prin astfel de persoane. Nici măcar nu sunt discipoli sfinți, conform standardelor Mele. Ei bine, întrebarea Mea pentru voi este următoarea: de ce credeți că doar acei puțini aleși, care și-au dedicat viața rugăciunii, au autoritatea de a-i respinge pe cei care vorbesc în afara cercului vostru? Nu ați învățat nimic? Nu înțelegeți că și cei care-și petrec viața în rugăciune pot cădea, la rândul lor, victime ale înșelătorului?
Îi vor urî pe profeții Mei adevărați 
Nu uitați că și Eu, atunci când am fost pe pământ, Am fost batjocorit, ironizat, respins și disprețuit de către bătrâni și preoți. Dacă pe Mine M-au urât, atunci puteți fi siguri că și profeții Mei adevărați vor fi dintre cei mai disprețuiți, în timp ce în altă parte vor fi prețuiți cu mare cinste.
Tuturor să vă fie rușine. Profeții Mei nu vor proveni din grupurile voastre, dar trebuie să-i cinstiți. Ei vor fi cel mai puțin autentici profeți, dacă privim viața lor de până acum. Unii provin din condiții de viață precare. Alții din familii înstărite. Unii au parte de puțină școală pe când alții se vor naște cu darul cuvintelor (al scrierii). Aceștia sunt profeții Mei aleși. Ascultați vocile lor înainte de a-i condamna.
Rugați-vă pentru ei. Rugați-vă pentru a nu fi respins Cuvântul Meu care a fost dat acestor profeți. Nu refuzați Cuvântul Meu. Necredincioșii întotdeauna vor încerca să discrediteze aceste suflete curajoase, care vestesc cu putere Cuvântul Meu, dar asta este de așteptat. Însă atunci când credincioșii Mei, mai ales din grupurile de rugăciune, din mănăstiri și din alte locuri spirituale îi refuză vizibil pe vizionarii Mei adevărați, atunci Inima Mea se frânge. Ascultați Cuvântul Meu. El nu se abate niciodată de la adevăr, nu așa cum voi, dragi discipoli, modelați adevărul pentru a se potrivi interpretării voastre.
Deschideți-vă ochii. Treziți-vă. Semnele au început, sunt vizibile pentru toată lumea. Vouă, credincioșilor Mei nu v-a rămas mult timp. Ascultați. Rugați-vă. Uniți-vă și vestiți Cuvântul Meu în unitate, ca să salvați suflete, înainte ca timpul să expire.
Iubitul vostru Iisus Hristos, Mântuitor și Judecător Drept

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu