marți, 17 decembrie 2019

Ghidul complet pentru timpurile din urmă

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Lăudati să fie Isus si Maria!
Vă anunț cu bucurie că au sosit în România volumele ” ”Un ghid complet pentru timpurile din urmă”.
Vă rog să îmi scrieți pe mailul felomina_b@yahoo.com, în privat pe Facebook (Stela Celeste) sau la telefonul 0761641156.
Prețul unui volum este de 27 de lei, la care se adaugă taxele Poștei Române, în funcție de greutatea și destinația coletului.
Cine dorește le primească înainte de Craciun, vă rog să îmi scrieți sau să mă sunați cât mai repede ca să le pot trimite încă în această săptămână.

 Iată doar câteva subtitluri din cele 9 capitole ce se intind pe aproximativ 350 de pagini: pregătiri pentru Marele Avertisment; Ce se va întâmpla după Marele Avertisment?; Despre A Doua Venire a Domnului nostru Isus Cristos;  Pregătirea spirituală și materială pentru aceste evenimente majore;  Despre Pecetea Dumnezeului Celui Viu, Medalia Mantuirii; Despre Cele trei zile de intuneric și multe alte subiecte al căror raspuns este dat din Cartea Adevarului, prin citate scurte din mesajele date Mariei Milostivirii Divine. De asemenea Ghidul cuprinde si toate rugăciunile Cruciadei in ordine cronologica, precum  si pe diferite intetii, rugăciuni de cosacrare la Inima Preasfântă a lui Isus si la Inima Neprihănită a Mariei, iar preoții vor găsi și  ritualurile de binecuvântare și sfințire a Apei, a  Uleiului, a Peceții , a Scapularului, a Crucilor Benedictine…și firește că nu puteau să lipsească Coronița Îndurării Divine și Sfântul Rozariu, explicat pentru a putea fi recitat chiar și de căte cei care nu s-au rugat niciodată aceste devoțiuni.
Să-i mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au făcut posibilă traducerea, editarea și tipărirea atât de repede în limba română, după originalul în engleză, apărut doar anul acesta și în alte părți ale lumii.

De asemenea mai am materiale de dinainte pentru cine dorește.
Deci, prima ediție a mesajelor selecțioate din Cartea Adevărului = 7 lei.
A doua ediție a mesajelor selecțioate din Cartea Adevărului = 12 lei
Cruciade de rugăciune prima ediție 11 lei, cruciade de rugăciune a 2-a ediție = 10 lei
Cruciade pe zile = 5 lei
Medalia mântuirii = 7 lei
Scapularul peceții = 8 lei.

Nu sunt foarte multe, dar mai sunt câteva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu