luni, 23 decembrie 2019

Noua religie mondială? Templul unirii dintre islam și creștinism va fi inaugurat în 2022

Emiratele Arabe Unite vor construi o nouă sinagogă ca parte a unui complex interfaith Chrislam care, va adăposti de asemenea o moschee și o biserică, e programată să se deschidă în 2022.
În ceea ce privește avansarea calendarului final, 2019 a fost pentru papa Francisc și pentru următoarea religie mondială.
V-am spus că în februarie a călătorit la Abu-Dhabi unde s-a întâlnit cu liderul musulman sunit, șeicul Ahmed al-Tayeb. Acolo, cei doi au semnat un pact global de pace numit Documentul despre Frăția Umană pentru pacea mondială.
Din această alianță, Comitetul Superior al Frăției Umane a fost creat pentru a pune în aplicare acest tratat final de pace religios.
Acum, acest comitet a anunțat că va exista un nou sediu sofisticat pentru acest proiect.
Noul centru global luminos se va deschide în 2022. 

Ați zis: "Am încheiat un legământ cu Moartea și cu Locuința morților avem o înțelegere. Urgia năvalnică va trece fără să ne atingă căci ne-am făcut din minciună adăpost și din înșelăciune ascunzătoare." (Isaia 28:15 NTRL)

Timpurile sfărșitului se desfășoară în fața ochilor noștri, lucrurile se accelerează repede încât dacă veți clipi, veți lipsi.
Acesta este Chrislam, aceasta va fi temelia noii religii mondiale pe care Biblia spune că se va întâlni în ultimile zile. Biserica catolică va trage, iar islamul va furniza mușchiului său zeci de milioane de războinici jihad; acum vor fi martiri Chrislam sub comanda unui rege roman. NU crezi? Vei vedea, Emiratele Arabe Unite vor deschide sediul Interfaith în 2022.

Din epoca lui Israel: Anunțul Casei Familiei Abrahamice de pe Insula Saadyat din Abu-Dhabi urmează unei vizite a papei Francisc în Emiratele Arabe Unite din februarie, prima a unui papă în Peninsula Arabică. În timpul călătoriei, papa a semnat o declarație comună cu marele imam al-Azhar,dr Ahmedel-Tayeb care a cerut toleranță și dialogul religios. Ca urmarea a declarației, s-a format un consiliu inter-religios care să supravegheze proiectele de avansare în toleranță și a fost numit Comitetul Superior al Frăției Umane. Casa Familiei Abrahamic este prima inițiativă. Papa Francisc emite ordinul de a înființa un comitet global pentru punerea în aplicare a decretului privind "Frăția Umană pentru Pacea Mondială" semnat în Emiratele Arabe Unite în februarie. 

"Aceasta este o oportunitate importantă pentru toți cei care cred în puterea credinței și a umanității. Acest lucru va ajuta la construirea de punți între liderii religioși și comunități și va promova pacea și armonia într-o epocă care este adesea definită prin diferență" a spus Rabin M. Bruce Lusting, rabin senior al Congregației ebraice de la Washington și reprezentant evreiesc al comisiei.

Proiectul Abrahamic Family House al renumitului arhitect David Adjaye a fost dezvăluit în cadrul unei reuniuni la New York săptămâna aceasta, al doilea pentru comitet. Potrivit Gulf News, va dura 3 ani până lafinalizare.

Emiratele Arabe găzduiesc deja o sinagogă în Dubai formată în 2008. deja primește sprijinul tăcut din partea autorităților din Emiratele Unite, membrii acesteia menținând un profil scăzut. Noua sinagogă sancționată de stat, ar marca un pas semnificativ spre închinarea publică a iudaismului în statul Golfului.

https://www.youtube.com/watch?v=gsbzzs5B4G0&feature=emb_logo
În mai, Rabinul Yehuda, capelanul Universității New York, a devenit primul rabin șef al comunității evreiești din Emiratele Arabe Unite.

traducere făcută cu google translate.... a fost singura variantă de a traduce acest material destul de interesant.

3 comentarii: