sâmbătă, 21 aprilie 2018

Rugăciune de la Arhanghelul Mihail primită în 2 aprilie 2018

April 2, 2018 @ 12:45pm, St Rosalie's Parish, Eucharistic Chapel, Hampton Bays, New York

Eu, Arhanghelul Mihail, apărătorul tuturor copiilor lui Dumnezeu, vă chem pe toți pentru a invoca următoarea rugăciune pentru a împiedica și a distruge spiritele rele, demonii, și minionii satanei care încearcă să infesteze și infecteze umanitatea pentru a distruge spiritele si sufletele copiilor lui Dumnezeu.
Cel rău și minionii lui nu vor avea succes în planul lor de a ataca și infesta și chiar de a vă poseda, dacă invocați următoarea rugăciune și poruncă, în mod repetat și frecvent, așa cum vă poruncesc să îndreptați următoarea rugăciune împotriva satanei, a minionilor lui răi și împotriva tuturor spiritelor malefice și entităților care vă atacă aici pe Pământ. Repetați următoarea rugăciune pentru a vă proteja:
" În numele lui Isus Cristos!
Îți ordon …
Te oblig …
Te expulzez …
Din mintea si corpul meu,
Din spirit și suflet!"
Repetați această rugăciune cu tărie și des pentru salvarea propriului vostru spirit și suflet în viața de apoi, precum și în mintea și trupul, spiritul și sufletul vostru în timpul vieții voastre pământești.
Răspândiți această rugăciune printre membrii familiei voastre, prietenilor și tuturor celor la care ajungeți prin slujirea voastră de a salva copiii lui Dumnezeu de ravagiile celui rău.

Sursa : http://afterthewarning.com/messages-from-heaven/ned-dougherty/2018/04/04-02-msg-from-saint-michael.aspx

2 comentarii:

  1. Intrebare, ce se spune in locul punctelor?
    "Iti ordon demone, spirit malefic si entitate malefica"..Corect?

    RăspundețiȘtergere
  2. asa am primit traducerea mesajului. Imi cer scuze, am rugat pe cineva sa reia traducerea si cand primesc clarificarea, voi edita postarea.

    RăspundețiȘtergere