sâmbătă, 9 februarie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 2 FEBRUARIE 2019


Iubitul Meu Popor:
ÎN FIECARE BĂTAIE A INIMII MELE SUNT DURERILE PE CARE LE SUFĂR ÎN FAȚA INGRATITUDINII PE CARE MI-O PROVOACĂ OMENIREA, LA FEL CUM ÎN INIMA MEA ESTE ȘI CONSOLAREA CELOR CARE MĂ IUBESC ȘI REPARĂ PENTRU CEI CARE MĂ JIGNESC.
I-am alertat pe copiii Mei de pe întreg Pământul pentru a fi conștienți de faptele și actele lor și de consecința viciilor și ispitelor asupra sufletului uman. V-am prevenit de prezența diavolului ce vă pândește pentru ca mergeți împotriva naturii umane și comiteți josniciile cele mai de negândit.
UITAȚI CĂ TOATE FAPTELE ȘI ACTELE VOR FI JUDECATE. DEJA AVEȚI CONȘTIINȚA ”ȘTIINȚEI BINELUI ȘI RĂULUI” (vezi Gen 2,17) ȘI AVEȚI LIBERUL ARBITRU. DE ACEEA AVEȚI ÎNAINTEA VOASTRĂ BUCURIA INEFABILĂ A CASEI MELE SAU PEDEPSELE VEȘNICE ÎN IAD.
V-am chemat să fiți apostolii Iubirii Mele. Apostolul știe că doar cu bunele intenții nu va reuși să se transforme, nici să-i transforme pe semenii lui. El trebuie să fie îndeplinător al Legii Mele și apoi să-i ajute pe frați cu aceeași iubire, iubirea Mea, și aceeași caritate, caritatea Mea, aceeași iertare, credință, speranță, cu rugăciune și o conștiință decisă a îndeplini scopurile cu care excelați în spirit. Ascult scopuri atât de bune, dar majoritatea rămân în stadiul acesta, în scopuri bune. Sunt atât de inconștienți, prin urmare puțini au forța interioară necesară pentru a reuși să fie aluatul Iubirii Mele.
Poporul Meu, se extind învățăturile doctrinelor contrare credinței, contrare Învățăturilor Mele. Fiți faruri acolo unde există persoane care văd timpul în care trăiți și nu negați ceea ce nu puteți nega. Rămâneți atenți ca să fiți mai buni și nu permiteți să fiți intimidați de cei care simulează că sunt mari doctori și vă dictează norme contrare Legii Mele. 
VĂ CHEM SĂ RĂMÂNEȚI ÎN RUGĂCIUNE ȘI SĂ FIȚI EXEMPLU PENTRU FRAȚII VOȘTRI CA SATANA SĂ NU AIBE PUTERE ASUPRA COPIILOR MEI CĂCI JUDECATA MEA AJUNGE ȘI NICIUNUL NU VA SCĂPA DIN MÂNA MEA. TOȚI CEI CARE NU M-AU ASCULTAT ȘI I-AU CORUPT PE INOCENȚII MEI, PE TOȚI ÎI VOI GĂSI. DE ACEEA TREBUIE SĂ VĂ SCHIMBAȚI, TREBUIE SĂ VĂ CĂIȚI ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI PENTRU CONVERTIRE ÎN FIECARE MOMENT.
Toți au avut ocazia. Eu v-am dat-o tuturor pentru ca să nu vă pierdeți și să reusiți să vă căiți, dar ați disprețuit-o și ați primit răul ca și baston de care vă sprijiniți pentru a merge.
NU MAI AȘTEPTAȚI TIMPURI DE MARE DURATĂ PENTRU CĂ OFENSELE ÎMPOTRIVA TRINITĂȚII NOASTRE SUNT CELE MAI RELE, cele mai respingătoare și sfâșietoare pe care omul le poate comite pentru a ne răni.
Diavolul a uzurpat inimi și le-a făcut să dicteze norme împotriva Mea, acelea despre care Eu v-am prevenit și pe care le vedeți în fața ochilor voștri. Fidelii Mei, da, privesc. Aceia care nu Mă iubesc nu văd răutatea în nimic, dar voi veni când vă așteptați mai puțin.
Iubitul Meu Popor, mergeți către abis și voi simțiți că trăiți în siguranță, dar ați abuzat de Milostivirea Mea și nu voi mai permite.
Amintiți-vă ce s-a întâmplat cu Sodoma și Gomora: descărcări electrice, tunete insuportabile, fulgere nemaivăzute, vânturi de neoprit și foc puternic (vezi Gen 19, 23-29. Această generație va suferi mai mult decât Sodoma și Gomora, pentru că crimele acestei generații le-au întrecut pe toate cele întâmplate anterior.
Mă priviți ca pe cel ce nu are putere pe Pământ și ați golit Iubirea Mea din inima omenească. Veți simți sete nemăsurată și va fi setea de Cuvântul Meu în mijlocul vostru.
Căiți-vă, căiți-vă de ororile pe care le comiteți mare parte a acestei generații, abominații care vor crește din voința celor care mențin puterea de decizie pe Pământ. Oraș după oraș va cădea în păcate teribile și pentru toți va fi un mare triumf să ridice mâna împotriva unui inocent.
Diavolul șoptește la urechea omului și îl impulsionează să acționeze ridicând mâna pentru a omorî, este cultura morții, nebunia diavolului ce nu se lasă așteptată în omenire.
Rugați-vă pentru Germania.
Rugați-vă copiii, rugați-vă pentru Chile, suferă puternic.
Rugați-vă copii, rugați-vă pentru prăpădurile naturii în Statele Unite.
Rugați-vă copiii, rugați-vă pentru Cuba pentru ca locuitorii ei să se convertească.
Rugați-vă pentru Ecuador, se cutremură.
Iubitul Meu Popor, sângele curge în diferite părți ale pământului, acolo unde nu s-au supus Poruncilor Mele; omul merge fără sens prin viață provocând rele.
Vă chem să reînnoiți iubirea față de Treimea Noastră și față de Mama Mea. Este urgent ca spiritualitatea să fie distinctivă în Poporul Meu fidel.
Deoarece Eu sunt Atotmilostiv, nu refuz Iertarea Mea, dar voi trebuie să ajungeți înaintea Mea cu inima, mintea, gândul și toate simțurile direcționate către un scop: SĂ NU PĂCĂTUIȚI, SĂ NU STAȚI CU CEI CARE MĂ JIGNESC. TREBUIE SĂ FIȚI ADEVĂRAȚI ÎNDEPLINĂTORI AI FAPTELOR DE MILOSTIVIRE. (vezi Mt 25, 31-46) CREȘTEȚI ÎN IUBIREA FAȚĂ DE APROAPELE, FIȚI CARITATIVI, CU SPERANȚĂ, PENTRU A AVEA O CREDINȚĂ FERMĂ.
Poporul Meu, sunteți lumina Ochilor Mei și voi uitați aceasta. Vă angajați în cele lumești și cu ușurință cădeți în focul păcatelor cele mai întunecate și teribile. Vă chem să-Mi fiți fideli Mie, să ascultați de Mama Mea, să îndepliniți Legea Mea întocmai.
Beneficiile Iubirii Mele nu se lasă așteptate în mijlocul marilor calamități, vă voi uimi cu minunăția Iubirii Mele pentru Poporul Meu.
ÎNGERUL MEU DE PACE VA VENI PENTRU A REÎNNOI SPERANȚA PIERDUTĂ.
MILOSTIVIREA MEA SE REVARSĂ ÎN TORENTE ASUPRA CELOR CARE MI SE DĂRUIESC MIE FĂRĂ OPRELIȘTI, ÎN CEI CARE SE CĂIESC ȘI SE CONVERTESC, ÎN CEI CARE FAC FAPTE BUNE ÎN FAVOAREA FRAȚILOR LOR PENTRU CA SĂ-ȘI MÂNTUIASCĂ SUFLETUL.
Eu sunt Dumnezeul vostru și asigur Viața Veșnică pentru cine păstrează Credința.
Nu vă opriți, nu priviți la falsitatea promisiunilor oamenilor, nu tergiversați Legea Divină, respectați Darul Vieții, nu permiteți ca familiile să fie învinse de rău.
Vorbiți-Mi, sunt în voi.....
Căutați-Mă în Tabernacol....
Dacă vă găsiți în tulburare, căutați-Mă. Chemați-O pe Mama Mea, Ea este Regină și Mamă, primiți-i pe Îngerii voștri Păzitori, pe Sfinții Mei pentru ca să mijlocească pentru voi; nu sunteți singuri....
Veniți la Mine, vă binecuvântez cu Iubirea Mea.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, tandrețea Domnului nostru nu se poate nega. Acea iubire infinită care ne-a răscumpărat pentru a rămâne în lupta pentru sfințenie, nu obosește; rămâne atentă și ne cheamă încă o dată și încă o dată.
Este măreția Domnului nostru care iubește și iartă, fără a obosi, fără a permite ca fiii Lui să meargă în derivă. Această măreție pe care omul nu o poate înlocui, iubirea infinită și milostivă, o putem găsi numai în cine este izvorul însuși al milostivirii.
Fraților, suntem alertați să medităm și să cercetăm această chemare care nu scandalizează, ci ne asigură Triumful final, acela la care tot copilul Lui Dumnezeu este chemat, acela care i se oferă oricărui copil al Lui Dumnezeu, dar nu toți o primesc.
În acest timp convulsiv în care apar mari și grave controverse, să aveam gravat în inima noastră și în simțurile noastre iubirea infinită căci pentru acea iubire infinită suntem în stare să ne oferim Celui care poate totul: Dumnezeu. Amin.
Fraților împărțim faptele de Milostenie cu voi:
I- Fapte de milostivire corporală
Acestea provin mai ales dintr-o listă făcută de Domnul în descrierea Judecății de Apoi. Acestea sunt:
     Vizitarea bolnavilor
      A da de mâncare celui înfometat
      A da de băut celui însetat
      A da adăpost pentru pelerin
      A îmbrăca pe cel gol
      A vizita pe cei închiși
      A îngropa pe cei defuncți

II  Fapte de milostivire spirituală:

Acestea au fost luate de Biserică din alte texte care sunt în întreaga Biblie și din atitudini și învățături ale lui Cristos însuși: iertarea, corecția fraternă, consolare, suportarea suferinței etc. Acestea sunt:

1)      A învăța pe cel ce nu știe
2)      A da un sfat bun celui ce are nevoie
3)      A corecta pe cel ce greșește
4)      A ierta pe cel ce ne jicnește
5)      A consola pe cel trist
6)      A suferi cu răbdare defectele aproapelui
7)      A se ruga la Dumnezeu pentru cei vii și cei morți

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu