duminică, 3 februarie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 28 IANUARIE 2019


EU SUNT STĂPÂNUL TIMPULUI…
ACESTA ESTE MOMENTUL ÎNCEPERII PLÂNGERILOR PENTRU POPORUL MEU...ȘI POPORUL MEU ESTE TOATĂ OMENIREA.
Iubiții Mei,dacă ați avea credință cât un bob de muștar!….(vezi Lc 17,6)
Dacă ați avea credință nu ați ajunge să disperați, nici nu ați accepta că ceea că trăiește omenirea este parte din acțiunea răului asupra omului.
Cei mândri spun că totul este bine, când mare parte din omenire este în derivă, merge dintr-o parte în alta crezând că sunt permise cele nepotrivite, trecând cu ușurință la interzis.
Grâul se transformă în neghină; atunci când grâul este altoit cu neghina nu mai este același. Neghina invadează cu putere pentru ca grâul să nu dea roade, să nu strălucească.
EU AM VENIT ÎN LUME PENTRU CA OMUL SĂ CONTINUE LUPTA PENTRU CONVERTIRE. CEI CONVERTIȚI SUNT FERMI ȘI CONTINUĂ SĂ ÎMBRĂȚIȘESE CREDINȚA PENTRU A NU CĂDEA ÎN FAȚA TENTAȚIILOR SAU ÎNCERCĂRILOR.
Iubitul Meu Popor, Biserica Mea a fost invadată de neghina pe care unii dintre copiii Mei au introdus-o în Ea, permițând ca Poporul Meu să se clatine când este chemat să parcurgă o cale pe care Eu nu le-am poruncit-o.
Biserica Mea a fost invadată de cei care se ascund în Ea pentru a săvârși păcate oribile în fața cărora Inima Mea sângerează.
BISERICA MEA MERGE CĂTRE SCHISMĂ, ÎNAINTÂND PRIN ÎNCĂLCAREA LEGILOR MELE. O parte dintre cei pe care Eu i-am numit copiii Mei preferați, religioșii și religioasele Mele, acceptă ceea ce Eu le-am semnalat ca păcat și ca abominabil în Ochii Mei.
Copiii Mei preferați și fedeli ai Legii Mele, ai Sacramentelor Mele, din respect față de acești încălcători ai legilor Mele, rămân temători ca oile în fața lupului.
LEGEA MEA ESTE IUBIREA ȘI POPORUL MEU TREBUIE SĂ FIE CONDUS LA IUBIREA MEA, NU LA IUBIREA OMULUI, CI LA IUBIREA DIVINĂ PENTRU CA SĂ PĂTRUNDEȚI ÎN ADEVĂRUL MEU.
Iubirea Mea nu rămâne în Mine, ci este dată fiecărui copil al Meu și ea înfăptuiește minuni în cel ce Mă caută cu inimă căită și smerită. Iubirea Mea se găsește în expresia Creației cu minunățiile ei; fiecare moment se arată înaintea voastră împărtășindu-vă din grandoarea puterii Dumnezeirii Mele, dar respingând Iubirea Divină care participă la Creație, omul se transformă într-o creatură umană necunoscută care nu comunică Iubirea Mea, ci distruge Creația Mea.
Creația nu este doar ceea ce vă înconjoară în natură, în univers sau în elementele sale. Omul este expresia totală a Iubirii Noastre Trinitare, Iubirea Noastră este eternă, dar mare parte dintre ai Mei comit păcate și greșeli una după alta, fiind în pericol de osândire a sufletului lor, dacă nu se căiesc cu adevărat și nu fac o propunere fermă de a nu Mă mai ofensa. ACESTE PĂCATE ȘI SACRILEGII CONTINUE CARE SE ÎNTÂMPLĂ PE TOT PĂMÂNTUL PRIN MARILE ȘI ORIBILELE PĂCATE PRECUM AVORTUL, CARE ESTE PĂCATUL ÎMPOTRIVA DARULUI VIEȚII, ACCELEREAZĂ SUFERINȚA OMENIRII.
Premeditarea și cooperarea celor care săvârșesc avortul este așa o mare crimă... Lacrimile Mele se varsă pe Pământ și natura reacționează împotriva omului precum și la varietatea de păcate pe care diavolul le-a adus în mintea omului și omul le-a primit deși merg împotriva naturii umane.
PRIVESC LA ATÂȚIA IROZI CARE SEMNEAZĂ PROIECTE ÎMPOTRIVA DARULUI VIEȚII PENTRU CA OMUL SĂ SE PROTEJEZE ÎN LEGEA UMANĂ ȘI SĂ UITE DE LEGEA DIVINĂ, LA ACEȘTI IROZI CARE SUNT CĂLĂII ORDINII MONDIALE CARE DICTEAZĂ LEGILE OMENIRII.
TOȚI ÎNGERII ÎN CER SPUN CU VOCE RIDICATĂ: ABOMINAȚIE, ABOMINAȚIE, ÎNAINTEA FIECĂRUI ACT ÎMPOTRIVA DUHULUI MEU SFÂNT!
Acte de sacrilegiu atât de grave atrag natura să se comporte împotriva celui ce acționează în afara Voinței Noastre Trinitare care este iubire.
Poporul Meu suferă în marșul împotriva Legii Divine; nu pot împărtăși cu frații lor ceea ce nu au în inimă.
Poporul Meu, Mă urâște și își agită trupurile lor dezbrăcate pe străzi cu țipete împotriva Mea, anesteziați de diavol.
Aceasta este ceea ce a plantat anticristul care, fără a se manifesta public, a ajuns să vă domine pentru a vă îndepărta de Mine, pentru a vă fura Mântuirea.
TREZIȚI-VĂ, COPII, TREZIȚI-VĂ!...
EVENIMENTELE SUNT CONTINUE, NU AȘTEPTAȚI, VOR AJUNGE DINTR-O ȚARĂ ÎN ALTA.
Pământul se întoarce împotriva omului care nu este ferm, ci aleargă precum apa; apa este aruncată pe pământ și copiii Mei suferă din cauza ei. Nucleului Pământului fierbe și erup vulcanii. Unde nu era apă, va fi apă și unde era apă, nu va mai fi. Seceta va crește și inundațiile vor lua omul prin surprindere. Pământul se crapă și marea se scufundă pentru ca apoi să se ridice în zonele de coastă. Frigul vine, copiii Mei suferă și Eu sufăr pentru ei.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Islanda, natura se revoltă împotriva ei.
Rugați-vă copiii Mei, Biserica Mea va fi surprinsă de o veste.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru China, omul va trăi în tulburare.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, Spania va fi surprinsă, moartea se arată.
Iubitul Meu Popor, SUNT IUBIRE INFINITĂ ȘI TOTODATĂ ADEVĂR INFINIT CARE VĂ CHEAMĂ PENTRU A VĂ PREGĂTI ACUM CÂND PURIFICAREA SE MENȚINE PESTE UNELE ȚĂRI ȘI SE EXTINDE CĂTRE ALTELE.
SUNT IUBIRE INFINITĂ, MILOSTIVIRE INFINITĂ ȘI TOTODATĂ VĂ SEMNALEZ OFENSELE GRAVE CARE ÎN ACEST MOMENT SUNT SUBIECTUL VIEȚII COTIDIENE.
SUNT MILOSTIVIRE INFINITĂ ȘI VĂ CHEM SĂ VĂ APROPIAȚI DE MINE CU UMILINȚĂ PENTRU CA SĂ MĂ ASCULTAȚI, SUNTEȚI COPIII MEI PE CARE ÎI IUBESC ȘI PENTRU CARE M-AM DĂRUIT PE CRUCEA MEA DE IUBIRE.
Nu subestimați Chemările Mele, priviți în înalt, priviți în înalt!
Nu vă temeți, veniți la Mine și veți regăsi Pacea, gustul Iubirii Mele. Îi binecuvântez pe cei care iau cunoștință de Iubirea Mea Dumnezeiască, implicit această Chemare. Vă binecuvântez.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, chemarea nu se lasă așteptată, Domnul nostru ne dezvăluie ceea ce ne așteaptă și ne asigură că cine posedă Iubire Dumnezeiască este un transmițător de iubire și de bine.
Insistă atât să fim Iubirea Lui și ne solicită fiecăruia dintre noi să fim parte activă a acelei reconcilieri cu Preasfânta Treime pentru a se salva cel mai mare număr de creaturi umane.
Ne cheamă să luăm cunoștință de transcendența de a fi fraterni, dar fraterni în adevăr și asta înseamnă a coopera în Lucrarea Tatălui pentru ca mântuirea să fie abundentă.
NU PUTEM TRĂI DEPARTE DE DUMNEZEU PENTRU CĂ NE RĂTĂCIM ȘI PENTRU CĂ PIERDEM MÂNTUIREA VEȘNICĂ; ÎN PLUS ACEEAȘI CREAȚIE PRIVEȘTE CU INDIFERENȚĂ LA CEI CE TRĂIESC ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU.
Rugăciunea în unitate este o forță nu doar spirituală, ci și forța iubirii prin care Dumnezeu își revarsă Bunătatea Sa în minunile care au loc continuu, una după alta, în fața noastră.
Domnul nostru fără a se preface, ne transmite durerea Lui și consecințele întreruperii Darului vieții de mâini umane și cât de abominabil este aceasta în fața Ochilor Lui Dumnezeu.
Întreruperea vieții este un păcat foarte grav; acum s-a permis să se meargă mai departe, dând loc acestei practici până la o zi înainte de naștere. S-au aprobat ajutoare pentru medicii bolnavi care pot duce la capăt această abominație fără a fi pedepsiți de lege....
Aceasta este ființa care-L posedă pe Duhul Sfânt?
Aceasta înseamnă să faci parte din această eră, presupus avansată, sau o fi dominația anticristului peste om?
Fraților, ne găsim într-un moment în acel spațiu al Timpului Dumnezeiesc care nu este un Timp, ci Voință Divină și care ne cheamă să ne convertim în ceea ce omenirea a pierdut: SĂ FIM COPII AI LUI DUMNEZEU. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu