marți, 26 februarie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 3 IANUARIE 2019


Iubitul Meu Popor, VĂ ȚIN ÎN PALMA MÂINILOR MELE. VĂ PUTEȚI REFUGIA LA ADĂPOSTUL IUBIRII MELE.
Dar căile voastre nu sunt căile Mele (Cfr. Is 55, 8-9). Voi nu înțelegeți esența Chemării Mele neavând conștiința realității în care trăiește omenirea.
Egoismul a făcut o pradă din om și i-a atrofiat discernământul, gândul și inima pentru a nu privi mai departe de interesele sale.
Iubitul Meu Popor, BISERICA MEA VA SUFERI PÂNĂ LA SATURAȚIE PENTRU CĂ A MINIMIZAT EFECTELE PĂCATULUI ÎN CREATURA UMANĂ. DIVIZIUNEA SE ACCENTUEAZĂ, MODERNISMELE, ROADELE PERMISIUNII PĂCATULUI, ÎNSCĂUNEAZĂ LIBERTINAJUL DUCÂNDU-I LA PIERZARE PE COPIII MEI, CÂT MAI DEPARTE DE VOINȚA MEA. Sacrilegiile care se fac în unele Temple în care se află rămășițe de Sfinți și Martiri care și-au dat viața pentru acea Biserică, Îmi provoacă mare durere, Mă flagelează și Mă încoronează cu spini din nou. Când privesc la grupurile rock și la tinerime care  transformă Templele Mele în locuri ale pierzării, simt mare durere și groază în fața permisiunii pentru aceste acte din partea copiilor Mei consacrați.
Biserica Mea va fi purificată de același om în dorința lui de a înălța puterea umană peste Divinitatea Mea.
Diviziunea din Biserica Mea se accentuează tot mai mult până când greutatea greșelilor va opri răul care se dezvoltă în interiorul Ei. Omenirea va fi martora ei privind cu uimire la ceea ce Poporul Meu ignoră.
PREZENȚA MEA REALĂ ÎN EUHARISTIE VA FI REFUZATĂ DE CEI CARE NU CRED ÎN MINUNEA TRANSUBSTANȚIERII (Cfr. Mt 26, 26-27; I Cor 11,24) ȘI COPIILOR MEI LI SE VA REFUZA SĂ MĂ PRIMEASCĂ. Dar ai Mei, reuniți în Numele Meu de cei care îndeplinesc promisiunile preoțești și vă vor convoca pentru a Mă primi.
Așteptarea a fost lungă datorită cererilor Mamei Mele și copiilor Mei care se roagă pentru toată omenirea. Cerul va fi pentru scurt timp întunecat, nu vă temeți copiii Mei, nu vă temeți.  
POPORUL MEU, SATANA VĂ ATACĂ PENTRU CA SĂ VĂ PIERDEȚI CREDINȚA. TREBUIE SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU A MENȚINE FERMITATEA ÎN CEEA CE EU VĂ CER ȘI ESTE: SĂ SLUJIȚI VOINȚEI MELE, NU INTERESELOR MESCHINE A ACELORA CARE ÎN OCAZII, PRIN INTERMEDIUL BANILOR PRETIND SĂ CUMPERE CONȘTIINȚE.
În acest timp, mândria a atins cote înalte în omenirea care refuză să fie creatură făcută de Dumnezeu. Omul cară pe umerii lui ”egoul” cu care se înalță și îi place să calce în picioare pe fratele său, în special pe cei umili și pe aceia ce sunt adevăratele și fidelele Mele instrumente, pe care diavolul cu plăcere îi mortifică prin intermediul omului. DE ACEEA, VOI COPII, TREBUIE SĂ-I TRATAȚI CORECT ȘI RESPECTUOS PE CEI CARE ÎMI SLUJESC PENTRU CA, PRIN RUGĂCIUNE ȘI FRATERNITATE, SĂ FIE SUSȚINĂTORII CELOR CE AU O MARE RESPONSABILITATE ÎN FAȚA PREASFINTEI NOASTRE TREIMI, DE A FI TRANSMIȚĂTORI AI VOINȚEI NOASTRE.
Să aveți în vedere că instrumentul este instrument cât Îmi este fidel, în caz contrar, nu va mai fi, ci doar o creatură umană ca și ceilalți. Eu sunt Domnul a tot ce transmiteți, ei nu sunt domnii Adevărului, ci ”Eu sunt cel ce sunt” (Ex 3,14).
Iubitul Meu Popor, apele unor oceane vor face cunoscut ceea ce se găsea scufundat în profunzimile mărilor. La cutremurarea pământului, noi crăpături se deschid și se unesc cu alte defecte tectonice, declanșând mișcări de mare încărcătură, devenind un pericol grav care îl va face pe om să sufere puternic.
Rugați-vă, copiii Mei, alimentele se scumpesc datorită drasticelor schimbări ale climei.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, frigul ajunge la tropice.
Poporul Meu, nu treceți prin viață fără să dați roade, nu fiți precum smochinul care nu a dat rod. Este urgentă convertirea căci diavolul își însușește ceea ce este al Meu.
Rămâneți în alertă, grave epidemii apar în fața omenirii și atacă sistemul respirator pentru care v-am chemat să folosiți frunze de pinus (pin), cu extremă prudență, nu mai mult de 2 doze pe zi, în infuzie.
Iubitul Meu Popor, rămâneți atenți, economia este fragilă și omul cu dumnezeul banilor uită că este om și se transformă într-o fiară. De aceea, nu fiți și voi dintre cei care trăiesc pentru bani și dintre cei pe care lăcomia îi face să fie nebuni și să dispere în fața anunțurilor mondiale despre economie. Totul poate cădea, mai puțin credința Poporului Meu.
Nu pierdeți din vedere puterile mondiale, un singur fulger poate produce începutul războiului. În fața lumii nici o putere nu se arată cum este cu adevărat.
VOI PREGĂTIȚI-VĂ SPIRITUAL, FIȚI DEDICAȚI, RUGAȚI-VĂ PENTRU CA FRAȚII VOȘTRI SĂ FIE ÎNDEPLINĂTORI AI LEGII DIVINE, FIȚI MISIONARI AI IUBIRII MELE.
Vă binecuvântez și vă acopăr cu Sângele Meu Prețios.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI:
Fraților, cu această chemare suntem încă o dată martorii iubirii Preasfintei Treimi.
Avem o mare bogăție interioară și omenirea o disprețuiește. De aceea, Domnul nostru ne cheamă să o descoperim în fiecare dintre noi, apropiindu-ne de o relație mai strânsă cu El.
Suntem chemați să reflectăm serios asupra noastră înșine în fața urgenței unei convertiri adevărate. Să ne amintim lectura de astăzi în care sărbătorim Sfântul Nume al lui Isus:
Prima scrisoare a Sfântului apostol Ioan 2, 29-3,6
„Dacă știți că el este drept, atunci știți că oricine face dreptatea este născut din el.
Vedeți câtă iubire ne-a dăruit Tatăl: să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. De aceea, lumea nu ne cunoaște, pentru că nu l-a cunoscut pe el.
Iubiților, acum suntem copii ai lui Dumnezeu, dar nu s-a arătat [încă] ce vom fi.
Știm că atunci când se va arăta, vom fi asemenea lui pentru că îl vom vedea așa cum este.
Oricine are această speranță în el devine curat, așa cum el este.
Oricine comite păcatul face o nelegiuire, căci păcatul este nelegiuire.
Voi știți că el s-a arătat ca să ridice păcatele și în el nu este păcat.
Oricine rămâne în el nu păcătuiește. Oricine păcătuiește, nici nu l-a văzut, nici nu l-a cunoscut.”
Amin.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu