sâmbătă, 28 decembrie 2019

O nouă rugăciune de la Dumnezeu Tatăl pentru a-i ajuta pe copiii Săi în acest timp de luptă

 Pentru a vă ruga această rugăciune  vindecătoare asupra altei persoane, ambele persoane trebuie să-și unească mâinile pentru a forma un cerc. Dacă această Rugăciune de Vindecare este spusă la telefon, cereți Îngerului Păzitor al persoanei pentru care vă rugați să vă țină de mână și cereți-vă Îngerului vostru Păzitor să se țină de mână cu persoana pentru care vă rugați pentru a forma cercul. Atunci veți fi legați unii de ceilalți prin îngerul lor și  îngerul vostru  ca și cum ați fi față în față ținându-vă mâinile celuilalt.

Sfânta Ana, te rog să iei pe (numele) precum copilul tău spiritual, lângă Maria, în pântecele tău. Lasă inima lui (numele)  să bată cu inima ta și inima Mariei. Lasă sângele lui (numele) să curgă cu sângele tău și cu sângele Mariei. Lasă respirația lui (numele) să respire cu respirația ta și cu suflarea Mariei. Să fie (numele)  hrănit/ă cu același lapte cu care a fost hrănită Maria. Lăsa-ți puterea de vindecare și puterea de vindecare a Mariei să curgă asupra lui (numele) din creștetul capului său până la talpa picioarelor.

Acum, Maria, când ai devenit Maica Domnului Isus și El era în pântecele tău, te rog să iei pe (numele) în pântecele tău și lăsa-ți sângele și sângele lui Isus să curgă cu sângele lui (numele). Lasă-ți inima și inima lui Isus să bată cu inima lui (numele). Lasă cele trei inimi să devină una precum Sfânta Treime este una cu trei persoane. Lăsa-ți respirația și suflarea lui Isus să respire cu suflarea lui (numele) pentru a-i aduce vindecare și pace.

Acum (numele), ia pe Sfânta Ana și Maria ca mame spirituale și ocrotitoare și ia-L pe Isus ca pe Dumnezeul tău. Ia-l pe Sf. Ioachim și pe Sfântul Iosif ca tați spirituali/duhovnicești din Ceruri pentru a te vindeca, proteja și iubi așa cum Dumnezeu Tatăl vindecă, protejează și iubește pe toți copiii Săi.

(numele), tot ce trebuie să faci pentru a câștiga această vindecare este să mergi la Mărturisire/Spovedanie și să-ți  dai voința ta liberă lui Dumnezeu. Atunci Dumnezeu, care este întru totul iubitor, drept și milostiv, îți va oferi vindecare.

Eu, Dumnezeu Tatăl  dau această Rugăciune pentru Vindecare, deoarece îi iubesc pe toți copiii Mei. Această Rugăciune de Vindecare este necesară din cauza vremurilor malefice în care trăiți acum. Eu sunt un Dumnezeu atotiubitor , dar și un Dumnezeu drept, deoarece nu puteți fi toți iubitori fără să fiți toți drepți. (Cu) Iubire, Dumnezeu, Tatăl Cerului și al Pământului. Amin.

Un comentariu: