luni, 9 decembrie 2019

Mesaje de la John Leary din 14, 24, 29 noiembrie și 1 decembrie 2019


Joi, 14 noiembrie 2019
.......
Isus a spus: „Fiul meu, în călătoriile tale în Texas, ai văzut câteva refugii folosind rulote pentru ca oamenii să trăiască. Un refugiu avea o biserică mare și multe clădiri mai mici. Ai fost cu Părintele Michel în patru orașe în care ai purtat discuțiile tale. Unul dintre mesajele sale de la Dumnezeu Tatăl, i-a arătat o accelerare a evenimentelor și a timpului începând cu Crăciunul, pe 25 decembrie a acestui an. Aceasta este o confirmare a mesajului pe care vi l-am dat recent cu privire la modul de accelerare a timpului, astfel încât zilele voastre vor fi mai mici de 24 de ore. (mesaj  5 noiembrie 2019)
Încredeți-vă în Mine pentru că vă voi oferi locuri sigure la refugiile Mele unde veți avea ce este necesar pentru toate nevoile voastre. "
……..
Duminică, 24 noiembrie 2019: (Isus Rege)
Isus a spus: „Poporul Meu, trebuie să vă pregătiți pentru marile evenimente care urmează să se întâmple, întrucât Îi voi conduce pe credincioșii Mei la refugiile Mele de protecție. Așa cum i s-a spus lui Noe să pregătească o arcă pentru marele potop, tot așa îi chem pe constructorii Mei de refugii să pregătească diferite refugii unde îi voi trimite pe credincioșii Mei pentru a fi protejați de cei răi în timpul necazului, domnia  Antihristului. (Mat. 24: 7,8)
 „7.Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri. 8.Dar toate acestea sunt începutul durerilor.”
După Avertismentul Meu, veți vedea amenințarea pentru viața voastră. Atunci voi trimite o alocuțiune interioară tuturor credincioșilor Mei ca să știe că a sosit timpul să plece spre refugiile Mele. Trebuie să Mă chemați și voi face ca îngerul vostru păzitor să vă conducă la cel mai apropiat refugiu urmând o flacără fizică. În mai puțin de douăzeci de minute, în timp ce vă părăsiți casa și nu vă veți mai întoarce, îngerul vostru va pune un scut invizibil asupra voastră . Luați-vă rucsacul pregătit cu cele necesare vouă și plecați cu credință sau conduceți mașina spre refugiul vostru de protecție. I-am rugat pe constructorii Mei de refugiu să pregătească refugiu cu paturi, mâncare, apă și combustibili pe care Îngerii Mei le va înmulți pentru supraviețuirea voastră. Nu vă temeți pentru că Eu separ oamenii răi de oamenii buni. Să nu priviți la distrugerea exterioară, voi veți participa la Adorația Mea perpetuă mai puțin de 3 ani și jumătate. Veți suferi purgatoriul vostru pe pământ, dar Eu voi pregăti Era de pace pentru voi ca răsplată pentru credința voastră. ”

Isus a spus: „Poporul Meu, voi sărbătoriți Regalitatea Mea peste univers. Această flacără reprezintă flacăra eternă a iubirii Mele pentru voi toți. Vă chem pentru a evangheliza toate sufletele deoarece nu vreau să pierd niciun suflet, nimeni să nu ajungă la diavol în iad. Vor fi suflete care vor respinge iubirea Mea și vor alege iadul cu propria lor voință liberă. Împărăția Mea este întotdeauna alături de voi, mai ales prin Prezența Mea reală în Euharistie. Aduceți-Mi onoare și laudă când Mă adorați în timpul Adorației. Mulțumesc tuturor adoratorilor Mei speciali care Mă adoră în fiecare zi. Aduceți-vă aminte cum stau singur în tabernacolele Mele și cum ați putea să Mă vizitați din când în când. Războinicii Mei speciali ai rugăciunii sunt de asemenea prezenți cu Mine la Liturghia zilnică. Cât de mult Mă iubiți, se va vedea în acțiunile voastre, în rugăciunile, Liturghiile și Adorația voastră zilnică. Veți vrea să fiți cu Mine cât de mult puteți.
 Ați primit mesaje cu privire la modul în care veți vedea accelerarea timpului și haosul pe străzi în 2020. Dacă evenimentele vă pun în pericol viața, este posibil să nu mai puteți călători pentru discuții de acum înainte și puteți fi chemați în curând la refugiile Mele. Fiți pregătiți să-i primiți credincioșii Mei când vă voi anunța. Bucurați-vă de această sărbătoare a Regalității Mele, veți începe timpul Adventului săptămâna viitoare. Când voi reveni pe pământ, voi veni victorios asupra celor răi la sfârșitul necazului. Veți vedea puterea și gloria Mea când îi voi învinge pe cei răi. ”

Vineri, 29 noiembrie 2019:
Isus a spus: „Poporul meu, lecturile din Cartea lui Daniel sunt similare cu cele din Cartea Apocalipsei. Aceste lecturi ale timpurilor de pe urmă nu sunt discutate prea mult de preoții voștri. Va veni un timp de 3 ani și jumătate de restriște și acesta este motivul pentru care constructorii Mei de refugii pregătesc refugiile. Acesta este și motivul pentru care am cerut aleșilor Mei să amenajeze refugii în care credincioșii Mei vor fi feriți de cei răi în timpul necazului. La sfârșitul domniei Antihristului, voi aduce Cometa Mea de Pedeapsă care îi va ucide pe cei răi și Îi voi trimite în iad. Atunci voi aduce rămășița Mea credincioasă în Era Mea de pace. Fiți răbdători până când vă veți bucura cu Mine în Era Mea de pace căci aceasta va fi răsplata voastră pentru că Mi-ați rămas credincioși în timpul necazului.”

Duminică, 1 decembrie 2019: (Prima duminică a Adventului)
Isus a spus: „Poporul Meu, lecturile de săptămâna trecută și din prima Duminică a Adventului sunt amândouă despre sfârșitul timpurilor despre care preoții care evită să vorbească. Aceasta este duminica în care să ne bucurăm în timp ce îngerii Mei suflă în trâmbițe pentru a anunța venirea Domnului. În Cartea Apocalipsei există, de asemenea, pasaje care vorbesc despre cele șapte trâmbițe după cele șapte peceți. La trâmbițe, focul și grindina au căzut pe pământ și o stea numită „Pelin” a căzut în ape făcându-le amare. La a cincea trâmbiță au fost trimiși scorpioni uriași pentru a-i înțepa doar pe oamenii fără sigiliu pe fruntea lor. Multe persoane au fost ucise de trâmbițe. Fiți pregătiți crezând în Mine, astfel încât să aveți pecetea pe fruntea voastră.”
http://www.johnleary.com/index.php/messages/

5 comentarii:

  1. Multumesc.Stiti ceva despre refugiile din Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unii dintre noi am cumparat case la tara si le pregatim ca refugii, atat va pot spune

      Ștergere
    2. le pregatim pentru noi si familiile noastre, la nivel mai mare nu stiu nimic

      Ștergere
  2. Așa cum i s-a spus lui Noe să pregătească o arcă pentru marele potop, tot așa îi chem pe constructorii Mei de refugii să pregătească diferite refugii unde îi voi trimite pe credincioșii Mei pentru a fi protejați de cei răi în timpul necazului, domnia Antihristului.

    RăspundețiȘtergere
  3. După Avertismentul Meu, veți vedea amenințarea pentru viața voastră. Atunci voi trimite o alocuțiune interioară tuturor credincioșilor Mei ca să știe că a sosit timpul să plece spre refugiile Mele.

    RăspundețiȘtergere