miercuri, 5 septembrie 2018

DIN COASTA MEA.......26 august 2018, Luz de Maria



Iubitul Meu Popor:
Din coasta Mea de unde s-a născut Biserica Mea și am emanat Sânge și Apă, din aceeași coastă din nou eman Sângele și Uleiul Iubirii Mele pentru a trezi Poporul Meu în față la atâta durere pe care Mi-o cauzează, în acest moment, mai ales Biserica Mea în ierarhia ei, care este motiv de scandal.
Am nevoie de sfințenie și toți aceia care vă Consacrați viața Slujirii Mele aveți asta ca și poruncă. Diavolului nu i-a ajuns cu introducerea fumului său în Biserica Mea, dar profită și de lipsa de rugăciune și de adevărata dăruire a unora dintre Preoții Mei către Mine, le-a preluat mințile și le trezește dorințe perverse, pasiuni meschine și dorințe ale cărnii total deviate. Este o lecție dură pentru Biserica Mea, este cutremurarea Bisericii Mele, al cărei CAP EU SUNT.
În acest moment Coasta Mea se deschide din nou și din ea eman Sânge de durere, pentru atâtea păcate și ofense care în mod natural provoacă rău inocenților Mei, rău fizic și spiritual.
Eman Ulei din Iubirea Mea pentru  cei Fideli Mie, pentru că  pe străzi, parte din omenire, strigă într-o tulburare: răstignește-L, răstignește-L din nou, și ierarhia Bisericii Mele păstrează tăcerea.
CE V-AM FĂCUT, POPORUL MEU?
Este urgent să vă căiți Poporul Meu, este urgent să vă responsabilizați față de greșelile voastre și să vă convertiți.
Deviația sexuală în acest moment întrece toate limitele, satana știe că prin acest mijloc îi duce pe copiii Mei la totală pierdere, diviindu-i de la ceea ce este natural.
Coasta Mea se deschide și emană sânge și ulei din Iubirea Mea pentru a convoca Poporul Meu, nu doar în rugăciune, nu doar în reparare, ci și pentru ca laicii Mei să se unească și să fie purtători ai unei puternice chemări ale schimbării față de frații săi, împărtășind Cuvântul Meu și mărturia personală. Pentru aceasta trebuie să fiți cunoscători ai Sfintei Scripturi și fideli Cuvântului Meu, fără să-l denaturați.
Ni fiți apostați! Voi să lucrați și să munciți tot timpul fără a pierde vremea!
Îmi provoacă mare tristețe faptul că cel rău se luptă liber pe străzile orașelor și comunităților, în timp ce Pastorii Mei închid porțile celor cărora doresc să împărtășească cu frații lor Cuvântul Meu, cel pe care Eu le împărtășesc.
Copiii Mei trebuie să muncească de partea binelui, și nu să fie părtași ai răului, reducând binele la tăcere.
Voi copiii Mei, fiți vocea binelui!
Vă binecuvântez. 
Al vostru Isus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu