duminică, 24 februarie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 30 NOIEMBRIE 2018

Iubitul nostru Domn Isus Cristos îmi spune:
Iubita Mea fiică, PRIVEȘTE CUM OAMENII RESPING ADEVĂRUL CHEMĂRILOR MELE PUNÂND MASCA BINELUI LA CEEA CE LE OFERĂ MODERNISMELE, MASCÂND RĂUL ȘI ASTFEL SUNT TRĂDAT ÎMPREUNĂ CU POPORUL MEU DE UNII DINTRE CEI CONSACRAȚI MIE!
Văd cum în Divinitatea și în Splendoarea Sa, în uniune cu Preasfânta noastră Mamă, se arată Domnul nostru în picioare cu Sceptrul Său. Disting o sferă care reprezintă Pământul și din care ies două inele și din ele un vârf gros pe care Domnul nostru îl i-a cu fermitate în Mâna Lui. O frumusețe de negândit a Domnului nostru care, cu Iubirea Lui naturală, mă privește cu Ochii Lui de culoarea mierii care magnetizează. Mama noastră de o frumusețe fără egal alături de Fiul Ei, Îl ascultă cu mare solemnitate.
Continuă Domnul nostru spunându-mi:
IUBITA MEA, PRIVESC CUM SUNT TRĂDAT DE UNII DINTRE CEI CARE  AU PROMIS SĂ MĂ IUBEASCĂ MAI PRESUS DE TOATE LUCRURILE ȘI, ÎN ACEST TIMP, MĂ DISPREȚUIESC ÎMBRĂȚIȘÂND LIBERTINAJUL PE CARE DIAVOLUL ÎL OFERĂ. Transformându-se în dușmani ai Iubirii Mele, luptă împotriva a ceea ce este Divin punându-Mă în umbră și simulând că Mă slujesc pentru a confuza Poporul Meu. Ei îmbrățișează voința diavolului și resping Voința Mea, îmbătați de răutatea lui. Predomină mândria în cei care M-au uitat. Ei merg în mare ignoranță, dar dezbat Adevărul Meu cu argumente pentru a arăta ”puterea terenă” care îi va duce la pierzare.
DEMONII S-AU NĂPUSTIT PESTE OMENIRE INJECTÂND LĂCOMIA PENTRU CEEA CE ESTE AL MEU, OTRĂVINDU-VĂ CA SĂ CREDEȚI CĂ CUNOAȘTEȚI TOT, UITÂND CĂ ”EU SUNT CEL CARE SUNT”, (Ex 3,14) ȘI ÎNAINTEA MEA VA TREBUI SĂ PĂSTRAȚI LINIȘTEA.
Copila Mea, câți dintre ai Mei devin răi dorind a poseda tot și se calomniază unii pe alții în căutarea puterii în fața fraților lor!
Nu Mă respectă, ci dimpotrivă, își bat joc de Mine. Nu privesc cu transparență, nici prin lumina Adevărului starea acestei generații decadente. De aceea nu se tem să Mă ofenseze, să Mă refuze, să Mă ignore, să Mă profaneze și războiul omului împotriva omului se apropie atât de mult că va fi inevitabil...
”Și așa cum a fost în zilele lui Noe, tot așa va fi în zilele Fiului Omului: ei mâncau, beau, se însurau și se măritau până în ziua în care Noe a intrat în arcă; atunci a venit potopul și i-a nimicit pe toți. La fel cum s-a întâmplat și în zilele lui Lot: ei mâncau, beau, cumpărau, vindeau, plantau, construiau; dar în ziua în care a ieșit Lot din Sodoma, a plouat din cer cu foc și pucioasă și i-a nimicit pe toți. Tot la fel va fi în ziua în care Fiul Omului se va arăta.” (Lc 17,26-30).
PERSECUȚIA BISERICII MELE ESTE ÎN CREȘTERE, nu încă într-un mod general, deși se apropie ziua aceea în care cei care au emigrat în alte țări din lume vor ocupa scaunele Bisericii Mele care ar trebui mutate în altă țară, nu înainte ca martirii acestui timp să spele cu sânge pământul, în special la Roma.
UNDE SUNT COPIII MEI? UNDE E POPORUL MEU? UNDE SUNT ACEIA CARE DORESC SĂ FIE FIDELI ÎNDEPLINĂTORI AI LEGII DIVINE, ACEIA CARE DORESC CU ADEVĂRAT SĂ CREASCĂ ÎN IUBIRE?
PRIVESC LA AI MEI CARE TRĂIESC FĂRĂ IUBIRE, LUPTÂND UNII ÎMPOTRIVA ALTORA, ATACÂNDU-SE CONSTANT.
Unde se găsesc cei fideli ai Mei când lipsește pacea între oameni? Se mint, se trădează și precum niște păsări de pradă, se fac bucăți unii pe alții. Astă văd în Poporul Meu: întristare, lipsă de respect, intoleranță și mai ales mândrie, cea care-i semețește pe copiii Mei.

ÎN CĂMINE NU ESTE PACE: ELE S-AU TRANSFORMAT ÎN ADĂPOSTURI UNDE TRĂIESC NECUNOSCUȚI CARE ÎNNOPTEAZĂ. Sunt puține căminele unde domnește adevărul iubirii și respectul. Părinții nu au autoritate asupra copiilor. Părinții, în număr suprinzător, păstrează o viață dublă, trăiesc cu falsitate o aparență înșelătoare. EU CARE VĂ PRIVESC ȘI VĂ CUNOSC, MĂ CUTREMUR LA ATÂTA MINCIUNĂ ÎN CARE S-A SCUFUNDAT OMUL.
Dorința cărnii o întrece pe cea de îndreptare a Omenirii. Omenirea nu este conștientă cât de periculos este pierderea sufletului, afundându-se în dorințele cărnii. Văd bărbați trăind cu mai multe femei, satisfăcându-și instinctele detestabile în fața Mea, văd bărbați cu bărbați și femei cu femei. Acest mod de a trăi este detestabil în Ochii Mei, dar  va fi redus de o boală nouă care se propagă în liniște și în fața căreia nu există tratament, ci doar singurătatea pentru a nu-i contagia pe cei care vă înconjoară.
Omenirea se solidarizează pentru a păcătui, se solidarizează pentru a Mă ofensa, se solidarizează pentru a se îmbăta în capcanele diavolului care, șiret pregătește apariția publică a anticristului.
TEROAREA ÎI AȘTEAPTĂ PE CEI FIDELI AI MEI. DE ACEEA V-AM CHEMAT SĂ TRĂIȚI ÎNTR-O CONSTANTĂ CREȘTERE, V-AM CHEMAT SĂ CREȘTEȚI ÎN CREDINȚĂ ȘI SĂ AȘTEPTAȚI AJUTORUL CASEI MELE: ÎNGERUL MEU DE PACE.
Vai de cei care M-au lăsat deoparte pentru a-i urma pe cei care rătăcesc, de cei care cred că Mă cunosc, dar de fapt nu Mă cunosc în profunzime deoarece sunt condiționați de aceia care conduc Biserica Mea!
SUNT ATÂT DE PUȚINI CEI CARE MĂ SLUJESC FĂRĂ INTERES, CEI CARE MĂ IUBESC FĂRĂ INTERES, CEI CARE SE DESPOAIE DE INTERESELE LOR PENTRU A ÎNDEPLINI VOINȚA MEA!...
De aceea, convoc pe Poporul Meu din toate națiunile, pe cei care Mă iubesc mai presus decât orice, pe cei care luptă pentru convertire, pe cei care au încredere în Mine, pe cei care își deschid inima către Mine pentru a nu permite să fie contaminați de întunericul răului, chemați-O pe Mama Mea cu încredere: ”BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT”.
CÂȚI DINTRE COPII MĂ PRIMESC NECORESPUNZĂTOR! SUNT CONFUNDAT ÎN GURĂ CU O GUMĂ DE MESTECAT ȘI APOI ARUNCAT PE JOS FĂRĂ  NICI O CONȘTIINȚĂ.
GENERAȚIE PERVERSĂ!...
PRIMIȚI-MĂ PREGĂTIȚI CUM SE CUVINE PENTRU A REZISTA, DAR MAI ALES, NU-MI ADUCEȚI DURERE DUPĂ CE MĂ PRIMIȚI, DACĂ NU SUNTEȚI DISPUȘI SĂ TRĂIȚI FĂRĂ A MĂ OFENSA. TRUPUL ȘI SÂNGELE MEU NU RĂMÂNE NUMAI ÎN TIMPUL COMUNIUNII, CI EU TRĂIESC ÎN FIECARE DINTRE VOI O PERIOADĂ ÎNDELUNGATĂ.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Argentina, pământ al disputelor și calamităților generate de om.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Statele Unite, continuă să sufere din cauza Naturii și din interior.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Rusia, surprinde lumea.
Rugați-vă pentru Guatemala, furia vulcanilor ei se cerne peste ea.
Rugați-vă unii pentru alții, rugați-vă și ministrați-vă unii pe alții.
SALVAȚI-VĂ SUFLETUL! ȘTIȚI CE ESTE SUFLETUL?...
Vă binecuvântez din Preasfânta Mea Inimă.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților, trebuie să răspundem și să nu rămânem indiferenți la Cuvântul divin care ne conduce prin el singur la meditarea realității în care trăim, trebuie să ne rugăm și să punem în practică rugăciunile, să ne apropiem de frații care s-au îndepărtat de Dumnezeu, să ne apropiem cu acea Iubire fraternă care s-a pierdut pentru a vedea durerea în care Omenirea l-a scufundat pe Domnul nostru.
Omul știe că fără Dumnezeu ajunge la instinctele sale josnice și își atribuie totul sieși, lăsându-l deoparte pe Creator și chiar se întâmplă să se simtă creator și proprietar.
Există pericolul de a cădea în păcatul mândriei și de a nu-L sluji pe Dumnezeu, de aceea iubitul nostru Isus ne spune: nu fabricați dumnezei în voi.
 Fraților, Viața Veșnică este pentru cei care îndeplinesc Voința Domnului și așa ating fuziunea cu Preasfânta Treime.
Să ne rugăm unii pentru alții pentu ca niciodată să nu ne lipsească uleiul pentru a menține lampa aprinsă. (Cfr Mt 25, 1-3). Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu