luni, 27 august 2018

Mesajul Sfintei Fecioare Maria către iubita Sa fiică, Luz de Maria 10 august 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate:
SĂ ADORĂM PE PREASFÂNTA TREIME ȘI SĂ O LĂUDĂM ÎN TOȚI VECII VECILOR, AMIN.
Sunt Mama Omenirii, Mama unui popor care se revoltă împotriva celui care este TOTUL în toți.
Pentru a nu vă îndoi de Îndurarea Divină, continui să vă transmit Voința Divină în acest Cuvânt, pentru că Îndurarea înseamnă că nici Tatălm nici Fiul, nici Duhul Sfânt nu vă vor abandona în aceste momente în care răul predomină și voi, copii, aveți nevoie de Îndrumarea Divină pentru a nu cădea în cursa celui rău.
Popor al Fiului Meu, iubiți copii, este momentul să continuați în pregătirea spirituală așa cum Eu și Fiul Meu am solicitat anterior.
Fiecare dintre voi trebuie să fie o creatură umană care tranzitează Pământul cu simțurile fizice unite cu cele spirituale pentru ca să rămâneți contopiți cu Duhul Sfânt.
NU PUTEȚI TRATA CUVINTELE MELE CU UȘURINȚĂ SAU SĂ LE LĂSAȚI SĂ FIE ÎN ZADAR. FIUL MEU VĂ CHEAMĂ SĂ FIȚI ADEVĂRAȚI CREȘTINI SUPUȘI ÎNAINTE CA CEI DREPȚI SĂ SE PIARDĂ ÎMPREUNĂ CU NEGHINA, ÎNAINTE CA ÎNDURAREA DIVINĂ SĂ ACȚIONEZE CU SFÂNTA EI DREPTATE.
Este urgent să vă pregătiți spiritual, cu responsabilitate, cu cunoașterea și recunoașterea Iubirii Sfintei Treimi pentru voi, care vă iartă încă o dată și încă o dată. Omenirea l-a abandonat pe Dumnezeu, Îl batjocorește pe Fiul Meu și Îl înfruntă pe Duhul Sfânt și, ca și eroi noi, îi omoară pe cei inocenți și se agață de legile umane pentru a se scuza în fața societății, uitând că lui Dumnezeu nu i se poate ascunde nimic.
Libertatea este cel mai mare dar al omului, însă el face din libertatea lui cel mai mare păcat când merge spre libertinaj, cum se întâmplă în această generație.
Copii ai Inimii Mele Imaculate, nu aveți noțiunea despre ceea ce înseamnă să fii un creștin adevărat; deja operați și acționați cu totul altfel. Vă ascult conversând într-o manieră total lumească, păgână, profană, indecentă...spuneți că Îl iubiți pe Fiul Meu și nu Îl ascultați.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, permiteți ca Iubirea Fiului Meu să crească în voi, să vă facă mai iubitori, recolta se va compromite și Natura nu va avea limite.
VOI NU TREBUIE SĂ UITAȚI CĂ FIECARE MOMENT ESTE UN ACT DE IUBIRE DIVINĂ ȘI, PENTRU ACEASTA TREBUIE SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI PE ADEVĂRATUL DRUM, CU PROMTITUDINE ȘI PREGĂTIȚI ÎN TOATE ASPECTELE, MAI ALES ÎN CEL SPIRITUAL.
Iubiți copii, examinați-vă, priviți către interiorul propriu și căutați momentele în care v-ați îndepărtat, ofensându-L, rănindu-L, maltratându-L pe Fiul Meu, priviți cât L-ați întristat pe Duhul Sfânt, și cereți iertare din Inimă......
Aveți înaintea voastră Chemarea permanentă înainte ca Avertismentul să vină ca să nu vă găsească dormind. Fiind de Ordin Divin, nu va reuși să fie explicat de știință. Va fi o mare enigmă pe care toți oamenii o vor recunoaște că provenind de la Dumnezeu, chiar și cei care nu sunt credincioși.
Iubiților, în secundele dinaintea Avertismentului, Pământul în totalitatea lui va fi invadat de o liniște și apoi toți vor fi singuri cu Dumnezeu. Avertismentul este intern și personal; el va permite conștiinței să vă arate ce a însemnat să trăiești și să acționezi personal. Aceasta copii, este un act de Milostivire pentru ca individual să ajungeți la starea în care să vă vedeți așa cum sunteți, fără prefăcătorii, fără măști, așa cum sunteți:
Cum ați trăit? În ce stare ați trăit? Sunteți creaturi ale binelui, sunteți iubire și sunteți adevăr? Care este intenția care vă însoțește în faptele și acțiunile voastre?
ACEASTA ȘI MAI MULT, ESTE CEEA CE VA DETERMINA SUFERINȚA ÎN ACEST MOMENT ȘI DUPĂ AVERTISMENT. Cu Avertismentul nu se va termina răul, dimpotrivă, cei care privesc răul în care trăiesc și nu se pocăiesc, se vor revolta împotriva lui Dumnezeu căci nu acceptă să vadă câtă răutate pot avea în interior.
Nu vă îndepărtați de Fiul Meu; în continuare oferiți-I acțiunile voastre, faptele voastre bune, dorințele voastre bune față de frații voștri și îngrijirea față de Natură. Nu vă uitați că ceilalți cooperează sau nu; fiți drepți și.....copiii Mei, predicați cu mărturia; nu-i judecați pe semenii voștri. 
Îndepliniți Voința Divină, îndepliniți Poruncile Legii Divine, apropiați-vă de Fiul Meu, adorați-L în spirit și adevăr (Cf In 4, 23)
IUBIT POPOR AL FIULUI MEU, VĂ ÎNTREBAȚI DESPRE ÎNGERUL PĂCII (2) ȘI ÎL CONFUNDAȚI CU CEI DOI MARTORI SAU CREDEȚI CĂ VA FI UN PAPĂ, NU ESTE AȘA. Iubitul Meu Înger al Păcii va veni să vă ajute, să contracareze răutatea anticristului (3) asupra Poporului fidel, va fi Scut, Sabie, Aliment și Cuvânt pentru cei care trăiesc în singurătate, ascunși unde nimeni să nu-i vadă și cel rău să nu-i ajungă.
IUBITUL MEU ÎNGER DE PACE SE VA OFERI DIN IUBIRE PENTRU DUMNEZEU PENTRU CA ODIHNA SFÂNTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ ȘI SĂ SE RIDICE CU CUVÂNTUL DUHULUI SFÂNT.
*odihna sfântă = poporul total fidel lui Dumnezeu; cei care vor rămâne pe pământ pentru a forma o nouă generație fidelă Domnului
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, cursul Omenirii nu este un lucru întâmplător, ci este rezultatul acțiunii umane independentă de Protecția și Iubirea Divină. Pământul va fi cutremurat cu mare putere, voi nu veți reuși să prognozați clima, anticipând timpurile pentru recoltă, înainte de variațiunile extreme ale acesteia.
Secetele vor fi mai puternice decât în trecut, făcându-l pe om să se lupte pentru apă. Ploile vor face să se schimbe geografia anumitor locuri. De aceea este necesar ca voi să anticipați și să faceți un efort pentru a fi cei mai buni și fideli copii ai lui Dumnezeu. AICI SUNT EU, SUNT MAMA VOASTRĂ, CHEMAȚI-MĂ!
Vă binecuvântez.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI

Fraților:
Mama noastră mi-a cerut rugăciune pentru Argentina, mi-a arătat urgența rugăciunii pentru pământul Argentinei (4), mi-a vorbit despre trista situație în care trăiește și în care va trăi.
Mi-a cerut să Îl cinstim pe Fiul Ei și să nu uităm de cei care se ocupă de ipostaza Fecioarei de Lujan de care trebuie să  se țină cont.
M-a rugat ca rugăciunea pentru Mexic să fie urgentă și este nevoie de un  apel Eclezial pentru a reconsidera valorile morale și spirituale ale acestei națiuni.
Și mi-a subliniat că Ea ca și Mama Omenirii, nu ne va abandona și că prin Poruncă Divină va rămâne cu noi până când cel rău va fi eliminat de pe Pământ. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu