duminică, 1 decembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 25 NOIEMBRIE 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
CA PRINCIPE AL OȘTIRILOR CEREȘTI, DIN VOINȚĂ DUMNEZEIASCĂ, VĂ ALERTEZ:
Continuitatea cutremurelor pe Pământ va obliga omul să ia în calcul anunțurile Cerului, doar că creatura umană nu își va pleca capul recunoscând că a fost alertată dinainte cu scopul de a nu se înclina la Cuvintele din Înalt.
Rebeliunea omului a făcut ca același om să ignore valoarea vieții. Detașarea omului față de Preasfânta Treime duce omenirea să gândească că a reușit să supraviețuiască fără Dumnezeu și că poate continua fără a avea nevoie de Domnul și Dumnezeul ei. Până când omul nu se purifică cu propriile sale mâini și nu e purificat de tentaculul comunismului, de anticrist și slujitorii lui, și până când nu se va vedea pe el însuși adâncit în păcat, nu se va întoarce la Dumnezeu.
Apele plăcerilor simțurilor umane sunt furtunoase dacă starea spirituală a ființei umane este rebelă și departe de Dumnezeu. De aceea vă chem la convertire hotărâtă, nu la convertire aparentă pentru a nu cădea în erorile care deja sunt împrăștiate în Poporul Lui Dumnezeu de unii dintre copii iubiți ai Reginei și Mamei noastre care, din cauza învățăturilor proaste vor duce sufletele la pierzare.
FIȚI FERMI, DUHUL SFÂNT VĂ LUMINEAZĂ PENTRU A DISCERNE, NU CUM LUMEA CREDE CĂ O FACE, CI AȘA CUM ÎNFĂPTUIESC ȘI ACȚIONEAZĂ COPIII LUI DUMNEZEU.
AVEȚI O MAMĂ CARE VĂ IUBEȘTE CU IUBIRE MATERNĂ, LA CARE PUTEȚI APELA ÎN TOT CE AVEȚI NEVOIE, NU DISPREȚUIȚI ACEST PRIVILEGIU!
Forțele celui rău au invadat Pământul, guvernanții în majoritatea lor aparțin elitei mondiale și îi indică pe unii copii preferați ai Reginei noastre și Mamei voastre, lovindu-i cu teribile calomnii și minciuni, pentru a incita oamenii împotriva Bisericii Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos. Popor al Lui Dumnezeu, persecuția se intensifică și voi trebuie să rămâneți pregătiți pentru aceasta cu credință fermă și puternică, cu Armura Iubirii și cu Ascultarea de Legea Lui Dumnezeu și de preceptele care stau la baza fiecărui creștin.

ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE TREBUIE SĂ EXPRIMAȚI TOATĂ ADEZIUNEA LA PREASFÂNTA TREIME ȘI LA MAMA NOASTRĂ ȘI VOASTRĂ, REGINA CERURILOR ȘI A PĂMÂNTULUI, FĂRĂ EZITARE, FIIND ADEVĂRAȚI. 
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, vulcanii continuă să se activeze. Rugați-vă pentru Italia și Indonezia, crește suferința lor.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, cutremurele cresc în acest ciclu, pământul se cutremură de la o extremă la alta.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, violența crește odată cu răspândirea ciumei.
Popor al Lui Dumnezeu, omul arde în interiorul lui. Arde din pricina disconfortului intern pe care îl are din cauza neascultării pe care o arată, cu care trăiește și care îl mustră, respingând protecția Lui Dumnezeu și primind ceea ce crede că este cel mai valabil: viclenia și minciuna satanei.
Popor al Lui Dumnezeu, înșelăciunea satanei nu va dura, va fi suprimată de PUTEREA CARE ESTE MAI PRESUS DE TOATĂ PUTEREA: PUTEREA LUI DUMNEZEU (vezi Mt 28, 18b; Evrei 1, 2-14; Fil 2, 9-11). Aceia care nu ascultă Poruncile Divine vor jeli, vor geme, vor simți că mor după ce își trăiesc păcatele lor personale. Fiți atenți, Popor al Lui Dumnezeu, suferința crește!
CA MOȘTENIRE PENTRU ACEASTĂ GENERAȚIE, LAS ACEST ROZARIU CĂTRE PREASFÂNTA TREIME, ACUM  CÂND FRĂMÂNTĂRILE CRESC.

ROZARIUL PREASFINTEI TREIMI
În Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Crezul, Examinarea conștiinței

Primul mister: Omenirea să fie umplută de virtutea întăririi
Pe boaba cea mai mare: Tatăl nostru + Preasfântă Treime, trimite Corurile Tale Cerești pentru a proteja întreaga omenire, ajut-o să alunge intențiile rele, iar mintea și gândirea umană să rămână în Tine.
Pe bobițele mici ale Sfântului Rozariu: 10 x Înțelepciune Divină, coboară de la Tronul Tău Trinitar pentru a ne călăuzi spre calea binelui.
Jaculatorie: Fii puterea mea și întărirea mea.

Al doilea mister: Furia să nu conducă viața omului.
Pe boaba cea mai mare: Tatăl nostru + Preasfântă Treime, dă Poporului Tău răbdare pentru ca mânia și efectele ei dezordonate să nu pună stăpânire pe inima omului și dificultățile să fie înlăturate de la umanitate.
Pe bobițele mici ale Sfântului Rozariu: 10 x Înțelepciune Divină, îndepărtează de la toată omenirea problemele și uneltirile diavolului. Luptele să fie îndepărtate de la creatura umană și suferința să nu ne ajungă la noi.
Jaculatorie: Fii puterea mea și întărirea mea.

Al treilea mister: Omenirea să fie binecuvântată de Preasfânta Treime și fiecare creatură umană să fie dispusă a fi un slujitor al fraților săi.
Pe boaba cea mai mare: Tatăl nostru + Echilibrul sufletesc să vină peste omenire astfel încât dreptatea în fapte și acte să fie mărturie pentru copiii Lui Dumnezeu.
Pe bobițele mici ale Sfântului Rozariu: 10 x Înțelepciune Divină, fă ca omenirea să nu piardă valorile, nici credința și să fim drepți în orice moment pentru a da CINSTE și SLAVĂ Lui Dumnezeu.
Jaculatoria: Fii puterea mea și întărirea mea.

Al patrulea mister: Avansarea răului să fie oprită de decizia întregii omeniri de a fi plăcuți lui Dumnezeu.
Pe boaba cea mai mare: Tatăl nostru + Preasfântă Treime, cei înțelepți în spirit sunt cei care cu faptele și acțiunile lor mulțumesc lui Dumnezeu, Îl adoră și Îl aclamă în numele tuturor creaturilor umane.
Pe bobițele mici ale Sfântului Rozariu: 10 x Înțelepciune Divină, toată omenirea să se poată întoarce spre Tine cu certitudinea că ești un Dumnezeu compătimitor și Milostiv, Judecător Drept, căruia, fără credință
este imposibil să-i fii plăcut.
Jaculatoria: Fii puterea mea și întărirea mea.

Al cincilea mister: Furia să nu preia frâiele vieții omului.
Pe boaba cea mai mare: Tatăl nostru + Preasfântă Treime, Iubirea Ta să fie primită de toată omenirea pentru ca sinceritatea, respectul și bunăvoința să se manifeste în Poporul Tău asemenea Ție și să fim una în Inima Ta.
Pe bobițele mici ale Sfântului Rozariu: 10 x Înțelepciune Divină, Iubirea Divină este izvorul a tot binele, aceeași Iubire să fie în tot Poporul Lui Dumnezeu ca interesele umane să fie oprite, discordia să înceteze și spiritualitatea să fie în fiecare om oglinda Iubirii Tale.
Jaculatoria: Fii puterea mea și întărirea mea.

Pe cele trei boabe ale Sfântului Rozariu:
Preasfântă Treime: Pacea Divină să inunde inimile oamenilor fără deosebire.
Preasfântă Treime: Duhul Sfânt să ne inunde cu Iubirea Lui.
Preasfântă Treime: Pacea Preasfintei noastre Mame, care depășește orice înțelegere, să vină la noi.
RUGAȚI-VĂ ”BUCURĂ-TE REGINĂ”, ÎN ONOAREA PREASFINTEI REGINE ȘI MAME!

Oferire:
Preasfântă Treime, dirijează viețile noastre cu blândețe și fă ca omenirea să aibă căința necesară pentru a eradica de pe Pământ avansarea răului.
Călăuzește-ne spre pocăință ca să fim ca Tine, Mamă, discipoli credincioși și mesageri ai Iubirii Tale.
Faceți această oferire sinceră și terminați cu un moment de reflecție spirituală. Amin.

CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

LITANIE CĂTRE PREASFÂNTA TREIME
Să fim plini de Iubire Divină, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fie fiecare om Templul Duhului Sfânt, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fim unitate în Dumnezeu, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fie Poporul Tău fidel până la final, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fie doborât răul în om, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fim merituoșii Darurilor Duhului Sfânt, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fim primiți în Unitatea Ta, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fie inima omului transformată în izvor de binecuvântări, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.
Să fie fiecare inimă, minte și gând tranformate de Blândețea Ta, R / Te rugăm, Preasfântă Treime.

Pentru înțelegerea între oameni, pentru speranță și caritate, R / Ascultă-ne, Preasfântă Treime.
Pentru bunătate între oameni, pentru o credință nestrămutată, R / Ascultă-ne, Preasfântă Treime.
Pentru un duh ferm, R / Ascultă-ne, Preasfântă Treime.
Pentru o milostivire fără sfârșit, R / Ascultă-ne, Preasfântă Treime.

În fața uneltirilor răului, R/ Trimite Îngerii Tăi în apărarea noastră.
În fața defăimătorilor credinței noastre, în fața calomniilor și persecuțiiilor, în fața slăbiciunilor noastre, R/ Trimite Îngerii Tăi în apărarea noastră.
În fața lâncezelii proprii și a fraților noștri, R/ Trimite Îngerii Tăi în apărarea noastră.
În fața nedreptății și a ocărilor, R/ Trimite Îngerii Tăi în apărarea noastră.
În fața puterii diavolului, R/ Trimite Îngerii Tăi în apărarea noastră.

De moarte veșnică, R / Eliberează-ne, Preasfântă Treime.
De aproprierea diavolului, R / Eliberează-ne, Preasfântă Treime.
De posesiunile și infestările diavolului, R / Eliberează-ne, Preasfântă Treime.
De superioritate și mândrie. R / Eliberează-ne, Preasfântă Treime.

Să fii adorată, Preasfântă Treime, în vecii vecilor. Amin.
Înaintea Maiestății Tale atât de mari, cu umilință Te implorăm să susții Legiunile Cerești gata să ne ajute pentru ca în Atotputernicia Ta, să alungi forțele diabolice care pot îngrădi viața noastră. Amin.
https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu