miercuri, 24 aprilie 2019

Refugiul Sfânt pentru toți copiii Mei din lume, mesaj din 5 aprilie 2019


De la Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Duhul Sfânt și tot cerul și tot Purgatoriul:
Fiul meu, spuneți tuturor copiilor Mei iubiți ai lumii că Înconjurarea Ierihonului și a Turnului din Babel (mesaje din 2/22/19 până la 3/24/19) sunt pentru toți copiii Mei din lume. Laud și mulțumesc fiecăruia dintre copiii Mei care participă la acest marș cu toată inima, mintea și sufletul lor. 
Eu, Dumnezeu Tatăl, promit fiecăruia dintre voi, copiii Mei, că Eu cu tot Raiul și sufletele din Purgator (care vor fi cu noi în Rai într-o zi), ne vom opri și vom binecuvânta pe fiecare dintre voi care se roagă și luați parte la acest Marș de rugăciune a Ierihonului, și cu Preasfânta Treime și Maica Noastră, Maria, vom săruta spiritual pe fiecare pe frunte și îi vom binecuvânta cu mâna lor dreaptă care este mâna binecuvântării.
Sarutul va marca o cruce pe frunte ca semn pentru a lăsa oamenii în refugii. Eu, Dumnezeu Tatăl, promit fiecărui părinte (mamă sau tată ) care participă la acest marș de rugăciune că toți copiii și nepoții voștri vor fi de asemenea marcați cu sărutul de pace și crucea pentru a intra în refugii.
Eu, Dumnezeu Tatăl, sunt extrem de fericit că atât de mulți au ascultat pe Dumnezeul lor și pe tot Raiul. Ne vom ruga cu toții pentru toate țările voastre într-un mod special. Acum este timpul lui Dumnezeu Tatăl așa cum cei 100 de ani de iad ai lui satan se termină pe pământ.
Faceți pocăință pentru a doborî tot răul pe care Satan l-a împrăștiat în ultimii 100 de ani, iar Înconjurarea Ierihonului îi va ajuta pe toți să-l oprească pe satana pentru totdeauna, astfel încât să putem trece în era de pace. Iubire, iubire și sărutări de la Trinitate, Maica Maria și din tot Raiul.
Sub mantia Fecioarei Noastre a Flăcării Iubirii și a Fecioarei Americii care pune în umbră Statuia Libertății, lucrăm împreună pentru a scăpa de vechea statuie si a o înlocui cu Maica lui Dumnezeu. Iubire, Dumnezeu Tatăl și tot Raiul.

COMENTARIU ( Făcut De un suflet ):
Binecuvântări tuturor! Mesagerul Refugiului Sfânt al Familiei a primit un mesaj special pentru toți cei care participă la luna de rugăciune Continentală Marșul Ierihonului (4 rozarii pe zi timp de 7 zile). Tatăl Dumnezeu a indicat că zilele Marșului Ierihonului ar trebui mutate, joi 25 aprilie, până miercuri 1 mai. Deci, cer organizatorilor efortul lor de rugăciune din America Latină dacă datele pot fi schimbate. Între timp, Tatăl Dumnezeu a promis haruri foarte speciale pentru toți cei care participă, ceea ce este o veste emoționantă pentru toată lumea. Mesajul special este mai jos, iar atașamentul pe care l-am creat pentru ca oamenii să îl descarce conține toate mesajele aferente până acum, precum și intențiile de rugăciune pentru cele 4 Rozarii. Dumnezeu să binecuvânteze! iubire,.... un suflet. 

Cucerirea Ierihónului

1 Ierihónul era închis şi încuiat în faţa fiilor lui Israél. Nimeni nu ieşea şi nimeni nu intra. 2 Domnul i-a zis lui Iósue: ,,Iată, am dat în mâinile tale Ierihónul, pe regele lui şi pe cei viteji în luptă! 3Înconjuraţi cetatea, voi toţi, bărbaţii de război! Încercuiţi cetatea o dată! Aşa să faceţi timp de şase zile! 4 Şapte preoţi să poarte şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei; în ziua a şaptea, să înconjuraţi cetatea de şapte ori şi preoţii să sune din trâmbiţe! 5 Când vor suna din cornul de berbec şi când veţi auzi sunetul trâmbiţei, tot poporul să scoată strigăte puternice: va cădea zidul cetăţii şi poporul să intre fiecare în dreptul său”.

6 Iósue, fiul lui Nun, i-a chemat pe preoţi şi le-a zis: „Luaţi arca alianţei şi şapte preoţi să poarte şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei Domnului!”. 7 A zis poporului: „Treceţi şi înconjuraţi cetatea! Cei înarmaţi să treacă înaintea arcei Domnului!”. 8 După ce Iósue a vorbit poporului, cei şapte preoţi care purtau cele şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea Domnului au trecut şi au suflat în trâmbiţe. Arca alianţei Domnului mergea în urma lor. 9 Cei înarmaţi mergeau înaintea preoţilor care sunau din trâmbiţe. Restul mergea în urma arcei; se mergea sunându-se din trâmbiţe.

10 Iósue a poruncit poporului: „Voi să nu strigaţi; să nu se audă vocile voastre şi să nu iasă niciun cuvânt din gura voastră până în ziua în care vă voi spune: «Strigaţi!». Atunci să strigaţi!”.

11 Arca Domnului a înconjurat cetatea şi a încercuit-o o dată. Au venit în tabără şi au petrecut noaptea în tabără. 12 Iósue s-a sculat de dimineaţă, iar preoţii au luat arca Domnului. 13 Cei şapte preoţi care purtau cele şapte trâmbiţe [din corn] de berbec înaintea arcei Domnului mergeau şi sunau din trâmbiţe. Cei înarmaţi mergeau înaintea lor, iar restul mergea în urma arcei Domnului; se mergea sunându-se din trâmbiţe.

14 Au înconjurat cetatea a doua zi o dată; apoi s-au întors în tabără. Aşa au făcut timp de şase zile. 15 În ziua a şaptea, s-au sculat la ivirea zorilor şi au înconjurat în acelaşi fel cetatea de şapte ori. Numai în ziua aceasta au înconjurat cetatea de şapte ori. 16 A şaptea oară, preoţii sunau din trâmbiţe, iar Iósue a zis poporului: „Strigaţi, căci Domnul v-a dat cetatea!

Iosue capitol 6 vers 1-16,2020 Poporul a strigat şi ei au suflat în trâmbiţe. Când poporul a auzit sunetul trâmbiţei, a scos un strigăt puternic, zidul s-a prăbuşit, iar poporul a urcat în cetate, fiecare în dreptul lui. Şi au cucerit cetatea. 

Holy Family Refuge – Date Change and Special Message from God the Father for the Continental Jericho Prayer March – Thursday, April 25th to Wednesday, May 1st https://maryrefugeofholylove.com
https://maryrefugeofholylove.com/2019/04/22/holy-family-refuge-date-change-and-special-message-from-god-the-father-for-the-continental-jericho-prayer-march-thursday-april-25th-to-wednesday-may-1st/

Mesajele de mai jos au fost date unei femei canadiene (denumite mesajele Oazei de Pace) ca și Confirmări pentru Sfântul Refugiu al Familiei 22/2/19 Mesaj de la Dumnezeu Tatăl care cere rugăciunea Împrejmuirii Ierihonului.

Mesajul "Oazei de Pace ", marți, 26 februarie 2019, Biserica Sf. Anne

Isus: Copil Mic al Inimii Mele Sfinte pacea să fie cu tine.

Îi chem pe toți Războinicii Mei de Rugăciune: este adevărat; o mare Bătălie Spirituală se întâmplă deasupra voastră - mai mare decât oricare altă bătălie din istoria omenirii. Este necesar să chemați Raiul - Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt - Sfânta Treime ; Binecuvântata Mamă, Îngerii și Sfinții și Sufletele din Purgatoriu să facă rugăciunea  Împrejmuirii Ierihonului  în jurul Lumii de 7 ori ÎN FIECARE ZI:

- în jurul SUA și în jurul celor 50 de state și Puerto Rico; în jurul Casei Albe, în jurul clădirilor Guvernului; în jurul președintelui Trump,

- în jurul Canadei, în jurul celor 10 Provincii; în jurul Ottawa; clădirile Guvernului, în jurul Primului Ministru Trudeau,

– în jurul Vaticanului; în jurul Ierusalimului

– în jurul fiecărui Preot, Episcop, Cardinal, al Papei, tuturor religiilor din lume.

– în jurul fiecărui loc în care se comit avorturi și eutanasii

– în jurul copiilor, rudelor, prietenilor,

– în jurul credincioșilor din lume și în jurul tuturor necredincioșilor,

– în jurul fiecărui refugiu din lume,

– în jurul fiecărui continent, fiecărei țări, fiecărei mase de pământ, fiecărei mase de apă din lume,

– în jurul fiecărui lider mondial sau șef de guvern din lume,

– în jurul bolnavilor și în jurul tuturor muribunzilor din lume; în jurul tuturor bătrânilor și a celor bandonați din lume,

– în jurul TUTUROR COPIILOR din lume, în special a acelora programați pentru avort, infanticid, oferiți satanei, supuși abuzului fizic și psihic/sexual,

– în jurul tuturor armatelor, în jurul închisorilor, în jurul locurilor de tortură și abuz,

– în jurul tuturor războinicilor devotați ai rugăciunii. Amin 

Rugați-vă 4 Rozarii în fiecare zi pentru această binecuvântare. Amin.

Fragment Oazei de Pace, mesaj duminică, 24 Februarie, 2019, Inima Sfântă a lui Isus
– în jurul Americii de Nord, Americii de Sud, Americii Centrale, Europei, Asiei, Africii, Australiei, Noii Zeenlande, fiecarei insule din lume; în jurul Oazei voastre de Pace și în jurul tuturor caselor muncitorilor voștri. Amin.

Oaza de Pace Mesaj, Luni, 25 Februarie, Biserica Sf. Anne
Isus : Copil Mic al Inimii Mele Sfinte pe care Îl iubesc atât de mult, pacea să fie cu tine.
Fiica mea, ca răspuns la întrebarea ta, da, există speranță de a salva lumea de Zidul Ierihonului care se prăbușește peste ea, DACĂ toți cei care au auzit mesajul Meu cer într-adevăr Sfintei Treimi, Binecuvântatei Mame, Îngerilor, Sfinților și Sufletelor din Purgatoriu să facă rugăciunea de Înconjurare a Ierihonului în jurul lumii și în toate locurile pe care le-am menționat ieri.

Nu spune "e bine, mă rog în fiecare zi." Nu este suficient dragii Mei copii. Raiul are nevoie de voi să ne CEREȚI să facem această Rugăciune de Înconjurare a Ierihonului  deoarece avem nevoie de permisiunea voastră. Nu putem interveni în Voința Liberă. Amin. Luați acest avertisment în serios, Dragii Mei copii. Lupta care se desfășoară deasupra voastră este furioasă - mai mare decât oricare alta din istoria omenirii. Dacă nu sunt suficienți oameni care să invoce Raiul și să se roage din greu, Bătălia Spirituală se va schimba de la spiritual la fizic și vor fi vărsări de sânge și suferințe teribile.

Încredeți-vă în Isus. Rămâneți ascultători. Faceți-vă partea. Ne bazam pe voi - pe TOTI dintre voi. Amin. Amin. Amin.

Duceți-vă acum să iubiți și să slujiți Domnului și între voi . Amin.

2 comentarii:

  1. Pace, Iubire, Bucurie !
    Am citit, si la sfarsit mi-a venit o singura intrebare:
    "Ce a fost asta ?"
    De unde ai acest mesaj (care este sursa, link-ul) ?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://maryrefugeofholylove.com/2019/04/22/holy-family-refuge-date-change-and-special-message-from-god-the-father-for-the-continental-jericho-prayer-march-thursday-april-25th-to-wednesday-may-1st/

    RăspundețiȘtergere