luni, 29 aprilie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 10 APRILIE 2019

Iubiți copii ai Preasfintei Treimi, DIN ORDIN TRINITAR VĂ OFER CUVÂNTUL DUMNEZEIESC CA APĂ PROASPĂTĂ PENTRU SUFLET.
Vă îndreptați către comemorarea Săptămânii Mari și chiar în acest drum pe care îl parcurgeți, Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, vă oferă eliberarea de lanțurile răului, de egoul uman rău folosit, de acel ”eu” care a permis depersonalizarea și s-a amestecat cu noile definiții nenaturale care vă surpă personalitatea.  
ARTA RĂULUI INVADEAZĂ FĂRĂ CA CREATURA UMANĂ SĂ PERCEAPĂ, CU FINALITATEA DE A ALINIA O MARE MAJORITATE ÎNTR-O SINGURĂ SCHEMĂ PSIHOLOGICĂ ÎN ACORD CU PLANURILE LUI NEFASTE: să mențină omul în stările cele mai joase pentru ca să-L ofenseze pe Regele și Domnul nostru.
Omenirea a primit un mandat fără ca acest mandat să fie impus, ci deghizat într-o aparentă sugerare de drepturi, căreia omenirea i-a răspuns ridicând vocea cu un: AM DREPTUL SĂ DECID ASUPRA VIEȚII MELE ȘI VIAȚA CELUI CARE ESTE ÎN PÂNTECE...POT SĂ-MI ALEG SEXUL...
Iubit Popor al Regelui nostru, Isus Cristos, omul depersonalizat și invadat de rău a primit un gând respins de Creație și o conduită necunoscută pentru Creație.
Omul crede că are dreptul de a acționa liber și o demonstrează revoltându-se împotriva a tot ceea ce pentru el ar putea fi un obstacol. Cine acționează responsabil nu se teme să rămână singur fiindcă nu este înțeles, că nu acceptă modermisme și libertinaje.
Pregătiți-vă pentru Săptămâna Mare, luați crucea personală și nu vă desprindeți de ea căci în Cruce creșteți spiritual, în Cruce vă întăriți pentru marile încercări, în Cruce vă uniți cu Cristos. A-L iubi pe Dumnezeu transcede gândul uman, mintea umană, conceptele umane. Voi trebuie să mergeți pe Calea Dumnezeiască trăind virtutea Credinței Iubirii, a Milostivirii, a Carității, a Răbdării, a Speranței...
CRUCEA NU SE ÎNȚELEGE, SE IUBEȘTE. În Ea se găsește toată viața fiecăruia dintre voi, cu defectele și virtuțile voastre,  cu succese și eșecuri; niciodată să nu gândiți că sunteți scutiți de ele. Calea Calvarului este viața fiecărei creaturi umane iubite de Dumnezeu. De aceea, trăiți căderile, scuipăturile, biciuirile, îmbrâncelile, înjurăturile, țipetele, lipsurile de înțelegere, căderile și cireneii, căci în viață toți au nevoie de un Simon din Cirene.
CINE PRETINDE SĂ ÎNȚELEAGĂ CRUCEA, VA RĂMÂNE ÎN SPATE, SIMȚINDU-SE NEÎNȚELES DE DUMNEZEU ȘI DE FRAȚII LUI, PRIVIND LA UMANITATEA ȘI NEPUTINȚA LUI, UITÂND CĂ PE CINE IUBEȘTE DUMNEZEU, ÎL SCULPTEAZĂ SUB DIFERITE FORME ȘI PRIN DIVERSE MIJLOACE ÎN CARE OMUL ESTE ASOCIAT ȘI NU ÎNȚELEGE.
NU UITAȚI CĂ TOȚI VEȚI FI ÎNCERCAȚI în punctul cel mai rece al umanității voastre. Unul câte unul, pe rând toți vor fi încercați. Pe rând fiecare va ști de milostivire sau de împietate, de caritate sau de respingere. Acestea sunt din plin în societate, în toate statele.
Acest timp de Milostivire este harul și binecuvântarea pe care Preasfânta Treime vi le oferă; este un timp care precede, în care să vă priviți exact așa cum sunteți. De aceea, Milostivirea nu provine numai de la Dumnezeu,  ci trebuie să existe și la oamenii de bună voință, unde omul trebuie să-și exercite virtuțile sale.
În cruce omul se face mai mic pentru ca Regele nostru, Isus Cristos,  să strălucească mai mult și în această formă, primitivul omenirii nu va mai fi al omului, ci va rămâne subiectul Iubirii Dumnezeiești.
A noastră și a voastră Regină este Flacăra care iluminează Poporul Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos. Ea vă duce pe cărările necesare sufletului uman pentru a-l menține puternic, convins și convertit, înainte ca adevăratele încercări ale marilor diviziuni și marilor persecuții să provoace prăpăd în Poporul Lui Dumnezeu.
Gazdele răului sunt în plină libertate rătăcind prin lume, libertate pe care le-a cedat-o detașarea omului de Dumnezeiesc.    
Sufletele care trăiesc fără a da roade (vezi Lc 13, 6-9) și nu se îndreaptă, sunt precum smochinul și nu vor da roade pentru Viața Veșnică.
Libertinajul omului l-a făcut să se scufunde în abisul fetid unde se reproduce păcatul în formă incontrolabilă; răul nu pierde timpul pentu a-și îndeplini obiectivul său. 
Poporul Lui Dumnezeu trebuie să profite de fiecare moment pentru a crește, fără a lăsa loc răului să pătrundă în rândurile lui.
În trecut, conducătorii omenirii au făcut pact cu Satana compromițând națiunile pe care le guvernau. Serviciul anticristului și tentaculele lui, și această succesiune de pacturi au continuat să fie sponsorizate de familiile puternice economic.
În mod continuu sunteți încercați, provocați, solicitați, induși în eroare pentru ca să deveniți mândri. Omul nu s-a gândit că Soarele va afecta comportamentul și munca creaturii umane care devine tot mai mult violentă.
Popor al Lui Dumnezeu, masoneria domnește în biserica Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, menținând pacte, alianțe care subminează structura Bisericii, ducând-o la schismă. ACOLO UNDE CREDINȚA POPORULUI LUI DUMNEZEU SE VA PĂSTRA FERMĂ ȘI PUTERNICĂ SE VA PRODUCE SCHISMA CĂCI ACEST POPOR AL LUI DUMNEZEU VA FI URMĂRIT, NEÎNȚELES, TRAS LA RĂSPUNDERE. ATUNCI FRATERNITATEA VA GERMINA IUBIREA NECESARĂ PENTRU CA REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, MAMA OMENIRII, ȘI NOI, OȘTIRILE CEREȘTI, SĂ VĂ LUĂM ÎN CUSTODIE ȘI SĂ VĂ SUSȚINEM ASTFEL ÎNCÂT PUȚINI COPII AI REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS SĂ DEZERTEZE.
Popor al Lui Dumnezeu, credința este încercată, bătăliile naturii cresc și ajung la voi pe neașteptate, Soarele provoacă alertă pe Pământ.
Amenințarea unui corp ceresc din Univers alarmează și omenirea va suferi.
Pregătiți-vă cu tenacitate și fără distragere, pământul se cutremură.
Apa mărilor nu se liniștește, ci dimpotrivă, pătrunde în pământ.
Omul trebuie să se instruiască corect, nu incorect, căci fără Dumnezeu nimic nu e.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu