sâmbătă, 16 februarie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 11 DECEMBRIE 2018


Iubitul Meu Popor:
EU SUNT PACEA, ADEVĂRUL, SUNT CUVÂNT ȘI LINIȘTE TOTODATĂ...
Poporul Meu nu este un popor care a amuțit, ci un popor care predică, nu numai cu cuvântul, ci ceva ce este cu mult mai important. Aceasta nu se poate improviza, fiecare creatură umană o aduce cu sine în interiorul ei: MĂRTURIA.
COPIII MEI, TREBUIE SĂ TRĂIȚI CA ȘI CUM AȚI FI UNDE NIMENI NU VĂ PRIVEȘTE, SĂ ACȚIONAȚI ȘI SĂ ÎNFĂPTUIȚI ÎN ADEVĂR, EXACT AȘA CUM SUNTEȚI, UNDE NIMENI NU VĂ PRIVEȘTE PENTRU CA SĂ FIȚI ADEVĂRAȚI.
Majoritatea omenirii nu se arată cum este ea cu adevărat. În acest timp primează interesele egoiste, de aceea sunt atâtea eșecuri și atâta neîncredere.
IUBITUL MEU POPOR, VOI AVEȚI LIBERUL ARBITRU PE CARE ÎL FOLOSIȚI PENTRU A MĂ SFIDA, EU ÎNSĂ ÎI CHEM PE CEI CARE DORESC SĂ SE ÎNDREPTE ȘI SĂ ÎȘI SALVEZE SUFLETELE.
Voi ignorați marile mistere pe care le împărtășiți cu restul Creației. Omul și Creația împart faptul că toate au venit din Mâna Divină și ceea ce se întâmplă în Creație impactează omul, iar actele omului impactează în Creație; această simbioză există în tot ceea ce s-a creat.
Omenirea, uitând acest principiu, a luat ceea ce s-a creat și le-a folosit pentru binele său, alterând astfel tot acest ecosistem de Iubire Divină care păstra în Concordanța Divină armonia dintre univers și om.
Creația păstrează o armonie. Omul a descoperit, atât cât a reușit, că Creația radiază muzică și muzica este emanată de ceea ce s-a născut din Mâna Tatălui Meu.
VOI COPII, SUNTEȚI VASE UNDE SE ACUMULEAZĂ IUBIREA SAU URA, MÂNDRIA SAU UMILINȚA, AVARIȚIA SAU GENEROZITATEA, DESFRÂNAREA SAU CASTITATEA, FURIA SAU RĂBDAREA, LĂCOMIA SAU ÎNFRÂNAREA, INVIDIA SAU CARITATEA, LENEA SAU STRĂDUINȚA...
CU CEEA CE ESTE PLIN VASUL, ACELEA SUNT ROADELE SALE.  CEEA CE ESTE ÎN VAS VA ATRAGE MAI MULT CĂTRE EL....
Să aveți în vedere că ”soarele strălucește pentru toți, drepți și nedrepți„ (Cfr. Mt 5,45); tot așa, pe  Mama Mea Eu am dăruit-O pentru toți oamenii și Ea pe toți vă poartă în Inima Ei Imaculată.
POPORUL MEU, VOI ACȚIONAȚI ÎN CONFUZIE, DE ACEEA VĂ ESTE GREU SĂ ÎNFRUNTAȚI VIAȚA ȘI CREAȚIA SE REVOLTĂ ÎMPOTRIVA OMULUI CARE MERGE DIN TULBURARE ÎN TULBURARE.
Omul care Mă iubește sau spune că Mă iubește, știe că nu trebuie să dea frâu liber pornirilor rele ale egoismului uman și le previne controlându-le pe acelea care într-un moment provoacă mari și grave haosuri ireparabile în majoritatea cazurilor. Așa cum omul a abuzat de Pământ și l-a devastat, tot așa omul abuzează de el însuși și de frați, distrugâd Iubirea, fraternitatea, prietenia, respectul. În aceeași formă, la nivel global, războaiele se nasc din dorința dezordonată a națiunilor, din acea mândrie și dorință  rea cu care dorește să domine toată Omenirea, iar aceasta va duce această generație să trăiască cel mai rău.
Poporul Meu trebuie să rămână cumpănit, trebuie să se protejeze ca frați ai aceluiași Tată. Nu dați frâu liber minții ca să nu se distrugă, ci să construiască. NU VĂ ÎNFRICOȘAȚI ATUNCI CÂND SE ÎNTÂMPLĂ FAPTE DE CARE VOI VĂ TEMEȚI, PĂSTRAȚI O TEAMĂ IUBITOARE PENTRU A NU MĂ OFENSA.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru frații voștri din Venezuela și Nicaragua, în fața la atâta durere, cereți mijlocirea Mamei Mele cu un lanț de rugăciune în 12 decembrie, începând la ora 3 după masă a fiecărei țari cu Sfântul Rozariu.
Poporul Meu, rămâneți atenți, vulcanii vor răcni, Etna (Italia) și Muntele Pele (Martinica, Antillas). Rugați-vă de pe acum pentru acei copii ai Mei care vor suferi.
POPORUL MEU, SĂRBĂTORIȚI-O PE FEMEIA ÎNVEȘMÂNTATĂ ÎN SOARE, CU LUNA SUB PICIOARELE EI (Cf Apoc 12,1), FEMEIA CARE RĂMÂNE ÎNSĂRCINTĂ ȘI CAUTĂ PE CEL UMIL ȘI SIMPLU PENTRU A SE REVELA. AȘA ESTE MAMA MEA, FOLOSEȘTE CEEA CE LUMEA DISPREȚUIEȘTE CA SĂ PRIVEASCĂ LA MUNCA CASEI MELE. 
În relația omului cu Creația, această Ipostază a Mamei Mele îi spune omului din această generație că dispune de atâtea progrese științifice, MINUNĂȚIA LUCRĂRII CARE PRIN VOINȚĂ DIVINĂ LOCUIEȘTE ÎN MINE...!
POPORUL MEU, ÎNCĂ MAI ESTE PÂNĂ LA DEZVĂLUIREA A CEEA CE PRIN VOINȚĂ DIVINĂ RĂMÂNE ÎN AYATE”( fibrele straielor lui JUAN DIEGO reprezentând-o pe Fecioara de Guadalupe)  și nu a fost găsit, dar nu va fi omul cel care o va dezvălui, ci Casa Mea o va dezvălui omului.
Iubiții Mei, rugați-vă pentru ca fidelitatea să nu decadă, pentru a mări credința Poporului Meu și ca fiecare dintre voi să fie o voce de alinare pentru frații voștri, pentru cei care merg fără o țintă permițând lumii să-i distragă.
MINUNAȚI-VĂ, COPIII MEI! AVEȚI O MAMĂ CARE ÎI IUBEȘTE PE TOȚI COPIII EI. DE ACEEA VOI INTRAȚI ÎN CONFLICTE, PENTRU CĂ NU ÎMPĂRȚIȚI ACEST MISTER DE IUBIRE CARE-I ADĂPOSTEȘTE PE TOȚI OAMENII.
EU VĂ PRIVESC DE PARCĂ AR FI PRIMA DATĂ, ORICÂT DE PĂCĂTOȘI AȚI FI, DACĂ VENIȚI ÎNAINTEA MEA CĂIȚI.
NU ESTE MOMENTUL  LAMENTĂRILOR, CI ACELA DE A VĂ RIDICA ȘI DE A VĂ DECIDE SĂ FIȚI COPII ADEVĂRAȚI, COPII CARE DORESC CA FRAȚII LOR SĂ PARTICIPE, SĂ MĂ CUNOASCĂ ȘI DE A FI COPII AI MAMEI MELE.
Vă binecuvântez. Vă iubesc.
Al vostru Isus
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, amintesc aceste Cuvinte ale Mamei noastre:
”Juanito, cel mai mic dintre copiii Mei, unde mergi?”  Să mă întorc Juan Diego văd o Doamnă foarte frumoasă.
Doamna i-a spus:
”Eu sunt pururea Fecioară Sfânta Maria, Mama adevăratului Dumnezeu. Am venit până aici pentru a-ți spune să Îmi construiești un templu aici, pentru a arăta și a dărui iubirea și ajutorul Meu vouă tuturor.„
Cu acea Iubire Maternă, Doamna noastră îi călăuzește pe copiii Ei, pe toți fără diferențe și acea Iubire este cea care astăzi continuă să ne cheme la convertire.
De aceea Domnul nostru ne cheamă încă o dată să fim diferiți, să fim spirituali. În acest timp, Omenirea trăiește în confuzie și omite spiritualitatea pentru că lumescul și păcătoșenia satisfac valorile care se găsesc foarte departe de cele pe care trebuie să le aibe un copil al lui Dumnezeu.
Cât ne predică Domnul nostru despre influența pe care o au faptele și acțiunile noastre în respectul față de Creație... Și este ceva ce nu putem nega. Omul este în discordanță cu Creația care îndeplinește funcția pentru care a fost creată, de care omul s-a îndepărtat și a luat un curs foarte diferit.
Să ne rugăm predicându-ne nouă înșine și fraților: că Dumnezeu există, că este Alfa și Omega, că este deasupra tuturor lucrurilor.
În unire cu Casa Paternă, să ne unim și cu Mama noastră, să adorăm Preasfânta Treime care ne-a trimis-O pe Mama care ne iubește, cea Plină de Har. Amin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu