marți, 16 aprilie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 4 APRILIE 2019


Iubiți copii ai Lui Dumnezeu,
Omul conștient de seriozitatea acestui timp trebuie să revină pe calea către Dumnezeu...
Cei care cunosc că acesta este un timp al așteptării Milostivirii Divine trebuie să alerteze Poporul Lui Dumnezeu mereu pentru a se pierde cât mai puțini.
MILOSTIVIREA TRINITARĂ VA REVĂRSA IZVORUL EI DE IERTARE PENTRU CEI CARE DORESC SĂ SE ÎNDREPTE, SĂ SE PREGĂTEASCĂ ȘI SĂ PRIMEASCĂ ACEST DAR DIVIN CU PROPUNERE FERMĂ DE ÎNDREPTARE. ÎN FAȚA EI, CREATURILE UMANE TREBUIE SĂ MEDITEZE LA CELE PĂMÂNTEȘTI ȘI TRECĂTOARE SAU LA MĂREȚIILE VEȘNICE PENTRU A-ȘI MÂNTUI SUFLETUL.
Omul primește modernismele cu mare rapiditate într-un timp în care l-au masificat (l-au transformat într-o masă anonimă) pentru acest scop, ca un prim pas al marilor revolte care sunt și vor crește pe Pământ. Luptele armate în diferite țări, scumpirea alimentelor și foametea provocată de peste (boli) în diferite țări, inconștiența față de țările sărace și abandonate și uzurparea țărilor de cei străini vor aduce amenințări continue de război.
Nu uitați, iubiților de Dumnezeu, că războiul nu s-a oprit. Când se fac tratate de pace, acestea nu sunt adevărate.
Rugați-vă fără șovăire, rugați-vă cu inima, cu toate puterile și simțurile până când rugăciunea ajunge să fie una cu voi. Rugăciunile nu se pierd, nici nu se opresc pe drum, ci dimpotrivă, rugăciunile sunt luate în seamă și, în fața infinitei Iubiri a Regelui nostru, rugăciunile pot atenua, nu în totalitate, ci într-o oarecare măsură, atacurile de pe toată planeta.
Copii, aveți cunoștință despre lucrarea fără odihnă a satanei și, chiar și așa, voi rămâneți cu candelele credinței aproape goale,  adormiți repede în timp ce dușmanul sufletului provoacă dezastre Poporului Lui Dumnezeu.
Vă provoacă frică Chemările Mele și nu vă provoacă frică păcatul deși cunoașteți că pe păcătosul care nu se căiește îl așteaptă moartea veșnică. Iadul nu este o fabulă, este lacul de foc unde lipsa prezenței Lui Dumnezeu este cel mai teribil chin.
Marea Restriște sosește pe Pământ aducând mare suferință pentru om: apă, foc, aer și pământ crăpându-se și cutremurându-se din cauza cutremurelor.
Japonia va suferi până la saturație, rugați-vă pentru Japonia.
Rugați-vă pentru Puerto Rico, se va cutremura cu Inima.
Rugați-vă pentru Costa Rica, este cutremurat pământul ei.
Cum comemorează creștinismul fiecare eveniment din Viața, Moartea și Învierea Domnului nostru, Isus Cristos, Regele Bisericii? Marcat de liberalism, fără decor și respect și pretutindeni creaturile umane nu se mai aud rugându-se. Rugăciunile au fost schimbate cu muzica stridentă, fără sens, ofensatoare pentru Dumnezeu și om, fără a se gândi că trupul uman transmite caracterul, emoțiile și senzațiile umane, în funcție de ceea ce poartă în interiorul său.
În acest timp în care omul înfruntă evenimentele, el trebuie să crească în spirit, ordonându-se în spirit cu scopul de a depăși momentele cruciale cu care se va confrunta. Unii copii ai Celui Preaînalt pregătesc mari refugii pentru momentele sângeroase pentru omenire și asta nu este rău, doar că înainte de a vă salva trupul trebuie să vă salvați sufletul și, totodată, uniți precum frații, să rămâneți cum se cuvine pregătiți.
Vă convoc să vă rugați pentru Franța care suferă invazie.
Vă convoc să vă rugați pentru Mexic și Statele Unite, pământul lor va fi cutremurat.
VA FI UN FLAGEL, O BOALĂ CIUDATĂ AJUNGE LA OMENIRE CU FEBRĂ MARE ȘI PLĂGI DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, PENTRU CARE TREBUIE SĂ FOLOSIȚI PLANTELE NUMITE GĂLBENELE.
PUNEȚI-VĂ SUB PROTECȚIA LEGII LUI DUMNEZEU. Nu cochetați cu ceea ce e nefiresc, păcătos,  provocat de lepra spirituală care proliferează abundent în cei care Îl ofensează pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, de care s-au alipit duhurile răului care umblă prin aer în căutarea sufletelor.
În cel care trăiește fără Legea Lui Dumnezeu, infestarea diabolică găsește teren fertil.
Iubiții lui Dumnezeu, ceea ce omul folosește rău are ca rezultat tot răul; el acționează imediat și Poporul Lui Dumnezeu primește totul cu mare nesăbuire; aceasta denotă ignoranța spirituală a celor ce zic că-L urmează pe Cristos.
Rămâneți atenți fiind îndeplinători fideli ai Legii Lui Dumnezeu și îndeplinătorii Adevărului Sfintei Scripturi.
UNIȚI-VĂ CA POPOR AL LUI DUMNEZEU, UNUL SĂ FIE SPRIJINUL ALTUIA. RUGAȚI-VĂ UNII PENTRU ALȚII, OFERIȚI SFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE PENTRU FRAȚII VOȘTRI ȘI PENTRU VOI ÎNȘIVĂ PENTRU A NU PIERDE CREDINȚA, CI SĂ FIȚI ÎNTĂRIȚI DE PROTECȚIA REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE.
”Binecuvântat este bărbatul care se încrede în Domnul și Domnul este cauza încrederii sale. El este ca pomul plantat lângă apă care-și întinde rădăcinile pe mal; nu se teme când vine arșița. Frunzele lui sunt verzi, în anul secetos nu se îngrijorează și nu încetează să facă fructe.” (Ier. 17, 7-8)
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Sfântul Arhanghel Mihail este trimis să ne împartă mai întâi din puterea sa fidelă Lui Dumnezeu.
Acest apel este de mare valoare pentru Poporul Lui Dumnezeu când Cristos și Mama Lui, Mama noastră, sunt negați și alungați cu mare ușurință din viața creaturilor umane care spun ”da” diavolului.
Pentru o mare parte din omenire nu se întâmplă nimic. Pentru ea este normală detașarea în faptă și acțiune de marea parte a creaturilor umane care Îl resping categoric pe Dumnezeu.
Să primim Milostivirea Divină care ne este oferită ca un har special pentru convertire, cu atât mai mult cu cât suntem în Timpul Postului. Amin.

2 comentarii: