marți, 16 aprilie 2019

ÎN PUNCTUL FĂRĂ DE ÎNTOARCERE... de Luz de Maria

VOI TRIMITE OȘTIRILE MELE CEREȘTI SĂ MIȘTE INIMI CĂCI NU DORESC SĂ SE PIARDĂ COPIII MEI, NU DORESC SĂ VĂ PIERDEȚI. DE ACEEA, ÎN ACEST TIMP, CONVERTIREA ESTE MAI MULT DECÂT O DECIZIE, ESTE CONVINGEREA ȘI SCOPUL TUTUROR COPIILOR MEI.
ÎNAINTE DE A-I EXAMINA PERSONAL PE COPIII MEI, SUNTEȚI ÎN FAȚA BINECUVÂNTĂRII SCHIMBĂRII, mulțumită implorărilor și mijlocirii Mamei Mele pentru ca Avertismentul să nu vă găsească nepregătiți. Ea este Femeie îmbrăcată în Soare cu Luna sub Picioarele Ei (vezi Apoc 12, 1b), Cea care în liniștea acestui timp a implorat milostivire pentru copiii Ei, după care va lăsa să cadă Mâna Tatălui Meu peste omenire. Așa se va împlini ceea ce e scris și profețit pentru ca fidelii Mei să nu se piardă.
Vine zguduirea Universului ascultând plângerile oamenilor. Soarele încălzește Pământul ca niciodată înainte și într-o clipă întunericul va veni pe Pământ fără a fi anunțat, permițând ca firmamentul să ocupe locul principal cu vâlvătaia care împiedică omul să privească cu claritate până ce vuietul va avea ecou pe Pământ și toți vor fi conștienți că ceea ce a fost anunțat de Mine și de Mamea Mea, e adevărat. Domnul nostru Isus Cristos, către Luz de Maria, 17 martie 2019
REFLECȚIE
Cuvântul Lui Cristos este direct, copleșitor, o săgeată pe care Însuși Cristos o lansează către copiii Lui, o săgeată ce nu dăunează, ci dimpotrivă, aduce cu sine necesarul pentru ca această generație să se trezească.
Valul de acte nelegiuite provocate de om în diferite locuri de pe Pământ face să crească reacția nefastă a creaturii umane. Veștile decadente relaționate cu aspectul religios-spiritual al omului, au făcut ca unii frați să abandoneze credința după concepția greșită de a urma oamenii și nu pe Dumnezeu. Opresiunea provocată de unele guverne este alt detonant care face să crească această masă mare de neconformitate, de neliniște, de rebeliune care privește omenirea ca pe o parte din totalitatea creaturilor umane ce trăiesc pe Pământ  și care emană ceea ce are înlăuntrul ei, reușind ca fără să-și dorească direct, să atragă flagele despre care știm că se vor întâmpla.
Mi-a menționat Cristos că ceea ce omul emană în câmpul spiritual prin dorințele și prin faptele sale formează un strat care, fără să fie văzut de noi, influențează fiecare creatură umană sub diferite forme. Cristos mi-a explicat că nu se cunoaște adevărul influenței pe care o exercită psihicul uman asupra întregii omeniri. Dacă noi, ca și creaturi umane, suntem generatori de bine sau rău; cu liberul arbitru este de așteptat să se genereze răul sau binele; acestea nu se mențin statice, ci merg în afara noastră și-i afectează pe ceilalți. Cuvântul Domnului ne spune:
”Omul bun scoate binele din tezaurul bun al inimii sale, iar cel rău scoate răul din tezaurul rău al  inimii sale. Căci gura lui vorbește din prisosul inimii.” Lc 6,45
Căci fie bun sau rău, se multiplică în abundență.
De aceea, trebuie să rămânem în alertă în toate aspectele. Să nu neglijăm marile calamități naturale ce se vor întâmpla, și mai mult decât orice, să deșteptăm acea conștiință pe care toți o avem, acea Iubire necondiționată de Dumnezeu ce trebuie să fie prezentă în fiecare creatură umană pentru cei fără protecție, cei ce suferă și așa mai departe. Fiecare faptă a omului însumează sau scade în acest timp în care suntem chemați să facem parte din grâul ales, căci la câte se întâmplă sub o formă sau alta, ne afectează pe toți. De aceea nu trebuie să ne conformăm cu un singur efort.
Mi-a menționat Cristos că fiecare om trebuie să se convingă că este posesor de daruri și virtuți pe care încă nu le-a descoperit, că acesta este momentul precis de exploatare a acestor Daruri Dumnezeiești și așa, creatura umană va poseda o mai mare forță spirituală. Puterea fizică care e la modă este goală pe interior, este la fel cu a nu poseda nimic căci se muncește în trup, nu în suflet. Nu se muncește pentru a fi o ființă umană mai bună, un frate mai bun, un copil al Lui Dumnezeu mai bun, un părinte mai bun, mai bun muncitor, nici a fi mai fratern, mai atent la chemările Cerului și mai îndeplinător al Legii Lui Dumnezeu.
IMPORTANT ESTE SĂ LUCRĂM PENTRU A FI MAI BUNI RENUNȚÂND LA RĂU ȘI SĂ FIM UNIȚI ÎN ADEVĂRUL DIVIN.
Cei care cercetăm această Revelație, vedem că în acest timp omenirea trăiește în păcat. Un om care dorește binele, care lucrează în el însuși pentru a fi mai bun, care nu abandonează Barca Lui Cristos, are valoare  înaintea Lui Dumnezeu. Dumnezeu toate le vede și nimic din ceea ce facem în favoarea binelui, nimic nu rămâne fără răsplată.
A accepta sau nu o schimbare interioară ce ni se oferă fiecărei ființe umane, fără diferențe, face parte din liberul arbitru. Suntem în fața schimbărilor în ordinea socială, economică, politică, religioasă, planetară; în fața descoperirilor care nu așteaptă omul și îl vor cutremura - schimbări geografice, etc. Ne confruntăm cu impuneri ce nu vor da timp omului să reacționeze căci răul lucrează sub această formă. Când omenirea este biciuită de dezastrele naturale, răul iese în frunte și emite legi pentru ca atunci când vine calmul să nu se poată reacționa.
Acum este timpul de a gândi și a învăța să fim înțelepți căci pământurile aride de la soarele arzător nu vor da roade pentru a îndestula foamea omenirii și alimentele se vor scumpi. Totodată va veni frigul când se așteaptă mai puțin și va provoca prăpăd. Este rezultatul a ceea ce omenirea a semănat în trecerea ei pe Pământ: l-a jefuit, l-a  stricat, l-a dezmembrat, l-a rănit și acum Pământul își cere drepturile de la omul care l-a distrus și a vărsat sânge de nevinovați peste El.
Siguranța nu se va mai găsi în nici o națiune, ci în căutarea Lui Dumnezeu, la adăpostul Preasfintei Mame, în conștientizarea faptului că nu suntem singuri, că Cristos rămâne cu noi. Să nu permitem ca rădăcinile păcatului să fie firele cu care diavolul manevrează omul precum o marionetă ca să-l ducă dintr-o parte în alta fără a găsi ceea ce caută. Vedem cum mare parte dintre frații noștri se confruntă cu oboseală, foame, sete. În realitate se confruntă cu lipsa speranței, respingere, neputință; visele lor sunt truncheate și rămân în abandon, totul este produsul acestei confuzii, a răului ce domnește în unele țări.
Știm că Pământul se reînnoiește și marele inel de foc care traversează o parte din planetă se află pe punctul de a exploda, iar câteva țări din America Latină vor fi devastate....dar să nu uităm că aceste cutremure de mare intensitate trezesc alte falii de pământ. Despre acestea am fost anunțați de Cer, că tot pământul se va cutremura.
Să ne gândim că aceste foarte grave evenimente trebuie să ne facă să medităm asupra faptului că schimbarea trebuie să fie interioară și personală așa cum indică ultimele mesaje ale Cerului care ne cheamă la realitate căci fără Dumnezeu nu suntem nimic și fără a fi fraterni nu ajungem nicăieri.  Ne cheamă să ne ridicăm deasupra noastră știind că drumul celui ce Îl alege pe Cristos, este greu, încercările cresc și neplăcerile nu se opresc pentru că cel rău știe că aceasta este generația copiilor Preasfintei Mame și că Ea îi va zdrobi capul satanei.
Reluând, este iminentă schimbarea ființei umane, chiar dacă se dorește sau nu, pentru bine sau pentru rău, fiecare va decide cu liberul său arbitru. Cristos ne spune că simțurile fizice ale omului trebuie să ajungă să se întrepătrundă cu spiritul, altfel, puțin sau nimic va face creatura umană pe Pământ.
Omul care-L caută pe Dumnezeu, nu se îndepărtează de această cale....
Omul care nu L-a căutat, să nu piardă timpul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu