miercuri, 15 august 2018

DESCRIEREA IMAGINII "REGINA ȘI MAMA ULTIMELOR TIMPURI" DATĂ DE SFÂNTA FECIOARĂ MARIA


Împărtășesc cu voi descrierea pe care Mama noastră Sfântă mi-a explicat-o cu privire la simbolistica care alcătuiește acest nou titlu:
”Peste imaginea Mea coboară Duhul Sfânt al cărui Templu și Tabernacol sunt eu.
Coroana Mea are 3 Cruci: Crucea centrală este Crucea Fiului Meu, cea din dreapta este pentru a vă aminti despre Divina Îndurare și cum hoțul care s-a căit a atins iertarea și a câștigat Cerul, și cea din stânga pentru a avea în vedere pe cel care și-a bătut joc de Fiul Meu de pe cruce, condamnându-se el însuși.
Scapularul pe de Pieptul Meu este semnul angajamentului pe care copiii Mei îl au pentru ca viața lor să fie asemănătoare cu a Mea: în ascultare și credință, în Cuvântul lui Dumnezeu.
Preasfânta Mea Inimă luminează viața oamenilor și la final Inima Mea Imaculată va triumfa.
În Pântecele Meu se vede Fiul Meu în Preasfânta Euharistie, dezvăluind dragostea Lui prin intermediul razelor galbene.
Pe încheieturile Mâinilor Mele veți vedea o stea pentru a vă reaminti că Eu sunt Steaua Dimineții, al Noului Răsărit și cea care ghidează Poporul Fiului Meu.
Mâinile Mele strălucesc de lumină pentru ca ai Mei copii să nu se rătăcească și să vadă lumina farului Mâinilor Mele, de unde se emană raze care converg împreună cu razele Fiului Meu, prezent în Preasfânta Euharistie și se  lasă într-o binecuvântare peste un copil nou născut, care reprezintă în primul rând pe iubitul Nostru Înger al Păcii, fructul Voinței Trinitare, care este reprezentat Omenirii de Mâinile lui Dumnezeu Tatăl care îl păzesc. În al doilea rând, copilul reprezintă Odihna Sfântă. Această Odihnă Sfântă este protejată și este menținută de Pământul păcii, de Mâinile lui Dumnezeu Tatăl Atotputernicul.
Pământul în acest moment este înconjurat de Sfântul Meu Rozariu, așa cum Pământul nou va continua să fie înconjurat de Sfântul Meu Rozariu și cu fiecare Tatăl Nostru și fiecare Bucură-te Marie pe care voi le-ați spus în cadrul Rozariilor și în alte rugăciuni, au reușit să se multiplice la infinit datorită faptului că rugăciunile mereu vor da fructele  vieții și din abundență.
Pământul va fi  strălucitor, și întunericul va fi trecut.
 Noua denumire (nou titlu) de Regină și  Mamă a ultimelor timpuri), reprezintă Speranța uni nou Cer și a unui nou pământ.
Amin”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu