joi, 2 august 2018

Mesajul preasfintei Fecioare Maria dat iubitei Sale fiice, Luz de Maria în 30 iulie 2018



































Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
Sunt Mama Omenirii, vă protejez și vă chem la convertire. Ca Mamă v-am anunțat despre timpul în care trăiți.
SUNT REGINA ȘI MAMA ULTIMELOR TIMPURI....ȘI CONTINUI SĂ VĂ CONDUC CĂTRE FIUL MEU PENTRU CA SĂ NU VĂ PIERDEȚI, CI SĂ FIȚI FIDELI ÎN A ÎNDEPLINI PORUNCILE ȘI ÎNVĂȚĂTURILE FIULUI MEU.

Iubiți copii, vă invit să vă rugați:
Tată Ceresc, Veşnic și Omnipotent, Fiu Preasfânt, Cuvânt Întrupat, Duhule Sfinte, Spirit Dumnezeiesc, Trei Persoane într-un singur Dumnezeu Adevărat,
Revarsă Binecuvântarea Ta Preasfântă peste această creatură care imploră înaintea Maiestății Voastre Divine.
Prinde-mi mâna pentru ca să nu mă despart de Protecţia Ta.
Dă-mi speranța neclintită de a ajuge la Gloria Ta.
Fii sufletul meu modelat de Spiritul Tău Sfânt,
Și eu voi găsi discernământul
Care să mă conducă către Adevărul Cuvântului Tău,
Și nu mă voi abate de la Calea Sfântă.
Preasfântă Treime, a ajuns la Poporul Tău binecuvântarea
De a o avea pe Regina și Mama Ultimelor Timpuri,
Pentru că ea mijlocește și apără Poporul Tău.
O accept pe această atât de sublimă Regină și Mamă.
Iau Mâna Ei binecuvântată și mă predau Învățăturii Ei Materne
Pentru ca, împreună cu Ea, să îndeplinesc Voința Ta.

Mamă care îndrumi, Mamă care mijlocești,
Mamă care protejezi acestă Omenire fără direcție,
Fii cârma mea în acest moment, pentru ca în fața ghearelor răului,
Sufletul meu să nu cedeze din cauza slăbiciunii.

Dă-mi puterea de a nu mă teme în fața așteptării,
Ci să mă tem de a nu cădea în cursele răului
Și nu permite ca sufletul meu să se piardă în tenebrele răului.

Regină și Mamă a ultimelor timpuri,
Vino, primește-mă și învață-mă să aștept momentul întâlnirii Trinitar.
Nu vreau să fiu eu cel care grăbește timpul,
Ci să fiu credincios fidelității Tale, să fiu reflexia Ta,
Și să nu mă sperie nici un moment în care  va părea că cedez.

Regină și Mamă a Ultimelor Timpuri,
Fă să crească în mine Iubirea, Credința, Speranța
Și curajul de a trăi ca Tine.
Hrănindu-mă din Voința Sfintei Treimi,
Să continui cu o credință fierbinte care să mă conducă
Către întâlnirea după care tânjesc cu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt,
Renăscând la o nouă viață împreună cu Preasfânta Treime. Amin.

Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
Nu renunțați, deși aceste momente de oboseală vă invadează sau vă simțiți epuizați: nu faceți confuzie, este greutatea disprețului Omenirii care s-a îndepărtat de Iubirea Divină.
Voi, iubiți copii, știți despre victimele opresiunii în toată lumea, dintr-un oraș, dintr-un popor, știți despre cei ce suferă de foame, de cei însetați și de cei fără adăpost și fiecare dintre voi trebuie să se întrebe: care este reacția mea cu privire la atâta durere umană?
Cine trăiește pentru lucrurile materiale nu înțelege durerea, respinge nevoia și nu ajută pe cel ce suferă. Numai cine luptă împotriva lui însuși, cine rămâne ferm pentru a nu pierde unitatea cu Fiul Meu și nu se îndoiește că va ajunge la pace, la armonia între popoare, la prosperitatea și contopirea omului cu al său Creator, numai în aceștia credința nu va înceta.
CEI CARE RĂMÂNEŢI FERMI ÎN CREDINȚĂ ȘI NU DORIŢI SĂ PIERDEŢI UNIUNEA CU FIUL MEU, ȘTIȚI CĂ ÎNAINTE DE A VENI ACELE TIMPURI, VA VENI PRIMA DATĂ MOMENTUL PURIFICĂRII.
Răutatea se înmulțește împreună cu o falsă dăruire care se găsește pretutindeni înaintea unei religiozități greșite care umbrește adevărata filiație a Poporului lui Dumnezeu. Copiii Mei cred că îndeplinesc Voința Cerului sub o religiozitate care l-a făcut pe om să stagneze, care nu-i permite să cunoască profunzimea Fiului Meu, care nu cunosc sau preferă să nu cunoască că trebuie să-L invite pe Fiul Meu să locuiască în inima fiecăruia, din proprie și liberă voință, astfel încât să-și facă locuință în creatura umană, cred într-un Dumnezeu îndepărtat și nu într-un Dumnezeu Patern care iubește pe copiii Lui și îi vrea aproape.
Voi copii, sunteți chemați să contribuiți la Planurile lui Dumnezeu....
Voi trebuie să fiți credincioșii care demonstrează și acționează în cadrul Planurilor lui Dumnezeu pentru următoarea clipă.
Tot ceea ce v-am învățat prin Voința Divină este pentru ca să puneți în practică ACUM, pentru a nu cădea împovărați de încercări, pentru a nu dispera în așteptare și a nu uita că trebuie să vă rugați și totodată, să puneți în practică rugăciunea ajutându-i pe frații voștri pentru a nu-i lăsa să cadă pradă satanei.
Primiți-L pe Fiul Meu în Euharistie, întăriți-vă și adorați acest mare Sacrament, adorați-L în toate actele și în toate faptele cotidianului, crescând spiritual, apropiindu-vă mai mult de Fiul Meu și de îndeplinirea Cuvântului Lui.
SĂ NU VĂ SPERIAȚI CÂND CERUL VĂ ANUNȚĂ SĂ VĂ PREGĂTIȚI, CĂCI CU CÂT CUNOAȘTEȚI MAI MULT, CU ATÂT SĂ VĂ MĂRIȚI CREDINȚA, DORINȚA DE A SALVA SUFLETUL ȘI DORINȚA DE A COOPERA ÎN SALVAREA SUFLETELOR.
Pregătiți-vă cum se cuvine pentru Avertisment, unde vă veți examina conștiința în fața Divinității; nu dormiți, treziți-vă, convertiți-vă.
Priviți în înaltul cerului, aspirați mai mult către Cer......
Priviți în înaltul cerului, semnele vă  vor arăta momentul precis.....
FAPTELE ȘI ACȚIUNILE CONTRA LUI DUMNEZEU AU ACCELERAT DESFĂŞURAREA EVENIMENTELOR, DAR POPORUL FIULUI MEU TREBUIE SĂ FIE FIDEL ȘI SĂ ÎNDEPLINEASCĂ VOINȚA DIVINĂ.
Nu vă atașați de noutățile care vă vor duce spre a trăi într-o falsă religiozitate; ele nu vă vor duce la adevărata uniune și nici la fuziunea cu Fiul Meu. Nu trăiți din firimituri, copii.
Acestea sunt Ultimele Timpuri, da copii, sunt.
Sunt timpurile anunțate, da copii, sunt, dar un Moment Divin nu este un moment de-al omului, de aceea vă chem să nu decădeți, ci să continuați să faceți un mare efort pentru a crește în uniune cu Fiul Meu și vă chem să trăiți mai mult spiritual.
ESTE SFÂRȘITUL LUMII CEEA CE VINE?
NU, COPII.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru toată Omenirea.
NU VĂ TEMEȚI, EU SUNT AICI ÎMPREUNĂ CU FIECARE DINTRE VOI. NU VĂ TEMEȚI, RĂMÂN CU OMENIREA DIN VOINȚĂ DIVINĂ. ADORAȚI-O PE PREASFÂNTA TREIME, ADORAȚI-O  ÎN SPIRIT ȘI ADEVĂR.
Vă binecuvântez, vă iubesc.
Mama Maria.
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
Notă: să medităm la cuvintele Domnului nostru Isus Cristos:
Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele mele nu vor trece. Despre ziua și ceasul acela nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci doar Tatăl” (Mt 24, 35-36)

Comentariul instrumentului:
Fraților:
Având în vedere mesajul primit, împărtășesc cu voi noua ipostază, noua denumire de  Regina și Mama Ultimelor Timpuri, care mi-a fost revelată în 28 august anul Domnului 2006, ca fiind sfânt sau dedicat Fecioarei, sub a cărei protecție este acel loc. Este rezultatul frumuseții Mamei noastre prin pensula unor artiști pentru a o surprinde așa cum am văzut-o.
La începutul acestui an al Domnului 2018, Mama noastră ne-a ghidat într-un sfârșit către un artist căruia Ea i-a ghidat mâinile pentru a reuși să facă o operă care să o reprezinte cât mai fidel.
Mulțumesc tuturor acelora care sub o formă sau alta au contribuit în toți acești ani pentru ca la acest început de an opera să fie terminată și azi, așa cum a fost spus Cerul, vi se prezintă.
Această nouă denumire, Regina și Mama Ultimelor Timpuri, revelează Marea iubire Paternă pentru Omenire și relevă Iubirea Mamei noastre care este cu noi în aceste momente.  
În ziua de 15 august, Sărbătoarea Solemnității Ridicării Sfintei Fecioare Maria la Cer, să facem cunoscute detaliile fiecărei binecuvântări în parte pentru ca  să facem din această imagine o compilare a Îndurării Divine.
Luz de Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu